vovova Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 30 минут назад, JFK сказал: Тема цицьок не розкрита… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 59 хвилин тому, vovova сказав: Ото, заради пару теребеньок по всьому форуму бігати, не в тому віці вже) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 1 час назад, US7IGN сказал: Голова фінкомітету Ради Данило Гетманцев: На сьогодні відносно гарантована лише третина від закладеної в бюджеті західної допомоги. Все інше – це те, про що потрібно домовлятися ukranews.com/ua/interview/3040-danylo-getmantsev-na-sogodni-vidnosno-garantovana-lyshe-tretyna-vid-zakladenoyi-v-byudzheti Вспоминаются слова Слепакова ...а чё, бля, если нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 14 годин тому, outdoor24 сказав: Поліз у гугл подивитися на цю Люду - так це ж пародія на маму Стіфлєра, тільки брюнетка. Може то у нього шось із фантазій молодості? Блядь, я ще поліз дивитись, як вони той буйабес готують, це ж гидота. Хотілося блювать і стрілять. Потрошитєль, не треба вам того їсти. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 Только что, ozor сказал: Блядь, я ще поліз дивитись, як вони той буйабес готують, це ж гидота. Хотілося блювать і стрілять. Потрошитєль, не треба вам того їсти. На вкус и цвет)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 (змінено) 2 хвилини тому, Потрошитель сказав: На вкус и цвет)) в Криму взагалі своя атмосфера. Королева краси 2022 Змінено 13 жовтня 2023 користувачем MaxS 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 5 минут назад, Потрошитель сказал: Вспоминаются слова Слепакова ...а чё, бля, если нет? мені здається ракети ще в цьому році сильно скорегують плани. але спочатку Авдіївка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 Только что, MaxS сказал: в Криму взагалі своя атмосфера. Королева краси 2022 може там знизу все красиво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 (змінено) 5 годин тому, Dmitriy_S сказав: Бездомний, у вас дуже тяжка дитяча чи юнацька травма. Якщо ви думаєте, що, за вашими словами, високопримативний самець після розбещення баби перестає таким бути, то ви сильно помиляєтесь і ваша теорія летить шкереберть. Бездомний частково правий.кучу речей толкнув толкових там в своїй темі. і ізгнав відьм типа неліквідних лан і тп) але місце,обставини,час... він живе по старим законам в ведах прописано теж багато . але тоді треба відповідати ведам і шукати шарющу в цих поняттях жінку...сучасна-кінець початку,або початок кінця.. наклонити зараз дівчину 30 років майже неможливо. десь,з села. десь,з проблемами десь.. і тоді ,коли вона стане на ноги,схема дасть збій... Змінено 13 жовтня 2023 користувачем МаТраС 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 5 минут назад, МаТраС сказал: наклонити зараз дівчину 30 років майже неможливо. як діти малі. розкидай трохи грошей по підлозі і милуйся 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 1 хвилину тому, US7IGN сказав: як діти малі. розкидай трохи грошей по підлозі і милуйся ну,я не особо хочу спонсорувати чужих дітей. особливо,коли живий їх батько) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 3 хвилини тому, US7IGN сказав: як діти малі. розкидай трохи грошей по підлозі і милуйся а самостверджуватися я можу по другому) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 2 часа назад, outdoor24 сказал: а як вам ця? потеребонькаєте перед сном? Білодід Дар'я Геннадіївна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 Тільки що, Propeller сказав: Білодід Дар'я Геннадіївна сідай, п'ять! з мінусом за швидкість 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 16 хвилин тому, US7IGN сказав: може там знизу все красиво Тобто жюрі на конкурсі в оглядовій ямі сиділо в гаражі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 9 годин тому, Dmitriy_S сказав: Бездомний швидше редагує пости, ніж встигаєш на них відповідати:) Або ви повільно читаєте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 5 годин тому, Dmitriy_S сказав: Я, до речі, так і не дождався фото по справжньому красивих дівчат. Сумно. 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Эх, сцикуни, думав хоч на дівок гарних подрочить, але хєр там 3 години тому, Дядя_Вова сказав: Срамота! (С) 5 годин тому, Бездомный сказав: при чому тут чоловіки у жиночому одязі ? 4 години тому, Бездомный сказав: старих баб не нада , молодих давайте (с) 4 години тому, Dmitriy_S сказав: За дівчат цікаво вийшло. Більш цікаво, а чи можуть допичувачі зкинути фото жінок, які їм дійсно подобаються.Нехай то навіть якісь фотомоделі будуть. Бо з пристрасті до українських ведучих я просто в ахуї:) Ну от, вечір розвивається в цікавий спосіб.) Все так просто. Головний інстинкт. Всім потрібен відпочинок, і навіть місцеві провокатори/маніпулятори - тимчасово, звичайно, але забули про методички.) Але все ще попереду, це тільки такий дивний виверт цифрографії/нумерології/забобонів, - все-таки пятниця, 13, тож гуртуймося на фоні тимчасового гендерного розслабону до подальших лицарських вправ, "жорстоких" перестрілок порохоботів-зеленоботів, а ще жорсткіших розборок патріотів-колоборантів. Де ж ще пар випускати... А поки що, до звичайної суботи 14, дамо собі право на еротичні хвантазії під віскі/коньяк/ самогонку, - ну що у кого там знайдеться під твердою рукою. Будьмо/амінь/лехайм. зі Ну знаю, що в такому випадку кажуть цигани) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 (змінено) якісь речовини. іноді,якась сіра миша заведе так,що пів ночі. а доволі яскрава, з сіськами, білизні на 1 раз і далі все.. нафіг ми в цій темі це пишево?) вел кам ЩБ Змінено 13 жовтня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 (змінено) 2 хвилини тому, areti сказав: але забули про методички. та не забули - он резиновий адвокат зрадоньку потроху просуває. Тільки що, МаТраС сказав: якісь речовини. це ви про кунілінгус?🤐 Змінено 13 жовтня 2023 користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 3 хвилини тому, areti сказав: Ну от, вечір розвивається в цікавий спосіб.) Все так просто. Головний інстинкт. Всім потрібен відпочинок, і навіть місцеві провокатори/маніпулятори - тимчасово, звичайно, але забули про методички.) Але все ще попереду, це тільки такий дивний виверт цифрографії/нумерології/забобонів, - все-таки пятниця, 13, тож гуртуймося на фоні тимчасового гендерного розслабону до подальших лицарських вправ, "жорстоких" перестрілок порохоботів-зеленоботів, а ще жорсткіших розборок патріотів-колоборантів. Де ж ще пар випускати... А поки що, до звичайної суботи 14, дамо собі право на еротичні хвантазії під віскі/коньяк/ самогонку, - ну що у кого там знайдеться під твердою рукою. Будьмо/амінь/лехайм. зі Ну знаю, що в такому випадку кажуть цигани) завжди ржав з батлів порохо=зело. а сьогодні дійсно взяв азнаурі)) добрий такий став, навіть помічник мій ,який перевиконав план підофігів,наскільки бува добрий я)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 3 хвилини тому, outdoor24 сказав: та не забули - он резиновий адвокат зрадоньку потроху просуває. це ви про кунілінгус?🤐 це дещо другого рівня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 5 хвилин тому, outdoor24 сказав: та не забули - он резиновий адвокат зрадоньку потроху просуває. От же ж! Ну циган є циган - ні на Бога не зважає, ні пятниці тринадцятої не боїться.) Ну та хай собі, - до нього вже всі звикли і його працю в цій гілці сприймають в правильний спосіб.🙄 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 5 хвилин тому, МаТраС сказав: завжди ржав з батлів порохо=зело. а сьогодні дійсно взяв азнаурі)) добрий такий став, навіть помічник мій ,який перевиконав план підофігів,наскільки бува добрий я)) Ну от, - є ж вихід. Є. Азнаурі рулить.😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 1 хвилину тому, areti сказав: От же ж! Ну циган є циган - ні на Бога не зважає, ні пятниці тринадцятої не боїться.) Ну та хай собі, - до нього вже всі звикли і його працю в цій гілці сприймають в правильний спосіб.🙄 знаєте, тут багато пиз...ів. а от ,коли херово,то відзивались одиниці в приват.. про мене,то тут з десяток знають,кому що і скільки бЄзвоздмезно) а він в критичний момент теж підкинув важливу допомогу і не раз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2023 (змінено) 6 хвилин тому, areti сказав: Ну от, - є ж вихід. Є. Азнаурі рулить.😉 да. 2 місяці без вихідних) а азнаурі,не дивлячись на смішну ціну,то класна тема) Змінено 13 жовтня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз