allanek Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 Я вже перестала дивуватись, коли і це читала, про госдуму. Вислів "умом россию не понять" зараз читається з підтекстом. Бо треба бути тою рашистскою біомасою, щоб дійти до такого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 13 минут назад, Vikctor сказал: Так, спочатку мудрий нарід обрав клоуна, а вже на наступних виборах коміка. Ну давайте скажемо чесно, якщо б не повномасштабна війна, то чекала його доля попередника (див. його рейтинг довіри за грудень 2021, разом з його урядом і ВР з монобільшістю, і це пройшло лише пів-терміну) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 23 минуты назад, iiigolkin сказал: Уже было - "война всё спишет", хотя потом "усатый нянь" тех же фронтовиков снова в 49-м репрессировал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 5 минут назад, Alvalk сказал: Ну давайте скажемо чесно, якщо б не повномасштабна війна, то чекала його доля попередника (див. його рейтинг довіри за грудень 2021, разом з його урядом і ВР з монобільшістю, і це пройшло лише пів-терміну) Зараз ваш чеський однодумець допише, що війну розв'язав боневтік щоб рейтинг підняти) І я про рейтинги взагалі не згадував... Це вже не спинити - жадання/вміння українців жартувати з русні нездоланне... 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 (змінено) 10 минут назад, Vikctor сказал: Зараз ваш чеський однодумець допише, що війну розв'язав боневтік щоб рейтинг підняти) Та не треба мені тут однодумців пришивати. Не впевнений, що я хоч з половиною того, що він пише, згоден. Просто ви тут з ним зачепились як раз в той момент, коли я новину про опитування дивився. Якось воно так випадково в тему виявилось. Я вже й не пам'ятав, який в нього був рейтинг рік тому. P.S. А ЗСУ все одно найкращі, як за часів попередника, так і діючого. Змінено 13 січня 2023 користувачем Alvalk 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 (змінено) 9 минут назад, Alvalk сказал: P.S. А ЗСУ все одно найкращі, як за часів попередника так і діючого. Ця теза примирить будь яких порохоботів з зелеботами. Хіба що чеські вомбати додадуть, що ЗСУ зразка 2019 була значно крутіше тих що зараз... Для охочих й далі незважаючи на події спілкуватись свінособачою. Штурмові групи ворога на Бахмутському напрямку (здебільшого в Соледарі, але не тільки) переодягнути в наш однострій. Не знаю як сильно це вплинуло на хід подій, але бачив відео де спілкування на язику погано закінчилося для двох військових. Я не впевнений що то були наші військові, але схоже на те... Змінено 13 січня 2023 користувачем Vikctor 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 14 хвилин тому, Alvalk сказав: Та не треба мені тут однодумців пришивати. Не впевнений, що я хоч з половиною того, що він пише, згоден. Просто ви тут з ним зачепились як раз в той момент, коли я новину про опитування дивився. Якось воно так випадково в тему виявилось. Я вже й не пам'ятав, який в нього був рейтинг рік тому. P.S. А ЗСУ все одно найкращі, як за часів попередника, так і діючого. Я пам'ятаю, менше 25, тому рейтинг піднімали маячнею про шашлики, бо наріт хотів свята. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 3 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 7 минут назад, iiigolkin сказал: 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 (змінено) 3 хвилини тому, миг сказав: один таки є добре, нехай у нас теж один буде Змінено 13 січня 2023 користувачем iiigolkin 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 2 часа назад, Vinsol2009 сказал: бо воно кончене. Да,некоторых вот так в ухо кончаю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 1 час назад, iiigolkin сказал: Судя по цветам там педофилов трое))) И как-то быстро на могиле памятники поставили. Имхо, фейк, хоть и прикольно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 26 минут назад, iiigolkin сказал: добре, нехай у нас теж один буде Що ви хочете, якщо навіть українська правда досі пише російською а потім через перекладач робить українську версію. Свіжа новина (заголовок): під Кремінною воїни заскочили противника зненацька Російською заголовок нормальний. І таке доволі часто в них буває Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 (змінено) 10 хвилин тому, Alvalk сказав: Що ви хочете, якщо навіть українська правда досі пише російською а потім через перекладач робить українську версію. Сам так роблю частенько, бо моя українська недосконала, м'яко кажучи. І в будь-якому разі роблю перевірку орфографії, навіть якщо пишу сам. Змінено 13 січня 2023 користувачем iiigolkin Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 (змінено) 22 минуты назад, Alex2064 сказал: Судя по цветам там педофилов трое))) И как-то быстро на могиле памятники поставили. Имхо, фейк, хоть и прикольно педофілом міг бути один з трьох Змінено 13 січня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 1 хвилину тому, Бездомный сказав: ну педофілом міг бути один з трьох міг НЕ бути. Але навряд. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 Только что, iiigolkin сказал: Сам так роблю частенько, бо моя українська недосконала, м'яко кажучи. Ну то буває. Я коли починав вчити, теж постійно так робив (зараз вже рідко), але ж по-перше, то журналісти, мова - це їх зброя. Могли б писати українською, а на російську перекладачом. А по-друге, хоч би перевіряли, що там перекладач видав. Бо таке враження, що в них не просто перекладач, а автоперекладач (тобто пишуть на сайт російською, а українська версія з'являється сама) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 (змінено) 1 час назад, Черномор сказал: Уже было - "война всё спишет", хотя потом "усатый нянь" тех же фронтовиков снова в 49-м репрессировал. нинішня війна взагалі переформатовує геть усю Історію ХХ сторічча - он , у Корніла кацапська устлика Махно ще й досі у героях ходить Змінено 13 січня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 (змінено) 5 хвилин тому, Alvalk сказав: Ну то буває. Я коли починав вчити, теж постійно так робив (зараз вже рідко), але ж по-перше, то журналісти, мова - це їх зброя. Могли б писати українською, а на російську перекладачом. А по-друге, хоч би перевіряли, що там перекладач видав. Бо таке враження, що в них не просто перекладач, а автоперекладач (тобто пишуть на сайт російською, а українська версія з'являється сама) Ну з цим у мене трохи краще. Я дивлюся фільми виключно українською, читаю теж, тому якщо перекладач видасть "не те" - я помічу, напевно. Змінено 13 січня 2023 користувачем iiigolkin 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 19 минут назад, Alvalk сказал: Що ви хочете, якщо навіть українська правда досі пише російською а потім через перекладач робить українську версію. Свіжа новина (заголовок): під Кремінною воїни заскочили противника зненацька Російською заголовок нормальний. І таке доволі часто в них буває Теж саме було (може й є досі, але я вже майже рік не читаю його) в еспрессо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 2 минуты назад, Vikctor сказал: Теж саме було (може й є досі, але я вже майже рік не читаю його) в еспрессо. Звучить незвично, але так і є "заскочили зненацька". Погугліть цей вираз. Якщо читати новини українською, то вже можна і звикнути. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 15 минут назад, iiigolkin сказал: Сам так роблю частенько, бо моя українська недосконала, м'яко кажучи. І в будь-якому разі роблю перевірку орфографії, навіть якщо пишу сам. Забавно Ваша мова звучить у реальному житті. Я без під**бу, просто цікаво.👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 12 минут назад, Бездомный сказал: нинішня війна Поглощение более тяжким преступлением менее тяжкого, говоря языком юриспруденции. 13 минут назад, iiigolkin сказал: дивлюся фільми виключно українською Переклад "Один вдома - 2" серед найкращіх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 (змінено) 8 хвилин тому, 90BCO сказав: Забавно Ваша мова звучить у реальному житті. Я без під**бу, просто цікаво.👍 Вона вже стала набагато краще. Я постійно вправляюся вимовляти українською. Чесно кажучи, в Україну я потрапив саме тому, що подобалася мова, це основний мотив. Це було дуже давно, але через російськомовність оточуючих у мене не вийшло відразу перейти. Саме тому я більш схильний підтримувати більш жорстку українізацію, а не лагідну. Змінено 13 січня 2023 користувачем iiigolkin 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 13 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2023 (змінено) 17 минут назад, Вячеслав63 сказал: Звучить незвично, але так і є "заскочили зненацька". Погугліть цей вираз. Якщо читати новини українською, то вже можна і звикнути. Дякую, погуглив, дійсно є такий вислів. Але якось все одно він мені вухо ріже. Мабуть не звик ще, наслідки багатьох років використання російської. Змінено 13 січня 2023 користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз