7351 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 (змінено) 6 хвилин тому, US7IGN сказав: А куди ж населення дивилося?😂 Шукало, де заробити копійки, а потім шукало продукти, щоб хоть щось на ті копійки купити -- бо дома голодні діти -- все було продумано наперед. Збережень у банку (тоді один банк був) населення теж "красиво" позбавили. Змінено 16 квітня 2023 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 48 хвилин тому, TaurosRMK сказав: Території чи життя? Умовно 30 млн людей на території 500 км2, чи 10 млн на території 600 км2? Не буде ніякого життя на окупованих територіях. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 Італія передала Україні понад 20 САУ M109L. Італія за рішенням попереднього уряду на чолі з Маріо Драгі передала Україні понад 20 своїх самохідних гаубиць M109L. Це броньовані гусеничні машини зі 155-міліметровою гарматою, яка використовує натовські боєприпаси. Зазначається, що поставлено від 20 до 30 екземплярів, хоча точна кількість залишається у секреті. Також, як зазначає La Repubblica, Італія поставила Україні дві ракетні системи M270 MLRS на гусеничному ході. Крім того, за даними видання, Україні незабаром буде поставлено шість 155-міліметрових САУ PzH2000 німецького виробництва, які доповнять арсенал з 15 таких знарядь, вже переданих Німеччиною та Нідерландами. Стверджується, що українське військове командування вже визначило, що їх буде розміщено в Бахмуті Донецької області для відбиття атак російських військ та ПВК "Вагнер". Повідомляється, що з армійських складів в Італії знято для передачі Україні десятки американських бронетранспортерів М113. delo.ua/politics/italiya-peredala-ukrayini-ponad-20-sau-m109l-zmi-406096/ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 22 минуты назад, 7351 сказал: Що ви "рахуєте", а що не "рахуєте" -- то Ваша особиста справа. Саме так, це моя справа що, в тому числі, говорити чи писати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 За тиждень, з 10 по 16 квітня, українські військові ліквідували 3920 російських солдатів. Також ЗСУ вдалося знищити літак, вертоліт та 27 БПЛА. Загальні бойові втрати противника на 10-16.04 орієнтовно склали: особового складу 3920 осіб ліквідовано, танків - 21 од., бойових броньованих машин - 59 од., артилерійських систем - 55 од., РСЗВ - 5 од., засобів ППО - 2 од, літаків - 1 од., вертольотів - 1 од., БПЛА оперативно-тактичного рівня – 27, автомобільної техніки та автоцистерн - 56 од, спеціальної техніки - 17. www.rbc.ua/rus/news/litak-vertolit-ta-mayzhe-4000-okupantiv-znishchili-1681646966.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 5 годин тому, Dmitriy_S сказав: На відміну від вас у мене є повністю законна можливість виїхати з України. Але я все ще тут. А коли така можливість з'являється у "патріотів", то вони драпають першими. Це Ви на вінсола натякаєте? Якщо всі патріоти втекли, то хто ж там в Бахмуті лишився? Невже, дійсно, як і співа0є кацапня, вона тут з НАТОй воює? 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 55 хвилин тому, US7IGN сказав: А куди ж населення дивилося?😂 У населення вже більше 100 років проста альтернатива - або брати рушницю в руки, або брати ноги в руки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 23 минуты назад, vadimv сказал: У населення вже більше 100 років проста альтернатива - або брати рушницю в руки, або брати ноги в руки. Цікаво що оті з рушницею постійно потім обирають тих хто їх вйобує потім. Тобто закон природи що ти або сильний, або розумний, залишає лише ще одну альтернативу - слабий та дурний. І тут навіть рушниця не допомагає 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 1 година тому, ozor сказав: хто ж там в Бахмуті лишився? Може придатні до військової служби за станом здоров'я? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 7 часов назад, Dmitriy_S сказал: На відміну від вас у мене є повністю законна можливість виїхати з України. Але я все ще тут. А коли така можливість з'являється у "патріотів", то вони драпають першими. у кожного є та чи інша можливість виїхать. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 Нач штаба во время учений решил устроить "диверсию" и поручил это прапору из местных. На следующее утро нач политотдела обнаружил в своем кабинете на столе кирпич , завёрнутый в газету "правда" и надписью "подарунок від УПА". После этого случая нач штаба ликвидировал пост √1 и спрятал боевое знамя части в своем кабинете в спец сейфе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 Патріарх РПЦ звернувся до "малоросів" з вимогою жити з "великоросами" в мирі та любові на землі руській uainfo.org/blognews/1681646994-patriarh-rpts-gundyaev-zvernuvsya-do-malorosiv-z-vimogoyu.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 4 часа назад, 7351 сказал: Там живуть громадяни України, які попали під окупацію, як і такі ж нші громадяни України, які теж попали під окупацію, але через кілька років після перших -- Ви, цього, нажаль, досі не розумієте. Шановникам расової та іншої сегрегації в Україні, та і серед людей -- не місце -- я так вважаю. Пане Ксерокс, не напружуйтесь ви так, не намагайтесь думати, це не ваше. ) Ваші громадяни України, які попали під окупацію до скуповування землі та ін під час війни мають таке ж відношення як і ви до тих роликів, що репостите. Не дарма ж вас Потрошитель лайкнув, він так стопудово зрозумів мій натяк! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 6 часов назад, US7IGN сказал: А хіба вони не частина України? в нього треба спитати . я не певен . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 (змінено) 38 минут назад, Вячеслав63 сказал: Патріарх РПЦ звернувся до "малоросів" з вимогою жити з "великоросами" в мирі та любові на землі руській uainfo.org/blognews/1681646994-patriarh-rpts-gundyaev-zvernuvsya-do-malorosiv-z-vimogoyu.html вор в законе япончик ? вор мусить сидіти у тюрмі . Змінено 16 квітня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 4 минуты назад, Бездомный сказал: в нього треба спитати . я не певен . а хіба він ділить українців на сорти? щось я саме від нього такого не чув. як і закликів наприклад закарпаття разом з закарпатцями віддати мадярам через те що на кожній сільраді мадярський прапор висіть, а половина області крім мадярської, інших мов не знає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 (змінено) 4 часа назад, TaurosRMK сказал: Тобто один єдиний вихід це йти до останнього, чого б це не коштувало? у випадку погано підготовленого невдалого наступу недостатніми силами , можна так обісратися , що компенсуються всі пройоби кацапів на початку війни . то ж я б нікого у наступ не гнав . Наступати чи ні - виключна компетенція ЗСУ . Змінено 16 квітня 2023 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: Донецк, 29 мар — ДАН. Украинские боевики с начала суток 14 раз открывали огонь по территории ДНР, есть разрушения. Бои за Артемовск практически уничтожили украинскую армию, а украинский президент заговорил о компромиссе с Россией. Бои за Артемовск практически уничтожили украинскую армию, считает руководитель ЧВК «Вагнер» Евгений Пригожин. Президент Украины Владимир Зеленский заявил, что украинское общество после падения Артемовска потребует от него пойти на компромисс с РФ. Он уверен, что проигрыш в битве за Артемовск станет дорогостоящим политическим поражением для Украины. Где вы эту х*рню берете? На рашистких сайтах? Я чего-то не знаю такого города как артемовск. Это русня так называет его. У нас есть город Бахмут! 11 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 (змінено) 24 хвилини тому, Фрай сказав: Пане Ксерокс, не напружуйтесь ви так, не намагайтесь думати, це не ваше. ) Ваші громадяни України, які попали під окупацію до скуповування землі та ін під час війни мають таке ж відношення як і ви до тих роликів, що репостите. Не дарма ж вас Потрошитель лайкнув, він так стопудово зрозумів мій натяк! Ці громадяни України такі ж мої, як і Ваші. Бачите, Вас вже розуміють, ще трохи -- і у Вас теж почне виходити розуміти натяки. Процес триває. А може ще й навчитеся обходитись без образ, замість аргументів, як завжди роблять ті, про кого нема бажання говорити Успіхів! Змінено 16 квітня 2023 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 4 хвилини тому, US7IGN сказав: а хіба він ділить українців на сорти? щось я саме від нього такого не чув. як і закликів наприклад закарпаття разом з закарпатцями віддати мадярам через те що на кожній сільраді мадярський прапор висіть, а половина області крім мадярської, інших мов не знає Брехня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 2 хвилини тому, semengv сказав: Где вы эту х*рню берете? На рашистких сайтах? Я чего-то не знаю такого города как артемовск. Это русня так называет его. У нас есть город Бахмут! Я ж кажу, концерв під прикриттям патріотів все більше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 Українським військовим на передову поступають нові 120-мм осколково-фугасні міни. Ці міни ОФ-843Б були зроблені «Укроборонпромом» у січні 2023 року. Про виготовлення 120-мм мін Державний концерн «Укроборонпромом» повідомив у лютому цього року. Виробничі потужності розосереджені, зокрема, їхня частина розташована в одній з європейських держав. Заявлено, що цей боєприпас гарантовано уражає ворожу піхоту в радіусі від 25 м до 60 м, а розліт осколків може сягати 250 м. Крім цього, 120-мм міна здатна руйнувати інженерні споруди та легкоброньовану техніку. Загалом 120 мм міномет здатний уражати цілі на відстані до 7-ми кілометрів, а сучасними боєприпасами – у понад 8 кілометрів. 120 мм міномет – один із найбільш розповсюджених в Україні видів артилерійської зброї, він активно використовується у бойових діях проти російських загарбників. mil.in.ua/uk/news/na-fronti-z-yavylysya-ukrayinski-120-mm-miny/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 16 квітня 2023 Поділитись Опубліковано: 16 квітня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз