Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

5 минут назад, миг сказал:

 Ты же и берёшь информацию от захаровой,очпуительно.
newizv.ru/news/2022-12-28/mariya-zaharova-professionalno-raskritikovala-olesyu-ilaschuk-391981

У хуяровой...

Болгары пишут...в ахуе были еще 3 дня назад...

glasove.com/novini/kiev-zashtiti-ot-napadki-novata-poslanichka-v-sofiya

novini247.com/novini/avtoritetnoto-ukrainsko-izdanie-єvropeysyka-pravda-tvardi-che-olesya-ilashchuk-naznachena_5482268.html

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

50 минут назад, Canton сказал:

Ну, что я могу сказать? Это интересный социальный лифт - от ведения курсов по минету до посла в Болгарии. Очень надеюсь, что в сети не появится фото и видео практических уроков Олеси Илащук, новой послицы в Болгарии. Потому что это будет даже не позор, а ***ец. А лифт тогда можно переименовать из социального в оральный. Потому что ор будет до небес. (С)

photo_2022-12-30_02-02-59.jpg

А що не так? Вона ж професіонал в своєї справі. І нічого протизаконного не робила. Гідний представник команди "анал-табу". 

Але справа навіть не в тому. Ось тут аналіз її поведінки під час скандалу. Як вона мала вчинити і як вчинила:

www.liga.net/ua/society/opinion/prosto-day-fakty-kak-ilaschuk-doljna-byla-otreagirovat-na-kritiku-o-naznachenii-poslom

  • Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Том Купер
30 грудня

Війна в Україні, 30 грудня 2012 року
 

Спойлер

Всім доброго ранку!

Шанси невеликі, оскільки, судячи з новин останніх двох-трьох днів, в Україні багато чого відбувається, але: Сподіваюся, що це буде моє останнє "оновлення" або "резюме" (як вам більше подобається) у цьому році. Можливо, мені вдасться продовжити "оновлення повітряної війни" завтра або післязавтра.

Наперед, для тих, хто все ще побоюється якогось "російського вторгнення з Білорусі": за словами голови Державної прикордонної служби України, кількість військовослужбовців ЗС РФ, дислокованих на території Білорусі, збільшилася приблизно до 10 200 осіб. Це занадто мало для будь-якого нового наступу - на Київ, наприклад, - навіть якщо це буде підтримано всіма збройними силами Білорусі (чого я не очікую).

Але цього достатньо, щоб тримати українців у напрузі і змусити Генштаб притримати кілька бригад, замість того, щоб відправляти їх як підкріплення на Донбас...

ПОВІТРЯНА/РАКЕТНА ВІЙНА

Остання українська атака на АБ "Енгельс" (див. мою попередню доповідь), схоже, призвела до загибелі трьох техніків ПКС, всі вони були пов'язані з бомбардувальниками Ту-160. Тим не менш, на комерційних супутникових фотографіях, доступних на сьогоднішній день, не було виявлено жодних серйозних пошкоджень на базі або її об'єктах.

За даними RUMINT, росіяни тоді збили свій власний Су-24 - в той час, як їхні засоби ППО вели вогонь по українських БПЛА, що наближалися. Звичайно, це залишається непідтвердженим.

Останні три дні Путін/Суровікін ведуть щось на кшталт "цілодобового" ракетного наступу на Україну. В ніч з 28 на 29 грудня вони розгорнули ПЗРК "Шахед-131/136" іранського виробництва для нанесення ударів по українській електромережі в Дніпропетровській та Одеській областях. П'ять з них були збиті над першою областю, а деякі з тих, що прямували до другої, влучили в ТЕС, що належить ДТЕК (вже 22-й раз). Об'єкт досі не працює.

image.png.b1f469de8a5f56aeeb91f0f97dfe43f4.png

Набагато більш масована атака відбулася рано вранці 29 грудня, коли загалом 69 крилатих ракет (у тому числі 6 крилатих ракет Х-22 і Х-32, Х-31П, Х-101 - деякі з них виготовлені нещодавно - і Х-555, а також "Калібр" морського базування), 11 ПЗРК "Шахед-131/136" іранського виробництва і низка ЗРК С-300 були розгорнуті приблизно о 07.00 годині за місцевим часом для нанесення ударів по об'єктах інфраструктури в 10 областях України.

Як завжди, українська протиповітряна оборона жорстко відреагувала: всі 11 ПЗРК та 54-58 інших ракет були заявлені як збиті, п'ять з яких були збиті ПЗРК. Один з українських ЗРК С-300 розбився в районі села Гарбача Брестської області Білорусі.

Мінськ негайно оголосив це "провокацією", змусивши мене замислитися над тим, як Лукашенко називає це, коли він дозволяє двом російським арміям вторгнутися в Україну зі своєї країни...? "Свято в дитячому садку"....?!?

У Львівській області українська протиповітряна оборона збила чотири з шести ракет, що летіли в бік України. Дві інші влучили в електропідстанцію, знеструмивши Львів та близько 290 населених пунктів навколо нього. У Києві серія детонацій була чутна з двох районів, і українці заявили, що загалом було збито 16 ракет, перш ніж стало відомо, що щонайменше один промисловий об'єкт і кілька елементів електромережі були вражені. Три людини отримали поранення. Було заявлено про збиття не менше 21 ракети над Одеською областю, що свідчить про значне посилення протиповітряної оборони регіону. Однак, російських ракет було достатньо, щоб вразити "10 об'єктів критичної інфраструктури": див. електростанції та різні елементи електромережі в Київській та Одеській областях. Без сумніву, це ще більше погіршує і без того жахливу ситуацію з електроенергією на більшій частині території країни. Проблеми з водопостачанням є і у Львові, і в Києві, і в Одесі.

Крім того, лише 29 грудня росіяни випустили понад 50 ракет по Сумській та Харківській областях. У Харкові загинула щонайменше одна цивільна особа, зупинено роботу метрополітену. Не припиняються обстріли Херсона та Нікополя: близько десятка людей отримали поранення при влучанні в пологовий будинок у Херсоні, а в Нікополі росіяни пошкодили газопровід і роблять все можливе, щоб знищити місцеві елементи електромережі.

В ніч з 29 на 30 грудня росіяни запустили над південним сходом України струмінь зрідженого газу "Шахід-131/136". Сирени повітряної тривоги пролунали о 23.48 за місцевим часом у Кіровоградській, Дніпропетровській та Запорізькій областях: Українці заявили про 10-12 збитих літаків (п'ять з них - над Дніпропетровською областю, сім - над Київською), а сигнал "все чисто" пролунав близько 00.29 год. 30 грудня.

У свою чергу, Генштаб повідомив про серію ударів з "Гімар" по російських штабах і складах постачання в Токмаку, Титовому, Чернігівці, Пологах і Бердянську - все це на півдні Запорізької області. Є багато повідомлень про те, що М142 інтенсивно обстрілюють російські польові штаби і скупчення військ в районі Бахмута.

Думаю, кожен може сам оцінити, який з двох "методів боротьби" є більш ефективним....

І ще: з'явилося відео, як росіяни підірвали літак Ка-52, що здійснив вимушену посадку - мабуть, "занадто близько для комфорту" до українських позицій.
 

БИТВА ЗА ДОНБАС

Куп'янськ-Сватове... Багато повідомлень про бої в лісі між Гряниківкою і Тавільжанкою, на схід від Дворічного. Судячи з усього, українці прориваються через цей ліс на Тавільжанку, росіяни їх обстрілюють; росіяни контратакують в цей ліс, а українці їх обстрілюють...

Далі на південь знову підтвердилася українська присутність (92-а повітряно-десантна) всередині Підкуйчанська: росіяни контратакують це місце і місцеву ділянку Р07/Р66 тепер вже з півночі (з боку Куземівки і Кривошиївки).

Ще десяток кілометрів південніше: росіяни також атакують Андріївку з району Джерельного.

Кремінна....Щось на кшталт "найбільшої новини" останніх двох днів - це - повідомлене/припущене - "звільнення Кремінної". Відповідно, ЗСУ мали б прорвати російську оборону і зачищають її вже другий день. На жаль, поки що не отримав і не знайшов жодного підтвердження цьому: наскільки можу сказати, в лісах на північ і південь від міста точаться запеклі бої, українці повільно просуваються вперед, але в самій Кремінці поки що не перебувають.

Сіверськ... Два дні тому почали з'являтися повідомлення про "звільнення Білогорівки". Це на Сіверському Дінці. Не розумію, що це має означати, але ж вона була під українським контролем щось близько місяця. Не менше.

Бахмут... Судячи з повідомлень в українських соцмережах, ЗС РФ знову повертаються до.... ну, принаймні, знову намагаються розгорнути основні бойові танки в районі Бахмута. Судячи з усього, з району Яковлівки в напрямку Веселого на північ і Роздолівки на північний захід. Поки що без особливого успіху. Трохи дивна там "тактика": Яковлівка була взята (величезною ціною) для того, щоб "обійти" Соледар і, відповідно, Бахмут з півночі. А тепер, після всіх атак на Соледар з півночі, вони наступають далі на північ....? Хм...

До речі, ближче до Бахмута, і наскільки можна поки що судити, росіяни - хоч і стверджують, що просунулися ближче до Підгороднього - схоже, втратили контроль навіть над заправкою на перехресті трас М-03 і Т1302. Можливо, вони знаходяться на її східній стороні, а українці - на західній. "Невеликий", але дуже важливий бій, який обидві сторони будуть пам'ятати протягом багатьох поколінь.

Нарешті, останні два дні "Вагнер" витратив на повторні атаки на Опитне, а вчора - на обхід цього передмістя на захід. Ця атака була досить успішною: вивела їх до центру міста і відтіснила українців до району супермаркету "Магазін 24".

На південь від Оптиного вагнерівці останні два дні штурмували Кліщівку... такою дорогою ціною, що мені бракує слів, щоб описати це побоїще...

Іншими словами: Бахмут залишається під українським контролем. Навіть якщо бувають дні, коли ЗСУ втрачають понад 100 "поранених в бою", факт залишається фактом: росіяни втрачають у 5-6 разів більше вбитими, в той час як ЕВАКУАЦІЯ/МЕДИЧНА ДОПОМОГА з українського боку функціонує все краще і краще. За цих умов я просто не бачу можливості для Путіна, Суровікіна чи Петра і Павла щось змінити.

Авдіївка.... думаю, це відео (показані удари реактивних систем залпового вогню українського підрозділу "Омега") гарно це підсумовує.

Мар'їнка...Нарешті, останні два дні росіяни ведуть обстріли та штурми по всій довжині фронту від Красногорівки до Побєди, на північ та південь від Мар'їнки (південний захід від Донецька). Можливо, просунулися і на десятки метрів.

СНАЙПІНГ

Це "для довідки": кажуть, що світовий рекорд зі снайперської стрільби на дальність становить близько 3540 м і був встановлений в Іраку. Українці повідомляють, що їхній снайпер з 73-го Морського центру спеціального призначення влучив з 2710 метрів, що є рекордом у цій війні.

 

  • Лайк 16
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, Canton сказав:

У хуяровой...

Болгары пишут...в ахуе были еще 3 дня назад...

glasove.com/novini/kiev-zashtiti-ot-napadki-novata-poslanichka-v-sofiya

novini247.com/novini/avtoritetnoto-ukrainsko-izdanie-єvropeysyka-pravda-tvardi-che-olesya-ilashchuk-naznachena_5482268.html

Цікаво, що гугл не знає словосполучення "олеся илащук" и "personal-trening.com".

Ще цікавіше, що ця "візитівка" з'явилася 4 дні тому на ватних помийках.

А ще більш цікавіше, що вебархів нічого не відображає на ці дати на тому сайті:

Прихований текст

web.archive.org/web/20170717024752/http://www.personal-trening.com/node/582

Можна ще подивитись тренерів на 2017 рік, але ніякої "Алеси", "Олеси" та "Илащук" там нема.

Змінено користувачем anabioz
  • Лайк 11
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Canton сказал:

Ну, что я могу сказать? Это интересный социальный лифт - от ведения курсов по минету до посла в Болгарии.

тю , звичайна соціальна драбина для баби в Україні ( і не тільки в Україні )

 

так склалося історично (с) :lol:

 

 

 

 

Валя Матвієнко - улюблена смокталка Євгена Максимовича Прімакова , з генеральш пана Шоуйгу - взагалі можна окремий каталог хастлерів  складати 

 

images (38).jpg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

 Гіркин вангує:

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Из интервью главы МИД Дмитрия Кулебы (https://www.rbc.ua/rus/news/dmitro-kuleba-rosiyu-treba-zaphati-yiyi-kordoni-1672337428.html):

Спойлер

✔️Ми більше року боролись за Patriot, отримали їх, і всі такі: Patriot, це звісно, добре, але що у нас там з танками та ATACMS? Коли отримаємо танки й ATACMS, думаю, скажуть, що це, звісно, добре, але що у нас з авіаносцями і підводними атомними човнами?

✔️Давайте лишатися в раціональному полі і розуміти, що надання Patriot – це не просто чергове рішення, це психологічний перелам. Бо з перших днів, коли ми почали про Patriot говорити з американцями, ми чули "ні". І те, що це сталося, – це ще одне свідчення, що ще одне табу зняте, ще одна стіна впала.

І я не думаю, що інші теми будуть складнішими за Patriot. Вони не реалізуються, можливо, всі одночасно в один день, але це як в комп'ютерній грі, ти відкриваєш рівні один за одним.

✔️Я почав уже їм (європейцям) говорити: світ не розпадеться від того, що Росія розпадеться. Але психологічно вони трохи в зоні дискомфорту з цим питанням.

✔️Ми всі маємо розуміти одну річ: та допомога зброєю та боєприпасами, яку країни світу надали нам за 10 місяців, є безпрецедентною і за обсягами, і за номенклатурою, і за кількістю країн, залучених в цей процес.

Звісно, ми воюємо і нам завжди мало, і ми завжди просимо більше, але ми маємо пам'ятати цей простий факт: ми отримуємо найбільшу підтримку, яку будь-яка країна отримувала, щонайменше у 21 столітті.

✔️Чи є певність, що ми отримаємо і танки, і ATACMS, і сучасні ударні дрони? У наступному році так. Але це залежатиме і від ситуації на полі бою.

✔️Є рівень зброї-символів, а є рівень конкретних потреб фронту сьогодні-завтра-післязавтра. І у нас робота побудована таким чином, що символи – це добре, вони потрібні, але насамперед потрібно задовольняти конкретні потреби бійців і командирів на фронті.

✔️Росія є такою, якою вона є, і наша задача – не перетворити орка на ельфа, а загасити цю агресію. І створити такі умови, за яких експансія Росії стане неможливою. Тобто з агресивно-авторитарної країни вона має стати просто авторитарною, консервативною країною. Їх треба запхати в їхні кордони та закрити на замок. Хай живуть у своїй автаркії, при своєму царі-батюшці, тільки ні на кого не нападають.

✔️Треба насамперед валити (санкціями) оборонний комплекс Росії, її воєнну машину, а в ній ціль номер один – ракетно-дронова індустрія. Треба перекрити їм кисень, щоб вони не могли виготовляти ракети, не могли налагодити масове виробництво ударних дронів і таким чином не могли більше тероризувати всю територію України.

✔️Я завжди дуже заточений на результат. Але коли йдеться про позбавлення Росії статусу постійного члена Радбезу ООН, мене буде робити щасливим навіть сам процес. Я із задоволенням куплю собі попкорн XXL і буду дивитись, як вони будуть бігати, пояснювати, що українці дурні, що українці не розуміються на статуті ООН, що насправді все легітимно… Ми робимо набагато більшу річ, ніж власне виганяємо їх звідти. Ми їх делегітимізуємо. Ми сіємо сумнів в усіх.

Ми відкрили двері шафи, і всі побачили, що там в шафі не парадна посольська форма, і навіть не скелет в формі, а просто купа російського лайна. І тепер всі це знають, і Росії з цим жити.

✔️Зараз нашу заяву (щодо нелегітимності перебування РФ в ООН (https://t.me/ShrikeNews/6905)) перевіряють в десятках міністерств закордонних справ, ми розворушили це кубло. Це перший крок, другий крок: усі скажуть: ого, а українці реально праві. А третій крок – це буде стадія гніву – що з цим робити. А потім буде стадія прийняття.

Сократил @ShrikeNews

 

  • Лайк 9
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, Alvalk сказал:

тільки не окуповано , а деокуповано від кацапів

  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, миг сказал:

Хреновая работа,номер комнаты не указан или хотябы,типа актовый зал в этом отеле.

Це не фотошоп, а реальний результат пошуку в гуглі 661262032_Screenshot_20221230-1349122.png.4528148cc4d3b1fc9cc60b7fdec28db2.png

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

28 минут назад, Бездомный сказал:

тю , звичайна соціальна драбина для баби в Україні ( і не тільки в Україні )

 

так склалося історично (с) :lol:

 

 

 

 

Валя Матвієнко - улюблена смокталка Євгена Максимовича Прімакова , з генеральш пана Шоуйгу - взагалі можна окремий каталог складати 

 

images (38).jpg

Онаже в молодості -валькадіван, і в зрєлості -валькастакан

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 година тому, миг сказав:

 Ты же и берёшь информацию от захаровой,очпуительно.
newizv.ru/news/2022-12-28/mariya-zaharova-professionalno-raskritikovala-olesyu-ilaschuk-391981

Це не його гріх: у рашці, на відміну від України, пропаганда централізована, і всі мають вкидати одне й те саме.
У нас кожен сам собі пропагандист, розповідають що бачать, і якщо збігається, то лише тому, що воно правда.

Змінено користувачем iiigolkin
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

54 минуты назад, ШуRik сказал:

Онаже в молодості -валькадіван, і в зрєлості -валькастакан

найсмішніше , що до моралі апелює абсолютно аморальний хлоп - воєнний злочинець  , який публічно хизується тим , що в нього смокчуть малолєтки

 

Кантон , або хрест зніміть , або труси вдягніть :unknown:

 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, ШуRik сказал:

Це не фотошоп, а реальний результат пошуку в гуглі

Ну так це і на його сайті вказано:

image.png.97bdfcc2288b3200c211cd8194a6a7a8.png

image.png.c9d4a5ec880f34c23d05a864464169b6.png

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, ШуRik сказал:

Це не фотошоп, а реальний результат пошуку в гуглі 661262032_Screenshot_20221230-1349122.png.4528148cc4d3b1fc9cc60b7fdec28db2.png

 Когда кто то арендует помещение в театре,школе,отеле, то указывает номер комнаты,название зала и прочие, а не весь отель.Или они в холе )) на ресепшене. Прелепить фото фейса не проблема.

316414986_573125614816084_557726631498195250_n.jpg

Змінено користувачем миг
  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 минут назад, миг сказал:

 Когда кто то арендует помещение в театре,школе,отеле, то указывает номер комнаты,название зала и прочие, а не весь отель.Или они в холе )) на ресепшене. Прелепить фото фейса не проблема.

 

та й взагалі не бачу ніякої проблеми , навіть якщо вона й смоктала в Єрмака ( чи в будь кого ще ) 

кака барыня ни будь - всё равно её ебуть (с)

2939563f857f303d1ed86d565199c0de_cropped_666x441.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 минут назад, iiigolkin сказал:

У нас кожен сам собі пропагандист, розповідають що бачать, і якщо збігається, то лише тому, що воно правда.

Порошенко, хто здав Сумську область?
Вот тут сходится? Читаем,skelet.info/patrioty-sumshhiny-s-rossijskim-pasportom/
смотрим.Хотя она на фейсе пишет,что это фейк.https://www.facebook.com/nagornamarina/
Хорошо сделано или правда?

Змінено користувачем миг
  • Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Canton сказал:

У хуяровой...

Болгары пишут...в ахуе были еще 3 дня назад...

glasove.com/novini/kiev-zashtiti-ot-napadki-novata-poslanichka-v-sofiya

novini247.com/novini/avtoritetnoto-ukrainsko-izdanie-єvropeysyka-pravda-tvardi-che-olesya-ilashchuk-naznachena_5482268.html

типу в Болгарії немає кацапської агентури , щоб робити вкиди на користь кацапів :lol: 

 

ви точно службіст ? 

Чи це - не точно ? 

 

Чи ваш службовий  рівень - двері  головою  ногою вишибати ? :lol:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 минут назад, миг сказал:

Когда кто то арендует помещение в театре,школе,отеле, то указывает номер комнаты,название зала и прочие, а не весь отель.Или они в холе ))

А може там біля входу були вказники  з ілюстраціями ))))

 

P.S. Якщо що, то це я тролю обидві сторони, бо звісно ж це може бути фотошоп, навіть якщо першими це вкинули болгари. 
Мені особисто, як і писав вище,  не подобається в першу чергу її реакція на ситуацію. Саме в цьому її найбільший зашквар. Коли людина так поводиться, то мені пофіг, з якої вона партії чи політичного табору. Для дипломата це неприпустимо.

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

"Около 3,4 тысяч украинских военных сейчас в плену, еще 15 тысяч человек — пропали без вести", — омбудсмен по правам военнослужащих Вербицкая.

 

  • Сумно 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Готувались, готувались, купу грошей витратили, а результат: 

Національна енергетична компанія "Укренерго" заявила, що енергосистема України після ракетної атаки 29 грудня відновилась за один день. Про це йдеться у ранковому зведенні енергетиків.


"Станом на 30 грудня в енергосистемі дефіцит потужності знаходиться на тому ж рівні, що і до 10-ї масованої ракетної атаки росіян. Завдяки професійним діям диспетчерського центру "Укренерго" наслідки пошкоджень мали значно менший вплив на роботу енергосистеми, ніж того очікував ворог", – йдеться в повідомленні.

Змінено користувачем Alvalk
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 минут назад, Alvalk сказал:

найбільший зашквар

У всех в кого не ткни,есть свой зашквар. 
Когда масса людей начинает лить каку,если б хотя бы не Кантон,это было последней каплей)

  • Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...