Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 4 минуты назад, vovova сказал: В смысле, засунул? Он целый час интервью давал уже по этому вопросу. - хто нам той зек ? - ніхто . 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) 2 минуты назад, Бездомный сказал: - хто нам той зек ? - ніхто . +1, якщо його обміняли на нашого полоненого, то я зради ніякої не бачу. На війні, як на війні. Змінено 14 листопада 2022 користувачем yukon 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 14 минут назад, Vinsol2009 сказал: Где, когда? Украина вернет Крым без боя на фоне внутренней борьбы в России, — заявил (https://www.reuters.com/world/europe/exclusive-russian-withdrawal-kherson-take-least-week-kyiv-2022-11-10/) министр обороны Резников Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 7 минут назад, Vinsol2009 сказал: Ссылку, пожалуйста. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 3 минуты назад, Canton сказал: Украина вернет Крым без боя на фоне внутренней борьбы в России, — заявил (https://www.reuters.com/world/europe/exclusive-russian-withdrawal-kherson-take-least-week-kyiv-2022-11-10/) министр обороны Резников на фоні збереження санкційного тиску , який призведе до розпаду кацапії на окремі незалежні держави 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 висновок - просто скромніше треба бути 10 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) 52 минуты назад, Canton сказал: Украина вернет Крым без боя на фоне внутренней борьбы в России, — заявил (https://www.reuters.com/world/europe/exclusive-russian-withdrawal-kherson-take-least-week-kyiv-2022-11-10/) министр обороны Резников війна - шлах обману не виключено , що у свиностопіль Україна увійде раніше , ніж ку даунецьк - битися головою об донецьку агломерацію - то битися головою в фортецю . з даунецьку кацапів слід видушувати санкційним тиском . Принаймні , я так вважаю. донецька агломерація - то гігантська замінована фортеця Змінено 14 листопада 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 3 часа назад, AOZ1 сказал: На своем рынке только дешевые сорта. Це ознака третіх країн. Щось нормальне задорого можна продати тільки в штати або европу 3 часа назад, hause сказал: И потому г-на Кубракова, как и г-на путина, может ждать свой Херсон. Цар гарний, бояре погані 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 6 минут назад, Бездомный сказал: який призведе до розпаду кацапії на окремі незалежні держави Про дурня и думку помнишь поговорку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) 4 минуты назад, US7IGN сказал: Цар гарний, бояре погані 🤣 саме так радив Лі Куан Ю - посадити трьох найближчих друзвів Змінено 14 листопада 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 5 минут назад, Бездомный сказал: там - гігантська замінована фортеця Очень сильно ошибаешься... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) 6 минут назад, Canton сказал: Про дурня и думку помнишь поговорку? вже зараз відбулося стільки дивних - неймовірних - див ( я про західні вандерваффе ) , що я не бачу , чому б дива не відбувалися й надалі згинуть наші вороженьки , як роса на Сонці . Змінено 14 листопада 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 7 минут назад, Бездомный сказал: донецька агломерація - то гігантська замінована фортеця Останні пару днів з нього на схід вивозять техніку... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 10 минут назад, Бездомный сказал: вже зараз відбулося стільки дивних - неймовірних - див ( я про західні вандерваффе ) , що я не бачу , чому б дива не відбувалися й надалі згинуть наші вороженьки , як роса на Сонці . Черного лебедя никто не отменял...и такое может быть... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) 16 годин тому, Музей сказав: А Ви куди поїдете відпочивати після перемоги? В Крим? Це круто. До 2014 були плани об'їхати весь Крим, починаючи з Міжводного, далі Тарханкут, Євпаторія, ЮБК, Казантип і Арабатка. А взимку вже можна і на Гоа... Змінено 14 листопада 2022 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 1 час назад, Canton сказал: Про Крым вообще стоит забыть...он уже не будет Украинским. Он не будет и под балалайней... Каков его дальнейший статус - вопрос открытый...походу взрослые дядьки еще не придумали... И шо это вдруг все "соратники" от своего "флагмана" отвернулись, а? Между прочим он вам слил капельку инфы не такой уж невероятной. Скорей всего Кантон в курсе за варианты развития событий. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 7 годин тому, Вячеслав63 сказав: Краще чорний шоколад. Є більш-менш пристойний і у "Рошена" - з цільними горіхами. Але ж знову, забагато цукру, як на мене. Не дотягує Краще чорний пористий Міленіум. А ще краще чорний у Львівській майстерні шоколаду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 4 часа назад, Alvalk сказал: ...І в нього ніякого дисонансу? Ще й який. Все він чудово розуміє, в очевидь страждає, але вбите в мозок оце ось заклинання "канонічне" поки не прошибаємо... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 Только что, vadimv сказал: Краще чорний пористий Міленіум. А ще краще чорний у Львівській майстерні шоколаду. Я раньше всем за кордон возил Рошен Брют, экстра черный...все в дичайшем восторге были 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 5 годин тому, Бездомный сказав: Цікаво , коли до кацапів дійде , що ця загарбницька війна не вартує їхніх життів Ніколи, бо для адептів секти культу смерті життя має негативну вартість. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) 9 хвилин тому, Фрай сказав: Скорей всего Кантон в курсе за варианты развития событий. таке враження, шо він в принципі в курсі..мало того, він ще постійно намагається всіх строїть, скоро почне наряди видавати..хто він взагалі такий, що так себе дозволяє вести? Змінено 14 листопада 2022 користувачем Корнил 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 4 часа назад, AOZ1 сказал: I Рошен i Свiточ пробували якись то час. Не пiшло. Менi теж до вподоби. Згадав вразивше мене з'єднання чорного шоколаду з сіллю та солодкою карамеллю. Вироблено в Бельгії. Плитка десь півкіло напевно - за раз навіть в святковий день родина не з'їсть. Нічого подібного від наших виробників не коштував, хоча вважаю шоколад мілленіум від рейнфорд дуже пристойним. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) 20 минут назад, vadimv сказал: Ніколи, бо для адептів секти культу смерті життя має негативну вартість. ну тоді тільки план Моргентау - денуклеарізація , демілітарізація , детехнологізація , деіндустріалізація , деурбанізація Змінено 14 листопада 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 5 годин тому, Vikctor сказав: Стріжка триває довго й встигаємо обговорити багато чого. Найкращу стрижку я поки що мав в Сумах на Кооперативній. В середньому займає 5 хвилин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2022 (змінено) 5 годин тому, Vikctor сказав: Кажуть прапор в Мелітополі вже зняли. Навіть фото є. Якось зарано, як на мій погляд. Але тенденція мені подобається) Я ж кажу - тренуються знімати ганчірку над кремлем. Досягли неабияких успіхів - з кожним разом виходить все швидше. Змінено 14 листопада 2022 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз