JFK Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 1 година тому, kim chen loran сказав: Ви мабуть проголосуєте коли він трішки змінить своє відоме гасло на щось таке - "армія, віра, немова" або "армія, невіра, немова".☹️ Як же ви мені до вподоби))),гасло, бля, і побігли всі)) Яких вам гасел ще не вистачає!? (с) Змінено 26 березня 2023 користувачем JFK 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 2 часа назад, Музей сказал: Мене дивує ця ейфорія з приводу кордонів 1991-го року і те, як деякі політики підбурюють керівництво країни до наступальних дій, заради дій. тим більш , що в м`ясних штурмах кацапи зливали здебільшого зеків та чмобиків , заощаджуючи кадрову армію , ну те , що від неї лишилося після погрому під Києвом . Резерви кацапи мають . Змінено 26 березня 2023 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 2 минуты назад, Бездомный сказал: що в м`ясних штурмах кацапи зливали здебільшого зеків та чмобиків , заощаджуючи кадрову армію , Сатанинская уловка..(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 3 години тому, US7IGN сказав: Це нормально, головне країну призначення не переплутати 😂 І глотку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 10 часов назад, Бездомный сказал: Як невдобно вийшло. Прігожин вже каже, що це фейк - «Да, у меня болит душа за страну, но я не позволяю себе говорить такие вещи, которые там опубликованы. Это всё просто не в моей компетенции» 93.ru/text/politics/2023/03/26/72166028/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 9 минут назад, Вячеслав63 сказал: Як невдобно вийшло. Прігожин вже каже, що це фейк - «Да, у меня болит душа за страну, но я не позволяю себе говорить такие вещи, которые там опубликованы. Это всё просто не в моей компетенции» 93.ru/text/politics/2023/03/26/72166028/ диалога с записи он «не помнит точно» а сенс в тому фейку ? там нічого сенсаційного нема більш того - там Прігожин відвертий рашист, то ж чому він сситься ? Змінено 26 березня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 8 минут назад, Бездомный сказал: диалога с записи он «не помнит точно» а сенс в тому фейку ? там нічого сенсаційного нема більш того - там Прігожин відвертий рашист, то ж чому він сситься ? Це так, але він не дуже поважно називає пуйла і його кодло. А це вже "інакомисліє", як мінімум. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 26 минут назад, Вячеслав63 сказал: Це так, але він не дуже поважно називає пуйла і його кодло. А це вже "інакомисліє", як мінімум. скільки пам'ятаю - кацапи ( не залежно від інтеллектуального та соціального рівню ) ніколи про своїх можновладців цензурно не висловлювалися - то культура така . прігожин щей м'яко . Більш того - про президента він каже так обережно , немов підозрює . що їх вирогідно писатимуть . Змінено 26 березня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 8 минут назад, Бездомный сказал: скільки пам'ятаю - кацапи ( не залжно від інтеллектуального та соціального рівню ) ніколи про своїх можновладців цензурно не висловлювалися - то культура така . прігожин щей м'яко . Але для рашистської преси у нього позиція сраколиза - "При этом позиция Пригожина — «пророссийская», и никакой другой она быть не может. Президента он уважает как личность и как «фигуру планетарного масштаба» и уверен, что если бы спецоперации можно было избежать, то Путин ее бы избежал." 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 39 минут назад, Вячеслав63 сказал: Але для рашистської преси у нього позиція сраколиза - "При этом позиция Пригожина — «пророссийская», и никакой другой она быть не может. Президента он уважает как личность и как «фигуру планетарного масштаба» и уверен, что если бы спецоперации можно было избежать, то Путин ее бы избежал." так він і наголосив , що то приватна бесіда — Давайте начнем с того, что есть такое понятие, как частная жизнь. Люди в частной беседе могут говорить о чём угодно. Главное, что ты говоришь на деле и как себя ведешь в жизни и в разных обстоятельствах. Цей запис взагалі фсб могло злити - щоб навіть телефоном - у приватних розмовах фуціну дупу лизали. Змінено 26 березня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 1 час назад, JFK сказал: Як же ви мені до вподоби))),гасло, бля, і побігли всі)) Це більш програма ніж гасло, до того максимально проукраїнської спрямованости. Крім цього чим ви ще можете дорікнути колишньому? Я голосував за Голос, я не порохофоб, але тим не менш не розумію яка зараз потреба розганяти ці нападки? До того ж кияни у своїй більшости проглосували за продемократичні партії Змінено 26 березня 2023 користувачем kim chen loran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) Але ж другий тайм ми зіграли внічию! Змінено 26 березня 2023 користувачем voglya 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 21 минуту назад, Бездомный сказал: скільки пам'ятаю - кацапи ( не залежно від інтеллектуального та соціального рівню ) ніколи про своїх можновладців цензурно не висловлювалися - то культура така . прігожин щей м'яко . Із життя таких людей. У мого одногрупника, мама працювала в кабміні, це було за часів Кучми, так от, одногрупник на власні очі бачив, як вставав зі стільця мамин шеф, коли йому телефонував міністр. У таких людей, жополизцтво це шлях в кар'єрі і грошах. А тут в телефоні пуйла назвав "пуйлом", це зашкваристий зашквар)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 7 минут назад, voglya сказал: Але ж другий тайм ми зіграли вничію! у порівнянні зі снафами з поля бою , футбол - то взагалі ні про що казахи данців грохнули Змінено 26 березня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 5 часов назад, Бездомный сказал: в молоді з критичним мисленням справи на багато кращі . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 25 хвилин тому, kim chen loran сказав: Це більш програма ніж гасло, до того максимально проукраїнської спрямованости. Крім цього чим ви ще можете дорікнути колишньому? Я голосував за Голос, я не порохофоб, але тим не менш не розумію яка зараз потреба розганяти ці нападки? До того ж кияни у своїй більшости проглосували за продемократичні партії Це я розганяю?))) Тут з самого ранку чорти біснуються, але ви чогось мене побачили. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 1 хвилину тому, Privet сказав: Саме цікаве заблюрили, нема без цензури? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen loran Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 1 минуту назад, JFK сказал: Це я розганяю?))) Тут з самого ранку чорти біснуються, але ви чогось мене побачили. Я і не до вас особисто звертався, алє який сенс влаштовувати зараз гризню? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 18 минут назад, JFK сказал: Саме цікаве заблюрили, нема без цензури? на ютьюбі ж не можна ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 2 часа назад, Музей сказал: Мене дивує ця ейфорія з приводу кордонів 1991-го року і те, як деякі політики підбурюють керівництво країни до наступальних дій, заради дій. Наразі, варто зняти рожеві окуляри і побачити жахливу загрозу - Китай. Наш єдиний надійний союзник США і як не дивно Ізраїль. Японія боїться, П Корея теж боїться, хоча навіть там почали говорити про третю світову... Какие ваши конкретные предложения ? Замерить ? Заморозить конфликт , дать шанс им лучше подготовиться ? Вы , хоть и пишете по украински , но продвигаете нарративы россии . Победа в любом виде рашки даст повод сомневаться в мировом порядке другим авторитарным режимам. Мир изменился и нам ещё предстоит привыкнуть к борьбе за независимость и целостность нашей страны. Змінено 26 березня 2023 користувачем Игорь UA 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 2 часа назад, Музей сказал: Дел. Змінено 26 березня 2023 користувачем Игорь UA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 26 березня 2023 Поділитись Опубліковано: 26 березня 2023 (змінено) 2 часа назад, Музей сказал: Дел. Змінено 26 березня 2023 користувачем Игорь UA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз