loader Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 52 минуты назад, US7IGN сказал: особисто я побачив ставлення до техніки - та похєру. угандонимо бо волонтери ще підвезуть. Особисто я такого не побачив, принаймі масово. Автівки ремонтують, навіть ті що попали під крепку роздачу і тп. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Только что, loader сказал: Особисто я такого не побачив, принаймі масово. Автівки ремонтують, навіть ті що попали під крепку роздачу і тп. Привезли гену в рембат..."Нах нужен, дайте рабочий, этот 5 часов не могли завести"...Пришел гуру по генам...бак сухой...занавес... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 3 минуты назад, loader сказал: Особисто я такого не побачив, принаймі масово. я не кажу про масово, я кажу про те що треба точно знати кому потрапляє твоя допомога. і трохи польської конспірології Ktoś, kto sie na tym zna ( chyba ) zauważył w zagranicznych mediach, że jeśli współrzędne miejsca gdzie spadła rakieta zamienić miejscami, to wypada idealnie centrum Lwowa lub centrum Kijowa. Możliwe w związku z tym, że jakaś onuca popierdzieliła cyferki przy ustawianiu współrzędnych w układzie naprowadzania rakiety. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 час назад, Canton сказал: ОК Пивдень выложило на сутки раньше Бутусова...а я перепостил... Фирштейн? Правильно "фЕрштейн". Все одно, офіційне підтердження, як правило, у нас іде з запізненням. Це факт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 2 минуты назад, US7IGN сказал: я не кажу про масово, я кажу про те що треба точно знати кому потрапляє твоя допомога. і трохи польської конспірології Ktoś, kto sie na tym zna ( chyba ) zauważył w zagranicznych mediach, że jeśli współrzędne miejsca gdzie spadła rakieta zamienić miejscami, to wypada idealnie centrum Lwowa lub centrum Kijowa. Możliwe w związku z tym, że jakaś onuca popierdzieliła cyferki przy ustawianiu współrzędnych w układzie naprowadzania rakiety. Уже есть подтверждение, что это наша ракета Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Правильно "фЕрштейн". Все одно, офіційне підтердження, як правило, у нас іде з запізненням. Це факт. Тормоз... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Только что, Canton сказал: Уже есть подтверждение, что это наша ракета та то ясно. але хіба вона взагалі б злетіла якби не кацапи? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 5 хвилин тому, Canton сказав: Привезли гену в рембат..."Нах нужен, дайте рабочий, этот 5 часов не могли завести"...Пришел гуру по генам...бак сухой...занавес... Тобто залити паливо в те на чому привезли вони здогадались, а в генератор - ні? Гарна історія👍🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 2 минуты назад, US7IGN сказал: та то ясно. але хіба вона взагалі б злетіла якби не кацапи? Летело в Добротвирскую ТПП. Это точно. Одна долетела, вторую сбили. Не ясно, над нашей территорией или нет, но пиз...ло в Польше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 (змінено) 5 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Тобто залити паливо в те на чому привезли вони здогадались, а в генератор - ні? Гарна історія👍🙂 Обхохочешься Самое главное, что Порох виноват был - гавно привез, барыга шоколадный...это из его поставки... Змінено 16 листопада 2022 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 16 листопада 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 9 минут назад, Canton сказал: Уже есть подтверждение, что это наша ракета А чья она могла быть, если даже трактор целый... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 12 годин тому, ЧортПобьєрі сказав: Був якось у цього виблядка якось типу в гостях.Ох і бидло, не часто такі не приємні персонажі зустрічаються. Вам не понять, вы русский. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 17 хвилин тому, US7IGN сказав: та то ясно. але хіба вона взагалі б злетіла якби не кацапи? Посол Польщі при ЄС заявив, що всі країни Євросоюзу покладають відповідальність за ракетний інцидент у Польщі на росію. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 5 хвилин тому, ozor сказав: Вам не понять, вы русский. Не зрозуміти що? Можете звертатись до мене Вашою рідною мовою- я зрозумію😉. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 13 годин тому, US7IGN сказав: а я думаю чи вже настала моя черга писати їм та задавати дурні питання типу "ну що ви там?" Я вже пишу, щось зачаїлися і притихли. Ще обдумують і радяться, як на це реагувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 12 годин тому, US7IGN сказав: який нарід - такі герої... З героями, дякуючи Богу, все добре склалося. Інакше ви б на языке ці анекдоти тут розповідали. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 (змінено) от Дениса: Цитата ждать результатов - около недели. Никаким нрвостям не верить: с одной стороны мордор ночью включил (чем вскрыл) много консервов. С другой стороны Украина и Польша сейчас пытаются выкрутить все, что можно перед Рамштайном. Что точно: удар не станет казус белли, вина однозначно на мордоре, мордор однозначно заплатит за это. Змінено 16 листопада 2022 користувачем iiigolkin 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 13 минут назад, iiigolkin сказал: мордор однозначно заплатит за это Спустя 9 месяцев понятно, что ничего он платить не будет, увы.... 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 5 хвилин тому, DimaF сказав: Спустя 9 месяцев понятно, что ничего он платить не будет, увы.... Не кажіть тільки Бездомному🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Не кажіть тільки Бездомному🤣 Вин зайнят дочками радяньских охфицерів) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Жешув, Бєдрьонка. Вручають повістки 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 28 минут назад, ozor сказал: З героями, дякуючи Богу, все добре склалося. Інакше ви б на языке ці анекдоти тут розповідали. За цією логікою зараз всі мають спілкуватися ангєльською. Бо герой з голою дупою прогеройствував ті самі три дні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: Жешув, Бєдрьонка. Вручають повістки 🤣 Вчить польську. Бедронка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2022 (змінено) 15 минут назад, DimaF сказал: Спустя 9 месяцев понятно, что ничего он платить не будет, увы.... репутаційно мордор вже платить , і високу ціну і платитиме дуже довго ( до скону ) і не лише в Україні , і не лише мордор - його сарумани - теж Змінено 16 листопада 2022 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз