Бездомный Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 6 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ще одна сова-стратег. А ділить хто буде? в кацапів така кількість бажаючих повторити ліваруцію 1917 року ( їх зараз в Україні намагаються утилізувати ), що їм лише слід допомогти дещицю - як німці допомогли членіну Змінено 6 травня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 6 хвилин тому, Бездомный сказав: в кацапів така кількість бажаючих повторити ліваруцію 1917 року ( їх зараз в Україні намагаються утилізувати ), що їм лише слід допомогти дещицю - як німці допомогли членіну Це суперечить вашому твердженню про імперські погляди кацапів. Імперці не схильні ділитися, вони схильні до приєднання нових територій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 1 година тому, US7IGN сказав: на жаль, королі подобаються все меншій кількості англіків Угу, толі дєло куйло на коні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Це суперечить вашому твердженню про імперські погляди кацапів. Імперці не схильні ділитися, вони схильні до приєднання нових територій. так , але ж в 1917 році на кацапоімперії теж були імперці , що не завадило їм почати різати одне на кацапії шалений перекос у рівні життя між метрополією та провінціями а дома ждали россияне когда остынут кирпичи (с) Змінено 6 травня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 25 хвилин тому, allanek сказав: Ні, не інша. Вже Юрій Ігнат в новинах підтвердив ну ок, Пропелер, тут поступила пропозиція, щоб я перед вами вибачився..я не проти, але 1. мені не зовсім зрозуміло, чого я повинен вибачатись? 2. то було сказано жартівливо і як що ви образилися, скажіть, і цей момент ми швидко залагодимо 3. як що ви не образилися, то я вибачатися не буду, бо воно нах нікому не потрібно 4. взагалі напишіть шо небудь з цього приводу, бажано теж по пунктах, щоб більше не виникало в цьому питань 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 2 хвилини тому, Корнил сказав: ну ок, Пропелер, тут поступила пропозиція, щоб я перед вами вибачився..я не проти, але 1. мені не зовсім зрозуміло, чого я повинен вибачатись? 2. то було сказано жартівливо і як що ви образилися, скажіть, і цей момент ми швидко залагодимо 3. як що ви не образилися, то я вибачатися не буду, бо воно нах нікому не потрібно 4. взагалі напишіть шо небудь з цього приводу, бажано теж по пунктах, щоб більше не виникало в цьому питань Муть якась, краше б ото на дуэль його визвали, а то мучите себе, як при царськом режиме 1 1 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 Тільки що, Корнил сказав: ну ок, Пропелер, тут поступила пропозиція, щоб я перед вами вибачився..я не проти, але Ні, не вплутуйте мене в те, що тут між вами. Я нічого не пропонувала. Про що ви там між собою говорили, то не моя справа. Я вам дала підтвердження Міністерства оборони про те, що це був Кинжал. На цьому все. Чим ви тут, взагалі, займаєтесь, в ці темі? Ігнат про збиття ракети ще зранку казав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 2 часа назад, US7IGN сказал: бляха, я тільки зі строками трохи не вгадав, все інше поки йде чітко за планом. минулорічна новина www.blackrock.com/corporate/newsroom/press-releases/article/corporate-one/press-releases/blackrock-financial-markets-advisory-to-advise-ministry-of-economy-of-ukraine Еще 7 лет назал ссыль кидал- "Директор Rothschild в СНГ: www.pravda.com.ua/rus/articles/2017/12/13/7165348/ "Конечно, все признают, что существует еще длинный список того, что предстоит сделать, но большинство инвесторов довольно искренне заявили, что возвращение Украины на рынок – это самая интересная история года среди происходящего на развивающихся рынках." " – Какие секторы экономики их сегодня интересуют? – Практически все: агро, энергетика, инфраструктура, ИТ, фармацевтический бизнес. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 3 часа назад, Бездомный сказал: ну не могли ж вони всі разом збожеволіти ? Чого це не могли ? - коли вже були подібні приклади у історії : іспанська інквізиція, гітлерівська Німеччина. Очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім у п'ятницю, 5 травня, переказав українцям прохання від ЗСУ – не фотографувати та не публікувати переміщення військової техніки, а також особового складу української армії. www.5.ua/regiony/kim-zvernuvsia-do-ukraintsiv-iz-vazhlyvym-prokhanniam-vid-zsu-video-304869.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 5 часов назад, Бездомный сказал: Приблизно , як Прігожин Бахмут , Махно свого часу , в лоб штурмував Перекоп . Що було з махновцями потім - після того , як Крим було взято - нагадати ? Історія нас вчить тому , що вона нічому не вчить . Ну якщо воно повторить рейд по тилам, в стилі Махно, то я буду не проти))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 10 минут назад, yukon сказал: Ну якщо воно повторить рейд по тилам, в стилі Махно, то я буду не проти))) гнида махно - кацапощелепний кацапоімперський покидьок , на якого продовжують молитися деякі ідіоти в Україні Змінено 6 травня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 23 минуты назад, Privet сказал: Чого це не могли ? - коли вже були подібні приклади у історії : іспанська інквізиція, гітлерівська Німеччина. по людожерству іспанська інквізіція , та наваіть гітлерівці , у порівнянні з кацапами - то діти шмаркачі Змінено 6 травня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 43 хвилини тому, ozor сказав: Муть якась, краше б ото на дуэль його визвали, а то мучите себе, як при царськом режиме це тут до чого?..то наші з ним стосунки..ви в курсі, що сьогодні ретроградний Меркурій ще в досить активній фазі, ні?..так от зараз краще свої емоції держати при собі, інакше наслідки можуть бути дуже сумними Змінено 6 травня 2023 користувачем Корнил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 4 хвилини тому, Корнил сказав: ви тут до чого?..то наші з ним стосунки..ви в курсі, що ретроградний Меркурій ще в досить активній фазі, ні?..так от зараз краще свої емоції держати при собі, інакше наслідки можуть бути дуже сумними Та то з нудьги вліз, соррі, тіко з міста в село подався, як у місто фаби полетіли, от і пхнусь куди не треба нервуючи. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 9 минут назад, Бездомный сказал: іспанська інквізіція Не хотів би я жити у ті часи. Людожери там були ще ті. Останній акт спалювання на вогнищі мав місце в Іспанії в 1826 році. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 1 хвилину тому, ozor сказав: Та то з нудьги вліз, соррі, тіко з міста в село подався, як у місто фаби полетіли, от і пхнусь куди не треба нервуючи. в смислі фаби?..не хєра собі, ваше місто сьогодні бомбили фабами?..де це? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 Казали не казати, типа война і всьо такоє. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 1 хвилину тому, ozor сказав: Казали не казати, типа война і всьо такоє. не думаю що то воєнна таємниця, ну як що ви так вважаєте, то нехай..шо тут скажеш, мої співчуття ..але є і хороші новини, схоже що прилєпін не тільки ходити не зможе, а і розмножуватися теж 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 14 хвилин тому, Корнил сказав: місто сьогодні бомбили фабами?..де це? Сумшина, Глухівська громада: з території рф з літака Су-35 зафіксовано авіаудар 2 керованими авіаційними бомбами по м. Глухів. Внаслідок авіаудару у м. Глухів знищено повністю 2 та пошкоджено 34 приватних будинки, а також навчальний заклад та ЛЕП. Внаслідок обстрілу поранення, попередньо, отримали п’ять осіб, серед яких одна неповнолітня дитина (12 років), з яких четверо госпіталізовано до місцевої лікарні. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 34 минуты назад, Privet сказал: Не хотів би я жити у ті часи. Людожери там були ще ті ще раз - в порівнянні з кацапами , які масово нищать людей за допомогою засобів масового ураження тут і зараз - іспанські інквізітори - то діти шмаркачі Змінено 6 травня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 (змінено) 22 минуты назад, vadimv сказал: Сумшина, Глухівська громада: з території рф з літака Су-35 зафіксовано авіаудар 2 керованими авіаційними бомбами по м. Глухів. Внаслідок авіаудару у м. Глухів знищено повністю 2 та пошкоджено 34 приватних будинки, а також навчальний заклад та ЛЕП. Внаслідок обстрілу поранення, попередньо, отримали п’ять осіб, серед яких одна неповнолітня дитина (12 років), з яких четверо госпіталізовано до місцевої лікарні. які там інквізітори ? інквізіторам до кацапів - як до Місяця інквізитори розбиралися з кожним випадком окремо , кацапи нищать людей масово - промисловими методами Змінено 6 травня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 З російського полону повернули ще 45 захисників та захисниць Азовсталі. Про це голова ОП Андрій Єрмак повідомив у суботу, 6 травня. Усі звільнені українці - нацгвардійці з підрозділу Азов. Серед них 35 рядових і сержантів та 10 офіцерів. nv.ua/ukr/ukraine/events/zahisniki-azovstali-z-polonu-povernuli-shche-45-ukrajinciv-yermak-50322670.html 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 2 часа назад, allanek сказал: Ні, не вплутуйте мене в те, що тут між вами. Я нічого не пропонувала. Про що ви там між собою говорили, то не моя справа. То до мене адресовано!) Все ок. 2 часа назад, Корнил сказал: то було сказано жартівливо І у відповідь, міг би також жартівливо вибачитись. Був би кращий!) А то як та мишка "обідєлась мишка, напісяли в норку" А на рахунок "ти" , "ви"... Залиш, будь-ласка, для своїх ботівських розбірок на форумах. "Мая твая нє панімать", "вмєстє свінєй нє пас" і тд. Це точно без мене і не до мене. Вибачаюсь, трошки помилився, в тобі. Ґарного та мирного дня. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 6 травня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2023 40 хвилин тому, Firetuf сказав: То до мене адресовано!) Все ок. І у відповідь, міг би також жартівливо вибачитись. Був би кращий!) А то як та мишка "обідєлась мишка, напісяли в норку" А на рахунок "ти" , "ви"... Залиш, будь-ласка, для своїх ботівських розбірок на форумах. "Мая твая нє панімать", "вмєстє свінєй нє пас" і тд. Це точно без мене і не до мене. Вибачаюсь, трошки помилився, в тобі. Ґарного та мирного дня. ну ніхєра собі, шо це взагалі таке, шо за наєзди?..хто ви такий, шоб оце все мені говорити?..якийсь бардак тут твориться і всім на то поhуй..одна надія, що у цьому всьому винен ретроградний Меркурій і це все скоро пройде 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз