ozor Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) del Змінено 12 січня 2023 користувачем ozor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 3 часа назад, mastervovik сказал: "Віра для мене має велике значення, релігія з попами- ніякого" Религия — это как пенис. Нормально, когда он у тебя есть. Приятно, если вы гордитесь им. Но, пожалуйста, не доставайте и не размахивайте им на людях. И, пожалуйста, не пытайтесь подсунуть его моим детям. Джо Карлин. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 5 хвилин тому, ozor сказав: Певно, відчував щось, мабуть там гламурні киці керують. Треба дякувати Лані та Вінки за те, що тоді вони тримали міцну оборону в темі ЩШ. Отож, "стратег" вирішив , що краще окопатись в темі ЩШ, щоб кинути там всі сили на боротьбу з ними. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 Александр Роднянский, продюсер и медиа-менеджер: "Сегодня многие запостили фотографию Николь Танг, сделанную для New York Times в Бахмуте. На снимке полностью уничтоженный российской армией город. Президент Владимир Зеленский очень точно выбрал слова для описания происходящего сейчас на Донбасе: «так выглядит безумие». Мне же хочется поделиться с вами не снимком разрушений и потерь, а фотографией надежды на будущее. Тоже Бахмут. Фото - Reuters." 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 12 минут назад, ozor сказал: Я б пройшов якийсь подібний обряд ініціації, тільки по голові не бити. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 7 хвилин тому, allanek сказав: Треба дякувати Лані та Вінки за те, що тоді вони тримали міцну оборону в темі ЩШ. Отож, "стратег" вирішив , що краще окопатись в темі ЩШ, щоб кинути там всі сили на боротьбу з ними. тримали,да не витримали) неліквіди самоліквідувались чомусь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) 1 час назад, allanek сказал: Я тільки що підписала, бо комп ввімкнула. З телефону в мене не виходить ніколи. З компа це займає хвилину, через підпис банку. Так, дружина теж з компа проголосувала. А в мене немає привата, а є моно, який суто породження смартфону. Може я не вникав але наче моно з компом не дружить. І взагалі не розумію навіщо робить сервіс, яким неможливо скористатись авторизувавшись через ДІЮ... Змінено 12 січня 2023 користувачем Vikctor 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) 32 минуты назад, ozor сказал: Я б пройшов якийсь подібний обряд ініціації, тільки по голові не бити. "Его по жопе били чайником..."(С) Змінено 12 січня 2023 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) 57 хвилин тому, ozor сказав: мабуть там гламурні киці керують. Ви майже вгадали - тепла лампова атмосфера як на партсобраніі лавочці біля під'їзду хрущовки. Якщо хтось проходить мимо - то або враг народа підарас або прастітутка. Змінено 12 січня 2023 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 7 хвилин тому, Vikctor сказав: яким неможливо скористатись авторизувавшись через ДІЮ... В мене Дія додатком на телефоні, тому ніколи не пробувала через сайт Дії з компа. Вірніше , колись пробувала, але Дія не відображалась ніяк. 10 хвилин тому, Vikctor сказав: А в мене немає привата, а є моно, А в мене нема Моно. Був, але якось вони зняли комісійні за якусь кредитну лінію, якою не користувалась. І скільки після цього вони мене не вмовляли і плюшками не заманювали- ні. З якимось збором не могла ( і не тільки я) перекинути гроші Стерненко на банку Моно, бо не хотіло з Привата на Моно перекидати. Потім Стерненко вирішив цю проблему, додав ще і Приват. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 13 хвилин тому, Vikctor сказав: Так, дружина теж з компа проголосувала. А в мене немає привата, а є моно, який суто породження смартфону. Може я не вникав але наче моно з компом не дружить. І взагалі не розумію навіщо робить сервіс, яким неможливо скористатись авторизувавшись через ДІЮ... Через моно і смартфон прекрасно підписується, вибираєте авторизуватись/Bank ID/Універсалбанк, далі натискаєте на кюаркод, вас перекидає в додаток, де ви підтвержуєте передачу особистих даних, все вас авторизовано. Далі обираєте петицію і натискаєте в петиції підписати і вуаля. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 21 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Через моно і смартфон прекрасно підписується, вибираєте авторизуватись/Bank ID/Універсалбанк, далі натискаєте на кюаркод, вас перекидає в додаток, де ви підтвержуєте передачу особистих даних, все вас авторизовано. Далі обираєте петицію і натискаєте в петиції підписати і вуаля. Зазвичай мій терпець уривається на п'ятої спробі... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 24 минуты назад, allanek сказал: В мене Дія додатком на телефоні, тому ніколи не пробувала через сайт Дії з компа. Вірніше , колись пробувала, але Дія не відображалась ніяк. А в мене нема Моно. Був, але якось вони зняли комісійні за якусь кредитну лінію, якою не користувалась. І скільки після цього вони мене не вмовляли і плюшками не заманювали- ні. З якимось збором не могла ( і не тільки я) перекинути гроші Стерненко на банку Моно, бо не хотіло з Привата на Моно перекидати. Потім Стерненко вирішив цю проблему, додав ще і Приват. Ні якіх траблів з моно в житті не було. Для мене це найзручніший банківський сервіс із тих, якими користувався. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Он Іголкін так і не прибрав російську мову з свого сайту quant.ua/ru, хоча я його за язик не тягнув, сам визвався. Мабуть йому бєрьозки заважають, бо на тім сайті на вордпресі мова видаляється за дві хвилини. Думаю оце, мо до нього в Житомир відправити загін бойових котів, щоб вони йому обісцяли всі стабілізатори на складі і обісрали все виробництво. Ймовірно, коти кацапські? Наші не обсирають, а виробляють і творять. Для кацапських котів залишили російську мову за перемикачем. Прибрав би зовсім, але якщо у вас такі коти - думаю, їм треба. Навіщо - не знаю, ми в кацапію не продаємо, не продавали і не збираємося... Змінено 12 січня 2023 користувачем iiigolkin 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 10 хвилин тому, Vikctor сказав: Ні якіх траблів з моно в житті не було. Для мене це найзручніший банківський сервіс із тих, якими користувався. Мені теж подобалось, але сталось. Була здивована, коли прийшло повідомлення про зняття комісійних. А так, згодна, Моно зручно було користуватись 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) 7 часов назад, миг сказал: Религия — это как пенис. Нормально, когда он у тебя есть. Приятно, если вы гордитесь им. Но, пожалуйста, не доставайте и не размахивайте им на людях. И, пожалуйста, не пытайтесь подсунуть его моим детям. Джо Карлин. релігія - то взагалі не про Бога . Релігія - то про керованість натовпу . Чи даремно Коран татарською , або башкірською на кацапії = екстримістська література. Проповідь , або навіть молитва в церкві , або мечеті рідною мовою на кацапії - екстримізм . Релігія - то єдине , що утримує бідних від вбивства багатих . Наполеон Бонапарт . Змінено 12 січня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 4 години тому, Корнил сказав: ні, синку все можливо..в принципі за певну суму ( 500$) можу домовитись з керівництвом на ваш вступ, тільки ще потрібні ваші паспортні дані, номер картки, як шо потрібно, можу скинуть в лічку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) Хто відвідує російські пабліки - будь ласка, поширьте рекомендації Змінено 12 січня 2023 користувачем goga777 3 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 8 хвилин тому, Бездомный сказав: Релігія - то єдине , що утримує бідних від вбивства багатих . Наполеон Бонапарт . ...сказано після того, як багатих масово прогнали крізь гільотину... Наполеон мав почуття гумору ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 2 часа назад, МаТраС сказал: тримали,да не витримали) неліквіди самоліквідувались чомусь так обісратися , як вони обісралися - то вміти треба . мати час та натхнення . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) 6 минут назад, vadimv сказал: ...сказано після того, як багатих масово прогнали крізь гільотину... Наполеон мав почуття гумору ) Наполеон - протеже Робесп'єра молодшого . Якби не Робесп'єр молодший - цілком можливо , ніхто про ту корсіканську мавпу так ніколи й не почув би . https://ru.wikipedia.org/wiki/Робеспьер,_Огюстен Огюстен активно покровительствовал молодому офицеру Наполеону Бонапарту со времени Тулонской осады. Он отмечал «исключительные интеллектуальные способности» корсиканца, отстаивал перед военным комитетом Конвента план итальянской кампании, разработанный Бонапартом в 1794-м году и успешно осуществлённый будущим императором Франции в 1796-97 годах. Змінено 12 січня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) 2 часа назад, allanek сказал: Треба дякувати Лані та Вінки за те, що тоді вони тримали міцну оборону в темі ЩШ. Отож, "стратег" вирішив , що краще окопатись в темі ЩШ, щоб кинути там всі сили на боротьбу з ними. ну , і де ж їхні ЩШ ? чи все просрати - то теж такий собі варіант ЩШ ? Змінено 12 січня 2023 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 13 хвилин тому, Бездомный сказав: ну , і де ж Ну і де ж ваш ігнор мене, про який ви робили гучні заяви, коли залізли на табуретку? Шо?..Збрехав?...знову... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 (змінено) 22 минуты назад, allanek сказал: Ну і де ж ваш ігнор мене, про який ви робили гучні заяви, коли залізли на табуретку? Шо?..Збрехав?...знову... на ваше випорожнення МаТраС навів . довелося відповісти . Все. Більше не стану . Змінено 12 січня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 12 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2023 16 хвилин тому, allanek сказав: Ну і де ж ваш ігнор мене, про який ви робили гучні заяви, коли залізли на табуретку? Шо?..Збрехав?...знову... така ж херня, я теж у нього в " ігнорі" 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз