МаТраС Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 я тут спілкувався з різними людьми різних релігій за останній рік. хто тут у нас забурений в релігію? в мене питання: як Бог, вища сила допустила згвалтування малолітніх дітей і тп речей? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 7 минут назад, МаТраС сказал: я тут спілкувався з різними людьми різних релігій за останній рік. хто тут у нас забурений в релігію? в мене питання: як Бог, вища сила допустила згвалтування малолітніх дітей і тп речей? он потом, на страшном суде, поквитается 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 59 минут назад, МаТраС сказал: я тут спілкувався з різними людьми різних релігій за останній рік. хто тут у нас забурений в релігію? в мене питання: як Бог, вища сила допустила згвалтування малолітніх дітей і тп речей? Це залежить від того з яким Богом і яка у тебе угода. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 1 година тому, TaurosRMK сказав: Це план на наступні 5 років? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 3 часа назад, sergio сказал: Видел, вы на Автоуа тусуетесь. Ещё ни на одном сайте такого сборища даунов не видел. Что не напишешь, набегает толпа тролей. Послал их получил бан на год. Не жалею о содеяном. 💪 Тю, горе яке, мене халуї Бутусова на Цензор"НЕТ" забанили за незручні \питання коментарі, а потім і на сторінці Бутуса у фейсбук, а казали що на Цензорі цензури немає і головний редактор за "правду і справедливість" якої в Україні ніколи не було і не буде. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 9 хвилин тому, hause сказав: якої в Україні ніколи не було і не буде де ж вона візьметься, коли такі як ви фейки розповсюджують, а на незручні питання не відповідають. Що там з продажем електроенергії закордон? 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 У 2023 році країни «Великої сімки» (G7) виділять Україні $39 млрд фінансової допомоги. Про це йдеться у заяві міністрів фінансів та керівників центральних банків країн G7, оприлюдненій Міністерством фінансів Японії, яка головує у «Великій сімці» цього року. «Ці значні зобов’язання та їх швидке виконання надають Україні певності та дозволять владі забезпечити функціонування уряду, продовжити надання основних послуг, провести найважливіший ремонт пошкодженої інфраструктури та стабілізувати економіку», — зазначається у документі. Також наголошується, що фінансова підтримка надається на додаток до життєво важливої військової підтримки та підготовки українських збройних сил та гуманітарної допомоги. Країни G7 також закликають МВФ погодити нову програму фінансування для України до кінця березня 2023 року. Крім того, країни «Великої сімки» обіцяють надати Україні підтримку для відновлення критично важливої інфраструктури, а також вживати заходів для запобігання будь-яким спробам обійти запроваджені санкції проти Росії. minfin.com.ua/ua/2023/02/23/101270287/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 24 хвилини тому, US7IGN сказав: Це залежить від того з яким Богом і яка у тебе угода. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 А как вам "шоколадная" сценка 5 квартала на пресухе зели? На сколько это было не органично и по откровенно по жёлтому , на фоне всей пресухи. Зеля общался со всем миром о войне и мире и тут эти шавки 3 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 (змінено) 29 хвилин тому, outdoor24 сказав: де ж вона візьметься, коли такі як ви фейки розповсюджують, а на незручні питання не відповідають. Що там з продажем електроенергії закордон? Все норм. Знову експортуємо. Змінено 24 лютого 2023 користувачем Музей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 (змінено) 11 хвилин тому, Музей сказав: Все норм. Знову експортуємо. а можете дати посилання на ваші дані, бо ENTSOE показує лише звичайні технічні перетоки? також в офіційних джерелах не бачу інформації, окрім призупинення експорту з жовтня 2022. Змінено 24 лютого 2023 користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 (змінено) Резніков красень! 🤣 IMG_1161 (1).MP4 Змінено 24 лютого 2023 користувачем Alvalk 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 54 минуты назад, 7351 сказал: $39 млрд Хто там стежить за усіма новинами, хтось підраховував скільки вже ***ярдів наобіцяли? Хоть щось з того в реальності дійшло куди треба? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 1 минуту назад, TaurosRMK сказал: Хто там стежить за усіма новинами, хтось підраховував скільки вже ***ярдів наобіцяли? Хоть щось з того в реальності дійшло куди треба? Не, до сих пор воюем советскими запасами. 3 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 37 минут назад, Музей сказал: Все норм. Знову експортуємо Тобто генератори/запаси бензину/акумулятори/зарядки/інвертори, які скуповували по прайсу 200-300%, вже всьо? Ох... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 29 хвилин тому, outdoor24 сказав: а можете дати посилання на ваші дані, бо ENTSOE показує лише звичайні технічні перетоки? також в офіційних джерелах не бачу інформації, окрім призупинення експорту з жовтня 2022. Не можу, тому що доступ до цієї інформації є офіційно закритий. Лише напівофіційні дані. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Салют Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 7 минут назад, TaurosRMK сказал: Хто там стежить за усіма новинами, хтось підраховував скільки вже ***ярдів наобіцяли? Хоть щось з того в реальності дійшло куди треба? Тобто я нічого не отримав, значить все то хня, я вірно зрозумів? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 3 хвилини тому, TaurosRMK сказав: Тобто генератори/запаси бензину/акумулятори/зарядки/інвертори, які скуповували по прайсу 200-300%, вже всьо? Ох... Я купила лише фонарик і кілька свічок. Три куба дрів тепер треба якось спалити... Повербенк був і раніше. ОСББ встиг закупити Старлінк. Генератор за 30 тиЩ Евро придбати не встигли. До речі, чи варто переходити на Старлінк? Ціна питання 1000 грн за обладнання та 35 грн. Абонплата. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 19 хвилин тому, TaurosRMK сказав: Хто там стежить за усіма новинами, хтось підраховував скільки вже ***ярдів наобіцяли? Хоть щось з того в реальності дійшло куди треба? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 На завтра (вихідний день) в Європі заплановані ходи на підтримку України. Болгарія вже сьогодні не спить. fb.watch/iUV1bxLZ19/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 16 минут назад, Салют сказал: Тобто я нічого не отримав, значить все то хня, я вірно зрозумів? Та ні, просто за цей рік постійно оголошують різні суми в мільярдах, напевно вже скільки грошей "виділили", що можна було цілою країною переїхати на інший материк Але... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 23 минуты назад, Музей сказал: Генератор за 30 тиЩ Евро придбати не встигли. Ну от, а розгрібали як пиріжки, при чому навіть з завдатком з доставкою з Європи. Бо по новинах казали "графіки вимкнень можуть застосовуватися що найменше до кінця опалювального періоду"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 24 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2023 2 минуты назад, TaurosRMK сказал: Ну от, а розгрібали як пиріжки, при чому навіть з завдатком з доставкою з Європи. Бо по новинах казали "графіки вимкнень можуть застосовуватися що найменше до кінця опалювального періоду"... Сука, не накаркайте 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз