Музей Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 Свіженьке: Я не розумію як одна й та сама нація може вбивати у в'язниці свого президента, та влаштовувати таки перфоменси... 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 9 хвилин тому, Vikctor сказав: Свіженьке: Я не розумію як одна й та сама нація може вбивати у в'язниці свого президента, та влаштовувати таки перфоменси... Мене більше дивує, що це ми дозволяємо якісь рашистській хвойді вбивати нашого громадянина, та ще й шанованого в світі президента Грузії. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 (змінено) 1 час назад, Музей сказал: Є думка, що етнос сучасної Греції вже давно не має жодного стосунку до античних греків. та навіть прислів'я існує про сучасних греків - греки дуже на нього ображаються : всіх сучасних греків зроблено турецькими х.ями ( щось накшталт пошкреби кацапа , вишкребеш татарина ) Змінено 29 грудня 2022 користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 1 годину тому, Бездомный сказав: Взагалі то не відсосали , а відсмоктали . а взагалі то - жарти про гомоєблю - то жарти у кацапському стилі не жартуй , як кацапи ну не знаю, може і так, ти я бачу в цьому шариш))..і взагалі, шо ти мене повчаєш як кацапощелепна вчителька? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 (змінено) 1 час назад, Корнил сказал: ну не знаю, може і так, ти я бачу в цьому шариш)).. та я взагалі , коли потрапив до армії , в шоці був від тотальної гомосексуальної спрямованості кацапського "народного гумору" . І це при тому , що дитинство моє пройшло у соціально не благополучному середовищі - більшість класу були діти ліміти з Пентагону , з усіма витікаючими з того особливостями менталітету - в кожного другого ( а серед "крутих" - лідерів думок - і в кожного першого ) хтось з родичів сидів , а вони - такі собі жигани-лимони - "тогда в почёте было быть блатным" Змінено 29 грудня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 11 минут назад, Корнил сказал: шо ти мене повчаєш як кацапощелепна вчителька? ти ж справжній козарлюга - не уподобляйся кацапам , тобі не личить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 1 годину тому, Бездомный сказав: Взагалі то не відсосали , а відсмоктали . а взагалі то - жарти про гомоєблю - то жарти у кацапському стилі не жартуй , як кацапи Тобто? а де тут про гоміків? Ну, крім кацапів звичайно. Завжди вважав, що то суто жіноча справа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 (змінено) 14 минут назад, ozor сказал: Завжди вважав, що то суто жіноча справа. та ладно - тут один з постійних дописувачів - гордо репрезентував себе як чемпіон світу з смоктання піхви Змінено 29 грудня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 33 хвилини тому, Бездомный сказав: та навіть прислів'я існує про сучасних греків - греки дуже на нього ображаються : всіх сучасних греків зроблено турецькими х.ями Цікаво було б дізнатися статистику, чиїму х.ями зроблено сучасних українців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 31 хвилину тому, Бездомный сказав: ти ж справжній козарлюга справжні козарлюги зараз в окопах під Бахмутом сидять, а я нажаль вже не той що був колись.. хоча, як що доведеться, голими руками москаля придушу, думаю ще сили хвате 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 1 час назад, ШуRik сказал: Там взагалі класика по кацапськи. Воно з лавочки у парку по іншому просто фізично не могло полетіти Могло...Только борт нырнул за здание...и ракета просто шмякнулась в толпу...людей порубило реактивной струей тупо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OuldMan Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 В 28.12.2022 в 11:26, Canton сказал: На фото не одна і та сама людина, а дві різні. Ліворуч суддя Господарського суду м. Києва Вікторія Джарти, яку було призначено ВРУ довічно у 2013 році, а праворуч новоспечена посол України у Болгарії Олеся Іващук. Ось що буває, коли головний рішала країни екс-риг Андрій Єрмак. Зв'язки, домовляжки, вульгарщина, тому до влади моє ставлення незмінилося. Президент знімає серіал, а Єрмак касу. Сподіваюсь я доживу до перемоги та побачу як цю шандропу виженуть підсрачниками.(С) А вот министр культуры ЛНР. Блондинка, однако. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 43 минуты назад, Бездомный сказал: та я взагалі , коли потрапив до армії , в шоці був від тотальної гомосексуальної спрямованості кацапського "народного гумору" . І це при тому , що дитинство моє пройшло у соціально не благополучному середовищі - більшість класу були діти ліміти з Пентагону , з усіма витікаючими з того особливостями менталітету - в кожного другого ( а серед "крутих" - лідерів думок - і вкожного першого ) хтось з родичів сидів , а вони - такі собі жиган-лимони - "тогда в почёте было быть блатным" Я как на тебя посмотрю так ты истинный ариец.Лимита как ты выразился была в основном из украинского села.У меня много родственников из сёл и я не знаю не одного случая что бы кто сидел в тюрьме.Так что хватит здесь брехать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OuldMan Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 В 28.12.2022 в 13:12, iiigolkin сказал: Світ сповнений професійними політиками. Світ проїбав підготовку рашки до світової війни. Збіг? Не думаю. Світ проїбав... Не думаю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 56 минут назад, Бездомный сказал: та я взагалі , коли потрапив до армії , в шоці був від тотальної гомосексуальної спрямованості кацапського "народного гумору" . І це при тому , що дитинство моє пройшло у соціально не благополучному середовищі - більшість класу були діти ліміти з Пентагону , з усіма витікаючими з того особливостями менталітету - в кожного другого ( а серед "крутих" - лідерів думок - і вкожного першого ) хтось з родичів сидів , а вони - такі собі жиган-лимони - "тогда в почёте было быть блатным" Перепрошую, що таке,, Пентагон"? У Львові так раніше називали штаб Західного оперативного командування Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 (змінено) 45 минут назад, Dmitriy_S сказал: Цікаво було б дізнатися статистику, чиїму х.ями зроблено сучасних українців цей жарт не про статистику , і навіть не про кров ( кров - то ніщо , світогляд - все ) цей жарт - про підсмажити дупу грецького нациста - шовініста , який надто хизується здобутками античних еллінів , до яких він має відношення не більше , ніж кацапи до Русі . Змінено 29 грудня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OuldMan Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 17 часов назад, 7351 сказал: Зеленський -- перший президент України, який "не зазирає xуйлу в очі", а єбашить русню, аж "гай шумить"! 2 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 (змінено) 7 минут назад, OuldMan сказал: Та най хоч би й на Привозі , чи Озерці . Бачили очі , кого обирали - то ж сидіть та не ..здіть . Особисто я очікував , що з Зеленським все буде набагато гірше . А він здивував - у гарному сенсі . Змінено 29 грудня 2022 користувачем Бездомный 12 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 2 часа назад, iiigolkin сказал: Ну і на фронті насипали кацапам добре. Ситуація на фронті зайшла в глухий кут, - Буданов censor.net/ua/news/3389973/sytuatsiya_na_fronti_zayishla_v_gluhyyi_kut_budanov "Ситуація просто зависла. Вона не рухається. "Ми не можемо перемогти їх на всіх напрямках комплексно. Так само, як і вони нас. "Ми дуже чекаємо на нові поставки озброєнь і на прибуття більш досконалого озброєння", - зазначив він. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 (змінено) 3 часа назад, Серьожа сказал: Я как на тебя посмотрю так ты истинный ариец.Лимита как ты выразился была в основном из украинского села.У меня много родственников из сёл и я не знаю не одного случая что бы кто сидел в тюрьме.Так что хватит здесь брехать. та якби ж тільки з українського села були й напівкацапи , й напівцигани , й напівказанські татари - кого тільки не було у тому Пентагоні у 70-ті роки минулого сторічча . суржики - продукт проекту з примусового змішування націй за для виплавлення у плавильному казані нової - невідомої до того породи людей - "хомо совєтікус " , або "радянська людина" , або "совок звичайний" Змінено 29 грудня 2022 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 7 минут назад, Вячеслав63 сказал: Ситуація на фронті зайшла в глухий кут, - Буданов censor.net/ua/news/3389973/sytuatsiya_na_fronti_zayishla_v_gluhyyi_kut_budanov "Ситуація просто зависла. Вона не рухається. "Ми не можемо перемогти їх на всіх напрямках комплексно. Так само, як і вони нас. "Ми дуже чекаємо на нові поставки озброєнь і на прибуття більш досконалого озброєння", - зазначив він. війна - то мистецтво обману (с) Сунь Цзи кожен подібний вкид - то ІПСО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 3 1 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 4 хвилини тому, Бездомный сказав: кожен подібний вкид - то ІПСО Але Абрамси, F-16 і ATACMS точно б не завадили... Мабуть треба ще 10 місяців почекати, поки гаранти нарешті роздупляться. Як з Патріотами. Через 10 місяців. Прийняли рішення. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 29 грудня 2022 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2022 2 часа назад, Vikctor сказал: Тому розраховую на 2 тижні мінімум перерви. Це я про крилаті/балістичні. Да да, конечно... В 14-30 к нам прилетело. Крылатки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз