vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 8 годин тому, mastervovik сказав: На Гоа було класно відпочивать) а там де класно відпочивать, кажуть хєрово жити. А як що ще грошей обмаль, то хєрово в загалі скрізь крім рідної домівки) Купа народу живе і на Гоа, і на Балі, і в Таїланді і т.д. і т.п. За ті самі гроші, що й тут. Нє, ну якщо в підвалі під бомбами краще, ніж на березі теплого океану - то базару нема. 8 годин тому, mastervovik сказав: Я тільки під час війни зрозумів яке в мене цікаве життя Танунахєр такі розваги. 8 годин тому, mastervovik сказав: Я мабуть навіть якщо війна скінчиться та гроші будуть на Гоа не поїду. От це правильне рішення. Бо повертатися дуже боляче. Навіть зі Славського. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 Доброго ранку, ми з України! Пошкоджено будинок, є постраждалі: у Бєлгороді журналіст зізнався, що авіабомб було дві. Журналіст із російського Бєлгорода Микита Парменов заявив, що напередодні на місто впала не одна, а одразу дві авіабомби. Друга нібито "приземлилася" за квартал від першої, пошкодила житловий будинок і поранила трьох людей. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 (змінено) 9 годин тому, Firetuf сказав: Колись, була така гарна традиція, "Строїмдомівка" називалася, де зустрічалися небайдужі форумчани. Лице в лице! Без всяких "бе". І шашлики жарили, і уху варили, і горілку пили. Але всі друг-друга знали, поважали і цінували, хоча і сперечались не менше. А зараз...,. Колись і ми з однокашниками зустрічалися. А зараз якось впадлу зустрічатися з помічником командуючого ЧФ і ФСБ-шником. Змінено 22 квітня 2023 користувачем vadimv 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 6 минут назад, vadimv сказал: Купа народу живе і на Гоа, і на Балі, і в Таїланді і т.д. і т.п. За ті самі гроші, що й тут. Ну так і на Росії купа народу ж в єбєнях живе, і розказують як у них харашо)) А на справді що в Індії що за уралом теж Азія, тіж їбєня. Ну може в одних піска і сонця побільше. Ну такоє сєбє, дуже на любітєля що там , що там. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 8 годин тому, anabioz сказав: Ви тут 24/7. Що ж Вас так ця країна тримає, особливо політичні питання? Чого ж мучаєтеся? Вже 350 раз казав - у мене на руках паралізована після інсульту мати, інвалід 1 групи. Політичні питання цікавлять тому, що я зовсім не цікавився політикою з 2005 по 2014 рік. Маю результат. 8 годин тому, anabioz сказав: Закривайте той форум і гойда на Гоа, ми тут якось без Вас ... Як тільки - так зразу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Не, може наступного разу не піде голосувати за чергового клоуна Я за клоуна не голосував. Так само, як за Кравчука, Кучму і овоча. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Вже 350 раз казав - у мене на руках паралізована після інсульту мати, інвалід 1 групи А що, паралізованим краще " в підвалі під бомбами, ніж на березі теплого океану" (с)? Змінено 22 квітня 2023 користувачем mastervovik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 (змінено) 15 хвилин тому, mastervovik сказав: А на справді що в Індії що за уралом теж Азія, тіж їбєня В Таїладні 8-полосні хайвеї , по яких літають новенькі Хайлакси і Форчунери. А в центрі Бангкока 100-поверхові хмарочоси зі швидкісними ліфтами. Це якщо прям дуже хочеться в не єбєнях жити. Та навіть в карпатських єбєнях в старій хаті краще, ніж в 25 км від мордора. Змінено 22 квітня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 (змінено) 7 хвилин тому, mastervovik сказав: А що, паралізованим краще " в підвалі під бомбами, ніж на березі теплого океану" (с)? Нас таких багато, не тільки я один Посідаєм в поїзд і втікнем хто куди Хай шукає щастя інший хто-небудь Посеред ворон, які тебе клюють Змінено 22 квітня 2023 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 (змінено) Зеленський підписав закон про заборону імперської пропаганди Росії і деколонізацію топонімії в Україні ================================================================= цікаво - Новомосковськ нарешті декацапізують ? Змінено 22 квітня 2023 користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 13 минут назад, vadimv сказал: В Таїладні 8-полосні хайвеї , по яких літають новенькі Хайлакси і Форчунери. А в центрі Бангкока 100-поверхові хмарочоси зі швидкісними ліфтами. Це якщо прям дуже хочеться в не єбєнях жити. Та навіть в карпатських єбєнях в старій хаті краще, ніж в 25 км від мордора. Ну хмарачоси також на любітєля, та. Й стара хата в Славському теж. 13 минут назад, vadimv сказал: Нас таких багато, не тільки я один Посідаєм в поїзд і втікнем хто куди Хай шукає щастя інший хто-небудь Посеред ворон, які тебе клюють Я так і не зрозумів, там так харашо що там навіть паралізовані не хочуть жити? Я не глузую, я про паралізованих знаю побільше твого. В мене батько зі зломаною шиєю пролежав 5 років а мати з поліартритом 10. Інсульт, то квіточки... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 11 хвилин тому, mastervovik сказав: я про паралізованих знаю побільше твого. В мене батько зі зломаною шиєю пролежав 5 років а мати з поліартритом 10. Ну от і уяви собі поїздку на Гоа з таким компаньоном. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 4 минуты назад, vadimv сказал: Ну от і уяви собі поїздку на Гоа з таким компаньоном. В твоєму випадку при такому бажанні це джокер. Люди платять від 5 кує щоб виїхати, а тобі й платити ні чого не треба, можеш законно виїхати, та не 5 , а пару тисяч витратити на комфортну доставку матері куди завгодно. Так що, така собі відмазка. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 14 минут назад, mastervovik сказал: В твоєму випадку при такому бажанні це джокер. Люди платять від 5 кує щоб виїхати, а тобі й платити ні чого не треба, можеш законно виїхати, та не 5 , а пару тисяч витратити на комфортну доставку матері куди завгодно. Так що, така собі відмазка. Извините, но у вас с головой все в порядке!? 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 6 минут назад, DimaF сказал: Извините, но у вас с головой все в порядке!? Що не так? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 Вивезіть вже Вадіма на Гоа, поки він все не перетворив на ядерний попіл:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 1 година тому, vadimv сказав: Колись і ми з однокашниками зустрічалися. А зараз якось впадлу зустрічатися з помічником командуючого ЧФ і ФСБ-шником. А міг би героєм стати, одним помічником командуючого ЧФ і ФСБ-шніком стало б менше. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 (змінено) 44 хвилини тому, mastervovik сказав: В твоєму випадку при такому бажанні це джокер. Люди платять від 5 кує щоб виїхати, а тобі й платити ні чого не треба, можеш законно виїхати, та не 5 , а пару тисяч витратити на комфортну доставку матері куди завгодно. Так що, така собі відмазка. Це не відмазка, я просто зважую варіанти "залишатися" і "їхати", насамперед для матері. Поки що варіант "залишатися" превалює. Як відомо, Суми не зазнали таких руйнувань, як скажімо, Харків. Поки що. Машина завжди заправлена і речі зібрані. Змінено 22 квітня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 (змінено) 34 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А міг би героєм стати Знаєте, я ще коли в дитинстві чув казочки про героїв (починаючи з юного барабанщика і закінчуючи Гераклом) - то якось взагалі не виникало бажання стати таким. Звиняйте. Змінено 22 квітня 2023 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 23 хвилини тому, vadimv сказав: Знаєте, я ще коли в дитинстві чув казочки про героїв (починаючи з юного барабанщика і закінчуючи Гераклом) - то якось взагалі не виникало бажання стати таким ідіотом. Звиняйте. 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 26 хвилин тому, vadimv сказав: Знаєте, я ще коли в дитинстві чув казочки про героїв (починаючи з юного барабанщика і закінчуючи Гераклом) - то якось взагалі не виникало бажання стати таким. Звиняйте. Тоді негайно вимагайте, щоб як гаранти, американці надали нам Бетмена і Людину-павука. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 10 часов назад, Firetuf сказал: Суппер! круто!!! Скинь геолакацию! запитай в Донецьку на площі леніна - підкажуть як пройти. а може навіть підвезуть. заодно й інші підвали подивишся 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 (змінено) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Тоді негайно вимагайте, щоб як гаранти, американці надали нам Бетмена і Людину-павука. Гаранти мають ATACMS, F-16 і Абрамси, які можуть надати. Але ще жодного не надали. Можете не вимагати, нафіга це вам... Змінено 22 квітня 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 22 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2023 10 часов назад, Firetuf сказал: Але іноді гидко та прибрав я вже ту гіпсову аватару, читайте спокійно далі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз