laritus Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 7 минут назад, InSAn сказал: Не смішіть. Скільки статків Абрамовича в Україні? З таким же успіхом на росії вводили санкції проти Псакі. Ви якось визначитеся або влада допомагає олігархам або вона їм заважає. Лист Арахамії не має жодної юридичної сили :), а рішення РНБО має юридичну силу як рішення держави. Якщо ви не розумієте різницю, ну тоді справді зрада - зрадная в усьому :). 7 минут назад, InSAn сказал: Зеленський поназначав люстрованих осіб навіть в свій офіс - а Порошенко все-одно винуватий. 🤦♂️ у мене в це вникати навіть не має бажання :), тому що за тему політики забанять . розганяйте зраду без мене :), я відпочину 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 3 часа назад, Корнил сказал: ну і про футбол О, зробили зауваження? А я чув заставили ще не вмерла співати)) Ох ці журналісти)) Турции футболисты украинского клуба "Минай" (Закарпатье) подрались с российскими футболистами ярославского "Шинника", — Baza Сообщается, что спортсмены живут в одном отеле Royal Seginus в Анталии. Стычки начались 13 февраля, когда украинцы спросили у россиян, почему те не выходят на митинги и стали требовать от них спеть украинский гимн. Тогда в ситуацию вмешались сотрудники отеля. Но, через некоторое время украинские игроки подрались с российским в лифте. Лифт приехал на этаж, где стояли ярославские спортсмены, и завязалась массовая драка. В отель пришлось вызывать полицию и скорую помощь. Теперь полиция дежурит в гостинице постоянно. Сообщается, что пострадали 4 россиянина. Им, к слову, посоветовали выселиться из отеля, так как "украинцы настроены серьёзно". Официально об инциденте никто не сообщал 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 2 минуты назад, laritus сказал: Лист Арахамії не має жодної юридичної сили Не має сили? Для Лондонського суда, який розглядав зняття санкцій із "кошелька кабаєва"? З проханням зняти санкції? 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 3 минуты назад, InSAn сказал: 🤦♂️ Я навіть не знаю, як це можна коментувати. Я - пас. Раніше казали: "- перезанять, чтобы переотдать."😄 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 2 минуты назад, mastervovik сказал: А я чув заставили ще не вмерла співати)) Ох ці журналісти)) ... — Baza 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 1 минуту назад, InSAn сказал: Так я з цього в сміюсь) Наші кажуть побили за зауваження, а їхні що нацики заставляли гімн співать. А правда я думаю десь посередені Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 25 хвилин тому, Alvalk сказав: У вас якісь дивні фантазії. Тобто Буча - це мої фантазії? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 (змінено) 51 хвилину тому, Бездомный сказав: Із МЗС Польщі звільнили всіх випускників Московського інституту міжнародних відносин Цитата — How much watches? — Ten clocks. — Such much? — For whom how… — MGIMO finished? — A-a-a-ask!.. Змінено 14 лютого 2023 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 (змінено) 10 минут назад, InSAn сказал: Не має сили? Для Лондонського суда, який розглядав зняття санкцій із "кошелька кабаєва"? З проханням зняти санкції? 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ саме так. Судді не тупі і розуміють різницю між рішенням держави та приватною думкою громадянина України (те, що цей громадянин може бути головою партії на їхнє рішення не вплине, оскільки рішення державних органів оформляється у вигляді нормативних документів, у даному випадку указів президента, а не якихось листів і лише рішення держави приймається в розрахунок як офіційна позиція). Втім, це все було б сенс обговорювати, якби був - 2022 р., а зараз 2023 р. ну, що допоміг лист (якщо він взагалі існував)? Ні, не допомогло :), що підтверджує висновок. Змінено 14 лютого 2023 користувачем laritus 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 3 минуты назад, mastervovik сказал: Так я з цього в сміюсь) Тоді точніше буде їх не називати журналістами, а пропаГандонами 😁 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 www.pravda.com.ua/rus/news/2023/02/14/7389256/ А що такое, що случилось? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 2 минуты назад, laritus сказал: Судді не тупі і розуміють різницю між рішенням держави та приватною думкою громадянина України Дійсно. Особливо коли рішення держави відбулося через три місяці після засідання. Своєчасно. 3 минуты назад, laritus сказал: ну бо допоміг лист (якщо воно взагалі існувало)? Ні, не допомогло Ну да, не допомогло. Півроку не вистачило, щоб заховати те, що нажито непосильною працею. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 t.me/operativnoZSU 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 2 минуты назад, InSAn сказал: Дійсно. Особливо коли рішення держави відбулося через три місяці після засідання. Своєчасно. Це як раз зрозуміло, засідання було проведено не раніше обміну полонених (у вересні повернули Азовців!!!) і відповідно після повернення в наступному місяці впровадили санкції. Якщо б це зробили раніше вересня могли зірвати обмін (як це було неодноразово). Для нас цінність є будь-яке людське життя (тем більш героїв азовців), а ні гроші Абрамовича, для вас мабуть навпаки, якщо ви цього простого не розумієте. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 16 минут назад, InSAn сказал: Ну да, не допомогло. Півроку не вистачило, щоб заховати те, що нажито непосильною працею. Роман Абрамович 10 березня 2022 року був включений до списку санкцій Великобританії. А з 15 березня - ЄС. Уряд Канади 19 грудня 2022 року оголосив про початок процесу арешту і конфіскацію активів на суму лише 26 млн доларів компанії Granite Capital Holdings Ltd, яка належить російському мільярдеру Роману Абрамовичу, який перебуває під санкціями, що таке 26 млн. доларів для мільярдера? Як гадаєете яка частка арештована в Великобританії? Судиться він у Великобританії саме тому, що заарештували основне :), яке вже не сховаєш і лист йому не допоможе (гроші важливі не лише олігархам :)) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 1 час назад, laritus сказал: Ну так посадіть! В чому проблема? Порошенко і попередня влада ж провели судову реформу (люстрацію)? Так само як начебто провели правоохорону реформу. Це ви вважаєте, що ПОП, щось робив, тому напевно він повинен був зробити незалежні суди - правильно? Але поки що виходить, що тільки реформовані Порошенком і Луценком правохоронні органи звинувачують Порошенко у держ. зраді та фінансуванні терористичних організацій. Як так випадково трапилось? Каждый тянет во власть своих. Проблема у кого какие " свои" 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 Глава Минобороны Резников показал журналистам нагрудный платок с истребителем. На вопрос "откуда ВСУ получит самолёты?" Резников ответил: "С неба". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 4 години тому, Бездомный сказав: які патрони виробляти - радянські чи натівські ? Ви штукуєте?)яка в хер різниця особо? Нова лінія . Що їх стандарт, шо наш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 (змінено) 58 минут назад, МаТраС сказал: Ви штукуєте?)яка в хер різниця особо? Нова лінія . Що їх стандарт, шо наш я не експерт з виробництва набоїв , але щось мені підказує , що ставити лінію по виробництву набоїв старого стандарту , коли 99,99 % зброї зношено та морально застаріло , та підлягає заміні , не зовсім доречно . А поки не переозброєно армію - нові патрони недоречні . так і стояли , як буріданів віслюк . Змінено 14 лютого 2023 користувачем Бездомный 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 (змінено) 19 минут назад, iiigolkin сказал: Спойлер Спойлер Там в соседней ветке тоже интересно: twitter.com/IsraelThreads/status/1625181467792769024 там же: Змінено 14 лютого 2023 користувачем 90BCO Update 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 35 минут назад, Игорь UA сказал: Каждый тянет во власть своих. Проблема у кого какие " свои" Який зв'язок того, що ви процитували з тим, що відповіли?! Ніякого :). Вся суть ботів, постити за будь-якої можливості якусь ніким не підтверджену дичину... я так розумію Єрмак у вас усіх ікона, що ви його постійно згадуєте. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 2 часа назад, laritus сказал: Ну так посадіть! В чому проблема? Порошенко і попередня влада ж провели судову реформу (люстрацію)? Так само як начебто провели правоохорону реформу. Це ви вважаєте, що ПОП, щось робив, тому напевно він повинен був зробити незалежні суди - правильно? Але поки що виходить, що тільки реформовані Порошенком і Луценком правохоронні органи звинувачують Порошенко у держ. зраді та фінансуванні терористичних організацій. Як так випадково трапилось? Якщо я вірно розумію, то це ПОП винен в держ зраді Баканова, а розслідувати це повинен я, бо ПОП просрав реформи і 4 роки нової влади не було. У вас голова витекла. Монобільшості у ПОП не було, не впевнений це добре чи погано, але це факт. І зненацька у нас парламентсько президентська система. Можливості для реформ зараз, ну принаймі до війни, неспівставні. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 14 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2023 (змінено) 53 минуты назад, loader сказал: Якщо я вірно розумію, то це ПОП винен в держ зраді Баканова, а розслідувати це повинен я, бо ПОП просрав реформи і 4 роки нової влади не було. У вас голова витекла. Це схоже у вас голова потекла, оскільки ви намагаєтеся перетягнути на себе функції (звинувачуючи ін. людини у чомусь) держ. органів. Ви не суд і не слідство, щоб щось розслідувати (і ваши ствердження безпідставні) :), а у нас діє презумпція невинуватості (ви не знаєте, що це таке, бо ніколи не читали ст. 62 та 63 Конституції і постійно пишите якусь дурню, що немає відношення до реальності). Цитата Монобільшості у ПОП не було, не впевнений це добре чи погано, але це факт. І зненацька у нас парламентсько президентська система. Можливості для реформ зараз, ну принаймі до війни, неспівставні. набір незв'язаних речей. До чого тут парламентсько-президентська система (чули дзвін, але не знаєте де він. Зате з розумним виглядом пишете про те, що не розумієте :))?!? Хто наприклад призначив Луценка генпрокурором? ПОП (особисто так само і за Шокина) і його партія (монобільшість тут взагалі ролі не грає :), оскільки вони голосували за призначення, а ні проти), хто створював антикорупційні органи (так само), хто повинен був провести люстрацію (чья це була передвиборча обіцянка?)? тому, не треба писати, що це якісь не пов'язані речі і попередня влада тут ні до чого (це прямий наслідок їх роботи, особисто ПОП). Змінено 14 лютого 2023 користувачем laritus 3 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз