Canton Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 5 минут назад, newbee2020 сказал: пошов він нахер той віварій! до речі, хто це? Незнакомый термин? Буває (С) Чуть выше можно посмотреть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 минуту назад, Danylo Ivanov сказал: Зеленський розпочинає непопулярні реформи Як? Вистрелити собі в дупу? Чи всім своїм друзям? Фігурально звісно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 2 години тому, Firetuf сказав: Так воно повинно бути. Але це ще не факт, що у нас воно так і є. Зараз переглядаю статтю в Time, яку так гарно порекомендував нам зєрмак, а потім чомусь затер(((, так ось є факти, що військово-політичне керівництво України вимагало у жовтні звільнення Горлівки. Проте, військові відмовились виконувати такі вимоги. Ось звідки ноги ростуть, щодо промов президента про наступ і тільки наступ. І про це вже відкрито пишуть((( m.censor.net/ua/news/3452632/kerivnytstvo_ukrayiny_vymagalo_deokupuvaty_gorlivku_na_pochatku_jovtnya_ale_viyiskovi_vidpovily_nema І про це, теж пишуть.... m.censor.net/ua/news/3452635/ukrayinski_chynovnyky_kradut_yak_vostannye_yih_ne_lyakaye_navit_zvilnennya_ministra_oborony_reznikova Що, знову зрада??? Усе, що не перемога, то брехня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 минуту назад, Canton сказал: Незнакомый термин? Буває (С) Чуть выше можно посмотреть... притула де спартани йопта? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 минуту назад, newbee2020 сказал: притула де спартани йопта? Там, где надо...все воюют... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 2 години тому, Canton сказав: В Северодонецке был ППЦ в этом плане... Арестович утверждает, что шестой раз подряд. Можно посчитать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 18 хвилин тому, Canton сказав: в управлении страной во время военных действий оказалась свора проходимцев, просто тупо хакнувших страну в 2019 державний апарат в своїй більшості залишився не змінним, те, що міняються декорації, не означає, що міняються лялькарі. 1 хвилину тому, Danylo Ivanov сказав: Або Зеленський розпочинає непопулярні реформи і втрачає рейтинги 1 людина нічого не вирішує - його всі можуть послати нах (що скоріш за все і роблять) і нічого їм не буде. тому не у Зеленському справа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 2 години тому, Canton сказав: А вот этого Вы никогда точно не узнаете... Интрига должна сохраняться... Но тут на форуме есть люди, которые меня знают ЛИЧНО...И возмущения как то не высказывают... PS. И сейчас потихоньку еще движется, но уже не личными деньгами...кончились... Позвоните по тел в личке. Подкину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) 26 хвилин тому, US7IGN сказав: Звісно все треба критично оцінювати, але просто так такі речі у таких виданнях не транслюються. Те що він вказав свою спеціалізацію, то у них так прийнято. І врешті, хто вам забороняє в наступному номері свою версію опублікувати? Є одна особистість західних медіа стосовно країн колишнього Союзу. Це централізованість освітлення за старою звичкою через колишню метрополію - маскву. Тут об'єктивно є декілька причин: масква як місце концентрації так званих журналістів і інституцій "журнашлюхства" на усьому пострадянському просторі, потім банальна не цікавість Україною аж до 2013, а ще банальна лінь спонукає їх брати перші ліпші джерела, як закордонні росмедіа накшталт RT або першого ліпшого отакого фрілансера як Саймон. От і маємо, що західний світ спостерігає Україну очима москалів. І тільки потужність і глобальність останніх подій примушує їх піднімати власні дупи і їхати до Києва. Змінено 31 жовтня 2023 користувачем tort 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Арестович утверждает, что шестой раз подряд. Можно посчитать. Ему виднее...эксперт же, а не хрен соси... Я точно знаю про два - Северодонецк и Киев. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 Только что, Canton сказал: Там, где надо...все воюют... да, тільки передавали їх півроку ті 9 шт, а 5 до цього часу висять. бо купили убитий шлак за три копійки. но ми вірим, да. просто сайт забути оновити.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 3 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Позвоните по тел в личке. Подкину. Почту гляньте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 минуту назад, newbee2020 сказал: да, тільки передавали їх півроку ті 9 шт, а 5 до цього часу висять. бо купили убитий шлак за три копійки. но ми вірим, да. просто сайт забути оновити.. Все были переданы в первый месяц. А полное ТО прошли в Англии... На сайт забили сто лет назад - более важные дела есть... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 минуту назад, outdoor24 сказал: 1 людина нічого не вирішує - його всі можуть послати нах (що скоріш за все і роблять) і нічого їм не буде. тому не у Зеленському справа. Е ні, якщо мова про Зеленського, ще і як вирішує. От гіпотитично, як би він не міг бозбутися Єрмака, але дуже цього прагнув би. Що йому завадило би виступити прилюдно, мовляв: шановні громадяни, от така от біда, хочу звільнити та не можу (ну і причина якась більш-менш внятна). Будь ласка, підтримайте мене в цьому шляхетному бажанні. То ви думаєте, Єрмак би не вилетів пробкою того же дня? Нехай він і не всесильний, але він призедент, з ніфіга собі якими повноваженнями. І як призедент він багато що може. А ті хто його може послати (багато так робили і роблять) далеко не завжди діють на користь держави, і як правило, переслідують виключно власні інтереси, прикриваючись "турботою за майбутнє". Яскравий приклад Арестович. Як підсумок: вираз "спарва не в Зеленському" я би змінив на "справа не лише в Зеленському". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) 8 минут назад, Canton сказал: Все были переданы в первый месяц. А полное ТО прошли в Англии... На сайт забили сто лет назад - более важные дела есть... не сходиться, лічильник по переданим спартанам оновлювався постійно, щомісяця по 1-3 шт добавляли по мірі відновлення, бо нарід задавав питання. якби віддали все одразу, то одразу би і оновити на 14 шт. а потім лічильник замерз, думаю тих 5шт просто хлам який відновити не вийшло. до речі на сайт ніхто не забивав, остання новина від 3го жовтня. притулині спартани пішли в гонор (да вінчі), на який ви тут всі гамно лили відрами захищаючи тарасика (тепер зрозуміло чому). це всі бачили, а де порошенківські? в якій частині? ваєнна тайна. Змінено 31 жовтня 2023 користувачем newbee2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 11 минут назад, Canton сказал: Почту гляньте а чого така таємниця? то викладайте що б всі бачили, я теж долучусь (при умові що це не якийсь дурний проект і не через 10-ті руки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) 12 хвилин тому, Evgenich сказав: От гіпотитично, як би він не міг бозбутися Єрмака, але дуже цього прагнув би. Будь ласка, дайте посилання на конкретні дії Єрмака, що зашкодили Україні. Якщо такі дії були, звісно. Змінено 31 жовтня 2023 користувачем 7351 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 5 минут назад, Evgenich сказал: а чого така таємниця? то викладайте що б всі бачили, я теж долучусь (при умові що це не якийсь дурний проект і не через 10-ті руки) я теж хочу купить хлопцям ФПВ по 250 баксів! (тим більше порошенко подвоює, тому считай по 125) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 6 минут назад, Evgenich сказал: а чого така таємниця? то викладайте що б всі бачили, я теж долучусь (при умові що це не якийсь дурний проект і не через 10-ті руки) Донику закиньте. Он щас архиважную работу работает. 4731 2196 1942 3175 5168 7451 1010 5332 Донік Р Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) 27 минут назад, Canton сказал: Все были переданы в первый месяц. А полное ТО прошли в Англии... Що таке ТО? Масло та фільтра змінити? Перед відправкою в іншу країну, віськова техніка має проходити капітальний ремонт!!! і як практика показала, майже 90% вузлів, особливо пневмо-, гідро-магістралей і електромереж. Ви хоч самі бачили ті спартани власними очима? Я бачив, навіть намагався в нього залізти (тут надо зізнатись, що навіть в челенджер мені залізти важко, на місті мех-вода я не поміщаюсь). До чого я. Як піар-акція і свого роду залучання небайдужих, ну може і ок; як реальна бойва одиниця, яка може хоч якось використовуватись в бойвих умовах - та ніяк. Тож коли хтось піднімає галас за якусь пропорційність вартість/ефективність, і при цьому пишається спартанами, то це просто зашквар повний. Змінено 31 жовтня 2023 користувачем Evgenich Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) 8 минут назад, Canton сказал: Донику закиньте. Он щас архиважную работу работает. 4731 2196 1942 3175 5168 7451 1010 5332 Донік Р Даю слово. Але на що гроші збираєте? Хто такий Донік і що саме він робить? Я ж написав, скину при умові що це не якийсь дурний проект і не через 10-ті руки. Дайте більше інфи. Ось, подивіться приклади тут:https://www.stroimdom.com.ua/forum/283-volonterstvo-pomosch-vsu/ Змінено 31 жовтня 2023 користувачем Evgenich Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) 2 минуты назад, Evgenich сказал: Даю слово. Але на що гроші збираєте? Хто такий Доник і що саме він робить? Я ж написав, скину при умові що це не якийсь дурний проект і не через 10-ті руки. Дайте більше інфи. Ось, подивіться приклади тут:https://www.stroimdom.com.ua/forum/283-volonterstvo-pomosch-vsu/ доник дійсно робить гарну справу, мавіки, теплаки, реби. цікаво тільки чому не через "справу громад", але то таке.. всі хто допомагає війську - красавчики. навіть якщо іноді виходять фейли. просто не треба обсирати інших волонтерів без причин, а вказувати на недоліки і допомагати їх виправляти. а то вийде, як із "завищеними цінами" на спартани у притули. Змінено 31 жовтня 2023 користувачем newbee2020 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) 4 минуты назад, newbee2020 сказал: доник дійсно робить гарну справу, мавіки, теплаки, реби. цікаво тільки чому не через "справу громад", але то таке.. ну я не знаю про кого мова іде, а на незрозуміло що гроші не перераховую. Знайшов у ФБ, почитав, все гуд. Тищьонку підкинув. Змінено 31 жовтня 2023 користувачем Evgenich 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) 3 минуты назад, Evgenich сказал: ну я не знаю про кого мова іде, а на незрозуміло що гроші не перераховую. це правильно. я теж лоханувся декілька разів на прилічну сумму.. тепер більш уважний, тим більше що вибрати є з кого, від зборів в твітері в очах рябить, були б гроші і бажання. Змінено 31 жовтня 2023 користувачем newbee2020 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз