Vinsol2009 Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 5 годин тому, Фрай сказав: Завязывай с копырсанием в помойках, у тебя и так организЬм желчью переполнен, побереги свои и наши нервы. Кстати, а не тот ли это арьев Один з найвідоміших скандалів в біографії Ар’єва – виявлення в його багажі марихуани, яку вилучили митники в аеропорту Варшави. Польська поліція пред’явила Ар’єву звинувачення у провезенні наркотиків і передала справу українським колегам. В Україні проти Ар’єва і його дружини відмовилися порушувати кримінальну справу через відсутність складу злочину. И чья дочь стала депутаткой киеврады в 20 лет? ДТП під дією наркотиків - за таким звинуваченням прокуратура столиці повідомила про підозру доньці нардепа Володимира Ар’єва. Йдеться про 23-річну депутатку Київради від "Європейської солідарності" Ярину Ар’єву. Як ви там казали, Гешпанське стидобидсько? Саме так. Так дело не в нем, там задействован другой фигурант. Предмет надо изучать тщательней, а пока пук в воду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 1 минуту назад, Потрошитель сказал: Не знаю, не знаю... Порт забит машинами. Их ремонтируют в каждом дворе. Ремонтирующих никто не трогает(проверки и тд), документов минимум. Вчера я растаможил и поставил на себя на грузинский учёт машину минут за 15, перед этим ещё минут 10 осмотр авто. Это время включая небольшие очереди. Куча казахов и прочих покусаных пчелами покупателей машин. Движуха, работы полно. Полицаи такие же вежливые и неподкупные. Туристов полно. Сейчас еду в любимое место возле турецкой границы. Да, Иванишвили, да шото в сторону расеи. Но грузины в этом плане отмороженные - они даже войну 888 не сильно помнят. Работа есть, работать не мешают - зашибись. И как это характеризует работу грузинских судов??) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 25 минут назад, vadimv сказал: - це тіпа шо таке взагалі, виїзні візи і списки неблагонадійних? ) голосуйте далі за ідеал, який на роботу досі на ровері їздить в уяві деяких 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 3 минуты назад, Юрий Киев сказал: Почекай,17 річні тут питань нема,мають право. Через півроку по віку у них буде закритий виїзд. Практично наглухо. Плюс можуть поставити в стрій. Мають право, тому чухнуть по можливості просто пересидіти, бо цей шухер надовго. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 5 годин тому, Firetuf сказав: А яке відношення, цей Ар'єв, має до шкандалю з Шевченківською премією? Може не треба з хворої голови на здорову? І ховатися тим самим від відповідей. А? Бездарна спроба відвернути увагу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 41 минуту назад, Evgenich сказал: От що блядь за сарказм? Смішно йому. З чого ти ржеш? Всі не мають сидіти в копах, але всі мають однаково бути відповідальними, і не має жодної різниці між тобою, та будь ким з чоловіків, які зараз ризикують життям. Що ти маєш сказати матері чи дружині загиблого воїна? Що ти кращий за нього? Що твоє місце тут, а той воїн загинув, тому що дурний і не знав як пропетлять? Знову впевнююсь, який ти кончений урод! 🤬 Забий Такі не лікуються 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 Только что, murava сказал: Через півроку по віку у них буде закритий виїзд. Такие люди появляются и исчезают каждый день. Непонятно в чем сенсация!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 2 минуты назад, Потрошитель сказал: Порт забит машинами. Их ремонтируют в каждом дворе. уявіть, є місця де їх виробляють. а місцеві нові в салонах купляють. але ж у кожного своє уявлення про прекрасне 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 1 минуту назад, murava сказал: Через півроку по віку у них буде закритий виїзд. не хвилюйтеся, перекриють трохи раніше, давши трохи часу та можливість недорого як тут кажуть "підкоригувати" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 2 минуты назад, Юрий Киев сказал: Це не кількість,це відсоток. Яка хоч приблизна,уявна,чи може більш менш точна, кількість,як вважаєш? В кількості не знаю.Я не знаю як це порахувати просто. Я маю екстраполяцію з огляду на власний досвід, оточення і регіон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 1 минуту назад, murava сказал: Через півроку по віку у них буде закритий виїзд. Практично наглухо. Плюс можуть поставити в стрій. Мають право, тому чухнуть по можливості просто пересидіти, бо цей шухер надовго. Я ж кажу,мають право. До них немає питань в правовому полі. Я до речі не цікавився,а що вже з 18 років в армію забирають?а то тільки щось чую , наче ж раніше з 20 було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 Только что, murava сказал: В кількості не знаю.Я не знаю як це порахувати просто. Я маю екстраполяцію з огляду на власний досвід, оточення і регіон. Ну хз, якщо це тисяч двадцять то і хєр з ними,майно арештувати,штрафи по зростаючій. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 (змінено) Цитата Сьогодні Клаус Майне відзначає 75 років Щиро вітаємо та дякуємо за підтримку Нескінченного рок-н-ролу до ста! Зі святом, фани Scorpions! Змінено 25 травня 2023 користувачем voglya Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 1 минуту назад, Юрий Киев сказал: Я ж кажу,мають право. До них немає питань в правовому полі. Я до речі не цікавився,а що вже з 18 років в армію забирають?а то тільки щось чую , наче ж раніше з 20 було Мобілізація офіційно з 18, хіба ні? З 18 закривають виїзд. Хоса так, по закону претензій нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 Только что, murava сказал: Мобілізація офіційно з 18, хіба ні? З 18 закривають виїзд. Хоса так, по закону претензій нема. Чесно я не знаю з якого віку,не цікавився якось У нас все одно немає мобілізованих,одні добровольці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 1 час назад, US7IGN сказал: огляд судової практики показує що можливостей захищати права військовослужбовців майже не має Однокашник, як учасник АТО отримав клаптик землі для сільхоз... Контракт у нього вже закінчився на момент початку війни. 24.02.2022 він вже був у місцевому центрі комплектування та у той же день поїхав до своєї частини. Згодом, отримав поранення у ноги та коли знаходився у госпіталі дізнався, що прокуратура через суд у нього той клаптик землі забрала - мол не військовий, прав на ту землю не маєш. Зараз адвокат у судовому порядку призупинив то рішення суду. Він знову зараз воює. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 5 минут назад, DimaF сказал: Такие люди появляются и исчезают каждый день. Непонятно в чем сенсация!? В ситуации. Год назад все думали, что два-три тижні. Сейчас можете также и думають, но во избежание кровиночку надо б перепрятать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 1 минуту назад, Юрий Киев сказал: одні добровольці Особливо добровольців побільшало з нового року 😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 4 минуты назад, Юрий Киев сказал: Ну хз, якщо це тисяч двадцять то і хєр з ними,майно арештувати,штрафи по зростаючій. А чо не розстріляти зразу? Ну щоб навєрняка. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 Только что, murava сказал: В ситуации. Год назад все думали, что два-три тижні. Сейчас можете также и думають, но во избежание кровиночку надо б перепрятать. Абсурд какой то)) Война идет уже 15 месяцев и постоянно кому то исполняется 18 лет. Процесс непрерывный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 2 минуты назад, murava сказал: Мобілізація офіційно з 18, хіба ні? З 18 закривають виїзд. вже в цьому році були якісь зміни, пов'язані з обліком вже з 16 чи щось таке. шукайте самі якщо треба. а потім просто буде якійсь відомчий наказ що для виїзду потрібна довідка з ТЦК наприклад і все. нафіга з тими законами напружуватися, кому вони тут потрібні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 19 минут назад, murava сказал: Як каже наш місцевий пропагандіст- продовжуйте, не зупиняйтесь: країна має бути або в армії, або безлюдна. Військовим,тим хто відслужив ,волонтерам,дозволять мати по чотири жінки, буде додаткове фінансування побуту,житла,на дітей ,на все! Розквітне країна 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 3 минуты назад, Privet сказал: Він знову зараз воює. а от якби спробував не воювати, всі б права одразу і закінчилися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 1 минуту назад, murava сказал: А чо не розстріляти зразу? Ну щоб навєрняка. Так воно ж за кордоном,як його розстріляти? Арешт майна,штрафи які збільшуються і накопичуються кожного місяця,оголошуємо в міжнародний розшук. Красота . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2023 Почитав закону,так з 18 років 18 річних , мабуть,в тилові частини ,де срочну служили до війни Ну,реально 17 річні мають право виїхати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз