kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: а я і не сумніваюсь. Як зайду на Цензор.нет в коментарі, а там - "зелена дрисня", "боневтік", "пора вішати зе-кодло" і т.п. і на цьому фоні вихваляння попередньої влади. Та і в цій темі ті ж самі формулювання від окремих дописувачів. От хто вони - агенти чи корисні ідіоти? Люди є різні, - у кожного свій рівень ємоційності, дехто може написати дурню. Наприклад, я був на кириличному ЖЖ ще 10 років тому, коли він ще був незакритий. Мене там банили десь 4-5 разів, досить довго я там поки кінцево не вигнали звідтам, але жодного разу я не бачив щоб там хтось сказав доброго слова про ЄС та Голос. А чому ми так само маємо вчиняти, як і рашики? А у нас воно йде 50/50 або навіть 60 на 40! Сенс запевняти щось з чужих слів, якщо не в темі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Тільки що, 90BCO сказав: Він там дізлайки не ставить, коли не в дусі ? а що тільки він ? я все розумію, але побігати по всім темам форума де є дописи і помінусовати ( Гортензия, посудомийки, будинок літніх людей) 🤣це яке здоров2я треба мати і нерви 1 1 9 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 2 часа назад, 90BCO сказал: Він там дізлайки не ставить, коли не в дусі ? Він радіотехнік по освіті, унікальний теплотехнік-самоук, розробив напівавтоматичні котли які працюють на бросовому паливі. В роботі не потребують ні газу, ні дров. Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 36 хвилин тому, kim chen loran сказав: Але якщо ви справді українець, то вам би не завадило проводити більш проукраїнську позицію, тобто не підтримувати тих сил котрі в такий час роздмухують ворожнечу і не завалювати їх супротивників за поглядами. Потрібніше би було б зглажувати ситуацію, а не розмежовувати людей. Я за діючу в Україні владу. Я за перемогу України над окупантами. Всі, хто проти діючої влади в Україні під час війни з окупантами України -- вороги України. Всі, хто зневажає народ України, тобто українців -- вороги України. Всі, хто намагається образити Україну, та зневажає її, як державу -- вороги України. Зрозуміло? (підставили праву щоку, віддали ворогам Крим та частину українського Донбасу -- і що це дало, крім геноциду українців і намагання знищити Україну, як державу?) Україна переможе! 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 7 минут назад, kim chen loran сказал: Він радіотехнік по освіті, унікальний теплотехнік-самоук, розробив напівавтоматичні котли які працюють на бросовому паливі. В роботі потребують ні газу, ні дров. І шо? Де вони ? Непризнаний геній ? Хай у Иголкіна повчиться ! 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 13 минут назад, irina1969 сказал: а що тільки він ? я все розумію, але побігати по всім темам форума де є дописи і помінусовати ( Гортензия, посудомийки, будинок літніх людей) 🤣це яке здоров2я треба мати і нерви Спойлер Тут хтось жінку шукає ? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 43 минуты назад, 7351 сказал: (підставили праву щоку, віддали ворогам Крим та частину українського Донбасу Можливо, гібридна армія забрала би тоді пів України, реальної підтримки ззовні ж не було. Ми всього не можемо знати, так само як не можемо знати за кримські перешийки. Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 3 минуты назад, 7351 сказал: Всі, хто намагається образити Україну, та зневажає її, як державу -- вороги України. Ти про це??? Як не соромно.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 17 минут назад, kim chen loran сказал: Люди є різні, - у кожного свій рівень ємоційності, дехто може написати дурню. Наприклад, я був на кириличному ЖЖ ще 10 років тому, коли він ще був незакритий. Мене там банили десь 4-5 разів, досить довго я там поки кінцево не вигнали звідтам, але жодного разу я не бачив щоб там хтось сказав доброго слова про ЄС та Голос. А чому ми так само маємо вчиняти, як і рашики? А у нас воно йде 50/50 або навіть 60 на 40! Сенс запевняти щось з чужих слів, якщо не в темі? Ви щось плутаєте, не було ніякого ЄС (партія) 10 років тому, як і Голосу. І на "Цензорі" не дурню пишуть, а явно відпрацьовують одні й ті ж самі дописувачі, розганяють зраду. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) Орландо у Київі. Схоже, постіль не здав! Змінено 27 березня 2023 користувачем 90BCO Update 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 8 минут назад, 7351 сказал: і що це дало, крім геноциду українців і намагання знищити Україну, як державу?) Українців геноцидили також і донбаські донбасяни, а ви розповсюджуєте про них недостовірну інфу - у мене там були знайомі, понарассказали. Діти тоді пішли там до школи в 2014 році. Насилу тепер вирвались в Америку, але їх діти тепер абсолютні сепаратюги, цікаво чи зараз їх перевиховає Америка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 6 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ви щось плутаєте, не було ніякого ЄС (партія) 10 років тому, як і Голосу. І на "Цензорі" не дурню пишуть, Але вже був проукраїнський на той час Порошенко, що не так? Просто тоді Беня його підтримував, а зараз Беня злісно проти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 6 минут назад, kim chen loran сказал: зараз Беня злісно проти. То й що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 6 минут назад, ashim1990 сказал: То й що? А чому ми маємо робити те що хоче Беня? Я ні защо конкретно не агитую, звертаюсь до вашого розсудку і чому ми маємо хотити те що нам бажали рашики? Зберігайте спокій. Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 13 хвилин тому, kim chen loran сказав: А чому ми маємо робити те що хоче Беня? Я ні защо конкретно не агитую, звертаюсь до вашого розсудку і чому ми маємо хотити те що нам бажали рашики? Зберігайте спокій. Черговий копійчаний бот)) Почуйте кожного але почніть з Петі, хоча я за нього і не голосував, і ващє я за Голос, хоч і не можу пояснити навіщо… Ми всього не знаємо, не все так адназначна… 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 годину тому, kim chen loran сказав: Але якщо ви справді українець, то вам би не завадило проводити більш проукраїнську позицію, тобто не підтримувати тих сил котрі в такий час роздмухують ворожнечу і не завалювати їх супротивників за поглядами. Потрібніше би було б зглажувати ситуацію, а не розмежовувати людей. Рассеянэ теж вважають, що ми роздмухуємо ворожнечу і ненависть, замість обійняти одне одного і прАстІть. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 годину тому, kim chen loran сказав: Не сумнівайтесь є такі і сили і навіть деякі юзери. Одні з них агенти, а інші корисні ідіоти. То це з ними нам потрібно об'єднатися, щоб перемогти? І що це нам дасть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 година тому, kim chen loran сказав: Він радіотехнік по освіті, унікальний теплотехнік-самоук, розробив напівавтоматичні котли які працюють на бросовому паливі. В роботі потребують ні газу, ні дров. А я думала, що толкові воєнні експерти можуть бути лише з вірусологів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 33 минуты назад, kim chen loran сказал: Зберігайте спокій. Це добре, але непросто. 33 минуты назад, kim chen loran сказал: А чому ми маємо робити те що хоче Беня? Звісно, ні. Нам своє робити. Змінено 27 березня 2023 користувачем ashim1990 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 минуту назад, JFK сказал: Черговий копійчаний бот)) Почуйте кожного але почніть з Петі, хоча я за нього і не голосував, і ващє я за Голос, хоч і не можу пояснити навіщо… Ми всього не знаємо, не все так адназначна… Просто таке саме можна сказати про вас, тільки з іншим знаком. Але мене знають вже років десять тут, або на споріднених форумах. Я дійсно ані разу не голосував за Порошенка, але зараз би підтримав його програму. А тут ви самі зачепили мене з Порошенком, тому я вимушений сказати своє ставлення.До того ж його політична структура співпрацює з всеєвропейською Народною Партією. А коли новопризначені посли США та ВБ прибули до України, вони відразу зустрічались з Порошенком, що означає що вони вважають його своім союзником, а не ворогом, яке твердження може чомусь проскакувати тут у деяких дописах. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 4 минуты назад, kim chen loran сказал: Але вже був проукраїнський на той час Порошенко, що не так? Просто тоді Беня його підтримував, а зараз Беня злісно проти. Ні 10 років назад Порошенко тільки відпрацював до 3 грудня 2012-го, міністром економіки в уряді Азарова. А заводи в РФ це теж "проукраїнськість"? Він просто вдало скористався настроями мас. Як там кажуть, якщо не можеш побороти якесь явище, то краще його очолити. Навіть Ахмєтов вже став "папутчіком гевалюції", а куди ж ти дінешся? От Порошенко, олігарх, і очолив рух народних мас за повалення корупційно-олігархічної системи, щоб це й рух закінчився нічим, що ми і можемо фактично констатувати після його каденції. І чому це ви вирішили, що Бєня його підтримував? Це Фірташ, з Відня, його підтримав на виборах в 2014-ому. Та і всі олігархи - друзі-вороги. Часто їх інтереси перехрещуються, щось десь не поділили, і все - бувші соратники стають ворогами. Той же Порошенко з Аваковим. Разом "стояли на барикадах", а газові свердловини та й не тільки, не поділили. Та і що з тієї Бєніної підтримки, коли Порошенко став президентом? Це Бєні потрібна була підтримка, коли у нього віджимали "Приват". У нас же, як тільки зміна влади - так і йде перерозподіл власності, влади над грошовими потоками, схемами. Але, не змінюється основне - система. І візьміть, хоч Порошенка, хоч Коломойського - їм це вигідно і вони завжди знайдуть взаєморозуміння, щоб система, при якій вони збагачуються, збереглася. 2 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 21 минуту назад, Музей сказал: Рассеянэ теж вважають, що ми роздмухуємо ворожнечу і ненависть, замість обійняти одне одного і прАстІть. Питання не в тому що вважають рашики, важливо як ми усі тут маємо вчиняти. П,С. Може Ви ще пам'ятаєте, що мої родичі галичани, які були вислані на Урал ще в 40-их роках за націоналізм. Я там закінчив середню школу і у 1969 році приїхав (батьки сюди повернулись) до України.З рашиками я не маь нічого спільного, але знаю їх та їх натуру краще за будь кого. Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 3 минуты назад, kim chen loran сказал: Просто таке саме можна сказати про вас, тільки з іншим знаком. Але мене знають вже років десять тут, або на споріднених форумах. Я дійсно ані разу не голосував за Порошенка, але зараз би підтримав його програму. А тут ви самі зачепили мене з Порошенком, тому я вимушений сказати своє ставлення.До того ж його політична структура співпрацює з всеєвропейською Народною Партією. А коли новопризначені посли США та ВБ прибули до України, вони відразу зустрічались з Порошенком, що означає що вони вважають його своім союзником, а не ворогом, яке твердження може чомусь проскакувати тут у деяких дописах. Будь-які передвиборчі програми ніколи не виконувалися, незважаючи на велику народну підтримку. Це як морква на паличці перед віслюком. Ну, і зрозуміло, що Порошенко - це набагато краще, ніж Янукович. Але є нюанс, як кажуть. Звісно, він не хоче, щоб тут була русня, бо й бізнес заберуть і йому прийдеться втікати. Оцим і продиктована його патріотичність. Але, систему змінювати він не хоче, а хоче і далі грабувати країну. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 4 хвилини тому, kim chen loran сказав: Питання не в тому що вважають рашики, важливо як ми усі тут маємо вчиняти. П,С. Може Ви ще пам'ятаєте, що мої родичі галичани, які були вислані на Урал ще в 40-их роках за націоналізм. Я там закінчив середню школу і у 1969 році приїхав (батьки сюди повернулись) до України.З рашиками я не маь нічого спільного, але знаю їх та їх натуру краще за будь кого. В такому разі, я Вам нагадаю, що рашики не закінчуються на кордоні з Росією. А ті що тут, страшніші за тих хто за порєбріком. І єднання з ними принесе нам лише загибель. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Але, систему змінювати він не хоче, а хоче і далі грабувати країну. О це дуже смілива заява, що саме з першого витікає друге. Тоді те ж саме стосується і Зеленського? Але щось не бачив жодних фактів, які б доказували збагачення когось з них внаслідок використання влади. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз