US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 2 минуты назад, Музей сказал: В київскому ЖК Манхеттен квартири на 35-му поверсі пропонуються по 4000 $ за м2 без ремонту. Багато в нас ще дурних баб...🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Немного кринжа, который в белорусской армии называют тренировками. 310922433_795706311709058_4895786482346460652_n.mp4 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 5 минут назад, sribnuu сказал: Так, якщо це С300 земля-земля. Судячи з воронки це вона. С300 земля-повітря самоліквідову'ється. Не можна так казати. Хазяїн сказав що наша ракета, значить наша 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 19 хвилин тому, vadimv сказав: Гарний краєвид - це вид або з верхівки гори, або на океанський пляж. А не з 17 поверху. Ви абсолютно праві, але краще з 17-го мати панораму на Дніпро і половину Києва, ніж з темного 3-го на старий хрущ або облізлу панельку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 (змінено) 13 минут назад, OlaR сказал: В мене з 15 поверху вид на озеро та ліс до горизонту Норм. Мені подобається. в мене з 17 - на Схід - Дніпро та степ . Вадим вчасно про орди варварів зі Сходу нагадав Змінено 16 листопада 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 5 минут назад, sribnuu сказал: Так, якщо це С300 земля-земля. Судячи з воронки це вона. С300 земля-повітря самоліквідову'ється. Земля-земля не долетит и у нас их нету. Про самоликвидацию я тоже писал Хоть чуть чуть форум читайте, раз дискутируете Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Только что, Бездомный сказал: в мене з 17 - на Схід - Дніпро та степ . Вадим вчасно про орди варварів зі Сходу нагадав Ну то хоч висунь з вікна та покажи їм голу дупу 🤣 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 3 хвилини тому, Бездомный сказав: в мене з 17 - на Схід - Дніпро та степ . Вадим вчасно про орди варварів зі Сходу нагадав Наразі, актуальні вікна на захід Сонця. Решта, якось не так подобаються. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Тільки що, US7IGN сказав: Швидкий це як? Я зазвичай 5 км пробігаю за 30 хв. Правда майже без елевацій. 3 км за 12 ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Тільки що, миг сказав: Немного кринжа, который в белорусской армии называют тренировками. 310922433_795706311709058_4895786482346460652_n.mp4 газоблок порвав мене)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sribnuu Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 6 минут назад, Canton сказал: Земля-земля не долетит и у нас их нету. Максимальная дальность полета российских ракет С-300 класса "земля-земля" может достигать 200 километров. Об этом рассказал военный эксперт Олег Жданов. ______ Про те що в нас їх немає ніхто не заперечує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Тільки що, Бездомный сказав: в мене з 17 - на Схід - Дніпро та степ . Вадим вчасно про орди варварів зі Сходу нагадав а в мене з першого на яри та пагорби з ліском) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 2 минуты назад, sribnuu сказал: Максимальная дальность полета российских ракет С-300 класса "земля-земля" может достигать 200 километров. Об этом рассказал военный эксперт Олег Жданов. ______ Да, это авторитет...где то между Мурзилкой и Веселыми картинками... 130 км Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sribnuu Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 минуту назад, Canton сказал: Да, это авторитет...где то Дайте своє посилання для інформативності, на Вас підпишуся і рекомендувати буду 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 16 минут назад, Бездомный сказал: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 минуту назад, sribnuu сказал: Дайте своє посилання для інформативності, на Вас підпишуся і рекомендувати буду А ху_ху не хо-хо? Кому надо и так меня знают. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Elbit Systems представила дрон-камикадзе LANIUS с чипом NVIDIA Jetson TX2, GPS и искусственным интеллектом. Новый дрон израильской компании представляет собой беспилотный барражирующий боеприпас для скрытого наблюдения. Он создан для работы на коротких расстояниях. LANIUS можно запускать как с рук, так и с более крупных дронов. gagadget.com/ru/188351-elbit-systems-predstavila-dron-kamikadze-lanius-s-chipom-nvidia-jetson-tx2-gps-i-iskusstvennyim-intellektom/ 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 16 хвилин тому, миг сказав: Elbit Systems представила дрон-камикадзе LANIUS с чипом NVIDIA Jetson TX2, GPS и искусственным интеллектом. Новый дрон израильской компании представляет собой беспилотный барражирующий боеприпас для скрытого наблюдения. Он создан для работы на коротких расстояниях. LANIUS можно запускать как с рук, так и с более крупных дронов. gagadget.com/ru/188351-elbit-systems-predstavila-dron-kamikadze-lanius-s-chipom-nvidia-jetson-tx2-gps-i-iskusstvennyim-intellektom/ Клас.Жалко що вони їх у нас не тестують. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 година тому, vadimv сказав: Щось особисто я не пам'ятаю за собою, щоб перед кимось плазував. Чи під "ви" ви має те на увазі Україну? Вже покинули нас? Як там справи в краснодарі? Дурко.Я, на відміну від Вас від небезпеки в криївці, під спідницею в дружини не ховаюсь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 57 минут назад, МаТраС сказал: 3 км за 12 ) 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 час назад, Canton сказал: Земля-земля не долетит и у нас их нету. Какая дальность у земля - земля? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Тільки що, US7IGN сказав: скзочний довбороб. може він в цигарки ефідрін засипав і курив його? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 9 минут назад, US7IGN сказал: Тестю 83 роки,курить з 4 !!! років,почав зараз багато кашляти,зробили купу аналізів,висновок,легені та уся ця система як у дитини,ідеальна,від цього він точно не помре!Отака херня,малята... Сам в ах...є. До речі,особисто я ніколи в житті не курив... Може в 50 років таки почати? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 7 минут назад, мастерок сказал: Може в 50 років таки почати? ніт. то з малку треба (с) закарпатський анекдот 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз