Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 (змінено) 37 минут назад, Vinsol2009 сказал: Кто? Он давал согласие, запятая... Нужин - навіть - не військовополонений . На нього жодна конвенція не розповсюджується . Якщо такі "безстатусні" полонені не будуть масово погоджуватися на обмін , пропонуєте нашим наших не вимінювати ? Лишати всіх кацапів-вбивць на утриманні ? А наші сонечка хай у полоні в нелюдів конають ? Змінено 15 листопада 2022 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: Он давал согласие, Да, он даавал согласие вступить в банду и участвовать в преступлениях. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 (змінено) 15 хвилин тому, Серьожа сказав: А почему никто не может предположить что Нужина заслали в Украину,пропиарить,внедрить в какое нибуть воинское подразделение.Его здесь раскусили и выгодно обменяли? Потому что совсем необязательно вдаваться в конспирологию. Достаточно просто не отмазывать преступников. Змінено 15 листопада 2022 користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 1 година тому, ЧортПобьєрі сказав: Не все так однозначно? Если для вас однозначно, ответьте на вопрос, давал согласие на обмен или нет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 Лучшего примера, предсказания того, что будет после большой Победы, чем пример победы в Херсоне не придумаешь. Многомесячные героические усилия, сопротивление самих херсонцев. Убийство предателей, бегство предателей. Первый день, первые решения Киева. И кого назначают управлять Херсонской областью? Люстрированного чиновника Януковича с огромной выслугой в налоговой (любят у нас опытных бывших налоговиков, вспомним премьера Шмыгаля) — Ярослава Янушевича. Уроки извлечены, светлое будущее - впереди. Итог. Результат. Сальдо. (с) 6 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Если для вас однозначно, ответьте на вопрос, давал согласие на обмен или нет? Зайібав ти, це нікому не цікаво. 5 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 (змінено) 26 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Если для вас однозначно, ответьте на вопрос, давал согласие на обмен или нет? Кого это ебет волнует? Змінено 15 листопада 2022 користувачем vadimv 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серьожа Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 3 минуты назад, vadimv сказал: Достаточно просто не отмазывать преступников. Кто то здесь отмазывает преступников? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 Тільки що, Серьожа сказав: Кто то здесь отмазывает преступников? Кто-то здесь даже пытается переложить их вину на Украину. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 (змінено) 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: Если для вас однозначно, ответьте на вопрос, давал согласие на обмен или нет? по-перше - право на "згоду на обмін" - то право військовополонених . Нужин - то не військовополонений . по-друге - він цілком міг і дати таку згоду - бо сам розповів , що на параші лишилися його родичі , через яких вагнерівці могли на нього натиснути ( і швидше за все - НАТИСНУЛИ ) . То не справа України . Змінено 15 листопада 2022 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 37 минут назад, dr.alf сказал: Возможно, но как-то тяжело представить звонок кондитера к пуйлу с вопросом "мы тут фраера наменяли, дай отмашку, мы ему на камеру кувалдометром бошку проломим и в интернетах запостим, лайкнешь по свободке" Все може буть навпаки. "Там чмобікі в 500-і записуються масово й морпіхі жаліються губернатору щоб захістив від свавілля командування. Ти там показово страть пару-трійку з максимальним расповсюдженням, щоб інші все зрозуміли." 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 1 година тому, Vikctor сказав: Вам вже час Ты же знаешь, куда я посылаю тупых советчиков... Иди 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Кто-то здесь даже пытается переложить их вину на Украину. та вже навіть Осєчкін заткнувся . а празькому тероборонівцю все нейметься . Змінено 15 листопада 2022 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 Тільки що, Бездомный сказав: та вже навіть Осєчкін заткнувся Тут йому не там. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 Не думаю, що ЗСУ потрібні такі "бійці". video_2022-11-14_13-57-12.mp4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 25 минут назад, Серьожа сказал: А почему никто не может предположить что Нужина заслали в Украину,пропиарить,внедрить в какое нибуть воинское подразделение.Его здесь раскусили и выгодно обменяли? Та на цього покидька взагалі всім насрати, окрім празького ТРО, бо вони своїх не бросають. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 (змінено) 21 минуту назад, Алік сказал: Не думаю, що ЗСУ потрібні такі "бійці". video_2022-11-14_13-57-12.mp4 так це ще й пахан сучої зони - главсука він там на зоні стількооооох стратив - або особисто , або за його наказом яка може бути емпатія до таких ? Змінено 15 листопада 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 (змінено) Нормально так мене фсбук забанив Нерви здають , чи що ? За підпис під світлиною на месте испанских колонизаторов я представил русню , которая припёрлась с парадной формой в Украину вести последнюю колониальную войну Змінено 15 листопада 2022 користувачем Бездомный 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 10 минут назад, Бездомный сказал: Нормально так мене фсбук забанив Нерви здають , чи що ? За підпис під світлиною на месте испанских колонизаторов я представил русню , котораая припёрлась в Украину вести последнюю колониальную войну відпочинеш від праці важкої🤣 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 2 минуты назад, =YaSto= сказал: відпочинеш від праці важкої🤣 😆 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 1 година тому, vadimv сказав: Я навів приклад країн, де було зроблено по іншому. Це працює. Це працює навіть в побуті, де ефективніше мити руки, ніж лікуватися від гельмінтів. Щоб у нас так було - потрібно їх населення переселити до нас.Бо коли ті хто знають як треба драпають на захід, а ті що не знають - йдуть на фронт, результат такий як у нас. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Если для вас однозначно, ответьте на вопрос, давал согласие на обмен или нет? У мене так не вийде, спитайте у Serg 179. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 Я так понимаю по левому берегу как сказал Арестович - партизаны шалят, ни какой операции нет? Или она на сколько секретная что только Шарий с мэром про нее знают? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 1 хвилину тому, mastervovik сказав: Я так понимаю по левому берегу как сказал Арестович - партизаны шалят, ни какой операции нет? Или она на сколько секретная что только Шарий с мэром про нее знают? Після успіхів ЗСУ ( незалежно від того є там операція, чи немає) я б так не шуткував би. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 15 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2022 5 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Після успіхів ЗСУ ( незалежно від того є там операція, чи немає) я б так не шуткував би. Де я преуменьшал заслуги ЗСУ? Не я вчера в очередной раз рассказывал, что орки чмошники и зсу их чуть ли не на резиновых лодках от-туда погонят. Я в очередной раз о том что орки не все чмобики, и зсу будет тяжело. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз