OuldMan Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 1 час назад, Vikctor сказал: Я давно не відрізняю наприклад в твіттері дописи русні та порохоботів... Теряете бдительность. Значит российские пропагандисты Вас правильно просчитали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 7 хвилин тому, OuldMan сказав: От именно. Именно так было сделано со Свинарчуком. С Марченко. С Павловским. И кем там ещё? Кого там ещё бигусы выводили на чистую воду? Скажіть, які непублічні документи тоді були опубліковані? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 (змінено) 3 хвилини тому, OuldMan сказав: Теряете бдительность. Значит российские пропагандисты Вас правильно просчитали. Що там складного? Порохоботи хвалять Порошенка, русняві пропагандони лають Зеленського. Змінено 23 січня 2023 користувачем iiigolkin 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OuldMan Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 1 час назад, outdoor24 сказал: shit happens, але журналісти зараз накидують на вентилятор не думачи (а деякі навпаки сподіваючись) про негативні наслідки. зважаючи на те, як це робиться, то качають навмисно, як по команді. А вот при Порошенко такой фуйни не было. Или была. Не помню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 Только что, Dmitriy_S сказал: Так, я вважаю нормальним, коли держава регулює інформаційну політику під час війни з ціллю недопущення дестабілізації ситуації в країні. Держава за власний кошт дає площадку для піару провладної партії - і це називається " з ціллю недопущення дестабілізації ситуації в країні"? Ви не вигадали нічого нового, так воно працює во всіх країнах з диктатурою. 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: І, до речі, я вас раніше прохав надати посилання на коментарі довбанутих прихильників Зеленського. Навіщо, якщо ви їх навіть тут не помічаєте? 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 1 хвилину тому, Alvalk сказав: Держава за власний кошт дає площадку для піару провладної партії - і це називається " з ціллю недопущення дестабілізації ситуації в країні"? Ви не вигадали нічого нового, так воно працює во всіх країнах з диктатурою Надайте будь-ласка посилання на запис з піаром провладної партії. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OuldMan Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 1 час назад, outdoor24 сказал: Шабунін наголошує у всіх інтрев'ю про заяву на звільнення і саме від Резнікова. Вот то, что именно запэклый борцун Шабунин так быстро и пылко орет про зраду, вызывает у меня очень серьёзные сомнения в коррупции Резникова. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 (змінено) 5 хвилин тому, Alvalk сказав: Навіщо, якщо ви їх навіть тут не помічаєте? На те, що у вас їх нема. І довбанутих прихильників Зеленського я не бачу. Є досить невелика кількість занадто емоційних постів, але прям довбанутих я не бачу. Наведіть цитату. Змінено 23 січня 2023 користувачем Dmitriy_S 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OuldMan Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Скажіть, які непублічні документи тоді були опубліковані? От "это другое" переходим к "а докажи". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 42 минуты назад, Бездомный сказал: от чому ніхто не задав питання - кому вигідно було влаштувати теракт 9.11.01 , щоб США поперлися за якимось бісом до Афгану , та злетіли світові ціни на нафту та нафтопродукти ? Эти вопросы возникают с самого теракта. И абсолютное большинство конспирологов уверяли, что это было выгодно самим США. Но ваша версия даже версию про пришельцев с Нубиру переплюнула😑 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 10 минут назад, Dmitriy_S сказал: Надайте будь-ласка посилання на запис з піаром провладної партії. Ось цей епізод Єдиного телемарафону, наприклад, політична боротьба чи ні? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 Ну, понеслась. Кто бы сомневался - говорить о коррупции во время войны - это, значит, подрывать обороноспособность страны. Это всё на руку путину, не больше, не меньше. Кто ещё спасёт нашу Украину, если не воры и мародёры?.. На них всё держится, поэтому трогать нельзя. t.me/kasjanovcom 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 14 минут назад, Dmitriy_S сказал: І довбанутих прихильників Зеленського я не бачу. Саме це я і мав на увазі. Немає сенсу щось щось надавати тому, хто не в змозі побачити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 8 хвилин тому, Alvalk сказав: Саме це я і мав на увазі. Немає сенсу щось щось надавати тому, хто не в змозі побачити Ще раз, наведіть цитату, щоб я та спільнота подивилися, як виглядає довбанутий прихильник Зеленського. Нема цитати - значить ви брехун. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 13 хвилин тому, Alvalk сказав: Ось цей епізод Єдиного телемарафону, наприклад, політична боротьба чи ні? Взагалі там йдеться про гумористичну передачу. А на сам ролик посилання є? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 30 минут назад, OuldMan сказал: От "это другое" переходим к "а докажи". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ще раз, наведіть цитату, щоб я та спільнота подивилися, як виглядає довбанутий прихильник Зеленського. В легких випадках приблизно так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 1 час назад, XL.pro сказал: Зараз набагато важливіший не розголос, а реакція МО та Президента. Якщо проведуть розслідування, винесуть вирок і посадять винуватців, це означатиме, що в країні розпочалася боротьба з корупцією. Хто проти цього заперечує? Журнахвойди зі зрадойобами жадають відставки пана Резникова, причому одразу без слідства. 1 час назад, AOZ1 сказал: А генштаб не треба? Не тре підказувати... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 (змінено) 1 час назад, Alvalk сказал: Під час війни, котра тягнеться вже майже 9 років, результат якої вирішить долю держави. А у вас це якась інша війна? Безумовно - для мене в 2014-2015 та з 24.02.2022 це ті періоди війни, коли вирішувалась/вирішується доля держави та чи буде вона в загалі існувати. З весни 2015 й до повномасштабного вторгнення так гостро це питання не стояло. Тоді було важливіше розігнати мітинг зі свободівцями під радою, яки чомусь нерозумні не погоджувались на вплив представників обдроченців на зовнішню політику держави. Або полювання на Міхо на дахах чи в потягах. Під час гарячих подій таки речи малоймовірні, бо є більш нагальні справи. Змінено 23 січня 2023 користувачем Vikctor 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 1 час назад, iiigolkin сказал: Що там складного? Порохоботи хвалять Порошенка, русняві пропагандони лають Зеленського. Дуже смішно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 Вийшло пояснення від Резнікова Якщо чесно, місцями не дуже переконливо. Особливо про яйця (бо підписують договор дві сторони) Але в коментарях прочитав, що наче підписантом договора являється дуже цікава особа Здається мені, що все йде по плану "зам'яти", а кто не згоден - ті вороги. Хочу помилятись. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 гіркин пише, шо вони зайняли Каменське, продвинулись на північ від Васильєвки, це в 45 км від Запоріжжя, обично ця падлюка не пиzдить, старається писати перевірену інформацію 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 Так, це кришталево чесний злочинець. Завжди пише виключно правду. Майже як шабунін. Не те що звіти від нашого генштабу. Другій за ознакою чесності після гіркінда напевно кокошенков, ну або песков. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 (змінено) Якийсь пиСдЬОш (про Кам'янске) я гадаю: там на нашому боці Кам'янського висоти, і між педиками і нашими водорозділ ... Взяти за один-два дні такий собі підготовлений "Бахмут"? Дуже сумнівно .... Але якщо брали "тиктокери", то таки вже взяли .... на кутній ) Змінено 23 січня 2023 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 23 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 23 січня 2023 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз