sergio Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 26 минут назад, allanek сказал: Скучили? Ще раніше ЧортПобьери пропав. "Циган" може і до Польщі скурвився. Бо казав , що в нього хтось в Краков поїхав на навчання, та і сам поміняв підпис на польску мову. А може цей "радіолюбитель" не тільки ловив хвилі "Українського радіо" і його спіймали за цим заняттям? Мені ця версія більш до вподоби А що в Польщі проблеми з інтернетом?! Я на день, на закупи, до Польщі вискочив. І те з халявного вайфаю в декількох ТЦ на форумі строчив😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 52 минуты назад, Dr.Yura сказал: цікаво чи в нас зараз використоувуєтсья "«Кольчуга» — українська автоматизована станція радіотехнічної розвідки. " чи їх вже нема? Так. 24 лютого, навіть не "писнула"((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 8 минут назад, Canton сказал: Йя-йя! Натюрлих... За словами Резнікова, ціна у 17 грн за яйце "з’явилася" в результаті технічної помилки, яку зробив постачальник у контракті. "Яйця – єдина категорія з каталогу, яка у додатку до угоди обраховується в штуках. Постачальник вказав ціну не за штуки, а за вагу яєць, коли переносив дані з однієї таблиці, де все було приведено до одиниці виміру на вагу, в іншу таблицю. Відповідно до нормативів, кілограм яєць – це близько двох десятків штук в залежності від гатунку (вага яйця за стандартом повинна складати від 42 г до 60 г). Ціна 170 грн за кілограм яєць – це 85 грн за десяток", – пояснив Резніков, додавши, що цю помилку виявили в документах ще у грудні. Під час засідання профільного комітету ВР міністр пообіцяв показати народним депутатам офіційний лист компанії-постачальника, яка визнає помилку і просить внести відповідні зміни. "Народні депутати побачать, що тільки в тому контракті, саме в тому, який оприлюднено в ЗМІ, у таблиці вказано одиниці виміру – "кілограм", – зазначив він. Також міністр наголосив, що Міноборони не закуповує окремі харчі. У документах йдеться про комплексні послуги з забезпечення харчування – тобто доставку певного комплекту продуктів до військових частин, а в окремих випадках – і приготування їжі. "Предметом закупівлі є вартість добового раціону для військовослужбовця. Постачальники гарантують забезпечення добового раціону за певну суму. Минулого року ця сума складала 120 грн на військовослужбовця за добу. Цього року ми отримали пропозиції постачальників у діапазоні від 151 до 162 грн на добу. У результаті проведення переговорів кінцева вартість послуги забезпечення харчування одного бійця на добу складає 145,8 грн. Хтось дійсно вважає, що ця сума є завищеною?", – зазначив він. Джерело: https://biz.censor.net/n3395141 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 30 минут назад, allanek сказал: Скучили? Ще раніше ЧортПобьери пропав. "Циган" може і до Польщі скурвився. Бо казав , що в нього хтось в Краков поїхав на навчання, та і сам поміняв підпис на польску мову. А може цей "радіолюбитель" не тільки ловив хвилі "Українського радіо" і його спіймали за цим заняттям? Мені ця версія більш до вподоби В Польщі інтернет є) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 3 минуты назад, sergio сказал: І навіть зам генпрокурора Симоненко, написав за,, власним бажанням "після поїздки на відпочинок до Іспанії. (Совість звмучала🤷♂️😏) До речі, це той чудик без інстинкту самозбереження, котрий підписував резонансну підозру на замовлення, коли навіть Венедіктова не ризикнула і тихесенько пішла в ліс, а також злив справу Татарова. Ех... таких людей втрачаємо... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 26 минут назад, Вячеслав63 сказал: Рєзніков казав, що ще в грудні звертались до постачальника, щоб переписав ці рядки і лист відповідний є. Ну, а результати цієї атаки вже є - varta1.com.ua/news/z-mou-zvilnivsya-zastupnik-ministra-yakiy-vidpovidav-za-tilove-zabezpechennya-zsu_359966.html З МОУ звільнився заступник міністра, який відповідав за тилове забезпечення ЗСУ Побачимо, де "вспливуть" ці всі "порядні" персонажі, на яких посадах))) P.s. а як же фігуранти всіх інших зашкварів? Порядність і чесність на них не розповсюджується? Просто гидко 🤮 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 3 минуты назад, Alvalk сказал: До речі, це той чудик без інстинкту самозбереження, котрий підписував резонансну підозру на замовлення, коли навіть Венедіктова не ризикнула і тихесенько пішла в ліс, а також злив справу Татарова. Ех... таких людей втрачаємо... Думаєте Боря переговорив с Зе на рахунок: якщо ви така багата країна, що можете закуповувати яйця по 17 грн, то і зброю ви можете цілком самостійно закуповувати?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 1 час назад, sergio сказал: Щось пропустив. Контракт хіба підписували не дивлячись?! Від фонаря. З ціною за яйця в кубометрах?! 🤦♂️ А вас не дивує те, що бензин купують в по вазі, а нам продають по об'єму? Тут стільки можливостей, мама тримай мене за вуха! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 2 минуты назад, sergio сказал: Думаєте Боря переговорив с Зе на рахунок: якщо ви така багата країна, що можете закуповувати яйця по 17 грн, то і зброю ви можете цілком самостійно закуповувати?! Я не звик поспішати з виводами... Подивимось, що буде далі з ними і хто буде їх наступниками 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 1 минуту назад, Фрай сказал: А вас не дивує те, що бензин купують в по вазі, а нам продають по об'єму? Тут стільки можливостей, мама тримай мене за вуха! Колись отримував олію в кілограмм ах, а видавав по літрах😏(до речі працював в системі МО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 12 хвилин тому, sergio сказав: А що в Польщі проблеми з інтернетом?! Я на день, на закупи, до Польщі вискочив. І те з халявного вайфаю в декількох ТЦ на форумі строчив😎 9 хвилин тому, DimaF сказав: В Польщі інтернет є) Кому, як не мені про це знати. Але цікавість до спільноти може змінитись. З будь якої причини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 Только что, allanek сказал: Кому, як не мені про це знати. Але цікавість до спільноти може змінитись. З будь якої причини. Не так різко. Від строчіння четверті повідомлень в гілці до 0 ?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 Хтось із форумчан переживав за Каменське, яке за словами Гіркіна вже зайняли росіяни. "Рыбарь" це спростовує - "На Запорожском направлении интенсивность боев несколько снизилась. Стороны подтягивают свежие силы и ведут взаимную разведку. Тем не менее на направлениях основных ударов продолжаются активные обстрелы с применением ствольной и реактивной артиллерии. В то же время российским войскам удалось продвинуться вдоль берега Днепра и вытеснить украинские части из Каменского. При этом сам поселок еще не взят. Артиллерия ВСУ наносит массированные удары по наступающим силам." 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 1 хвилину тому, sergio сказав: Не так різко. Від строчіння четверті повідомлень в гілці до 0 ?! І що вас в цьому дивує? В мене була подруга, яка могла палити десь в компанії, на другий день забути про це і не палити скільки завгодно. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 39 минут назад, allanek сказал: Скучили? Ще раніше ЧортПобьери пропав. З чортом як раз все зрозуміло, він як російський бот своє завдання вже відпрацював (почав палитися на незнанні мови, ну і на відверте маніпуляціях з інфою + для якихось своїх цілей у мене і ще у інших користувачів телефон у личці видурював і зник відразу наступного дня після того як начебто пообіцяв передзвонити :), що б не відповідати за погрози :)... звичайний боягуз :), але гонора і понтів як у будь-якого росіянина на вагон :)) 3 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 9 минут назад, laritus сказал: З чортом як раз все зрозуміло, він як російський бот своє завдання вже відпрацював (почав палитися на незнанні мови, ну і на відверте маніпуляціях з інфою + для якихось своїх цілей у мене і ще у інших користувачів телефон у личці видурював і зник відразу наступного дня після того як начебто пообіцяв передзвонити :), що б не відповідати за погрози :)... звичайний боягуз :), але гонора і понтів як у будь-якого росіянина на вагон :)) мєльчають цілі - оце на будівельному форумі стільки зусиль? аудіторія то непрофільна 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 2 хвилини тому, =YaSto= сказав: мєльчають цілі - оце на будівельному форумі стільки зусиль? аудіторія то непрофільна То халтурка)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 1 хвилину тому, laritus сказав: З чортом як раз все зрозуміло, він як російський бот своє завдання вже відпрацював (почав палитися на незнанні мови, ну і на відверте маніпуляціях з інфою + для якихось своїх цілей у мене і ще у інших користувачів телефон у личці видурював і зник відразу наступного дня після того як начебто пообіцяв передзвонити :), що б не відповідати за погрози :)... звичайний боягуз Наскільки пам'ятаю, то з Чортом зустрічався форумчанин, нік якого, начебто, Серж з ціферками, але мені запам'ятався висловом "кацапські воші". То він добре відгукувався про Чорта. І ще одна форумчанка отримала від нього кошти для знайомої родини, в якої загинув тато. Для об'єктивності, то він з кимось зустрічався і знайомився. 8 хвилин тому, laritus сказав: але гонора і понтів як у будь-якого росіянина на вагон :)) Це було. Як на мене, то починав спілкування в темі лагідно, потім щось пішло не так... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 2 часа назад, Alvalk сказал: Не треба емодзі. Просто включіть розум. Скільки часу треба на те, щоб відповідальний робітник МО взяв контракт і перевірив там пару рядків? Виявилось, більше, ніж дві доби. То шо там? Можна було й тиждень почекати, нехай би Шабуніни ще порезвились. 👏😄 як приклад можу навести ваш випадок. Я особисто вас колись просив пояснити так звану "прибутковість" Нафтогазу за часів попередньої влади і навіть показав, що і як порахувати (на прикладі сайту слово і діло, яке ви особисто згадували) і щоб не було маніпуляцій, попросив вас самим порівняти. Це все було кілька місяців тому :), відповіді досі - не має і не буде :), тому, що ви навіть зрозуміти не могли у чому ваша помилка або що саме від вас хотіли :). Але вас чомусь обурює, коли більш складні справи розглядаються 2 дні? Це лицемірство :). Ця справа складніше і ви не розумієте, як працює бюрократія, тому, що наприклад оригінали документів по Києву з одного суду до іншого суду йдуть пів місяця (це лише пересилка доків, без будь-якого аналізу) , а аналізують саме оригінали документів, а не скановані копії (бо у вік цифрових технологій зафотошопити або підкорегувати можна все, що завгодно :)). 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 4 минуты назад, =YaSto= сказал: мєльчають цілі - оце на будівельному форумі стільки зусиль? аудіторія то непрофільна Сижу, на фініках, в гілці по нерухомості. Там до сих пір рили і працівники ВП забудовників, строчать, як ціни Київської нерухомості ракетою вгору. З них там всі ржуть. Ну то хоч зрозуміло. 😏 А тут якої мети хочуть досягти, я ХЗ. Тобто мета зрозуміла, але на, що вони розраховують... 🤷♂️🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 2 часа назад, DimaF сказал: как и с "тиграми" во ВМВ Королевских тигров старались бить при маневрировании в танковом сражении ибо тридцатьчетверка уступала по лобовому пробитию в два раза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 (змінено) 29 хвилин тому, laritus сказав: З чортом як раз все зрозуміло, він як російський бот своє завдання вже відпрацював (почав палитися на незнанні мови, ну і на відверте маніпуляціях з інфою + для якихось своїх цілей у мене і ще у інших користувачів телефон у личці видурював і зник відразу наступного дня після того як начебто пообіцяв передзвонити :), що б не відповідати за погрози :)... звичайний боягуз :), але гонора і понтів як у будь-якого росіянина на вагон :)) Тддд Змінено 24 січня 2023 користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 11 минут назад, irina1969 сказал: То халтурка)) мабуть тренування, на мій хлопський розум Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 4 минуты назад, allanek сказал: Це було. Як на мене, то починав спілкування в темі лагідно, потім щось пішло не так... вони всі так роблять (костянич так само наприклад) :), але потім втрачають контроль, "скріпи" - вилазять , вони зневажють Україну і коли у нас успіхи (як у харківській області було у них вежу зносить і вони показують своє обліччя :)). 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 24 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2023 5 минут назад, Черномор сказал: Королевских тигров старались бить при маневрировании в танковом сражении ибо тридцатьчетверка уступала по лобовому пробитию в два раза. Не только это. Их было выпущено очень мало, поэтому имея явные преимущества, на ход войны влияния не оказали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз