Danylo Ivanov Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 1 минуту назад, US7IGN сказал: мені здається тим чи іншим чином все закінчиться в цьому. але ж побачимо! Ніт. Буде добре, якщо в наступному. І ще невідомо, на яких умовах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 Только что, Danylo Ivanov сказал: І ще невідомо, на яких умовах. так вже зараз щось робіть щоб не залежати від тих умов. я колись вирішив що треба жити так щоб не залежати від поточної влади. ще жодного разу не пошкодував 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 1 минуту назад, Danylo Ivanov сказал: Краще свіжого Тома Купера почитайте. Постійно читаю, навіть сюди переклад викладав. Це він вам розповів що контрнаступ переноситься на наступний рік? Бо я в нього щось такого не бачив 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 16 хвилин тому, Alvalk сказав: А чому ж відповідь не виклали? Йому ж Казначейство відповіло, що він довбень і перенаправила запит до МО І де посилання на офіційну відповідь Міністерства Оборони? Де вказана хоча б сума від рошену саме на ППО Києва? Вирішили теж в "дурня пограти"? Буває. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 11 минут назад, Danylo Ivanov сказал: Ніде. Я дивлюсь Діпстейт та Орікс і не живу в бульбашці. Ви можете надалі слухати Ганну Маляр. і шо орікс каже з приводу наступу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Ніт. Буде добре, якщо в наступному. І ще невідомо, на яких умовах. Ви не впораєтеся самотужки, я думаю. Чи слід нам очікувати напливу новачків на форум, ваших колег, які намагатимуться переконати нас у цьому спільно? 6 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 8 минут назад, US7IGN сказал: мені здається тим чи іншим чином все закінчиться в цьому. але ж побачимо! Ні. Байден буде переобиратись наступного року. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 1 минуту назад, 7351 сказал: І де посилання на офіційну відповідь Міністерства Оборони? от і я здивувався, але чому ви це в мене запитуєте, а не того, кому вона мала прийти? Вирішили "в дурня пограти"? (с) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 Только что, iiigolkin сказал: які намагатимуться переконати нас у цьому спільно? А яка принципова різниця в якому році закінчиться контрнаступ? Судячи з дтп мазераті VS ламборгіні та закупівель барабанів, в країні все чудово і можна так залишати 😂 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 1 година тому, Юрий Киев сказав: Що скажуть вомбати от зараз і подивимось, як його підлеглі будуть виконувати вказівки свого шефа, візьмуться за руки, будуть обійматься та просити прощення у зелеботів..але щось мені підказує, що такого не буде, здається навіть як що Вомбата посадити на електричний стул, він все одно до останнього буде кричати, що зелеботи покидьки та зрадники і їм ніколи не буде прощення 3 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 1 минуту назад, ashim1990 сказал: Ні. Байден буде переобиратись наступного року. До чого тут Байден? Тільки не треба, як тут кажуть, тягнути кацапські наративи що .... штатівська підстилка 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 1 минуту назад, US7IGN сказал: А яка принципова різниця в якому році закінчиться контрнаступ? Судячи з дтп мазераті VS ламборгіні та закупівель барабанів, в країні все чудово і можна так залишати 😂 ви коли таке кажете, озирайтесь, щоб сковорідкою за 720000 по потилиці не отримати 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 6 минут назад, Alvalk сказал: Постійно читаю, навіть сюди переклад викладав. Це він вам розповів що контрнаступ переноситься на наступний рік? Бо я в нього щось такого не бачив Ви можете самі на Дистейті порахувати, як швидко ми дійдемо до Криму з такими темпами просування, як за останні 10 днів контрнатупу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 1 минуту назад, Alvalk сказал: ви коли таке кажете, озирайтесь, щоб сковорідкою за 720000 по потилиці не отримати Це міфічна сковорідка та існує виключно в тендерній документації 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 7 минут назад, newbee2020 сказал: і шо орікс каже з приводу наступу? Що співвідношення втрат техніки було 1:3,15 а стало 1:2,95. Техніку нам союзники ще дадуть, а бійців знову будемо на вулицях ловити? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 (змінено) 4 минуты назад, Danylo Ivanov сказал: Ви можете самі на Дистейті порахувати, як швидко ми дійдемо до Криму з такими темпами просування, як за останні 10 днів контрнатупу. Постійно дивлюсь. Просування набагато швидше, ніж було у зеків в Бахмуті. Хотілося б звісно, як в харківській та херсонській областях, але там перед швидким "жестом доброї волі" теж було багато попередньої роботи. Змінено 15 червня 2023 користувачем Alvalk 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 3 хвилини тому, Danylo Ivanov сказав: Ви можете самі на Дистейті порахувати, як швидко ми дійдемо до Криму з такими темпами просування, як за останні 10 днів контрнатупу. А ви в якому місці наступаєте? Просто щоб нам точніше порахувати... 7 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 (змінено) www.instagram.com/reel/CtXFJwHNwjq/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== Це той хлопець з акулою, він знущався з українців через вибух на ГЕС вранці того дня, в обід був з'їдений... Змінено 15 червня 2023 користувачем iiigolkin 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 11 минут назад, iiigolkin сказал: Ви не впораєтеся самотужки, я думаю. Чи слід нам очікувати напливу новачків на форум, ваших колег, які намагатимуться переконати нас у цьому спільно? Ви можете і надалі жити в бульбашці єдиного телемарафону. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 2 хвилини тому, iiigolkin сказав: www.instagram.com/reel/CtXFJwHNwjq/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA== Це той хлопець з акулою, він знущався з українців через вибух на ГЕС вранці того дня, в обід був з'їдений... Іголкін, прогулюєте а потім баяни таскаєте, не можна так. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 8 минут назад, US7IGN сказал: Це міфічна сковорідка та існує виключно в тендерній документації 😂 1 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 29 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: Ніде. Я дивлюсь Діпстейт та Орікс і не живу в бульбашці. Ви можете надалі слухати Ганну Маляр. Я щось заплутався, так кого слухати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 (змінено) 2 минуты назад, JFK сказал: Я щось заплутався, так кого слухати? Радио Маяк Программу "Для тех, кто ни с кем не спит" Змінено 15 червня 2023 користувачем Canton 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 15 минут назад, US7IGN сказал: До чого тут Байден? Тільки не треба, як тут кажуть, тягнути кацапські наративи що .... штатівська підстилка 😂 При чому тут наративи! Байден хоче переобиратись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 15 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2023 7 минут назад, Alvalk сказал: Постійно дивлюсь. Просування набагато швидше, ніж було у зеків в Бахмуті. Хотілося б звісно, як в харківській та херсонській областях, але там перед швидким "жестом доброї волі" теж було багато попередньої роботи. Я-ж кажу - читайте Купера. Ми нічого не можемо протипоставити дистанційному мінуванню кацапів. Я вже мовчу за їх ублюдочні Ланцети і Ка-52. Фактично, ми відкотились у попередню фазу "розмякшення" оборони. Значного просування в цьому році вже не буде. Тре копити зброю і навчати людей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз