90BCO Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 минуту назад, Бездомный сказал: ну зникне воно у бані - навіть плюнути у монітор не буде в кого Може, у бані організуємо окремий чат?! 😉 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 час назад, Alvalk сказал: ...Але мені все ж таки цікаво: - невже Справа Громад купила бензинові? - який в них ресурс після передпродажної підготовки? Не для срача, просто цікаво. Ви хоч пробували собі ці простеньки питання задавати? Я не думаю що вони взагалі є бензинові. У американців мабудь є, бо вони традиційно люблять все бензинове. Але в повідомленні мова йшла про каммінси, тому напевно є комплектація з іншим дізельним двігуном з меньшим ресурсом. Чи є в мене бажання занурюватись в питання настільки щоб дізнатись про це? Аж ні як. В мене взагалі не виникло підозр стосовно дій фонду пана Притули. Збираюсь і далі підтримувати його діяльність по можливості. Не вважаю що основне призначення подібних фондів пошук найкращіх пропозицій в сенсі вартості придбаного обладнання. Мені наприклад дуже подобається позиція голови іншого фонду, в якій я теж вношу свою скромну допомогу, пана Чмута, який намагається придбати будь що не в бомж пакеті, чим до речі вигідно відрізняється від МО. Тобто якість має значення. 3 часа назад, Музей сказал: "Настало время для афуительных историй". Юрий Кот. Мой товарищ из Киева написал: "Юра. Это трэш. Киев воняет так, что уже скоро будет невозможно дышать. По всему городу во всех дврах валяются пакеты с дерьмом, которое выбрасывают из окон оставшиеся без света и воды горожане. Туалеты у людей не работают. Смывать нечем". Такую же информацию подтвердили мои знакомые из Харькова. Зима добьет всё то, что не разрушат наши "Герани". К весне города Украины без электричества и воды превратятся в сплошные сортиры. Страшно себе представить, какими ароматами и болезнями наполнится издыхающий нацистский зверь весной, когда всё начнёт таять. Всё заслуженно. И всё поделом. Украинцы, хотите нормально жить и благополучия? Вспоминайте, что вы русские. Чем быстрее это к вам вернётся, тем меньше пострадаете. Быть добру. Де ви це взяли?😁 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 2 хвилини тому, 90BCO сказав: Може, у бані організуємо окремий чат?! 😉 З блекджеком і Бездомним. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 ,,Вместо офиса пылающая яма,,- Арестович. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 17 хвилин тому, Костянычь сказав: Кароче так, хуторскую дискотеку прекращаем, становимся в шеренгу и ведем рассчет на первый-второй... Первые номера идут на х*й, вторые номера на х*й идут... ти тут hуями не розкидуйся, не дома..тут твій номер шість, стан наhуй поки твій постійний стан ( навіть по аватарці видно) , так шо види себе відповідно 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 (змінено) 27 минут назад, serg179 сказал: Таки Чорт був правий- це генетичне щось😒 люблю дивится , як ультракацапи цеглою серуть Змінено 10 листопада 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
qipru Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 В 02.10.2022 в 22:34, nata1 сказал: Вы будете удивлены, насколько быстро будет освобожден Херсон. А мені чомусь це повідомлення запам'яталося. Аж захотілося його знайти сьогодні 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 7 хвилин тому, qipru сказав: А мені чомусь це повідомлення запам'яталося. Аж захотілося його знайти сьогодні 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 (змінено) 54 хвилини тому, yoojin сказав: А навіщо цим конченим лижі без кріплень? ) здобути кріплення в бою - це 1й рівень 37 хвилин тому, Бездомный сказав: навіть плюнути у монітор не буде в кого Вомбата випустять Змінено 10 листопада 2022 користувачем outdoor24 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 13 минут назад, qipru сказал: А мені чомусь це повідомлення запам'яталося. Аж захотілося його знайти сьогодні Треба дізнатись чи пані nata1 не родичка Буданова. Спермоусов продовжує гуморити навіть із пекла. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 (змінено) 1 час назад, yoojin сказал: А навіщо цим конченим лижі без кріплень? ) кацапи не намагайтеся те зрозуміти , це слід запам'ятати (с) Змінено 10 листопада 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ШуRik Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 2 часа назад, Бездомный сказал: 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 Хтось в темі де ЗСУ бере ракети до градів? Я пам'ятаю ще наприкінці весни всі казали, що снаряди до 152мм арти більш-меньш є де придбати. Хоча й в недостатньой кількості. Але зарядів для РСЗВ немає взагалі ні де. При цьому купа свіженьких відео в яких регулярно працюють чеські вампіри, наші гради та навіть буревії чи як їх там. Причому добре так працюють. Хоча такого свята давно вже не бачив. РСЗВ груповий залп.mp4 І взагалі якось не розумію де беруть в потрібной кількості снаряди не натівського зразка. В відео танковой залізной бригади один з танкистів казав що звичайний день в середньому їх екіпаж робить три виїзди та расходує в середньому 80 снарядів. Іноді більше. Це просто позиційна оборона. В відео про польські Краби хлопець казав про 100 постлілів/доба в середньому. В останньому випадку мова про 155мм снаряди, але нам стільки офіційно не надається... Причому всі відео свіженькі. В мене таке враження, що наші трохі прибідняються в питанні снарядів) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 минуту назад, Vikctor сказал: Хтось в темі де ЗСУ бере ракети до градів? Не знаю, але в нас поки що ленд-ліз тільки з одного боку стабильно працює От зараз чергова крупна партія прийшла 6 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 байден щось про нові дальнобійні ракети казав? у арестовича обговорювали але саму новину не знайшов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 (змінено) 10 минут назад, Alvalk сказал: Не знаю, але в нас поки що ленд-ліз тільки з одного боку стабильно працює От зараз чергова крупна партія прийшла Тут таке діло - багато БК з цього боку не отримаєшь, бо наші додають неаби яки зусилля для знищення ворожого БК. Тому захоплюють лишень якись залишкі. Змінено 10 листопада 2022 користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 2 минуты назад, newbee2020 сказал: байден щось про нові дальнобійні ракети казав? у арестовича обговорювали але саму новину не знайшов смотря сколько КМ считать "далью" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 2 минуты назад, newbee2020 сказал: байден щось про нові дальнобійні ракети казав? у арестовича обговорювали але саму новину не знайшов Атакмс? Ні де ані слова. Про таку звістку вже всі написали б... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 Только что, Оконщик сказал: смотря сколько КМ считать "далью" більше ніж зараз (80 км). але я шукаю першоджерело новини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 Только что, Vikctor сказал: Атакмс? Ні де ані слова. Про таку звістку вже всі написали б... ні, щось про 160 чи 220 км Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 16 минут назад, Vikctor сказал: В мене таке враження, що наші трохі прибідняються в питанні снарядів) всі що не влучили, збирають, витирають від багнюки та стріляють знову 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 5 минут назад, newbee2020 сказал: ні, щось про 160 чи 220 км То просто дідусь трохи в цифрах заплутався. Він намагався пояснити, чому не дають далекобійні ракети, та порівняв дальності. Але в абсолютних цифрах помилився 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
unreal1975 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 11 минут назад, newbee2020 сказал: байден щось про нові дальнобійні ракети казав? у арестовича обговорювали але саму новину не знайшов - ракети для систем протиповітряної оборони HAWK; - чотири зенітно-ракетні комплекси Avenger та ракети Stinger; - додаткові боєприпаси для HIMARS; не уточнюють Там іще цікаво- прозвучало "украинские партнеры". Вважаю що процес пішов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 Нічого кращого ви вже сьогодні не побачите. VID_20221110_230009_275.mp4 7 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз