Canton Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 (змінено) 2 часа назад, Alvalk сказал: Хотілося б уточнень від вас з Canton - чи бачите ви тут поруч якусь іншу ціль? Іскандери доволі точні. Тобто або то був не Іскандер, або таки попали куди планували. Я вважаю, що все ж таки був не Іскандер, але Canton стверджував, що саме він Кстати, достаточно занимательно (хоть и цинично) Сегодня по Харькову в одном случае 100 м промах, во втором те же самы 450-500 м, как и вчера в Грозе. Искандер-К Змінено 6 жовтня 2023 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 (змінено) 9 минут назад, Canton сказал: те же самы 450-500, как и вчера в Грозе. Искандер-К що малося на увазі під "450-500" ? Змінено 6 жовтня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 1 минуту назад, Бездомный сказал: що означає "450-500" ? Метры забыл написать. Расстояние между фактической точкой прилета и ближайшей потенциальной целью 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 10 минут назад, Canton сказал: Кстати, достаточно занимательно (хоть и цинично) Сегодня по Харькову в одном случае 100 промах, во втором те же самы 450-500, как и вчера в Грозе. Искандер-К Импортозамещение? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 7 минут назад, Canton сказал: Сегодня по Харькову в одном случае 100 промах, во втором те же самы 450-500, как и вчера в Грозе. Искандер-К Я правильно зрозумів - 2 ракети і обидві промах? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 7 минут назад, igor_d70 сказал: Импортозамещение? рукожопіє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 47 минут назад, Canton сказал: Маловато будет.. Я подзабыл, сколько семья Зеленских пожертвовала? Не напомните? Я чув, що йому відмовили у субсидії і він не може донатити на ЗСУ як деякі страшенно обізнані носії таємної інформації, а ще йому у ВЛК відмовили надати інвалідність і тепер він сам один по вулиці не ходить, боїться ТЦК. Сцикун. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 5 минут назад, Alvalk сказал: Я правильно зрозумів - 2 ракети і обидві промах? Да 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 1 минуту назад, Фрай сказал: Я чув, що йому відмовили у субсидії і він не може донатити на ЗСУ як деякі страшенно обізнані носії таємної інформації, а ще йому у ВЛК відмовили надати інвалідність і тепер він сам один по вулиці не ходить, боїться ТЦК. Сцикун. Именно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 (змінено) 22 хвилини тому, Бездомный сказав: були ? «В результате прямого попадания ракеты «Искандер» по воинскому эшелону на железнодорожной станции Чаплино в Днепропетровской области уничтожено свыше 200 военнослужащих резерва ВСУ и десять единиц военной техники, следовавших в зону боевых действий на Донбассе», - заявили россияне. Попали по звичайному пасажирському поїзду. Але кажуть, поїзд з ЗСУ таки десь був в тих краях тоді, промазали. Змінено 6 жовтня 2023 користувачем Dmitriy_S 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 (змінено) 4 часа назад, Dmitriy_S сказал: Попали по звичайному пасажирському поїзду. Але кажуть, поїзд з ЗСУ таки десь таки був в тих краях тоді, промазали. і в Краматорську по залізничному вокзалу подібним образом "промазали" , а в Кременчуці - по торговому комплексу , а в Дніпрі - по дев'ятиповерхівці на житловому масиві Перемога ( хіба що не щодня її бачу ) - в Дніпрі - на Перемозі - там взагалі нічого окрім величезного спального району в радіусі п'яти + км. нема . а панове Каліостро та Кантон вважають , що кацапи не "промазують" - куди прилетіло - туди і цілили Змінено 6 жовтня 2023 користувачем Бездомный 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 52 минуты назад, mastervovik сказал: Згоден, є сумніви, воронки немає, та й будинок не повністю розсипався. Я чомусь думаю, що мало місце банальне мінування обʼєкту, кожного разу на похоронах військового там завжди присутні багато побратимів у формі. От і міркую, що якщо всі про це знали завчасно то що заважало завезти вибухівку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 7 минут назад, Фрай сказал: Я чомусь думаю, що мало місце банальне мінування обʼєкту, кожного разу на похоронах військового там завжди присутні багато побратимів у формі. От і міркую, що якщо всі про це знали завчасно то що заважало завезти вибухівку? це ж не поховання , а перепоховання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 (змінено) И шо? Місяць назад ховали бувшого колегу, загинув ще в жовтні на півдні, ховали в Києві, військових було більш ніж півсотні. Змінено 6 жовтня 2023 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 44 минуты назад, igor_d70 сказал: Большинство свалило, но некоторые остались (их отлавливали сразу по освобождении). Последние не знаю каким местом и о чем думали. Скорее всего идиоты просто. Но вообще их было относительно немного, во всяком случае относительно моих ожиданий А чем меряли - ждун/неждун? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 2 минуты назад, Потрошитель сказал: А чем меряли - ждун/неждун? ну сказали ж - залишився в окупації значить ждун Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 49 минут назад, Бездомный сказал: та у Дніпрі теж ждунив , як лайна у сортирі 46 минут назад, igor_d70 сказал: Но вообще их было относительно немного Я думаю шо у нас тоже не много, относительно конечно. Сейчас мне ситуация здесь не понятна, вот в Херсоне за год я думаю вся мразь повылазила и можно было оценить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 когда-то писал за Николаев, ситуация та же, и непросто ждуны. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 (змінено) 21 минуту назад, Бездомный сказал: Кантон вважають , що кацапи не промазують Не правильно... Мажут еще и как. И есть такая интересная штука, как РЭБ. Если на финишном участке удается подавить сигналы ГЛОНАСС - Искандер прилетит совсем не туда, куда летел. И это работает. Час назад я видел 9 спутников, из них 7 пригодных для работы. Сейчас 5. Пригодных к работе 2. А это ни о чем. Так это в моей "курортной" зоне. Вокруг особо защищаемого объекта может быть более серьезный подход Змінено 6 жовтня 2023 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 38 минут назад, Бездомный сказал: були ? «В результате прямого попадания ракеты «Искандер» по воинскому эшелону на железнодорожной станции Чаплино в Днепропетровской области уничтожено свыше 200 военнослужащих резерва ВСУ и десять единиц военной техники, следовавших в зону боевых действий на Донбассе», - заявили россияне. В мене кум з чаплино, батьки там живуть, сказав що так і було... тобто вагони не пусті були Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 (змінено) 6 минут назад, Canton сказал: Не правильно... Мажут еще и как. И есть такая интересная штука, как РЭБ. Если на критичном участке удается подавить сигналы ГЛОНАСС - Искандер прилетит совсем не туда, куда летел. И это работает. Час назад я видел 9 спутников, из них 7 пригодных для работы. Сейчас 5. Пригодных к работе 2. А это ни о чем. Так это в моей "курортной" зоне. Вокруг особо защищаемого объекта может быть более серьезный подход Ну в центре города не просто глушат а подменяют координаты спутников постоянно. Я еще весной заметил когда ехал себе спокойно по Сумской а потом, хлабысь, и в Песочине оказался и там всю дорогу и пробыл пока не вернулся на северную окраину города Змінено 6 жовтня 2023 користувачем eam 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 (змінено) 21 минуту назад, Фрай сказал: И шо? Місяць назад ховали бувшого колегу, загинув ще в жовтні на півдні, ховали в Києві, військових було більш ніж півсотні. нагадало - почерк в кацапів не змінюється https://ru.wikipedia.org/wiki/Взрыв_в_соборе_Святой_Недели#:~:text=Нападение на Собор Святой Недели,же года генерала Константина Георгиева. Змінено 6 жовтня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 (змінено) 6 минут назад, eam сказал: Ну в центре города не просто глушат а подменяют координаты спутников постоянно. Я еще весной заметил когда ехал себе спокойно по Сумской а потом, хлабысь, и в Песочине оказался и там всю дорогу и пробыл пока не вернулся на северную окраину города Я в курсе... Но это по барабану. Подмена гражданской GPS на балалайню не влияет. Они ею не пользуются. Вообще не понимаю сакрального смысла такого действия. Может шпионов с гражданскими навигаторами путать? Сусанины... Змінено 6 жовтня 2023 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 4 хвилини тому, Canton сказав: Я в курсе... Но это по барабану. Подмена гражданской GPS на балалайню не влияет. Они ею не пользуются. Вообще не понимаю сакрального смысла такого действия. Может шпионов с гражданскими навигаторами путать? Сусанины... А чим користуються? Штати надають кацапам доступ до військового GPS чи ГЛОНАС? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 6 жовтня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2023 27 минут назад, Потрошитель сказал: А чем меряли - ждун/неждун? Ну например бродил по городу и орал "выходите все на референдум!" или докладывал оккупантам о пустых домах хозяева которых свалили в эвакуацию или пытался пугать родителей что бы те отдали детей учиться по роспрограмме. И тд и тп 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз