Canton Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 9 минут назад, Zak сказал: І тому ваш максимум це обсірати владу гімном? Больше, чем она себя и всех нас обосрала - очень трудно... 3 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 7 минут назад, Вячеслав63 сказал: Мабуть. для вас, більш достойне так зване "ДНР" з якого ви чомусь не поїхали. Та я теж багато нового завдяки форуму постійно узнаю. От сьогодні мені розказали за успішну Грузію де відповідальна за успіх людина нагороджена в'язницею. Аж почав переживати за майбутнє найвеличнішого. Цікаво дожити та подивитися якого успіху за аналогією з Грузію досягне Україна. Все ж таки і війна довше триває і лідер крутіший 😂 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 Про хороших русских Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 (змінено) скільки коштує одна ракета кріжал? Змінено 7 серпня 2023 користувачем Бездомный 16 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 1 година тому, Бездомный сказав: дивно , мені української як базової + самонавчення по ходу спілкування для спілкування з чехами вистачало для вас українська - не рідна? Для мене обидві рідні. До трьох років жив у селі, а коли переїхали в місто шкіл з українською мовою навчання не лишилось. А для тренування спробуйте перевести на чеську Увага Та драбина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 30 хвилин тому, Zak сказав: І тому ваш максимум це обсірати владу гімном? Мій максимум працювати по мірі сил і донатити на ЗСУ. В до влади у мене жодних претензій, бо вона ще із початку заявила, що кожен сам собі президент і зняла із себе відповідальність . Тому відповідальність на тій плісняві, яка п'ять років не бачила війни і на посаду гетьмана під час війни обрала блазня, який ховався від мобілізації на початку війни у травні 14 у Москві. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 18 минут назад, Бездомный сказал: скільки коштує одна ракета кріжал? тут скоріше правильно питати скільки часу займає виготовлення одиниці. чи хтось справді думає що ціна для них має значення - раби потерплять. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 4 минуты назад, loader сказал: тут скоріше правильно питати скільки часу займає виготовлення одиниці. чи хтось справді думає що ціна для них має значення - раби потерплять. В прошлом году - 2 в месяц. По данным мая 2023 - 10 в месяц И наращивают 3 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zak Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 24 минуты назад, Бездомный сказал: скільки коштує одна ракета кріжал? "Лохі" © Віталій Кім 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 6 минут назад, Zak сказал: "Лохі" © Віталій Кім скільки літаків у "лохів" на їх аеропортах було знищено в цьому році? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 31 минуту назад, US7IGN сказал: скільки літаків у "лохів" на їх аеропортах було знищено в цьому році? Знов з козирів ходите? Зате у нас по кораблям рахунок патологічно в нашу користь. У нас і бити нема що 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 3 минуты назад, murava сказал: Зате у нас по кораблям рахунок патологічно в нашу користь. здається на початку навіть фору в один фрегат дали 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 4 години тому, sergio сказав: Нафиг учебник. Ща по торенту Опенгеймера гляну, и что-нибудь изваяю. Киллотон на 20 хотя бы. Я б свій унітаз так не переоцінював. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 4 години тому, outdoor24 сказав: а септик витримає? Я коли писав ще не читав ваш комент, сорі. Дивний збіг думок. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 2 години тому, Zak сказав: І тому ваш максимум це обсірати владу гімном? Я хіба є у цьому потреба, вони ж кожен день самі це роблять. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 (змінено) Змінено 7 серпня 2023 користувачем 7351 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 (змінено) 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: А на будівництві інваліди другої групи не потрібні. Так. Чому Ваша інвалідність не завадила Вам ремонтувати будинок в Чехії та прибирати, а в Україні Ви все це робити не можете? Змінено 7 серпня 2023 користувачем OlaR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 31 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Я хіба є у цьому потреба, вони ж кожен день самі це роблять. Вернулись в стандартный режим - по три зашквара в день... 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 6 хвилин тому, OlaR сказав: Так. Чому Ваша інвалідність не завадила Вам ремонтувати будинок в Чехії та прибирати, а в Україні Ви все це робити не можете? Тому, що строк безкоштовного життя у апартаментах хозяїна готелю скінчився, я мені було потрібно кудись переселяти жінку і дочку із дітьми. За час ремонту не було жодного для, щоб я не хапався за серце. У ремонті приймала участь дружина і дочка, а онука сиділа із малим. А коли я відключилася на роботі, і це побачив головний інженер, мене звільнили на перший день, після повернення із лікарняного. Іще питання будуть? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 (змінено) 3 хвилини тому, Canton сказав: Вернулись в стандартный режим - по три зашквара в день... Змінено 7 серпня 2023 користувачем Vinsol2009 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 50 минут назад, ozor сказал: Я б свій унітаз так не переоцінював. Да ладно. В соседнем колхозе прицеп селитры уведу. Заначка из десятка баночек перманганата калия и пару пачек серебрянки имеется. 😎 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 27 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А коли я відключилася на роботі, Іще питання будуть? Ви там що вже операцію по зміні статі провели? Оце дійсно европейські цінності! 4 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 43 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Тому, що строк безкоштовного життя у апартаментах хозяїна готелю скінчився, я мені було потрібно кудись переселяти жінку і дочку із дітьми. За час ремонту не було жодного для, щоб я не хапався за серце. У ремонті приймала участь дружина і дочка, а онука сиділа із малим. А коли я відключилася на роботі, і це побачив головний інженер, мене звільнили на перший день, після повернення із лікарняного. Іще питання будуть? Так. Ви чоловік чи жинка? 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 серпня 2023 Поділитись Опубліковано: 7 серпня 2023 20 хвилин тому, OlaR сказав: Так. Ви чоловік чи жинка? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз