OlaR Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 (змінено) 4 часа назад, Потрошитель сказал: Меня пока ещё никто не стриганул Кто пытался - уже немного неживой Це доки друзі при владі ... Не думаю, що Ви не розумієте, що 10-ок відморозків з гранатометами візмуть Вашу фортецю на раз ... І що друзі можуть в якийсь момент теж залишитись без влади ... Або вирішать Вас злити ... Змінено 23 квітня 2023 користувачем OlaR 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 4 хвилини тому, OlaR сказав: Це доки друзі при владі ... Не думаю, що Ви не розумієте, що 10-ок відморозків з гранатометами візмуть Вашу фортецю на раз ... І що друзі можуть в якийсь момент теж залишитись без влади ... ви фільм Безумний Макс дивились?..ото про нього, думаю як що навіть весь Донецьк разхерачат, цей виживе..зазвичай такі люди живуть десь окремо, в лісі як вовки, а цей і тут вийобнувся 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 8 минут назад, Корнил сказал: ви фільм Безумний Макс дивились?..ото про нього, думаю як що навіть весь Донецьк разхерачат, цей виживе..зазвичай такі люди живуть десь окремо, в лісі як вовки, а цей і тут вийобнувся Против лома нет приема кроме как другого лома ... Скільки таких впевнених у собі погано скінчили ... Скоріш так - не знаю нікого з таких, в кого все гаразд було завжди ... У казки вірити можна тільки маляткам ... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 1 хвилину тому, OlaR сказав: Против лома нет приема кроме как другого лома ... Скільки таких впевнених у собі погано скінчили ... Скоріш так - не знаю нікого з таких, в кого все гаразд було завжди ... У казки вірити можна тільки маляткам ... час нас розсудить, мадам..подивитесь, цей кадр ще себе покаже і багатьох переживе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 (змінено) 1 час назад, OlaR сказал: Це доки друзі при владі ... Не думаю, що Ви не розумієте, що 10-ок відморозків з гранатометами візмуть Вашу фортецю на раз ... І що друзі можуть в якийсь момент теж залишитись без влади ... Або вирішать Вас злити ... У меня много друзей в очень разных местах)) Ну например - 3 недели назад я ездил в Киев и обратно через луганскую область Или у нас тут безобразничали временно размещенные чеченцы и дагестанцы в больших количествах - нашлась управа Да и кому и зачем(отморозки с гранатомётами) делать мне плохо? Со всеми нужно находить общий язык - даже с вами. Меня этому учили люди, прошедшие высшую партийную школу и высшую школу кгб - не дураки)) Змінено 23 квітня 2023 користувачем Потрошитель 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 1 годину тому, DimaF сказав: А шо было бы, Вашингтон затопило? Левый берег смыло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 40 хвилин тому, Потрошитель сказав: высшую школу кгб А что взамен? Те бесплатно не учат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 6 часов назад, Потрошитель сказал: Меня пока ещё никто не стриганул Кто пытался - уже немного неживой Ти сам їх порешив? Ти хочеш сказати, що вбив людину, яка тобі погрожувала? Та не одного? Я ніколи не повірю, що таке трепло як ти може вбити людину. В бою, це зовсім інше, але ти точно в бою не приймав участь. Короче, піздобол ти звичайний. "Кто пытался - уже немного не живой" 😆😆😆 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 1 минуту назад, Evgenich сказал: Ти сам їх порешив? Ти хочеш сказати, що вбив людину, яка тобі погрожувала? Та не одного? Я ніколи не повірю, що таке трепло як ти може вбити людину. В бою, це зовсім інше, але ти точно в бою не приймав участь. Короче, піздобол ти звичайний. "Кто пытался - уже немного не живой" 😆😆😆 Можно я не буду говорить то, что будет использовано против меня?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 6 минут назад, Потрошитель сказал: Можно я не буду говорить то, что будет использовано против меня?)) Я зазвичай в таких випадках кажу що то не я, а Бог їх покарав 😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 10 минут назад, US7IGN сказал: Я зазвичай в таких випадках кажу що то не я, а Бог їх покарав 😂 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 Форум не винесе двох буратін... 🤡 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 Будні Потрошитєля. www.instagram.com/reel/CrHfOHXpwWg/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 16 минут назад, Музей сказал: Форум не винесе двох буратін... 🤡 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 Херассе! Совсем припухли кренделя? Нардепы от "Слуги народа" предлагают наказывать простых украинцев за критику власти в интернете. В часности, за "обидный" комментарий в социальных сетях можно угодить за решетку на срок от 5 до 7 лет. Соответствующий законопроект под номером 9223 зарегистрирован в Верховной Раде, пишет "Хвиля". Один из инициаторов Георгий Мазурашу подлил масла в огонь попыткой оправдаться за скандальный законопроект, который напоминает российские реалии. шо это за чмошник такой? Какой-то народный демутант! 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 10 минут назад, Фрай сказал: шо это за чмошник такой? Какой-то народный демутант! Та цьому придурку вже прилетіло. Не сприймайте його серьозно. Думаю на днях буде вибачатись і нити, що то із контекстах вирвали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 Щойно прочитав за нього, бувший навіть не мент, а саме мусорок з помічниками хабарниками. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 1 година тому, Фрай сказав: Херассе! Совсем припухли кренделя? Нардепы от "Слуги народа" предлагают наказывать простых украинцев за критику власти в интернете. В часности, за "обидный" комментарий в социальных сетях можно угодить за решетку на срок от 5 до 7 лет. Соответствующий законопроект под номером 9223 зарегистрирован в Верховной Раде, пишет "Хвиля". Один из инициаторов Георгий Мазурашу подлил масла в огонь попыткой оправдаться за скандальный законопроект, который напоминает российские реалии. шо это за чмошник такой? Какой-то народный демутант! Антиресно, а хто ж обирав цю плісняву? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нестроитель Опубліковано: 23 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2023 56 минут назад, Vinsol2009 сказал: Антиресно, а хто ж обирав цю плісняву? Гусары молчать! (с) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrainian Опубліковано: 24 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2023 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: Інтерв’ю повністю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз