SermenK Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 27 минут назад, sergio сказал: Οсь я вкинув на вентилятор, а ви повірили. 🤪 По смітникам потім розпихую звісно. та не треба вже, досить, такі ж "шутніки" і по гаражах резину палять, труять людей 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 1 минуту назад, SermenK сказал: та не треба вже, досить, такі ж "шутніки" і по гаражах резину палять, труять людей По перше в мене куба три-три і пів дров є. А по друге при ціні газу 8 грн/куб мені влом бігати з мансарди в цоколь пвдкидувати дрова в камінофені, так, час від часу по бавитись. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 4 часа назад, korund сказал: сцуть верблюди в пісок. А в мене нрмальний сканер, який відрізняє метали. Подарую, без проблем і зарахувань на карту. Хотів віддати нашим саперам, ті кажуть, нас все є що, всцявя? чи тільки на клаві герой? завітай до нас. сканер подарю..... прильоти побачиш це в тік-токі круто 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 4 часа назад, korund сказал: сцуть верблюди в пісок. А в мене нрмальний сканер, який відрізняє метали. Подарую, без проблем і зарахувань на карту. Хотів віддати нашим саперам, ті кажуть, нас все є що, всцявя? чи тільки на клаві герой? завітай до нас. сканер подарю..... прильоти побачиш це в тік-токі круто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 14 минут назад, hause сказал: Наш девіз: "Ні дня без зезашквару!" Так ось за що мусорам повертають доплату в 30 тис.грн.: Маски шоу повертаються? Або як у лікарні Житомира перевірки влаштували. "Хотів би зауважити наступне - процесуальні дії, що вчинялися правоохоронними органами відбувались перш за все в ЛІКАРНІ!!! Де лікарі борються за життя та здоров'я людей. Постає одвічне питання форми та змісту. Навіщо близько 90 озброєних автоматами у шоломах та бронежилетах поліціянтів брали у заручники медичний персонал та пацієнтів? Розгулювали по відділеннях лікарні, у тому числі операційних та реанімації, виводили лікарів під дулом автомата з робочих місць, як якихось злочинців на розстріл!" Джерело: https://censor.net/ua/b3436914 вам не зрозуміти... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 4 минуты назад, korund сказал: що, всцявя? чи тільки на клаві герой? завітай до нас. сканер подарю..... прильоти побачиш це в тік-токі круто Що то було?! 😳 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 Только что, sergio сказал: Що то було?! 😳 мабуть мав обісратися з переляку. чи обісцятися. то у філолога та його вчительок запитати треба 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 1 час назад, US7IGN сказал: власників елітної новобудови забули попередити що вони країною помилились? та давай вже в президенти йди! я по приколу проголосую на зло Бездомному. чи як там правильно голосувати? Пізно. Вже Арестович йде. Навіщо розпорошувати голоси? 😼 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 51 минуту назад, sergio сказал: Що то було? нет глючить сорі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OuldMan Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 8 часов назад, sergio сказал: Так, що я маю задонатити, щоб мої гроші Σπιздили в МО і якись їхній чиновник на відпочинок в Албанію поїхав?! Нема дурних. Краще я сам з'їжджу. Дайте я угадаю 1: Вы ни разу не донатили на ЗСУ, потому что знали, что гроши с***ят? Дайте я угадаю 2: Вы голосовали против Порошенко? 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 mil.in.ua/uk/news/niderlandy-peredaly-prykordonnykam-6-mobilnyh-kompleksiv-medychnoyi-pidtrymky/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 7 минут назад, OuldMan сказал: Дайте я угадаю 1: Вы ни разу не донатили на ЗСУ, потому что знали, что гроши с***ят? Дайте я угадаю 2: Вы голосовали против Порошенко? Где-то, уже писал, что крайний раз, на ЗСУ в 14 м году донатил. За Зе голосовал. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 8 минут назад, sergio сказал: За Зе голосовал. 2 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 1 минуту назад, ozzy сказал: Не трожьте мой любимый мультик детства своими рученками! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 11 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2023 1 час назад, OuldMan сказал: Дайте я угадаю 1: Вы ни разу не донатили на ЗСУ, потому что знали, что гроши с***ят? Дайте я угадаю 2: Вы голосовали против Порошенко? Не обоязково грошима, я за свої кошти купив два джипа в 2015 році, бо в армію не взяли по стану здоровля Голосував за Зелю бо інших кандидатів не бачив. Інші підори здали б країну за день Сорі за ломану англійську.... 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 6 часов назад, korund сказал: Голосував за Зелю бо інших кандидатів не бачив. Інші підори здали б країну за день Т.е. зеля - самый маленький "підор"(С) ? 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 7 часов назад, ozzy сказал: "Милиция? Милиция? Товарищ дежурный, распорядитесь сейчас же, чтобы выслали пять мотоциклетов с пулеметами для поимки иностранного консультанта наркомана...Говорит поэт Бездомный из сумасшедшего дома "(С) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 6 часов назад, korund сказал: Голосував за Зелю бо інших кандидатів не бачив. Інші підори здали б країну за день Какая каша в голове.....( Зеля как раз и собирался вместе с бородатой бабушкой, да вот остальные не согласились... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 (змінено) 1 рубль = 1 цент ) Змінено 12 серпня 2023 користувачем vadimv 6 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 и что ? от этого будут страдать только простые люди внутри страны так как все импортное для них будет еще дороже . НО властям то на это всеравно. А вот денег ( бумажной массы ) можно получить значительно больше за один экспортный доллар. Я думаю там и 120 за бакс будет ,а может и дороже. Любая война это очень дорого. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 45 минут назад, DimaF сказал: Какая каша в голове.....( Зеля как раз и собирался вместе с бородатой бабушкой, да вот остальные не согласились... Да-да, и Бакланова надо вспомнить в место "аминь!" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 45 минут назад, vadimv сказал: Все цели СВО будут достигнуты... 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 Що буде з єдиним телемарафоном? detector.media/community/article/215304/2023-08-09-do-peremogy-y-dali-shcho-bude-z-iedynym-telemarafonom/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 4 минуты назад, hause сказал: Що буде з єдиним телемарафоном? detector.media/community/article/215304/2023-08-09-do-peremogy-y-dali-shcho-bude-z-iedynym-telemarafonom/ Якщо він єдиний, то нафіга стільки учасників? Залишити тільки плюси та транслювати в дії. Хто не буде дивитися хоча б три години на день, штрафувати 😂 2 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 серпня 2023 8 минут назад, hause сказал: Що буде з єдиним телемарафоном? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз