Вячеслав63 Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 Як вам ієрархія на заставці? Вгадайте, який канал це публікує? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 6 минут назад, Вячеслав63 сказал: Як вам ієрархія на заставці? Вгадайте, який канал це публікує? 100% в марафоне этого не будет. Как и любой другой , даже минимальной критики власти. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 20 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Як вам ієрархія на заставці? Вгадайте, який канал це публікує? Послухав -- Муженко, типу, все, а Залужний тільки талановитий учень у нього. Краще б розказали тоді, про Іловайськ, Дебальцево, ДАП -- де ніхто Муженку не заважав проявити свій талант одразу, а не приписуючи собі чужі заслуги після того, як. Це моя особиста думка. Хтось почав "рухати" Муженка -- сподіваюсь, це хоч українці. 10 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 28 хвилин тому, Игорь UA сказав: 100% в марафоне этого не будет. Как и любой другой , даже минимальной критики власти. А вам потрібно, щоб українці зневірились у своєму військовому керівництву під час війни? Цікаво, чому кацапам потрібно теж саме? Співпадіння? 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 12 минут назад, 7351 сказал: Послухав -- Муженко, типу, все, а Залужний тільки талановитий учень у нього. Краще б розказали тоді, про Іловайськ, Дебальцево, ДАП -- де ніхто Муженку не заважав проявити свій талант одразу, а не приписуючи собі чужі заслуги після того, як. Це моя особиста думка. Хтось почав "рухати" Муженка -- сподіваюсь, це хоч українці. Залужний там на задньому плані. Попереду - Кривонос, як головний у трійці. Ну, не піарасти працюють на прямому? 6 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 44 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Як вам ієрархія на заставці? Вгадайте, який канал це публікує? Суть відео міститься в крилатому вислові: у перемоги батьків багато, це тільки поразка сирота. 36 минут назад, Игорь UA сказал: 100% в марафоне этого не будет. Как и любой другой , даже минимальной критики власти. А де тут критику побачити? Стратегічний задум запустити і покромсати по шматках виконали під командуванням Залужного. Чий це задум то взагалі не важливо. Реалізація задума виконана як кажуть у ролику. пс: досі російською контент клепають? Таке враження щоб окупанту полегшення зробить. Така спрямованість інформації на цю аудиторію викликає зайві питання Змінено 26 березня 2023 користувачем tort 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 1 час назад, JFK сказал: Саме цікаве заблюрили, нема без цензури? Повна версія без блюру - в телеграм-каналі батальйону: t.me/k_2_54/72 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Добрий ранок, спите чи що!?) Тут вам картинок принес) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 Стандарти нато fb.watch/jwT-ZBlpbp/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 10 часов назад, 7351 сказал: Послухав -- Муженко, типу, все, а Залужний тільки талановитий учень у нього. Краще б розказали тоді, про Іловайськ, Дебальцево, ДАП -- де ніхто Муженку не заважав проявити свій талант одразу, а не приписуючи собі чужі заслуги після того, як. Це моя особиста думка. Хтось почав "рухати" Муженка -- сподіваюсь, це хоч українці. Я послушал и прочитал интервью тоже. (1 часть) Но подобные выводы почему-то не прослежуются. На основании чего вы их сделали ? На что вы так обиделись ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 час назад, МаТраС сказал: Стандарти нато fb.watch/jwT-ZBlpbp/ Найцікавіше там - це посилання на Щура. Щур його просто в асфальт закатав. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 - Діду, а що ти робив під час війни? - Ненавидів українців і президента. - А чого українців? - Бо вони голосували не за того. - А президента? - Бо не втік... - Діду, то ти кацап? *дід плаче (C) 4 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 14 хвилин тому, 7351 сказав: - Діду, то ти кацап? Ну, той, хто підписується "Ваш Дєд" - то точно кацап. Змінено 27 березня 2023 користувачем vadimv 1 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 23 хвилини тому, Игорь UA сказав: Я послушал и прочитал интервью тоже. (1 часть) Но подобные выводы почему-то не прослежуются. На основании чего вы их сделали ? На что вы так обиделись ? Те відео, яке я коментував, немає частин -- воно цільне, 20 хвилин. Читайте відповіді уважніше, будь ласка. Україна переможе! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 8 хвилин тому, Alvalk сказав: Найцікавіше там - це посилання на Щура. Щур його просто в асфальт закатав. Я бачив. Декілька разів самі тяжкі питання задавав. Бідолага нервував, як на першій співбесіді на роботу)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) 11 часов назад, 7351 сказал: Хтось почав "рухати" Муженка -- сподіваюсь, це хоч українці. Але якщо ви справді українець, то вам би не завадило проводити більш проукраїнську позицію, тобто не підтримувати тих сил котрі в такий час роздмухують ворожнечу і не завалювати їх супротивників за поглядами. Потрібніше би було б зглажувати ситуацію, а не розмежовувати людей. Змінено 27 березня 2023 користувачем kim chen loran 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 5 минут назад, kim chen loran сказал: Але якщо ви справді українець, то вам би не завадило проводити більш проукраїнську позицію, тобто не підтримувати тих сил котрі в такий час роздмухують ворожнечу і не завалювати їх супротивників за поглядами. Потрібніше би було б зглажувати ситуацію, а не розмежовувати людей. І хто ж ті сили, хто роздмухує ворожнечу? 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: І хто ж ті сили, хто роздмухує ворожнечу? Не сумнівайтесь є такі і сили і навіть деякі юзери. Одні з них агенти, а інші корисні ідіоти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 5 минут назад, kim chen loran сказал: Не сумнівайтесь є такі і сили і навіть деякі юзери. Одні з них агенти, а інші корисні ідіоти. Є ще і треті, це Vinsol2009 з компанією дізлайкерів. Бо потихеньку спиваються на пособіє іншої країни і руки вже тремтять...🤷♂️ 2 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 5 минут назад, kim chen loran сказал: Не сумнівайтесь є такі і сили і навіть деякі юзери. Одні з них агенти, а інші корисні ідіоти. Та я і не сумніваюсь. Як зайду на Цензор.нет в коментарі, а там - "зелена дрисня", "боневтік", "пора вішати зе-кодло" і т.п. і на цьому фоні вихваляння попередньої влади. Та і в цій темі ті ж самі формулювання від окремих дописувачів. От хто вони - агенти чи корисні ідіоти? 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 1 минуту назад, 90BCO сказал: Бо потихеньку спиваються на пособіє іншої країни і руки вже тремтять... Вінсола я знаю уже 9 років по іншому форуму і я би такого не сказав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 (змінено) В 25.03.2023 в 15:24, ukrainian сказал: Фінасуваня урізали не тому що ці гроші собі в кишеню поклав Зеленський забравши у військових, а тому, що розбита країна і урізана економіка вже не тягне такі витрати. Немає таких надходжень у бюджет, розумієш? Нема кому платити такий вал податків, розумієш? Давай такий приклад - солдату треба заплатити 130000 на місяць, його дружині 12000, тестю, тещі по 4000 , тату мамі так само дідам, бабцям також, а хто з них працює і щось віддає в бюджет? Хто? Ніхто і таких мільйони. Слава Богу на соціалку наши партнери кошти дають, а на зарплату військовим українці самі мають заробити виплачуючи податки, хто це зробить з твоїх рідних? Ніхто. Цілком згоден. Але є але. Розумієте, особисто я вважаю цю реформу не те що не необхідною, більше вимушеною. Просто на тлі корупційних скандалів (яйця по 17, яблука по 50) ну виглядає таке собі... А ще, я не повірю, що в уряді не знайшлося 7...10 чоловік більш-менш розумних (а по сценарію їх має бути 400+-), які за 2 тижні не переглянули та не удосконалили цей проєкт. Наприклад візьмем мене. Зараз я служу в тилу, на повному забезпеченню (ну окрім проїзда до місця служби і повсякдених витрат), жінка працює, запас деякий є. То мені в принципі норм, я не страждаю від втрати 30-ки. А от мій товариш, повернувшись з нуля з важким пораненням, зараз в лікарні. Так, його лікують за рахунок держави, але богато чого доводится самостійно придбати. А після? Реабілітація? Дружина його нещодавно повернулася з закородону, не працює + мала дитина. І як йому з 20-кою на себе та сім'ю? Хтось може сказати, мовляв виплати за поранення + пів року на передку це під лям, міг би і накопичити. Якщо такий знайдется, то він ніх...я не знає яка там реальність! 1. Виплати за поранення мають бути, але коли? Це не так просто і швидко. 2. 90% ОС які там знаходяться і отримують 100+ тис, приблизно тритину тратять на спорягу, обвіс, різні фонди (в тому числі фонди роти,взоду,бату) та і благодійні, і таке інше; родині відправляють 50...60% і залишок собі, так багато не збереш. Та і не має збирати для себе, щоб в майбутнєму витрачати на лікі та на відновлення. І це один такий приклад, особистий і унікальний. А таких прикладів (кожен зі своєю історією) - безліч! Причому як в сторону "проти", так і "за". Висновоки: закон вимушено-потрібний, але як завжди наспіх створений, недосконалий, на фоні коруп. скандалів та як завжди через сраку! Якось так. P.S. самі більші донатори на ЗСУ, це самі бійці ЗСУ Змінено 27 березня 2023 користувачем Evgenich 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 9 минут назад, kim chen loran сказал: Вінсола я знаю уже 9 років по іншому форуму і я би такого не сказав. Він там дізлайки не ставить, коли не в дусі ? 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 27 березня 2023 48 хвилин тому, Alvalk сказав: Найцікавіше там - це посилання на Щура. Щур його просто в асфальт закатав. Думаю, кого він мене нагадав)): 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз