Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав:

Зброю дають під народ, який або обороняє свою країну, обо ні. Афганцям теж давали зброю, а закінчилось чіплянням до літаків.

Я причепився на літак, Ви, схоже обороняєте країну - поважаю!

  • Лайк 1
  • Хаха 10
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

42 хвилини тому, OuldMan сказав:

 

Но всё же я богатею думкою, что Херсон не сдали бы, что Марик не стал бы руинами, что Мрию бы не "проебали" (с) Арестович, что... список велик.

А ви щось з того обороняли? 

  • Лайк 3
  • Хаха 4
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Vitalii Chepynoga

10 ч.  · 

Карась - риба типово українська.

Архетипна. Як вареник, галушка чи кавун.

Якоюсь мірою, це наш тотем.

Схожий на українців. Живе, де попало і як прийдеться. Нереститься, коли захоче, і цілий рік

Є жовті, болотні, «золоті» карасі. Олігархи…

Може клювать на червяка, на хліб, на кукурудзу, на зерно, на варену картоплю, макуху, голий гачок. А може не клювать взагалі. Незалежно ні від чого… -«Нехо!»…

Може залягти на дно, в промерзлому ставку, в муляку, і пролежати там до весни, без води, інтернету й генератора. А може лежати в траві, і бути живим цілий день, позбавлений свого природного середовища.

Смачний, але дуже багато кісток. І перш ніж його їсти, варто подумати, чи варто воно того. Кістки абсолютно асиметричні, кострубаті, і непрогнозовані. Навіть деякі мудрі коти побаюються їсти карася. Навчені

Невибагливий. Може жити в банці, у відрі або в ванній, як у акваріумі.

Карась - українець. Аби в карася був особистий родинний герб, на ньому було б написано давньою латиною: «Я виживу! А ви, сука, всі здохнете!»… і ще маленькими буквами, по самому краю: «Йдіть на xyй!»

Карась - то риба незламності!

Змінено користувачем iiigolkin
  • Лайк 10
  • Хаха 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Алексей Копытько

2 ч.  · 

Неитоги-1.

Спойлер

В конце года по традиции надо подводить какие-то итоги и обозначать планы. В этом году ситуация особая, логика оценивания иная, циклы планирования далеко не всегда совпадают с бюджетными. Что усложняет бюрократическую жизнь.

Но двигаться совсем без ориентиров невозможно. Поэтому вместо итогов назовём это «вехи». Для начала из повседневно-рутинного.

1.Деньги выплачены все и всем, на кого части подали адекватные документы. В новый год Минобороны входит без долгов. Механизм выплат отлажен, хотя это была нетривиальная задача. Ибо число получателей – циклопическое. И суммы циклопические.

10 месяцев финансирование денежного обеспечения военнослужащих было аномально высоким. Повторюсь, я лично был убеждён, что деньги закончатся в августе. К счастью, продержались до конца года.

Тем не менее, долго держать финансирование на таком уровне в нашей ситуации невозможно. Ибо военные расходы мы можем оплачивать лишь в той мере, которую даёт отечественная экономика.

Поэтому неизбежно будет какая-то оптимизация. Неизбежно. Сами военные говорят, что необходимо ужесточить подход к тем, кто должен получать 100К за участие в боевых действиях. Что, как и когда – будет видно уже в новом году.

2.Вы обратили внимание? Месяц зимы прошёл, а никто не стонет, что нет зимнего топлива, танки не поедут, все замёрзнут и умрут? Тема с топливом для армии вообще как-то отсутствовала. Это показатель, что, несмотря на все нюансы, которых миллион, процесс было отстроен. А это неслабый такой кусок работы.

3. Уже несколько недель как Минобороны может официально заявлять, что закрыты ВСЕ обозначенные Генштабом потребности ЗСУ по основным видам вещевого обеспечения. Причём закрыты с горочкой, полным ходом идёт накопление резервов.

О резерве в 200К брони/100К+ (по состоянию на сейчас более 120К+) шлемов говорено много раз. Несмотря на постоянное движение средств защиты, он удерживается.

Точно также потоком на склады идёт как зимняя, так и летняя форма. Да, и летняя тоже. Просто это не выпячивали.

Для ориентира. За последние 2 недели Минобороны было передано в ЗСУ и поставлено на учёт 238,7 тыс. зимних курток. Термобелья вообще более 770 тыс. комплектов. Подчёркиваю – за две недели. Созданы предпосылки, чтобы перейти к рутинной замене согласно нормам носки, а также оперативно возмещать утраченное.

Стоит отметить, что 89% поставок зимних курток – это контракты Минобороны. От партнёров мы получили чуть менее 8%. Остальное – разного рода гуманитарная помощь. Витающие в эфире цифры о миллионах комплектов западной формы – это чушь. Такого и близко нет, и не будет. Но то, что будет, важно, ибо создаёт запас прочности.

За те же две недели на склады поставлено 162 тыс. комплектов костюма летнего полевого. Не говоря уже о всяких трусах-носках-футболках.

Уже какое-то время в полный рост стоит проблема – а где всё это добро безопасно хранить?

Самое узкое место, которое постоянно в напряжении – это логистика и распределение внутри ЗСУ. Поэтому в надцатый раз повторю. Если вам или вашим близким воинам что-то не выдали – письменно обращайтесь по командной вертикали. Письменно. Руками разруливать сигналы, полученные через мессенджеры – можно умаяться.

Из интересного – начался процесс тестирования женской полевой формы. Все формальности по нему закончатся где-то к лету. История нелинейная.

Опыт показывает, что далеко не во всех передовых армиях мира шьют отдельную женскую форму. Хотя они могут себе это позволить. Задача решается подбором размеров из разных комплектов под антропометрические особенности. Они тоже тестировали, и определили, что такой пусть наиболее рациональный. В общем, через несколько месяцев будет видно, каким путём идти нам.

Мое субъективное ощущение: учитывая масштаб махины, которую нужно катить, в конце года всё достаточно неплохо. Каждый день возникают какие-то локальные ситуации, требующие внимания. Но в целом всё движется.

Также к концу года накопился ряд системных результатов, но о них сделаю отдельный пост.

Спойлер. Когда анализировали результаты, оказалось, что формально Минобороны выполнило практически всю программу, которую нарезало себе год назад. Либо заметно продвинулось.

Пока серьёзно не подступились только к одному блоку – кадры и система мотивации. Хотя и тут определённые шаги есть. Например, скоро покатится реформа военного образования.

Вся эта возня выглядит так, словно бесконечно далека от боевых действий. Постараюсь показать, как это взаимосвязано.

 

  • Лайк 15
  • Дякую 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Зірковий коментар зіркового волонтера для зіркової телеведучої.новина в розділі шоубіз...

Коли запустите власний супутник, тоді й приходьте зі мною на рівних побалакати про космос

1532440348_Screenshot_20221230-1027022.png.c89eb32eca53a35868f0259146aa2f41.png

  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Глава МИД Кулеба заявил, что Киев получит ракеты ATACMS с радиусом действия до 300 километров, танки и современные дроны: "В следующем году, да. Но это будет зависеть и от ситуации в поле боя".

  • Лайк 5
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Судячи з реакції на моє повідомлення, роблю висновок що ми спілкуємося переважно з продуктами штучного інтелекту.  Маса акаунтів переданих в управління комп'ютеру. 

...тут є живі люди?

  • Хаха 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 минут назад, yur43 сказал:

Судячи з реакції на моє повідомлення, роблю висновок що ми спілкуємося переважно з продуктами штучного інтелекту.  Маса акаунтів переданих в управління комп'ютеру. 

...тут є живі люди?

Ваше останнє повідомлення сприйняв, як тролінг чергового порохобота. Чи то ви всерйоз так думаєте?

  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Моя гіпотеза що штучний розум реагує на останню реакцію, а живі люди мають загальне враження про інших людей і мислять більш системно.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На арені "розенбляді" :

 

Кандидати на зайняття посади директора НАБУ в ці дні проходять своє перше тестування. Тим часом уже є помітні і не зовсім доброчесні. Трохи докладніше про кожного з них:

1️⃣Єгор Бодров є власником однойменного адвокатського бюро і радником глави МВС Монастирського. На своєму сайті зазначає, що кілька місяців працював у Держгеокадастрі, а до того сидів у СІЗО №13 м.Києва за обвинуваченнями у розбої, вимаганні та створенні терористичної організації (!)

Відповідно до системи YouControl, Бодров був адвокатом фігуранта антикорупційного розслідування - колишнього директора департаменту держзакупівель Міноборони Олександра Зражевського. У свій час його заарештували за підозрою в махінаціях з постачаннями палива для армії, а в сейфі чиновника виявили 420 тисяч доларів.

2⃣Віталій Власюк - заступник голови Київської обласної військової адміністрації. Раніше працював адвокатом. Захищав компанію “Алтаюр”, що надавала сервери для розміщення інформації з реєстру декларацій. При цьому вартість оренди перевищувала вартість самого орендованого обладнання, тому можливу змову колишнього керівництва НАЗК та компанії розслідує НАБУ. 

Захищаючи Алтаюр, під час конституційної кризи у 2020 році Власюк публічно закликав стерти всю інформацію з арештованих серверів - це мільйони декларацій чиновників.  
 
Минулого року Власюк опублікував на своїй сторінці у Facebook дружнє поздоровлення з Днем народження Віталія Сердюка - адвоката Віктора Януковича. Проте наразі допис видалено або доступ до нього обмежено.  

Брат-близнюк Віталія Власюка - Владислав Власюк - наразі обіймає посаду радника Офісу Президента, працює в межах санкційної групи Єрмака-Макфола. 

3⃣Анатолій Новак - колишній заступник голови НАБУ, який був звільнений Артемом Ситником 22 листопада 2021 року. Новак оскаржував своє звільнення у скандальному, але вже ліквідованому ОАСКу.    

4⃣Семен Кривонос - переможець конкурсу на керівника Одеського осередку НАБУ, проте через скандали навкого його незаконних статків не був призначений. До конкурсу в НАБУ обіймав посаду посаду першого заступника керівника одеської митниці. Зараз є головою Державної інспекції архітектури та містобудування (колишнє ДАБІ).

5⃣Станіслав Дікій - власник адвокатського об’єднання “Бона фіде груп» разом з Максимом Говорухою, з яким представляють сторону захисту у корупційному кейсі - справі Альперіна. До того як стати адвокатом Дікій працював у Нацполіції, обіймаючи посаду начальника відділу Головного слідчого управління в Миколаївській та Одеській областях. Хоча мав бути люстрованим, бо в часи Януковича працював заступником начальник управління МВС на Луганщині. 

6⃣Юлія Яцик - депутатка Верховної Ради від Слуги Народу. За даними Чесно, Яцик не побачила порушення антикорупційного законодавства, взявши у помічники свого бізнес-партнера. 25 жовтня повідомила про вихід з партії, але продовжує залишатись у фракції СН.
 
7⃣Олексій Шевчук - скандальний адвокат, з 2017 року партнер адвокатського об`єднання Barristers. Він захищає/захищав низку фігурантів справ НАБУ та інших одіозних осіб, таких як Оленксандр Онищенко, Ілля Кива, Ярослав Кашуба, Борислав Розенблат, Олег Бахматюк та інші.

Як вважаєте, чи гідні люди з такими біографіями посади Директора НАБУ?

Змінено користувачем hause
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

22 хвилини тому, yur43 сказав:

Судячи з реакції на моє повідомлення, роблю висновок що ми спілкуємося переважно з продуктами штучного інтелекту.  Маса акаунтів переданих в управління комп'ютеру. 

...тут є живі люди?

Сайт висел полдня.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Може "вони" вже тут, на Землі, і поступово вселяються в донедавна живих людей? 

Прикро що вони обирають найкращих, найрозумніших.. ПОПа, xyйла, кантона і ще багатьох достойних людей .

  • Лайк 2
  • Хаха 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 хвилин тому, hause сказав:

На арені "розенбляді" :

 

Кандидати на зайняття посади директора НАБУ в ці дні проходять своє перше тестування. Тим часом уже є помітні і не зовсім доброчесні. Трохи докладніше про кожного з них:

1️⃣Єгор Бодров є власником однойменного адвокатського бюро і радником глави МВС Монастирського. На своєму сайті зазначає, що кілька місяців працював у Держгеокадастрі, а до того сидів у СІЗО №13 м.Києва за обвинуваченнями у розбої, вимаганні та створенні терористичної організації (!)

Відповідно до системи YouControl, Бодров був адвокатом фігуранта антикорупційного розслідування - колишнього директора департаменту держзакупівель Міноборони Олександра Зражевського. У свій час його заарештували за підозрою в махінаціях з постачаннями палива для армії, а в сейфі чиновника виявили 420 тисяч доларів.

2⃣Віталій Власюк - заступник голови Київської обласної військової адміністрації. Раніше працював адвокатом. Захищав компанію “Алтаюр”, що надавала сервери для розміщення інформації з реєстру декларацій. При цьому вартість оренди перевищувала вартість самого орендованого обладнання, тому можливу змову колишнього керівництва НАЗК та компанії розслідує НАБУ. 

Захищаючи Алтаюр, під час конституційної кризи у 2020 році Власюк публічно закликав стерти всю інформацію з арештованих серверів - це мільйони декларацій чиновників.  
 
Минулого року Власюк опублікував на своїй сторінці у Facebook дружнє поздоровлення з Днем народження Віталія Сердюка - адвоката Віктора Януковича. Проте наразі допис видалено або доступ до нього обмежено.  

Брат-близнюк Віталія Власюка - Владислав Власюк - наразі обіймає посаду радника Офісу Президента, працює в межах санкційної групи Єрмака-Макфола. 

3⃣Анатолій Новак - колишній заступник голови НАБУ, який був звільнений Артемом Ситником 22 листопада 2021 року. Новак оскаржував своє звільнення у скандальному, але вже ліквідованому ОАСКу.    

4⃣Семен Кривонос - переможець конкурсу на керівника Одеського осередку НАБУ, проте через скандали навкого його незаконних статків не був призначений. До конкурсу в НАБУ обіймав посаду посаду першого заступника керівника одеської митниці. Зараз є головою Державної інспекції архітектури та містобудування (колишнє ДАБІ).

5⃣Станіслав Дікій - власник адвокатського об’єднання “Бона фіде груп» разом з Максимом Говорухою, з яким представляють сторону захисту у корупційному кейсі - справі Альперіна. До того як стати адвокатом Дікій працював у Нацполіції, обіймаючи посаду начальника відділу Головного слідчого управління в Миколаївській та Одеській областях. Хоча мав бути люстрованим, бо в часи Януковича працював заступником начальник управління МВС на Луганщині. 

6⃣Юлія Яцик - депутатка Верховної Ради від Слуги Народу. За даними Чесно, Яцик не побачила порушення антикорупційного законодавства, взявши у помічники свого бізнес-партнера. 25 жовтня повідомила про вихід з партії, але продовжує залишатись у фракції СН.
 
7⃣Олексій Шевчук - скандальний адвокат, з 2017 року партнер адвокатського об`єднання Barristers. Він захищає/захищав низку фігурантів справ НАБУ та інших одіозних осіб, таких як Оленксандр Онищенко, Ілля Кива, Ярослав Кашуба, Борислав Розенблат, Олег Бахматюк та інші.

Як вважаєте, чи гідні люди з такими біографіями посади Директора НАБУ?

Пліснява розповзається.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 часов назад, Vinsol2009 сказал:

А так, как он гебист, то врагов нужно уважать

Целует,обнимает и жмёт руку.

316412885_232970305723726_3564832318383495514_n.jpg

  • Лайк 1
  • Хаха 6
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

36 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Пліснява розповзається.

Ну, что я могу сказать? Это интересный социальный лифт - от ведения курсов по минету до посла в Болгарии. Очень надеюсь, что в сети не появится фото и видео практических уроков Олеси Илащук, новой послицы в Болгарии. Потому что это будет даже не позор, а ***ец. А лифт тогда можно переименовать из социального в оральный. Потому что ор будет до небес. (С)

photo_2022-12-30_02-02-59.jpg

  • Лайк 4
  • Хаха 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 часов назад, Бездомный сказал:

 

 

Недооцінка Зеленського зіграла з кацапами дуже злий жарт .  

 

Так его повесят?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 хвилин тому, Canton сказав:

Ну, что я могу сказать? Это интересный социальный лифт - от ведения курсов по минету до посла в Болгарии. Очень надеюсь, что в сети не появится фото и видео практических уроков Олеси Илащук, новой послицы в Болгарии. Потому что это будет даже не позор, а ***ец. А лифт тогда можно переименовать из социального в оральный. Потому что ор будет до небес. (С)

photo_2022-12-30_02-02-59.jpg

да хер бы с ней, пусть учит сосать, может кому и надо. Другое дело, что это блядь учила оптом втюхивать БАДы. Может кого и в могилу свела.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 минут назад, Canton сказал:

Ну, что я могу сказать? Это интересный социальный лифт - от ведения курсов по минету до посла в Болгарии. Очень надеюсь, что в сети не появится фото и видео практических уроков Олеси Илащук, новой послицы в Болгарии. Потому что это будет даже не позор, а ***ец. А лифт тогда можно переименовать из социального в оральный. Потому что ор будет до небес. (С)

photo_2022-12-30_02-02-59.jpg

Как же вы уже подзаиπαли. 😾

  • Лайк 13
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

15 минут назад, Canton сказал:

Ну, что я могу сказать?

Хреновая работа,номер комнаты не указан или хотябы,типа актовый зал в этом отеле.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 минут назад, миг сказал:

Хреновая работа,номер комнаты не указан или хотябы,типа актовый зал в этом отеле.

Суть от этого не меняется...

А свіжепризначена сексологиня-амбасадорка далеко не така проста, тут же просікла головну фішку нашого часу - і одразу всі сумніви в своїй кваліфікації дипломата стала називати дискредитацією Уряду з президентом та перешкодою нашій перемозі.

І дійсно, дивіться як зручно, наприклад.

Не подобаються ригі з Татаровим в ОП? 
Цим ви дискредитуєте президента, ясно?

Вважаєте закон про КСУ узурпаторським?
Ви заважаєте перемозі!

Не сприймаєте тотальну брехню і мародерство "нових ліц"?
Працюєте на ворога!

Задаєте питання про відповідальність колективного Баканова та інших кротів в провалі підготовки України до вторгнення?
Тоді ви взагалі за путіна!
.................
Цим призначенням Єрмак демонструє свій вплив на Зеленського, а заодно тестує рівень байдужості загіпнотизованого "єдиним" суспільства - і все в нього ровненько получаєтся.

Valeriy Prozapas

  • Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, Canton сказал:

Суть от этого не меняется...

 Ты же и берёшь информацию от захаровой,очпуительно.
newizv.ru/news/2022-12-28/mariya-zaharova-professionalno-raskritikovala-olesyu-ilaschuk-391981

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • InSAn змінив заголовок на Россияне к нам принесли войну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...