Оконщик Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 5 минут назад, Alvalk сказал: Вомбат, ви коли виходите з бану, мені навіть нічого вже писати не хочеться, бо я намагаюсь щось донести по суті, а ви лише накидуєте на вентилятор і провокуєте срач, нівелюючі все. Я вже мовчу, що половину з накиданого тут сьогодні вже викладали. Воно о це вам треба? может у человека план по постам, за 2022 год, горит... 1 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 (змінено) 10 минут назад, Вомбат сказал: спілкуючись російською. Акто виноват,что свинособаки пользуется Руськой мовой,Болгарским алфавитом,Греческими именами и в основном англискими словами в игровых и технических моментов? .Нет русского языка. Змінено 30 грудня 2022 користувачем миг 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 5 хвилин тому, Alvalk сказав: Вомбат, ви коли виходите з бану, мені навіть нічого вже писати не хочеться, бо я намагаюсь щось донести по суті, а ви лише накидуєте на вентилятор і провокуєте срач, нівелюючі все. Я вже мовчу, що половину з накиданого тут сьогодні вже викладали. Воно о це вам треба? Не заважайте тваринці працювати, їсти хоче) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 минуты назад, JFK сказал: Не заважайте тваринці працювати, їсти хоче) Та хай жре,а не срэ) 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 Тут певна група ніяк не може заспокоїтися за ті шашлики. Я теж тим обурена, але я хочу побачити відео, або хоч публікацю, де наш ПАПік-радной з усією відповідальністю закликає народ України негайно збирати пасочки і бігти до західного кордону, тому що завтра війна. А ще хочу взнати, де наш сивож...ий гетьман провів ніч з 23-го на 24-е лютого 2022 року. 6 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 15 хвилин тому, Alvalk сказав: бо я намагаюсь щось донести по суті, До виборців зеленського? Це дурна робота, до них не дійде, вони портрет свого лідора бісером вишивають. Над ними тільки ржати можна. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 година тому, outdoor24 сказав: війна була неминуча Ви розумієте різницю, готуватися до війни, чи готуватися до шашликів на майскіє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 (змінено) 28 минут назад, Alvalk сказал: Вомбат, ви коли виходите з бану, мені навіть нічого вже писати не хочеться, бо я намагаюсь щось донести по суті, а ви лише накидуєте на вентилятор і провокуєте срач, нівелюючі все. Я вже мовчу, що половину з накиданого тут сьогодні вже викладали. Воно о це вам треба? Я ему уже писал что он оказывает Порошенку медвежью услугу.Даже у меня,появилось подозрение что это работа на Зеленского. Змінено 30 грудня 2022 користувачем Серьожа 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 година тому, mastervovik сказав: план не выполнят А какой план? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 години тому, loader сказав: А що вам міняє новий рік? Поки не переможемо, для мене особисто ці умовності пох, бо життя до 24.02 десь далеко. І ніякий умовний новий рік це не змінить. слухайте, дядьку я теж давно не хлопчик і не чекаю подарунків під ялинкою, але навіть хлопці перебуваючи у тому пеклі на передовій знаходять час щоб якось розвантажити мізки від всього того пиzдеця, інакше може просто поїхати дах..тож треба жити нормальним життям незважаючи ні на що і на зло самі знаєте кому 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 минуты назад, Вомбат сказал: До виборців зеленського? Це дурна робота, до них не дійде А для кого тоді ви це пишите? 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 Я просто не знаю, як пояснювати порохоботам, в чому їхня проблема. Може, так.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 19 минут назад, миг сказал: Акто виноват,что свинособаки пользуется Руськой мовой,Болгарским алфавитом,Греческими именами и в основном англискими словами в игровых и технических моментов? .Нет русского языка. Ми бачили чк вони англійськими словами користуються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 минуты назад, Vinsol2009 сказал: Ви розумієте різницю, готуватися до війни, чи готуватися до шашликів на майскіє? Я тут недавно попробовал поиграть писюном на пианино.И у меня закралась мысль что Зеленский обманул всех нас.А я ему так верил. 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 минуту назад, Alvalk сказал: А для кого тоді ви це пишите? для себя, для своей семьи и так дале. Ты же не для Зеленского или Порошенко работаешь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 9 минут назад, Серьожа сказал: Я ему уже писал 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 9 хвилин тому, Серьожа сказав: Я ему уже писал что он оказывает Порошенку медвежью услугу.Даже у меня появилось подозрение что это работа на Зеленского. Там де я зазвичай сиджу, заведено мочити не тільки русню, а й тих, хто схожий... Просто про всяк випадок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 минуту назад, Оконщик сказал: для себя, для своей семьи и так дале. Ты же не для Зеленского или Порошенко работаешь? тобто таки йому ОП платить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 1 час назад, Вомбат сказал: Ну ось,як я раніше і анонсував по новині з затриманням грановського. Спочатку його затримують,суд назначає заставу. Заставу швидко знаходять і грановського випускають,але.. Але НАБУ проводить перевірку походження грошей застави і там виявляється чеченський слід. Грановського знову повертають до ізолятора тимчасового утримання. І тут на допомогу подєльніку мчить до Одеси пучеглаза мавпа,ну той,що полюбляє їздити на новеньких гуманітарних авто для ЗСУ. Грановський раптово стає хворим,хто б сумнівався,і його знову випускають. Стоп, стоп, стоп! Це інший Грановський? Це не "рішала" "сім'ї" Порошенка? znaj.ua/kompromat/233990-aleksandr-granovskiy-kompromat Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 (змінено) 6 хвилин тому, Серьожа сказав: Я тут недавно попробовал поиграть писюном на пианино.И у меня закралась мысль что Зеленский обманул всех нас.А я ему так верил. То була розминка, він готувався після по губах xy*ла водити тім, чім на роялі грають. Вийшло. Ніколи ще в рашці не жили так погано, як за Зеленського. Змінено 30 грудня 2022 користувачем iiigolkin 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 часа назад, outdoor24 сказал: вас Вомбат десь покусав? замість власних думок лише цитати. Завжди так було. Від себе максімум два речення. А якщо лонгрід, то виключно чиїсь думки. Причому здебільшого без вказання, що це не він пише. І майже ніколи не вказує автора. 2 часа назад, JFK сказал: Не намагайтесь, там з почуттям гумору не склалося. В тамади воно особливе - порохоботам заходить. 1 час назад, Alvalk сказал: не пам'ятаєте обурення? Чи пам'ятаєте, що хтось їх защищав з піною у рота і розповідав, які вони класні? Це трохи різні речі А хто з піною у рота кого захіщає? Рівень відповіді приблизно дорівнює накиданню. 1 час назад, Alvalk сказал: А те інтерв'ю теж не слухав, але подібну дичину там навряд чи несли: Це ж припущення. Вас же не засмучують припущення, зроблені в гілці вчора, хоча вони приблизно такого самого ступеня ймовірності. 21 час назад, Diver сказал: Могу от себя добавить, что если бы тогда оставили Пороха презом, то войны сейчас бы не было. Дорог тоже не было бы, но были : рекетная програма, стугны на своих местах, армия на своем месте, заминированы все мосты в сторону Крыма, договоренности с западом о поставках оружия и т.д. и т.п. Я думаю ауйло тупо побоялся быначинать как он думал "легкую победу". 19 часов назад, OuldMan сказал: ...Но всё же я богатею думкою, что Херсон не сдали бы, что Марик не стал бы руинами, что Мрию бы не "проебали" (с) Арестович, что... список велик. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 2 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Стоп, стоп, стоп! Це інший Грановський? Це не "рішала" "сім'ї" Порошенка? znaj.ua/kompromat/233990-aleksandr-granovskiy-kompromat Стоп, стоп, стоп!!! Ви посилаєтесь на смітник, який асоціюють з медведчуком, який дискредитує Порошенка, котрий, як тут кажуть, разом з медведчуком зливали країну ***лу? Я все правильно зрозумів? 🤣 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 38 хвилин тому, Alvalk сказав: Вомбат, ви коли виходите з бану, мені навіть нічого вже писати не хочеться, бо я намагаюсь щось донести по суті, а ви лише накидуєте на вентилятор і провокуєте срач, нівелюючі все. Я вже мовчу, що половину з накиданого тут сьогодні вже викладали. Воно о це вам треба? Он не читатель, а писатель, засланый козачек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 30 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2022 29 хвилин тому, миг сказав: Та хай жре,а не срэ) Так він же будматеріалом, це ж будівельний форум. То можна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз