Бездомный Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 (змінено) Розвідка США підтвердила удар російськими ракетами по Польщі. Змінено 16 листопада 2022 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 3 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Лишитись живим.Ні? Я не про взагалі, а про випадок з ракетою у Польщі. Я думаю це муть якась Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 21 минуту назад, Бездомный сказал: то недоліки перекладу. кацапські мались на увазі зроблені в радянському союзі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 21 минуту назад, Дашуля сказал: Я не про взагалі, а про випадок з ракетою у Польщі. Я думаю це муть якась поляки теж так думають wpolityce.pl/polityka/622275-co-stalo-sie-w-przewodowie-i-jak-na-to-odpowiedziec Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 6 часов назад, outdoor24 сказал: Бонд на субсидії Джо... Индеец Джо)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 25 минут назад, Privet сказал: Голівуд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Не голівуд, а дятел снимающий вертикально если ты собираешься слить видео в ютуб ставь камеру правильно, а не как телка с губами утя. 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 4 хвилини тому, Дашуля сказав: Я не про взагалі, а про випадок з ракетою у Польщі. Я думаю це муть якась Тобто "взагалі" чомусь повинно відрізнятись від "конкретно цього випадку"? В чому муть ,на Ваш погляд? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 година тому, ЧортПобьєрі сказав: Тому що Ви неправильно інтерпритували його слова.Він казав не драпати а захищати свою землю. Ніт, він казав, що вторгнення почнеться 16. Про те, що кому потрібно робити, він не казав. А то б і його теж послали туди ж, куди й вас часто посилають. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sribnuu Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 3 часа назад, ЧортПобьєрі сказал: Україна просить невідкладно надати доступ до місця вибуху в Польщі представникам Міноборони та Держприкордонслужби, – Данілов. «Виступаємо за спільне вивчення інциденту з падінням ракети в Польщі. Готові передати наявні у нас докази російського сліду. Очікуємо від партнерів інформацію, на підставі якої був зроблений висновок про те, що йдеться про ракету української ППО», — сказав він. Принцип, "розділяй і володарюй". Бжезинский Збигнев - Великая шахматная доска 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Наши требуют дать им доступ к расследованию. Считаю , что это ,конечно, необходимо. Но в случае признания нашей вины в ходе расследования вести себя должным образом. Извинения итд. А не "быковать " 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 минуту назад, Игорь UA сказал: Считаю , что это ,конечно, необходимо. Вопрос философский... Балалайне тоже надо было дать доступ к расследованию сбития Боинга? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 3 минуты назад, Игорь UA сказал: Извинения итд. А не "быковать " Бычку включать...с Польшей...это смерти подобно 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 39 хвилин тому, vadimv сказав: Ніт, він казав, що вторгнення почнеться 16. Про те, що кому потрібно робити, він не казав. А то б і його теж послали туди ж, куди й вас часто посилають. Так ви 30 років посилаєте розумних людей.Це діло не хитре.Смішно коли Ви плазуєте потім перед ними : ой допоможіть нам🤦♂️. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь UA Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 (змінено) 12 минут назад, Canton сказал: Вопрос философский... Балалайне тоже надо было дать доступ к расследованию сбития Боинга? Дело в суде . В ходе расследования отрабатывались все версии. В том числе , что виновна Украина. Мы способствовали расследованию и дали доступ иностранным следователям ко всем уликам , а в последствии и к месту крушения авиалайнера. Я к чему веду. расейцам предлагали участвовать , но они максимально затягивали следствие своими версиями . И результата суда ещё нет. Фактически их ещё не признали виновными. Змінено 16 листопада 2022 користувачем Игорь UA Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 (змінено) 24 хвилини тому, Canton сказав: Вопрос философский... Балалайне тоже надо было дать доступ к расследованию сбития Боинга? Дякую за те, що транслюєте нам постійно актуальні версії від балалайні Зараз вони прокачують як раз те, що це була ракета від України. Звісно ж, після першої хвилі радощі, так саме, як було і з Боїнгом. Змінено 16 листопада 2022 користувачем iiigolkin 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 7 часов назад, US7IGN сказал: може ви можете пояснити чому не можна знайти півгодини та 50 грн щоб помитися перед тим як пхатися у інтерсіті? Можливо тому, що на передку не було душа, наприклад. Таке враження, що людина в якомусь санаторії була. З передка підкинули на вокзал до поїзда. Самі, як я розумію, сидять у теплі біля ванни. 😡 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Місто Новоград Волинський перейменували на Звягель.І район також на Звягельський. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: Місто Новоград Волинський перейменували на Звягель.І район також на Звягельський. Так ось де виявляється земля предків Фіми Звягільського. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 19 минут назад, Canton сказал: Вопрос философский... Балалайне тоже надо было дать доступ к расследованию сбития Боинга? І поляків до смоленська запросити 🤣 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 (змінено) 3 години тому, Бездомный сказав: ну повірили фількиній грамоті будапештському туалетному папірцю легше стало ? Вже піднімалось це питання- не можливо виконати гарантії безпеки для алкаша що виносить з хати останні речі.Скільки ти йому не гарантуй- він все одно злигається з кимось від кого рано чи пізно отримає пі@дюлєй. Змінено 16 листопада 2022 користувачем ЧортПобьєрі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 3 хвилини тому, Вячеслав63 сказав: Так ось де виявляється земля предків Фіми Звягільського. Ну не знаю🙂.Але жидків там достатньо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sribnuu Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 13 минут назад, Игорь UA сказал: Наши требуют дать им доступ к расследованию. Считаю , что это ,конечно, необходимо. Но в случае признания нашей вины в ходе расследования вести себя должным образом. Извинения итд. А не "быковать " ЧЕТВЕРГ, 22 СЕНТЯБРЯ 2022, "Суд намерен 17 ноября 2022 года объявить приговор по делу MH-17, если не возникнут какие-то непредвиденные обстоятельства", - сказал он. www.eurointegration.com.ua/rus/news/2022/09/22/7147279/ От і подивимося в завтра 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз