Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Депутінізація є умовою для повернення Росії до групи цивілізованих держав:pozor:, - Моравецький :pozor:

Джерело: https://censor.net/ua/n3398699:pozor:

 

коли це  кацапія була цивілізованою державою ?:pozor:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 часов назад, US7IGN сказал:

ти просто не знаєш яка кількість дезертирів зараз звертається за правовою допомогою. а ще більша не звертається. то це ти вкрав його рожеві окуляри? :lol:

Не знаю про дезертирів, але втрати ЗСУ під або в Соледарі великі. У племінниці кум зараз у госпіталі. Каже, що їх, полтавських тероборонців кинули туди. як штурмовиків. Озброєння, каже, "на десятьох два автомати". Вони не дезертирували, але з 30, які були в його підрозділі в живих залишилося 10. Інші або вбиті, або пропали безвісти. А Том Купер ще раніше писав про невдалу ротацію ЗСУ і що росіяни все бачать, хто і куди передислоковується. Так, що це не скидання рожевих окулярів, а констатація фактів. 

  • Дякую 1
  • Конфуз 1
  • Сумно 2
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 минуты назад, vadimv сказал:

Володимир Зеленський зміг переконати президента Франції та канцлера Німеччини надати Україні літаки та далекобійну зброю, пише Bild.

Фракція Меркель у Бундестазі проти постачання винищувачів Україні

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, Вячеслав63 сказал:

. У племінниці кум зараз у госпіталі. Каже, що їх, полтавських тероборонців кинули туди. як штурмовиків. Озброєння, каже, "на десятьох два автомати

Остальные восемь с палками?

  • Лайк 7
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Озброєння, каже, "на десятьох два автомати"

Извините, но это пи*еж откровенный...

Змінено користувачем DimaF
  • Лайк 18
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Н "на десятьох два автомати". 

Знайома ситуація, але на рахунок двох автоматів на 10-х не повірю ніколи! Адже сам був в штурмовій роті, проходив навчання (насправді на отєбісь). По забезпеченню у ТРО все ок (я не маю на увазі транспорт, дрони, радійки, акуми, генератори і т.і. - це все ми самі купували + волонтери). Може той кум мав на увазі два покімона на 10-х? Вірю, та то навіть забогато. А так щоб у бійця не було навіть калашмата? Нізащо не повірю. Зі стрілкотнею все було в порядку, і по 8 магазинів, і гранат, і РПГшек. От мінометів не було, факт. Та хотілось би більш чогось важкого. Ну були два утьоса, але з ними не побігаєш особливо, а турелі під них ще не зробили коли я там був (пізніше поставили на пікапи під турельку). Так, є певна недоозброєнність, хотілось міномети 60-ки або 80-ки, хотілось більш арти з нашого боку... багато чого хотілось. Але стрілкотнею ми були обвішані як ялинка новорічна! У мене БК з собою було під 450...500 патронів! І це ще рахувалось замало. Гранату тільки одну з собою таскав, інші по 3...5 шт; От чого не вистачало, чого б легко могли надати, так це покемонів (ПКМ), от їх було 3 на роту, а треба було 1 на відділення. Пршу не плутати з РПК, цього гівна було валом. Зато РПГшек було хоч жопой жуй, + майже у кожного М-72, + NLAW + СПГ на взод. Протитанкових засобів було просто валом. І це все таскати по позиціям...😧
Так що вброс про два автомата на 10 бійців - повна ***ня

Змінено користувачем Evgenich
  • Лайк 8
  • Дякую 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, DimaF сказал:

Извините, но это пи*еж откровенный...

Пряма мова від племінниці і переказ зі слів жінки кума. Дивлячись інтерв'ю Золкіна з полоненими, коли їх по шість чоловік беруть в полон, і в них теж не було автоматів, розумієш, що так може бути. Вони несуть щось інше і автомат може тільки заважати, по їх словам. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Скоріше проблема в тому що тро виявилось пасткою. Більшість розраховувало боронити рідне село, але аж ніяк їхати штурмувати умовний соледар...

Чомусь серед моїх знайомих скарги не на відсутність зброї чи погоду, а виключно на командирів...

  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

40 хвилин тому, Evgenich сказав:

Саме тому я і казав про цинізм. Все вони чудово знали, а головне розуміли для чого. І коли роблять такі заяви, чудово розуміють наслідки таких дій. Але при цьому, "щиро" запевнюють нас, і вцілому все демократично суспільство, що СпейсХ однозначно на стороні добра, тобто на нашій стороні. Це просто христоматійний приклад цинізму.🤬

Зачекайте розганяти.
Ця новина пов'язана з тією, що рф нібито вирішила створити конкуренцію Старлінку, тож вона або інформаційне вкидання,
або короткочасний договірняк із персоналом типу тієї тітки, що заявила про припинення. Розберуться, все буде норм.
 

Цитата

 

В РФ анонсирован убийца старлинка. 
Мегафон начал обсуждать свою группировку ещё 2018 году, вскоре после того, как Маск объявил о казавшемся тогда фантастическим, старлинке. Изначально российский аналог хотели назвать «Мегафон Спутник», но т.к. «спутником» в нашей стране называют всё - от прививок до поисковых движков, то назвали более оригинально - «Мегафон 1440».(1440 - это количество витков вокруг земли, который сделал Спутник-1 до момента своего разрушения в 1958 году). Затем Мегафон стал подозревать, что конкурировать с Маском будет непросто и дистанцировался. Теперь русский старлинк назвается «Бюро 1440».

Проблемы проекта:
– Для высокой скорости и низкой задержки спутники должны быть близко к земле, а поэтому их должно быть много: cотни, а лучше - тысячи. Низкоорбитальные аппараты цепляют атмосферу и постоянно, планово и внепланово выходят из строя - группировку нужно постоянно, каждый месяц пополнять. Вне зависимости от того, сколько у тебя абонентов, нужно каждый месяц проводить запуски стоимостью несколько десятков миллионов $ просто для поддержания функционирования сети. Допустим, если раз в месяц запускать пакет спутников стоимостью 60 млн $, значит стоимость содержания группировки - 2 млн $ в день вне зависимости от количества абонентов. Старлинк запускает, усреднённо, 5 спутников в день.
– Для низкоорбитальной группировки нужны терминалы с АФАР, с антенной со сканирущим лучём, такие же как стоят на истребителях 5 поколения. Бытовые терминалы сейчас делают только Швейцария и Израиль, себестоимостью в несколько тысяч $. Даже Китай пока не научился делать их, куда уж РФ.
– Сейчас проекты спутникового интернета не делает только ленивый - Starlink, OneWeb, Amazon Kuiper, канадский Telesat Lightspeed и т.д.
– площадь РФ - 17 млн кв км, площадь земного шара - 510 млн кв км. т.е спутники будут приносить пользу только 3% времени. Чтобы быть экономически эффективным, проект российского спутникового интернета должен быть глобальным - что в условиях, когда РФ решила повоевать со всем миром вряд ли реально.  В нормальные страны теперь нас не пустят, у Индии и Китая есть свои проекты - Индия купила OneWeb, а у Китая есть свой Geespace. 
– И Индия и Китай могут купить почти любые компоненты в любых количествах, как для спутников так и для терминалов, а вот в РФ комплектующих уже дефицит.
– Даже в РФ уже есть убийцы старлинка - проекты интернета «Сфера/Скиф» и «Арктика-Р» в которые уже вкачиваются миллиарды из бюджета. Поэтому «1440» придётся конкурировать не только с глобальными игроками но и с детищами Роскосмоса, конкурировать за финансы. Не многовато ли пересекающихся проектов на одну страну ?
– Старлинк работает в 47 странах уже 2 года и у него уже 1.5 млн абонентов. Клиенты Старлинка - жители нормальных стран, которые могут позволить себе $50-100 в месяц за интернет, что окупает высокие расходы на содержание группировки при количестве абонентов 5-10 млн, а вот готовы ли платить $50 в месяц за интернет жители РФ ?
– В проекте 1440 работали много талантливых инженеров, например, Антон (https://dry.redmadrobot.dev/issue_18) Громов (https://dry.redmadrobot.dev/issue_18) из vk/ютуб канала «Море Ясности (https://www.youtube.com/@more_yasnotsi/videos)». После войны Антона и многих других морально парализовало, народ разбежался, кто по окопам донбасса, кто по заграницам.
– Неожиданный интерес к проекту возник из-за осознания, что в Украине есть почти идеальная войсковая система связи (Старлинк), и что армии великой космической державы нужно что-то аналогичное.
– Для проекта нужно очень много денег. Очень много. Очень-очень много. Мегафон вышел, ВТБ вошёл. Но ВТБ - полубанкрот, живущий за счёт искуственного дыхания из бюджета и управляемый мечтой, что он конкурент Сбербанку. На мой взгляд 1440 ему нужен только для того, чтобы был повод выбить очередную подачку из бюджета.
– В РФ всё ещё умеют делать уникальные вещи, единичные шедевры в своём роде, но как доходит дело до массового продукта или коммерческой эффективности – все скисают и теряют интерес. Или же вмешиваются непредвиденные и предвиденные обстоятельства, как в погонах, так и без. 

Мой прогноз - запустят демонстратор, на этом и деньги и интерес закончатся.

Старлинка в РФ не будет никогда.

 

 

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, iiigolkin сказал:

Зачекайте розганяти.
Ця новина пов'язана з тією, що рф нібито вирішила створити конкуренцію Старлінку, тож вона або інформаційне вкидання,
або короткочасний договірняк із персоналом типу тієї тітки, що заявила про припинення. Розберуться, все буде норм.
 

 

Питання не в новинах. Так є проблема зі старлінками чи немає?

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, US7IGN сказав:

Питання не в новинах. Так є проблема зі старлінками чи немає?

Поки ніхто не писав, що "перестали працювати дрони". Теж ознака.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, US7IGN сказал:

Питання не в новинах. Так є проблема зі старлінками чи немає?

А восени хіба не було такої ж проблеми зі Старлінками, коли Маск хотів, щоб йому заплатили?

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, iiigolkin сказал:

Поки ніхто не писав, що "перестали працювати дрони". Теж ознака.

Мабуть треба запросити сюди операторів дронів щоб вони хоча б раз на день відписували як у них все працює 🤣

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Пряма мова від племінниці і переказ зі слів жінки кума.. 

шановний, вам нема чого роботи, як розповсюджувати плітки про то шо казав свата, кума брат жінки?..не зліть людей будь ласка і без вас усякого гівна вистачає

Змінено користувачем Корнил
  • Лайк 18
  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 минут назад, Корнил сказал:

шановний, вам нема чого роботи, як розповсюджувати плітки про то шо казав свата, кума брат жінки?..не зліть людей будь ласка і без вас усякого гівна хватає

Ну, так. Пораненому свідку тих подій хіба можна вірити? Це свідчення того, що не все так добре в наших збройних силах і це треба якось виправляти. Бо, не просто так втратили Яковлівку, далі Соледар. Явно були промахи (по Арестовичу про...) наших командирів, які треба проаналізувати і виправляти, щоб подібне не повторювалось. Про що, до речі, і писав Том Купер.

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Корнил сказал:

..не зліть людей будь ласка і без вас усякого гівна хватає

Так, приносити треба хороші новини :

 

image.png.b51fd2175e97133743809e515136c441.png

 

image.png.78864a53f987ac3c5a220af4b08efe8d.png

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Вячеслав63 сказал:

треба проаналізувати і виправляти, щоб подібне не повторювалось. 

Не на часі! І взагалі ви порохобот на зарплаті кремля 🤣

  • Лайк 1
  • Хаха 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

А восени хіба не було такої ж проблеми зі Старлінками, коли Маск хотів, щоб йому заплатили?

Восени ще була проблема з Маском, який писав якусь хєрню в твітері.

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Ну, так. Пораненому свідку тих подій хіба можна вірити? 

бабам , які з їхніх слів чули щось від свідка ? :pozor:

 

бабИ  таке несуть - жодна курка такого не знесе :pozor: 

  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

25 минут назад, Вячеслав63 сказал:

Пряма мова від племінниці і переказ зі слів жінки кума.

Через такую логистику, будет как в анекдоте про выигрыш Рабиновича....

  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, DimaF сказал:

Ціган ти де пропав?)) 

Вирішив відпочити від токсичного вітчизняного інформаційного простору

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

Вирішив відпочити від токсичного вітчизняного інформаційного простору

але ж повернулися 😉 мабуть залежність?

  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Ну, так. Пораненому свідку тих подій хіба можна вірити? Це свідчення того, що не все так добре в наших збройних силах і це треба якось виправляти. Бо, не просто так втратили Яковлівку, далі Соледар. Явно були промахи (по Арестовичу про...) наших командирів, які треба проаналізувати і виправляти, щоб подібне не повторювалось. Про що, до речі, і писав Том Купер.

ви з ним розмовляли, ні?.. так якого ж тоді хера виносити це на загал?..а може він дезертир, а може він контужений, а може в нього втрата пам'яті чи ще щось?..ви цього не знаєте, тоді розповсюджувати це у вас немає ніякого права..крапка

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...