newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 2 минуты назад, 7351 сказал: Мова від "кантонів" йшла шо можна було випалити всю кацапську техніку на гроші, що витратила Україна на дрони -- саме на це була моя відповідь "кантонам". Хтось не вловлює сенс діскусії, іноді. Буває..... сорян, в мене кантон в ігнорі був (але моє сердечко відігрілось після слів про донати). тобто ви згідні, що шарк коштує менше ніж 100куе? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 хвилину тому, newbee2020 сказав: сорян, в мене кантон в ігнорі був (але моє сердечко відігрілось після слів про донати). тобто ви згідні, що шарк коштує менше ніж 100куе? Та хоч 50 к -- це ж не 400 баксів, як рахують "кантони"! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 14 минут назад, Canton сказал: Думаю, устал от беспардонности, бестакности и перманентной тупости. А главное - устал от беспринципности, необучаемости и НЕРЕАЛЬНОЙ ЖАДНОСТИ его окружения...которое сменить без смены "петрушки" не удается..."Петрушка" против... Вы фамилию перепутали.(Порошенко) 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 43 хвилини тому, SergiyUA сказав: На войне полководец важнее правителя и никто не смеет отменять его распоряжения. © Сунь Цзы С тех пор прошло более восьми тысяч лет. Но данный постулат незыблем для мудрых правителей, которые желают победы. якщо сьогодні вправи по математиці виконуємо, то 8 000 років - забагато. 2,5-3 т. десь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 Только что, 7351 сказал: лицеміри срані і деградувавші довбойоби, такі ж як і західні політики. мені іноді здається, що ми в україні тут одні нормальні в світі залишились і без жартів є останньою надією сучасної західної цивілізації. ну може ще нідерланди із скандинавами. 8 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 5 годин тому, US7IGN сказав: схоже тільки раби не бачать альтернативи рабству Це армія, дєтка. Велика забюрократизована затягнута структура, яка однакова що у нас, що деінде. На даному етапі змін, про які пише автор (упор на "права вс") бути не може і не буде, принаймні поки воєнний стан і через армійську "школу" не пройде критична маса військовозобов'язаних, особливо тих, які здатні ухвалювати рішення, а в ланцюжку проблем "права вс" так точно стоять не на першому місці. Глобальні зміни впроваджуються, але вкрай повільно. Його точка сидіння відображає лише те, що він з неї бачить, а хлоп прийшов з цивільного життя і міряє мірками, далекими від армійської системи, а некомпетентна подача призводить до помилкових висновків. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 7 минут назад, MaxS сказал: якщо сьогодні вправи по математиці виконуємо, то 8 000 років - забагато. 2,5-3 т. десь Таки да. С ноликами напутал... Сунь-цзы (кит. трад. 孫子, упр. 孙子, пиньинь sūnzǐ, Чжэнчжан: [*suːns ʔslɯʔ]; при рождении Сунь У (кит. трад. 孫武, упр. 孙武, пиньинь Sūnwǔ), второе имя Чжанцин (кит. трад. 長卿, упр. 长卿, пиньинь Chángqīng)) — китайский стратег и мыслитель, живший в VI веке до н. э Но, по большому счёту, сути сказанного это не меняет. На войне полководец важнее правителя и никто не смеет отменять его распоряжения. © Сунь Цзы Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 9 хвилин тому, newbee2020 сказав: лицеміри срані і деградувавші довбойоби, такі ж як і західні політики. мені іноді здається, що ми в україні тут одні нормальні в світі залишились і без жартів є останньою надією сучасної західної цивілізації. ну може ще нідерланди із скандинавами. Колись Велика Британія майже наодинці боролася з коаліцією гітлера -- потім до Великої Британії приєднались інші.... Угорщіна і тоді була за гітлера.... А Черчіля за перемогу не переобрали вдячні співвітчизники.... Як і Голду Меїр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 3 минуты назад, SergiyUA сказал: На войне полководец важнее правителя и никто не смеет отменять его распоряжения. © Сунь Цзы а є хоч ОДИН факт про втручання зеленського в керування військами? ну хоч один натяк від наших командуючих, що їм заважають? (чур борца із невидимим десантом в жулянах не предлагать) чи ви пропонуєте вірити анонімним джерелам цього пітушари, який народився та працював в росії? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 3 минуты назад, 7351 сказал: А Черчіля за перемогу не переобрали вдячні співвітчизники.... Як і Голду Меїр. Что то напомнило поговорку. "Женщины не прощают не подаренных цветов". Электорат, похоже, так же... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergiyUA Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 минуту назад, newbee2020 сказал: а є хоч ОДИН факт про втручання зеленського в керування військами? Возможно поищу, но... только после того, как Вы дадите цитату, где лично я это утверждал. Ок? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 (змінено) 3 минуты назад, SergiyUA сказал: Возможно поищу, но... только после того, как Вы дадите цитату, где лично я это утверждал. Ок? а до чого тоді та цитата? я до речі теж вас ні в чому не звинувачував, мені просто цікаво, що багато хто носиться з тим, як зеленський заважає залужному, але фактів (крім кацапської брехні) не зустрічав. але може вони є а я не в курсі Змінено 31 жовтня 2023 користувачем newbee2020 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 1 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 biz.liga.net/ua/all/prodovolstvie/novosti/skandal-z-produktamy-dlia-zsu-audyt-rakhunkovoi-palaty-pidtverdyv-zavyshchennia-tsin Рахункова палата під час аудиту підтвердила завищення цін при закупівлях продуктів в Міністерстві оборони Узагальнені результати аудиту показали, що міністерство непродуктивно використало 7,4 млрд грн. "Придбання найбільш вживаних продуктів харчування здійснювалося за цінами, які в середньому на 30% вище ринкових", – йдеться у звіті. Цікаво, що зараз скажуть наші рожевоокулярні? А то я вже заплутався, агенти кремля в цьому форумі сидять, в МО працюють, чи перевірки в МО влаштовують? 1 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 8 минут назад, Alvalk сказал: biz.liga.net/ua/all/prodovolstvie/novosti/skandal-z-produktamy-dlia-zsu-audyt-rakhunkovoi-palaty-pidtverdyv-zavyshchennia-tsin Рахункова палата під час аудиту підтвердила завищення цін при закупівлях продуктів в Міністерстві оборони Узагальнені результати аудиту показали, що міністерство непродуктивно використало 7,4 млрд грн. "Придбання найбільш вживаних продуктів харчування здійснювалося за цінами, які в середньому на 30% вище ринкових", – йдеться у звіті. Цікаво, що зараз скажуть наші рожевоокулярні? А то я вже заплутався, агенти кремля в цьому форумі сидять, в МО працюють, чи перевірки в МО влаштовують? Скажем что это каких то совестливых проверяли. На знаменитых яйцах минуточку пытались украсть 80% выделенных средств. А тут только треть. Да им медаль надо дать! 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 час назад, 7351 сказал: Так де посилання на факти, а не плітки без жодного доказу на неназване джерело? Виходить, коли це каже ОПа - це одна самісінька правда, а коли Time - це брехня? Та ні. Тут є різні форумчани, навіть больненькі, але вірити тим, хто запевняв нам цілий рік, що Вагнергейт це плітки, що потрібно готуватись до шашликів, що є мир в очах хуúла, що ми дагаварілісь..... - таких, окрім одного тебе - НЕМАЄ!!! Це як в анекдоті, коли чоловік і жінка з'ясовують факт зради. Чоловік і каже. -дивись, коли трахаю я - це значить ми, а коли трахаєшся ти - це значить нас. Отака вона, правда))) 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 5 хвилин тому, Alvalk сказав: biz.liga.net/ua/all/prodovolstvie/novosti/skandal-z-produktamy-dlia-zsu-audyt-rakhunkovoi-palaty-pidtverdyv-zavyshchennia-tsin Рахункова палата під час аудиту підтвердила завищення цін при закупівлях продуктів в Міністерстві оборони Узагальнені результати аудиту показали, що міністерство непродуктивно використало 7,4 млрд грн. "Придбання найбільш вживаних продуктів харчування здійснювалося за цінами, які в середньому на 30% вище ринкових", – йдеться у звіті. Цікаво, що зараз скажуть наші рожевоокулярні? А то я вже заплутався, агенти кремля в цьому форумі сидять, в МО працюють, чи перевірки в МО влаштовують? Тобто, Ви стверджуєте, що всі працівники МО УКраїни агенти кремля? Чи Ви намагаєтесь показати, що влада України продовжує ефективно працювати над очищенням владних структур від агентів кремля? Визначтесь вже якось! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 28 минут назад, 7351 сказал: Это далеко еще не все. Все будет когда туда Северную Корею выберут с талибаном 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 1 хвилину тому, Firetuf сказав: Виходить, коли це каже ОПа - це одна самісінька правда, а коли Time - це брехня? Та ні. Тут є різні форумчани, навіть больненькі, але вірити тим, хто запевняв нам цілий рік, що Вагнергейт це плітки, що потрібно готуватись до шашликів, що є мир в очах хуúла, що ми дагаварілісь..... - таких, окрім одного тебе - НЕМАЄ!!! Це як в анекдоті, коли чоловік і жінка з'ясовують факт зради. Чоловік і каже. -дивись, коли трахаю я - це значить ми, а коли трахаєшся ти - це значить нас. Отака вона, правда))) Продовжуй вкидати лайно на вентилятор, без посилань, -- тобто брехати. Можливо, навіть оцінять, сам знаєш хто...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 ООН існує тільки для того, щоб ми не забували, в яку сраку докотився наш світ. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 31 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2023 Только что, 7351 сказал: Тобто, Ви стверджуєте, що всі працівники МО УКраїни агенти кремля? youtu.be/N-8jkDqR58U?si=9fBmAGF9DZK4zS6y В моєму повідомленні не було жодного ствердження. Були факти з посиланням на джерело і запитання Але вибухом пукана задоволений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз