Корнил Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 1 година тому, Canton сказав: Где? Вот хоть слово найдите? взагалі, Кантон, як що ви не так дивились виступ Зеленського, з вам нема про що говорити 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 "Стефанія" в Лондоні 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 15 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 5 хвилин тому, Бездомный сказав: за тобою хоч ходи занотовуй 👍 щоб потім слова відлити у бронзі Якщо вже занотовувати - то напряму з книжок Сапольського. Дякуючи йому я сприймаю цю війну практично без емоцій. А також вже більше року лікую зуби практично без болю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 (змінено) 12 минут назад, 7351 сказал: Всіх з Новим роком! Перемоги ЗСУ і мирного неба всім нам! Я оце думаю, а може та Олеся Ілащук знає болгарську, як цей японець українську? Це, як би і зрозуміло, що посол має знати мову країни, в яку його посилають. Чи вона таки більше спеціаліст по "язику"? Змінено 1 січня 2023 користувачем Вячеслав63 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 4 минуты назад, vadimv сказал: А також вже більше року лікую зуби практично без болю. Собі чи комусь? 1 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Собі чи комусь? Собі, само собою. Щоб заговорити зуби комусь - то до Кашпіровського. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 23 години тому, Вомбат сказав: Вомбат, батяня, батяня Вомбат, Ты ведь не полный дегенерат? Летят самолеты, и танки горят, Вомбат-ё!, Вомбат-ё!, Вомбат !!! 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 9 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Я оце думаю, а може та Олеся Ілащук знає болгарську, як цей японець українську? Це, як би і зрозуміло, що посол має знати мову країни, в яку його посилають. Чи вона таки більше спеціаліст по "язику"? Ще один)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 (змінено) 2 часа назад, Корнил сказал: шо ви непробивний солдафон Кантон, у вас нема емоцій читатати бабі на ніч Бодлера може лишень кінчений еротоман піхвостраждалець Змінено 1 січня 2023 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 (змінено) 17 минут назад, ozor сказал: а є в Любе , як і в Балабанова - й здорове начало - там відверто показана кацапська сутність - тільки слід уважно придивлятися - прислухуватися - принюхуватися і не буде сюрпризів , пов'язаних з необачною емпатією до кацапа андрофага наявність в кацапів п'яти пальців не означає , що кацапи - люди Спойлер Змінено 1 січня 2023 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 2 години тому, ШуRik сказав: Хто у цьому розбирається, можна попрацювати коригувальником по кацапських радарних системах на волонтерських засадах. Код у відкритому доступі nvkarta.com/project/library/radar-interference-tracker Все старые комплексы радиотехнической разведки сдали на металлолом, а новые продавали за бугор. Войну встретили слепыми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 35 минут назад, vadimv сказал: Де Абрамси, F-16 і ATACMS? Він меньше доби спіч оприлюднив, а Ви вже маєте надію побачити те все у вікно? 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 28 хвилин тому, JFK сказав: Без умовного «перл-харбору» нічого не буде( Ну нє - так нє. Захід таки дочекається, що кацапи разом з китайцями його знищать. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 2 хвилини тому, OlaR сказав: Він меньше доби спіч оприлюднив, а Ви вже маєте надію побачити те все у вікно? 😉 10 місяців пройшло від того моменту, як я написав про Патріоти і до того, як про них нарешті згадали у Вашінгтоні. Таке розтягування кота за хвоста - це цинізм найвищої проби, коли щодня відбувається ось це: 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 4 минуты назад, vadimv сказал: Ну нє - так нє. Захід таки дочекається, що кацапи разом з китайцями його знищать. Твои предложения, что должна сделать Украина, что бы ей дали то что ты хочешь? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 1 година тому, Бездомный сказав: типу це щось погане 😉 Як для сексолога, то мабуть ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 9 минут назад, vadimv сказал: Собі, само собою. Щоб заговорити зуби комусь - то до Кашпіровського. Я собі теж "заговорював" півтора року при ковіді (все боявся в лікарню йти), а потім, коли вночі від болю став просипатися, то пішов в лікарню, щоб вирвали кутній зуб. А Кашпіровський колись дійсно допоміг дружині, яка дивилася його по ТБ. В неї на грудях практично за одну ніч розправилися рубці від розрізу маститу. В це важко повірити, але, мабуть, щось таке в тому Кашпіровському є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 1 хвилину тому, mastervovik сказав: Твои предложения, что должна сделать Украина, что бы ей дали то что ты хочешь? Я хочу? Да мне практически пофиг на все происходящее, я могу хоть сегодня сесть в машину и выехать в Европу и дальше на Таити. Это Западу (штатам и Европе) неплохо было бы задуматься о своем будущем рядом с андрофагами. На примере Украины им що, не доходит, шо с ними будет? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 (змінено) 8 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Я собі теж "заговорював" півтора року при ковіді (все боявся в лікарню йти), а потім, коли вночі від болю став просипатися, то пішов в лікарню, щоб вирвали кутній зуб. Лікувати зуби треба у лікарні. Але мучитися від болю (під час лікування) не обов'язково. Можна свідомо переключити активність мозку з центру страху і болю (мигдалини) на неокортекс. І тоді інтенсивність болю спадає на 90-95%. Жодної магії, просто нейрофізіологія. Змінено 1 січня 2023 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 1 січня 2023 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2023 3 минуты назад, vadimv сказал: Я хочу? Да мне практически пофиг на все происходящее, я могу хоть сегодня сесть в машину и выехать в Европу и дальше на Таити. Это Западу (штатам и Европе) неплохо было бы задуматься о своем будущем рядом с андрофагами. На примере Украины им що, не доходит, шо с ними будет? Ну бачиш, навіть тобі насрать на Україну, від чого зборищу бюрократів і політиканів хотіти? Я не розумію претензії до України чи її керівництва 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз