Dmitriy_S Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 12 хвилин тому, ukrainian сказав: Він своєї вини в цьому не бачить ? Це не суть важливо. Дитина - це завжди дитина. Можна скільки завгодно поливати гівном рибака і він це дійсно заслужив, але дитину цим не повернеш. А судячи з тої інформації, що в мене є, то його син дійсно був достойним громадянином цієї країни. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 13 минут назад, Бездомный сказал: толку з того , що в Потрошителя був цілий особистий арсенал ? а хіба він його не задонатив місцевій ТРО? 12 минут назад, Dmitriy_S сказал: готуватися до війни країна мала почати ще з 2014-го року, а бажано ще раніше, але вона чомусь цього не робила. а хіба зараз можна легально купити автомата та тримати його вдома? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: готуватися до війни країна мала почати ще з 2014-го року, а бажано ще раніше, але вона чомусь цього не робила. Закон про тероборону почав свотрюватися чомусь тільки в 2020-му році, Взагалі-то Закон про ТРО готувався набагато раніше - Веніславський із Кривоносом. Але його не допускали до розгляду у ВР, бо хтось хотів "свій", а не їхній. 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: я розумію, що ви мене скоріш за все забаните в якості аргументу, за вами таке не раз вже помічалося Не бан, а попередження - за обговорення модерації та брехню. 2 2 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 11 минут назад, US7IGN сказал: а хіба зараз можна легально купити автомата та тримати його вдома? в напів-автоматичному варіанті - легко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 (змінено) 33 минуты назад, InSAn сказал: Прочитайте історії вивезення "Стугни" та чому на відео її роботи - арабські написи. Кому Украина продает оружие.12 марта 2019, 08:30 ru.krymr.com/a/oboronka-na-eksport-komu-ukraina-prodaet-oruzhye/29815693.html Сейчас за рубежом есть спрос на украинские противотанковые ракетные комплексы ‒ «Стугна» и «Корсар». Их покупают Иордания, Египет и Саудовская Аравия. Перспективными для Украины также называют Индию и другие страны Азии. Или другой сайт,если тот не нравится. www.epravda.com.ua/publications/2020/10/28/666682/ Змінено 10 лютого 2023 користувачем миг 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 2 минуты назад, миг сказал: 12 марта 2019 Я писав не про продажі, а про історію вивезення "Стугни" із складів та цехів її збирання в лютому 2022 року. 29 минут назад, Dmitriy_S сказал: готуватися до війни країна мала почати ще з 2014-го року, а бажано ще раніше, але вона чомусь цього не робила. Закон про тероборону почав свотрюватися чомусь тільки в 2020-му році А ось тут є коротка історія про створення ТРО в 2014 році. І про те, що в 2015 році ТРО налічувала 32 батальйони. І про те, що у вересні 2021 року ТРО складалось аж(!) із 580 людей. www.radiosvoboda.org/a/rozvytok-terytorialnoi-oborony-v-ukraini/31466809.html 2 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 (змінено) у порівнянні з ППО , ВПС , бронетанковими військами , артилерією , військовю логістикою , військовим плануванням , зв'язком , розвідка-контррозвідка , е.т.с - ТРО - то пердячі пішаки ( при всій повазі до героічних бійців ТРО , питання "хто переможе у сучасній війні" , вирішує не легка піхота) а ППО , ВПС , артилерія , бронетанкові війська ,військова логістика , військове планування , зв'язок , розвідка-контррозвідка е.т.с. несподівано виявилися на диво боєготовими не готові до відсічі агресору країни розвалюються під першими ж ударами противника ( на що противник і розраховував ) війна - то в будь якому випадку - каталог грубих помилок з обох сторін але , якщо не готовий до бою боксер виходить на ринг , він падає у першому ж раунді Змінено 11 лютого 2023 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 2 минуты назад, InSAn сказал: Я писав не про продажі, а про історію вивезення "Стугни" Я из за арабской письмености. 39 минут назад, InSAn сказал: та чому на відео її роботи - арабські написи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 4 минуты назад, миг сказал: Я из за арабской письмености. Чому на Стугні є арабська - це зрозуміло. Допис був про те, чому арабський варіант - на передовій. А ключове - як так вийшло і чому за це хотіли покарати "винуватих" (і наскільки мені відомо - справа ще не закрита). 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 3 години тому, iiigolkin сказав: ШІ намалював за запитом "сумний орк на болотах" (напис додано окремо) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 11 минут назад, Бездомный сказал: а ППО , ВПС , артилерія , бронетанкові війська , е.т.с. несподівано виявилися на диво боєготовими Не завдяки, а всупереч. 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 24 утром заступал на смену,на развилке не мог сразу проехать,всё перекрыла полиция.Когда после суток ехал домой,то уже стояли блоки ,полиция,трошники и военые(которые спрашивали пороль)все вооружены и с брониками.Форму прищлось сменить на гражданку(у нас пиксилька была и задалбывали поролём).Рядом с работой ПВО ,вывели ещё за два дня всю технику. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 3 минуты назад, миг сказал: вывели ещё за два дня всю технику Оце і є "підготовка" - вивести "за два дні до", а не зробити так, щоб виводити не потрібно було? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 3 минуты назад, InSAn сказал: Оце і є "підготовка" - вивести "за два дні до", а не зробити так, щоб виводити не потрібно було? Треба було здатися? Виконати Мінські угоди, віддавши свої території? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 1 минуту назад, InSAn сказал: Оце і є "підготовка" - вивести "за два дні до", а не зробити так, щоб виводити не потрібно було? Её рассредоточили по пасадкам и она досих пор не плохо отрабатывает, а так чисто был объект для охраны АЭС и естественно туда прилетело.А ,что бы выводить не надо было,то надо ,что то для отражения х22. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 Только что, Вячеслав63 сказал: Треба було здатися? Виконати Мінські угоди, віддавши свої території? Ні треба було відкрити за участі Портнова кримінальну справу за те, чого не сталося. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 1 минуту назад, миг сказал: надо ,что то для отражения х22 х22 - це анти-авіаносна ракета. Із точністю плюс/мінус кілометр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 2 минуты назад, InSAn сказал: х22 - це анти-авіаносна ракета. Із точністю плюс/мінус кілометр. Я понимаю,но в дом в Днепре влепила .Не знаю какую тут применили,пролетела мимо практически пару км,развернулась и в объект. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 9 минут назад, InSAn сказал: Ні треба було відкрити за участі Портнова кримінальну справу за те, чого не сталося. Ви про що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 censor.net/ua/blogs/3399080/komunkatsyin_kampan_pr_pravoohorontsv Комунікаційні кампанії і PR правоохоронців Джерело: https://censor.net/ua/b3399080 Це вже все було, з нульовим ефектом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 (змінено) 1 годину тому, Vikctor сказав: Тож ви напевно і в панфіловців вірите? Ну й з разом у матросових, космодем'янських, гастело та інших прізвища від агітпропу русні. Ніт, я ще в школі дуже сумнівався в тому, що трупом можна якось перешкодити роботі крупнокаліберного кулемету. Те ж саме про панфіловців - в якомусь совковому фільмі ця сцена за (сюр)реалістичністю могла б позмагатися з 9-м форсажем. Мені просто цікаво, той садист-фашист був дійсно таким цінним кадром, що про нього вся Африка знає (і нащо тоді його замочили), чи він був ніхто і ніщо, а нам тут втирають про його видатну роль на континенті. Anyway це був андрофаг і ворог цивілізації, земля йому скловатою. Змінено 10 лютого 2023 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ukrainian Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 30 минут назад, InSAn сказал: Оце і є "підготовка" - вивести "за два дні до", а не зробити так, щоб виводити не потрібно було? Як саме це можна було зробити ? Не здавати ядерну зброю в дев’яностих. Інших варіантів я особисто не бачу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 (змінено) 11 хвилин тому, ukrainian сказав: Як саме це можна було зробити ? Не здавати ядерну зброю в дев’яностих. Інших варіантів я особисто не бачу. Мені ще тоді було цікаво, як Кравчук з Кучмою планували розрулювати все це. Виявилося, що ніяк не планували. Змінено 10 лютого 2023 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 9 минут назад, ukrainian сказал: Як саме це можна було зробити ? Не здавати ядерну зброю в дев’яностих. Інших варіантів я особисто не бачу. І шо? Хто наважиться її застосувати? Що ви всі за дурню несете? Яка ЯЗ??? Що треба було? Треба було не красти, не підтанцьовувати, не підлизувати, а робить так, як зробили Балти! Як зробили Поляки! 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 лютого 2023 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2023 9 минут назад, Firetuf сказал: І шо? Хто наважиться її застосувати? Що ви всі за дурню несете? Яка ЯЗ??? Що треба було? Треба було не красти, не підтанцьовувати, не підлизувати, а робить так, як зробили Балти! Як зробили Поляки! Основне, що вони зробили - це відсторонили від влади комуністів, агентів кдб та іншу наволоч. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз