Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 (змінено) 12 минут назад, Vikctor сказал: Це ж припущення. Вас же не засмучують припущення, зроблені в гілці вчора, хоча вони приблизно такого самого ступеня ймовірності. я не знаю, які припущення вчора ви маєте на увазі, але ці припущення Єрмака зовсім зі здоровим глуздом не дружать. Бо ми ж прекрасно пам'ятаємо того Зеленського, що був в 2019. І це велика різниця зі зразком 2022 Змінено 30 грудня 2022 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 13 минут назад, Серьожа сказал: Я тут недавно попробовал поиграть писюном на пианино Если не обрезан,то и не пытайся) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 хвилини тому, миг сказав: Если не обрезан,то и не пытайся) Та не в тому причина. Якщо немає сталевих яєць - проблема. Ними і б'ють по клавішах, хоча це теж обман, звісно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 3 минуты назад, iiigolkin сказал: Так він же будматеріалом, це ж будівельний форум. То можна. 313311720_132464679575813_1170980419327804602_n.mp4 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 6 минут назад, Alvalk сказал: зразком 2922 Ни куя себе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 минуты назад, iiigolkin сказал: Якщо немає сталевих яєць - проблема. Ними і б'ють по клавішах, хоча це теж обман, звісно. Та ні, сталевими можна рояль зламати, тоді точно були звичайні )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 минуту назад, миг сказал: Ни куя себе. очепятався, буває 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 Тільки що, Alvalk сказав: Та ні, сталевими можна рояль зламати, тоді точно були звичайні )) Справжній майстер своєю силою керувати вміє. Не зламає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 44 хвилини тому, миг сказав: Акто виноват,что свинособаки пользуется Руськой мовой,Болгарским алфавитом,Греческими именами и в основном англискими словами в игровых и технических моментов? .Нет русского языка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 24 хвилини тому, Alvalk сказав: тобто таки йому ОП платить? Я би платив, бо він кращій в цій справі і порох навіть на мера Обухова не пройде) 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 42 хвилини тому, Музей сказав: збирати пасочки Краше лишитися в Ірпіні, та Бучі, нехай русняві разважаються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 45 хвилин тому, Серьожа сказав: Я ему уже писал что он оказывает Порошенку медвежью услугу.Даже у меня,появилось подозрение что это работа на Зеленского. Засланый козачек, я это доказал в ковидной теме. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 42 хвилини тому, Музей сказав: Може, так.... Вы б ещё г+г запостили... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Засланый козачек, я это доказал в ковидной теме. Дайте ссилку, хочу тріллера на ніч почитати) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 29 минут назад, Alvalk сказал: я не знаю, які припущення вчора ви маєте на увазі... Так я ж нижче цітати привів ціх припущень. 30 минут назад, Alvalk сказал: ...але ці припущення Єрмака зовсім зі здоровим глуздом не дружать. Бо ми ж прекрасно пам'ятаємо того Зеленського, що був в 2019. І це велика різниця зі зразком 2022 А я і не сперічаюсь, а лишень навів такі само безглузді припущення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 (змінено) 19 хвилин тому, JFK сказав: Я би платив, бо він кращій в цій справі і порох навіть на мера Обухова не пройде) Знатно плющить зе-виборців, значить все роблю правильно. І інсайд маленький, від якого зебілів поплющить ще більше: Пороху не цікаві будь-які виборні посади в Україні. Та що можете видихнути. Це стосується і тих, хто тут розказує, яку я шкоду роблю Порошенку. Ніякої. Змінено 30 грудня 2022 користувачем Вомбат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 (змінено) 4 хвилини тому, Вомбат сказав: Знатно плющить зе-виборців, значить все роблю правильно. І інсайд маленький, від якого зебілів поплющить ще більше: Пороху не цікаві будь-які виборні посади в Україні. Та що можете видихнути. Це стосується і тих, хто тут розказує, яку я шкоду роблю Порошенку. Ніякої. Оце так інсайд, від полішинеля мабудь)) Змінено 30 грудня 2022 користувачем JFK 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 "Можна майнити біткоїни": росіяни поставили на іранські дрони надпотужні чіпи. Продуктивність процесорів значно перевищує потреби БПЛА, що викликало подив українських фахівців. focus.ua/uk/digital/543032-mozhno-maynit-bitkoiny-rossiyane-postavili-na-iranskie-drony-sverhmoshchnye-chipy-foto Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 41 хвилину тому, Alvalk сказав: Бо ми ж прекрасно пам'ятаємо того Зеленського, що був в 2019. І це велика різниця зі зразком 2022 Тссс, це вилика таємниця, бо вони й досі не розуміють за кого голосували. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 часа назад, mastervovik сказал: Вони звернули увагу, що за ці 80 тис. Порохоботи "в едином порыве" з ***лом и его ватой , переложили вину на Руководство Украины! Соупадение? Не думаю! (С) Між ними досить багато співпадінь, щоб вважати це випадковістю... 1 час назад, unreal1975 сказал: ... Подумайте, якшо є чим Це образливе для Вомбату припущення... 55 минут назад, Vinsol2009 сказал: Ви розумієте різницю, готуватися до війни, чи готуватися до шашликів на майскіє? Ти б в обох випадках жбурнув за кордон, тому для тебе немає різниці. 47 минут назад, Серьожа сказал: Я тут недавно попробовал поиграть писюном на пианино.И у меня закралась мысль что Зеленский обманул всех нас.А я ему так верил. Навіть пан Залужний в останньому інтерв'ю західному ЗМІ казав щось про те, як було важливо напередодні вторгнення не показати русні, що ми готуємось та виглядати безтурботливими. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Тссс, це вилика таємниця, бо вони й досі не розуміють за кого голосували. Там більшість голосувала не за, а проти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 318743085_3339660326301097_4926410907265471713_n.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 (змінено) Ви тільки не ображайтесь. Заїхав якось на один об'єкт на підміну,хлопці виїхали на полігон і їх тимчасово підміняли ,з тиждень там був. Знайомих там особливо не було ,один тільки. З ранку щось пробую поснідати , хтось заходить,хтось виходить,хтось сидить їсть. І здоровкаються один з одним -порошенко пі...ас ! Сказати що я припух це слабо сказано ,такого не зустрічав ніде ні до,ні після. Кажу - що це за прикол? Це -каже -у нас тут он ,андрєіч-політікан,задовбав нас агітацією до такого,що ми почали замість доброго ранку от так вітатися,так тепер він мовчки сидить нікого не трогає своїми уроками політінформації про гетьмана. Це я до чого - чорна пропаганда і агітація не працює. Народ наївся і не сприймає чорнуху. Порохоботи це в чомусь аналог свідків єгових. Які впевнені в свої і виключно своїй правоті і готові зжерти всіх,хто не піддається їх агітаціі. "В пекло пойдеш,сволота,незважаючи на всеперемагаючу любов Божу!" Змінено 30 грудня 2022 користувачем Юрий Киев 8 1 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз