=YaSto= Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 28 минут назад, Костянычь сказал: Слушают таки меня, сменил потную футболку на наглаженную тактическую рубаху Це сьогодні? Свіжа зустріч Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 2 часа назад, 7351 сказал: КИЇВ. 9 вересня. УНН. У тимчасово окупованому Донецьку невідомі запустили на повітряних кульках прапор України. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали. Деталі З самого ранку у Донецьку, над Київським районом, в небі видніється український прапор, який запустили на повітряних кульках. Завдяки силі вітру він впевнено рухається по небу на значній висоті, що видно на відео, які публікують телеграм-канали. www.unn.com.ua/uk/news/2045734-u-timchasovo-okupovanomu-donetsku-na-povitryanikh-kulkakh-litaye-prapor-ukrayini Маладєц Костянич! Добра праця під прикриттям. 6 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 10 хвилин тому, areti сказав: Маладєц Костянич! Добра праця під прикриттям. Без Патрашітєля він би не впорався, тепер про це вже можна казати. 5 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 1 час назад, iiigolkin сказал: Класний аналіз поведінки, я б так не зміг викласти, але бачу аналогічно. Однак, можу натомість запропонувати коротку версію опису поведінки персонажа такого типу: що, якщо він просто неадекватний скиглій, з деякими навичками передавати свій настрій таким же скигліям, як він сам? Для пропаганди це цінний кадр, якщо є в наявності і можна закинути до противника. Ну, це приблизно як насрати під дверима - основна діюча сила не саме лайно, а той, хто його виклав. Просто скиглій? Така проста психофізіологічна мотивація? Не зовсім можу погодитись, колего. Зі скигліями ефективно працює 7351. Я б так не зміг.) Але добре, давайте поки як гіпотезу візьмемо вашу версію.🙂 Не хочеться про незнайомих людей одразу думати погано.🙄 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 4 минуты назад, JFK сказал: Без Патрашітєля він би не впорався, тепер про це вже можна казати. Як би не було, а пацани працюють. Очевидно, все це ж хтось спланував звідси. Ага, можливо наш загадковий з утаємниченою місією адвокат! Ребзя, знімаю капелюха! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 7 минут назад, JFK сказал: Без Патрашітєля він би не впорався, тепер про це вже можна казати. Не, я пока занят - искал пульт от ворот, теперь думаю как привязать к кнопкам на зеркалах в машинах. После плотного завтрака в горизонтальном положении думается особенно хорошо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 2 минуты назад, Потрошитель сказал: Не, я пока занят - искал пульт от ворот, теперь думаю как привязать к кнопкам на зеркалах в машинах. После плотного завтрака в горизонтальном положении думается особенно хорошо. Я б теж так відповідав. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 39 хвилин тому, Потрошитель сказав: После плотного завтрака в горизонтальном положении думается особенно хорошо. Так, відпочивайте, ви добре впоралися! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 Діоген та Олександр Македонський 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
areti Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 55 минут назад, Потрошитель сказал: теперь думаю как привязать к кнопкам на зеркалах в машинах. повітряні кульки?👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 Старший друг Армении и гарант безопасности Армении, видимо слегка её достал и Армения стала себя плохо вести. ...... рішення МЗС Росії викликати 8 вересня посла Вірменії для висловлення йому протесту з приводу «низки недружніх кроків», зроблених Єреваном, що стало ще однією ознакою напруженості між двома країнами. У російському Міністерстві закордонних справ заявили, що послу висловили «жорсткий» протест через: запуск Вірменією процесу ратифікації Римського статуту, який робить країну учасником Міжнародного кримінального суду в Гаазі (він видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна. Після ратифікації статуту вірменська влада має заарештувати Путіна, якщо він з’явиться в країні) рішення провести військові навчання зі Сполученими Штатами передачу гуманітарної допомоги Україні й візит до Києва дружини прем’єр-міністра Вірменії Нікола Пашиняна Анни Акопян. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 14 годин тому, areti сказав: Там все ще простіше. Просто чувак очевидно сам для себе скльопав "методичку". Пише багато, практично весь час, незважаючи на "юридичну практику", і щоб не сильно лохонутись, методичка завше під рукою. Ну може вже не так примітивно, але притримується кількох правил. -безперервні вкиди з приводу і без, якщо приводу немає, - його треба придумати або підхопити. -плюсів немає і не може бути, якщо ви думаєте, що по плюс, то насправді то мінус - взагалі, я такий розумний і загадковий, що вам, пересічним, ніколи не посягнути глибини моєї діяльності. на жаль. може вам і не треба. але я мушу працювати. - на складне питання можна не відповідати, але якщо хтось буде наполягати, то можна звернутись до попереднього пункту. - те що серед моїх однодумців переважна більшість "костяничів" для всіх сторонніх ніхрена не має значити. Бо то є мої однодумці, і навіть якщо вони не є юристами, то це все рівно нічого не значить. мухи не можуть помилятись. мене хтось має підтримувати, і це головне. В крайньому разі ржачний смайлик сприймайте як хочете. - ну так, добрий жарт і ржачна морда завжди сприяє. і ще кілька, але то вже за рамками дозволеної психотерапії.😉 ЗІ Признаюсь, я сам теж бачу гумор як спосіб розвантаження. Але гумор і вульгарна ржачка то є різні речі. ЗІІ Здається мені, джентельмени, що сьогодні тролі залишились ненагодованими. Так, кволо перетерли поміж собою , але ніхто не дав їм суттєвого приводу розводити тут тотальну зраду. ЗІІІ Звичайно, це тимчасово, так що тримаймо стрій. 🙂 Хто мені пояснить - для чого це роблять наші співвітчизники?? ЗІІІІ Вова, вибач, нічого особистого. Зараз всім важко. Ви психіатр? Тут же аналіз на дисертацію. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 14 годин тому, Скромный прораб сказав: Я такие видел в фильме "Они сражались за родину" Завʼязуй там з речовинами, я розумію, Европа, все майже легально. Дивись, до лєнін в октябрє додивишся. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 3 години тому, iiigolkin сказав: Класний аналіз поведінки, я б так не зміг викласти, але бачу аналогічно. Однак, можу натомість запропонувати коротку версію опису поведінки персонажа такого типу: що, якщо він просто неадекватний скиглій, з деякими навичками передавати свій настрій таким же скигліям, як він сам? Для пропаганди це цінний кадр, якщо є в наявності і можна закинути до противника. Ну, це приблизно як насрати під дверима - основна діюча сила не саме лайно, а той, хто його виклав. Ви просто бомжі, яким грошей не дають. Дали б вам, може ви ще талановитіше і завзятіше видавали цілодобово. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 (змінено) 36 хвилин тому, ozor сказав: Ви просто бомжі, яким грошей не дають. Дали б вам, може ви ще талановитіше і завзятіше видавали цілодобово. У якомусь сенсі і те, і інше правильно - я живу практично на фірмі, роботи багато. А грошей мені не дають - теж правда, я сам даю гроші, але мені їх ніхто не дає. Мені трохи прикро, але що я можу зробити? І взагалі, це наші зрадофіли, місцеві. Чужих будемо ганяти, русню теж, а ці нехай будуть, вони прикольні. Змінено 9 вересня 2023 користувачем iiigolkin 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 5 годин тому, =YaSto= сказав: Це сьогодні? Свіжа зустріч 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 Нарешті гарні новини! Том розтлумачив що ж насправді відбувається на фронті, а не те що ви думаєте. Мета контрнаступу не звільняти села, а вбивати якмога більше кацапів. Тому маленькими групами ВСУ нищать кацапів в таких обсягах що вони мають скоро взагалі закінчитися. Тому більша частина ВСУ перебуває в резерві і не підставляється під ядерну бімбу, що є значним ризиком у разі масової атаки з великою кількістю техніки. xxtomcooperxx.substack.com/p/ukraine-war-9-september-2023-short Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 6 часов назад, areti сказал: Маладєц Костянич! Добра праця під прикриттям. Ну вообще то видос есть как его с Авдеевки запускали, причем толпой объект то немаленький 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2023 2 минуты назад, Костянычь сказал: Ну вообще то видос есть как его с Авдеевки запускали, причем толпой объект то немаленький ну як, подивилися? грошей більше стало? або ще якесь покращення трапилося? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз