Бездомный Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 (змінено) 10 минут назад, Черномор сказал: Не тіки - имеются "современные" методы, типа отдать "чего-то" в долгосрочную "аренду". Например (рассмотрим теоретически), отдается кетайозам в так называемую аренду один из портов в городе у моря. Имеем - мордор "отдал" узкоглазым часть аннексированной территории, в политическом аспекте рашка не потеряла целостность, а в экономическом вмешались интересы финансов, которым не выгодно, чтобы рашка возвернула территорию. а чи знайдуться дурні вмазуватися у це лайно маргарин ? Змінено 18 серпня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 2 години тому, DimaF сказав: Такой сортир связан как то с местными традициями. neolurk.org/wiki/Исламский_туалетный_этикет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 21 хвилину тому, Dark FeniX сказав: Китай на такую мутку не пойдёт А Ердоган? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 (змінено) 28 минут назад, outdoor24 сказал: А Ердоган? Тоже. Какую он отмазку выберет, чтоб пояснить, почему украинская земля оказалась вдруг у него в аренде без разрешения Украины? Змінено 18 серпня 2023 користувачем Dark FeniX Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 47 минут назад, Бездомный сказал: а чи знайдуться дурні вмазуватися у це лайно маргарин ? А "разговоры" то идут - вот и теперь визит кетайозного бонзы в нерезиновую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 (змінено) 8 минут назад, Черномор сказал: А "разговоры" то идут словесні інтервенції (с) и вы говорите (с) Змінено 18 серпня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 4 минуты назад, Черномор сказал: А "разговоры" то идут - вот и теперь визит кетайозного бонзы в нерезиновую. Мабуть, накопичилося питань... t.me/UkraineNow/37907 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 1 минуту назад, 90BCO сказал: Мабуть, накопичилося питань... а ви впевнені що кацапи та китайці взагалі знають про існування НАЗК та її суворі дії? 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 2 минуты назад, 90BCO сказал: Мабуть, накопичилося питань... t.me/UkraineNow/37907 Кот васька слушает да ест... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 3 минуты назад, 90BCO сказал: Мабуть, накопичилося питань... Теперь с али хер что купишь😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 8 минут назад, Черномор сказал: Кот васька слушает да ест... як це корелює з валютними новаціями кацапського законодавства ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 4 минуты назад, US7IGN сказал: а ви впевнені що кацапи та китайці взагалі знають про існування НАЗК та її суворі дії? питання навіть в іншому - то що тепер дрони, компоненти, акуми, електроніка не буде закупатись мільйонами наших на аліекспрес? чи будемо впевнено таритись у "спонсорів війни"? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 5 хвилин тому, DimaF сказав: Теперь с али хер что купишь😁 З якого дива? В тому списку ще й райфазен, МЕТРО, ашан і багато інших компаній. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 1 минуту назад, loader сказал: питання навіть в іншому - то що тепер дрони, компоненти, акуми, електроніка не буде закупатись мільйонами наших на аліекспрес? чи будемо впевнено таритись у "спонсорів війни"? ) а я звідки знаю? те що армія працює на Україну я бачу, а на кого працює влада для мене не очевидно. але я думаю було б видно якби чиновники працювали на Україну хоча б на 10% від того як за неї воює армія... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 10 минут назад, loader сказал: питання навіть в іншому - то що тепер дрони, компоненти, акуми, електроніка не буде закупатись мільйонами наших на аліекспрес? чи будемо впевнено таритись у "спонсорів війни"? ) Ebay продавцы начали доставлять в Украину. Магазин запчастей jeep-а еще пару месяцев, как не доставлял. Вчера проверил, доставка есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 15 минут назад, loader сказал: питання навіть в іншому - то що тепер дрони, компоненти, акуми, електроніка не буде закупатись мільйонами наших на аліекспрес? чи будемо впевнено таритись у "спонсорів війни"? ) В мене теж немає відповіді... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 26 минут назад, US7IGN сказал: а ви впевнені що кацапи та китайці взагалі знають про існування НАЗК та її суворі дії? Вони знають усе, в деяких питаннях - навіть більше, ніж Ви...🤷♀️ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 1 минуту назад, 90BCO сказал: Вони знають усе, в деяких питаннях - навіть більше, ніж Ви...🤷♀️ та я взагалі нічого не знаю, тому і задаю багато незручних питань 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 2 часа назад, outdoor24 сказал: А Ердоган? Він не в курсі, мабуть: t.me/UkraineNow/37932 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 3 минуты назад, 90BCO сказал: Він не в курсі, мабуть: турки заробляють на всіх. нічого нового. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 (змінено) 25 минут назад, US7IGN сказал: турки заробляють на всіх. нічого нового. Змінено 18 серпня 2023 користувачем 90BCO Update 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 41 минуту назад, 90BCO сказал: Він не в курсі, мабуть: t.me/UkraineNow/37932 Мені лише цікаво, навіщо? Ця війна показала, що якщо мати достатню кількість Нептунів та морських дронів, особливого сенсу в великих військових кораблях в Чорному морі немає. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 1 минуту назад, Alvalk сказал: Мені лише цікаво, навіщо? Ця війна показала, що якщо мати достатню кількість Нептунів та морських дронів, особливого сенсу в великих військових кораблях в Чорному морі немає. Якби було достатно, то ЧФ давно би вже лежав на дні, це по перше. Друге - супровид судов до Босфора. Да и корвет- це не лінкор, як раз в тему. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 4 минуты назад, Alvalk сказал: Мені лише цікаво, навіщо? Ця війна показала, що якщо мати достатню кількість Нептунів та морських дронів, особливого сенсу в великих військових кораблях в Чорному морі немає. це на майбутнє... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 18 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2023 7 годин тому, Dark FeniX сказав: Я, конечно, понимаю, что чтение между строк - это талант. Но как вы тут умудрились украинцев увидеть? Рядовой Петров! А о чем вы думаете, когда смотрите на этот кирпич? - О п..де, товарищ старшина. - Как о п.зде?! - А я всегда о ней думаю... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз