US7IGN Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 2 минуты назад, sergio сказал: В мене польска не гірше В2. Так, що все пучком. Вже давно звалив би, просто не охота по польских спортзала бомжувати.А щоб не бомжувати, тре орендувати, тобто платити оренду. Для цього треба працювати. А це вже входить в протиріччя з моїми життєвими принципами. 😎 мова то лише один з інструментів. працювати то не найкращий спосіб отримувати гроші. життєві принципи треба регулярно переглядати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 (змінено) поляки вважають що ще один контрнаступ розпочнеться в напрямку Донецька www.rp.pl/konflikty-zbrojne/art39088841-nowy-kierunek-kontrofensywy-rosjanie-ukraincy-przerzucaja-ciezki-sprzet-w-rejon-doniecka може Костянич теж щось знає тому і запанікував? Змінено 11 вересня 2023 користувачем US7IGN 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 18 минут назад, US7IGN сказал: Спойлер поляки вважають що ще один контрнаступ розпочнеться в напрямку Донецька www.rp.pl/konflikty-zbrojne/art39088841-nowy-kierunek-kontrofensywy-rosjanie-ukraincy-przerzucaja-ciezki-sprzet-w-rejon-doniecka може Костянич теж щось знає тому і запанікував? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 21 минуту назад, US7IGN сказал: поляки вважають що ще один контрнаступ розпочнеться в напрямку Донецька www.rp.pl/konflikty-zbrojne/art39088841-nowy-kierunek-kontrofensywy-rosjanie-ukraincy-przerzucaja-ciezki-sprzet-w-rejon-doniecka може Костянич теж щось знає тому і запанікував? С чего это я запаникував? Приходят сводки, что якобы Опытное заняли, за ним Спартак и Донецк, но то все линия укреплений с 14-го года еще, в отличии от Опытного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 26 минут назад, US7IGN сказал: мова то лише один з інструментів. працювати то не найкращий спосіб отримувати гроші. життєві принципи треба регулярно переглядати. Отож бо і воно. Поки в Україні можна отримувати гроші особливо не напружуючись, я звідси не ногою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 3 минуты назад, Костянычь сказал: С чего это я запаникував? та я жартую. я ж знаю що ви один з перших хто вийде на площу леніна ВСУ з прапором, тим що літав, зустрічати! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 2 минуты назад, sergio сказал: Отож бо і воно. Поки в Україні можна отримувати гроші особливо не напружуючись, я звідси не ногою. хіба то гроші? і витрачати їх потім в бедронці на парувки? ну таке... що одне що інше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 4 минуты назад, Костянычь сказал: С чего это я запаникував? Приходят сводки, что якобы Опытное заняли, за ним Спартак и Донецк, но то все линия укреплений с 14-го года еще, в отличии от Опытного Та в 14 році вони були навіть слабше. Бо завжди можна було розраховувати на північних оленів "друзів". А зараз зовсім інша війна, інша зброя, і укріплення міцніші. Тому панікувати таки самий час Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 4 минуты назад, US7IGN сказал: та я жартую. я ж знаю що ви один з перших хто вийде на площу леніна ВСУ з прапором, тим що літав, зустрічати! Та не... Чемодан... Вокзал... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 (змінено) 35 минут назад, US7IGN сказал: поляки вважають що ще один контрнаступ розпочнеться в напрямку Донецьк ЗСУ вже ввійшли до Опитного (район аеропорта). Костяничь вважає мабуть що їх предводитель - другий Бонапарт. А насправді путен - звичайний ушльопок. а не собиратель земель. наприклад, вивіз з Німеччини стару пральку, яку викинув його сусід-німець. Спочатку він звеличував Солженіцина, потім вирішів розкручувати победобєсіе - навіть Стален до такого не опускався, вихідним днем 9-е травня зробив Брежньов. А попри победобєсіе виплила вже і постать тирана - Сталена. І так як Джуга вже почав приносити більші політдіівіденди, то Солжик був забутий і тепер на раші традиційний кумир. І все для цього , щоби повторити фокус Бонопарта - призначення його особи імператором довічно. І в цьому всі його ідеї. Адью рашики-дурники, вкупі днровці.. Змінено 11 вересня 2023 користувачем kim chen loran 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 1 минуту назад, Костянычь сказал: Та не... Чемодан... Вокзал... ви думаєте своїх геїв мало і з Європи завезуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 1 минуту назад, Костянычь сказал: Та не... Чемодан... Вокзал... Ну? А далі? Чемодан...Вокзал... де продовження? Та зроби вже свій камінаут нарешті. 4 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 1 минуту назад, Evgenich сказал: Ну? А далі? Чемодан...Вокзал... де продовження? Та зроби вже свій камінаут нарешті. Открытку потом пришлю из Буэнос Айреса 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 4 минуты назад, Костянычь сказал: Открытку потом пришлю из Буэнос Айреса 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 АнусЛизинг вме глубжее и глубжее... Представляємо вашій увазі неймовірну Ляльку Володимира Зеленського, Президента України. Цей унікальний витвір виготовлений з полімерної глини і має висоту 39 см. Він стоїть на стильній дерев'яній подставці, а очі розписані масляними фарбами. Ця кукла – чудовий спосіб висловити свою підтримку і гордість за Президента України. Розмісіть її у своєму домі або офісі, щоб завжди мати нагадування про важливість лідерства та патріотизму. Зробіть собі чи своїм близьким особливий подарунок, який символізує дух часу та історичні події!(С) "подчинённый перед лицом начальствующим должен иметь вид лихой и придурковатый, дабы разумением своим не смущать начальство". (С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 17 минут назад, Canton сказал: АнусЛизинг вме глубжее и глубжее...Представляємо вашій увазі неймовірну Ляльку Володимира Зеленського, Президента України. Спойлер Цей унікальний витвір виготовлений з полімерної глини і має висоту 39 см. Він стоїть на стильній дерев'яній подставці, а очі розписані масляними фарбами. Ця кукла – чудовий спосіб висловити свою підтримку і гордість за Президента України. Розмісіть її у своєму домі або офісі, щоб завжди мати нагадування про важливість лідерства та патріотизму. Зробіть собі чи своїм близьким особливий подарунок, який символізує дух часу та історичні події!(С) "подчинённый перед лицом начальствующим должен иметь вид лихой и придурковатый, дабы разумением своим не смущать начальство". (С) Спойлер Художнік був п'яним ?!😱 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 3 минуты назад, 90BCO сказал: Художнік був п'яним ?!😱 Просто подумайте скільки раз його знудило під час роботи😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 23 минуты назад, Canton сказал: АнусЛизинг вме глубжее и глубжее... Ну это кто что видит. Я бы принял за троллинг. На самом деле, думаю, все банальнее - чуваки бабла хотят срубить за свою халтуру. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 1 минуту назад, US7IGN сказал: Просто подумайте скільки раз його знудило під час роботи😂 Представь, если бы он с тебя лепил...😱 1 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 54 минуты назад, Костянычь сказал: Та не... Чемодан... Вокзал... Вы же взрослый человек! Эта формула работает только в мирное время. Тыксказать, в благоприятных условиях! В критической ситуации - какой вокзал?! Чемодан?...хіба шо з грошима! але ж тоді кількість бажаючих привласнити вашу валізу... а людей зі зброєю, яким нічого втрачати... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 6 минут назад, voglya сказал: Вы же взрослый человек! Эта формула работает только в мирное время. Тыксказать, в благоприятных условиях! В критической ситуации - какой вокзал?! Чемодан?...хіба шо з грошима! але ж тоді кількість бажаючих привласнити вашу валізу... а людей зі зброєю, яким нічого втрачати... От бачите наскільки ви не маєте уяви як живуть інші. Він в тих критичних умовах вже 9 років живе... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 34 минуты назад, US7IGN сказал: От бачите наскільки ви не маєте уяви як живуть інші. Він в тих критичних умовах вже 9 років живе... Коли "домбили Бамбас"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Коли "домбили Бамбас"? На це питання краще відповість Бездомний. Я по іншій міфології Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 Закинуло в рекомендованные древний избирательный ролик: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 вересня 2023 (змінено) 3 години тому, Evgenich сказав: Це фотошоп. На зображенні бомби виходять з бомбо-люку, якого не має на літаку. Кількість точок підвіски всього 7 (це по дві ракети пов-пов, + 4 пов-зем або некеровані або бомби + одна для бака/бомби/ракети). Цікаво, де Ви бомболюк на фото побачили? Тримайте ще один "фотошоп". На двох точках підвіски -- шість бомб -- хвантастика! Змінено 11 вересня 2023 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз