dr.alf Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 минуту назад, DmiVady сказал: Не факт, насчёт "окопного стояния" ... Форсирования Днепра пока точно не предвидится, но теперь поднажать на других направлениях (если есть чем) наши не преминут, и тогда Левобережье "добровольно жестанёт" в окопы Чонгара .... ну так я вижу ближайшие перспективы 😉 Таки да, рытье окопов в Крыму забавная новость 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 Только что, Vikctor сказал: Але схоже що нас такі підштовхують до перемовин. О тут я може скажу несподіване для вас, але в данному випадку все ж таки сподіваюсь на яйця Зеленського. Все ж таки він нещодавно казав, що ніяких перемовин до звільнення територій, треба дотримуватись позиції. Але якщо дуже сильно притиснуть - можна провести хіба що формальні переговори, де знов озвучити наши вимоги. Ну тобто поводитись хитріше. Потім скажемо - ну ми намагались... Але в будь-якому разі ніякого перемир'я 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 2 минуты назад, Alvalk сказал: О тут я може скажу несподіване для вас, але в данному випадку все ж таки сподіваюсь на яйця Зеленського. Все ж таки він нещодавно казав, що ніяких перемовин до звільнення територій, треба дотримуватись позиції. Але якщо дуже сильно притиснуть - можна провести хіба що формальні переговори, де знов озвучити наши вимоги. Ну тобто поводитись хитріше. Потім скажемо - ну ми намагались... Але в будь-якому разі ніякого перемир'я Я теж сподіваюсь, що американці жадають вигляду перемовин й розуміють яким буде їх підсумок. Можливо це було потрібно само напередодні виборів. Й майже напевно будь-яки перемовини будуть не за участю перших осіб. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 Щодо Спартанів. Мабуть Притула вже нічого не скаже, тому ось таке пояснення від Бірюкова: Цитата Юрий Бирюков Может ли бронетехника стоить так мало, ведь получается броневик по цене нового пикапа получается? Может. Если отследить по аукционам Министерства обороны Великобритании первичного покупателя, если провести с ним полуторамесячные переговоры, если не общаться с посредниками и посредниками посредников - можно купить броневики за 29 500 фунтов. Может быть ваши Спартаны стоят так мало из-за их плохо технического состояния? Да нет. Все машины прошли полный капремонт, восстановление и обслуживание. Это условия покупки конкретно этой техники, без ремонта цена была еще ниже. А вот вы начали покупать и цена поднялась? Да нет, мы очень аккуратно подбирали у реальных владельцев небольшие партии, частями оплачивали и вели себя скромно. А потом пришел какой-то оптовый покупатель и все сошли с ума Ну тобто десь так і виходить, як я думав, Притула на цьому не наживається, але його медійність, піар і великі партії зробили погане діло. Такі справи треба робити тихіше. Принаймні якщо купляєш щось б/у на ринку, а не нове на заводі 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 3 години тому, TaurosRMK сказав: Фу, як бісить така писанина... або пиши вже українською, або ... хелло май френд, ви ар со бютифуль Мене теж бісить маячня зеленої плісняви. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 3 години тому, Костянычь сказав: У меня украинського шрифта нема на Чебурфоне, если шо мени выбачте Яка модель? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr.alf Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 11 минут назад, Alvalk сказал: О тут я може скажу несподіване для вас, але в данному випадку все ж таки сподіваюсь на яйця Зеленського. Все ж таки він нещодавно казав, що ніяких перемовин до звільнення територій, треба дотримуватись позиції. Але якщо дуже сильно притиснуть - можна провести хіба що формальні переговори, де знов озвучити наши вимоги. Ну тобто поводитись хитріше. Потім скажемо - ну ми намагались... Але в будь-якому разі ніякого перемир'я Ну не то что-бы зрада, но один пунктик с повестки вычеркнули, требование что-бы сменили своего обнуленыша, на что-то более нормальное, с кем можно начинать диалог, так что формально Украина не против переговоров 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 2 години тому, ШуRik сказав: корабєльнаясосна перспективніше? Притула гарно притуляє. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 3 минуты назад, dr.alf сказал: требование что-бы сменили своего обнуленыша, на что-то более нормальное, Ну это утопия. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 (змінено) 7 минут назад, dr.alf сказал: Ну не то что-бы зрада, но один пунктик с повестки вычеркнули, требование что-бы сменили своего обнуленыша, на что-то более нормальное, с кем можно начинать диалог, так что формально Украина не против переговоров Ну то таке... це я взагалі всерйоз не сприймаю. Навіть в голову не прийшло б це Зеленському в минус записувати. Змінено 10 листопада 2022 користувачем Alvalk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 7 минут назад, Alvalk сказал: Щодо Спартанів. Мабуть Притула вже нічого не скаже, тому ось таке пояснення від Бірюкова: Ну тобто десь так і виходить, як я думав, Притула на цьому не наживається, але його медійність, піар і великі партії зробили погане діло. Такі справи треба робити тихіше. Принаймні якщо купляєш щось б/у на ринку, а не нове на заводі Притула оголошуючи збор на спартани чітко вказав, що вони потрібні на зараз, бо колесна техника грузне у багнюці. Немає в нього можливості місяцями купувати по одной-дві одиниці розшукуючи первінних продавців. Це скоріш свідчить про можливість зекономити на ринку озброєння при наявності часу та навичках це зробити. На мій погляд обидва варіанти прийнятні. І пост Бірюкова не підтверджує написане чуваком з двома помилками в нікнеймі про наявність одного єдиного продавця з купой спартанів по єдиной ціні, до якого пана Притулу привели за руку, а він відмовився там купувати щоб намутити бабла завдяки прокладці... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr.alf Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 минуту назад, Alvalk сказал: Ну то таке... це я взагалі не всерйоз сприймаю. Навіть в голову не прийшло б це Зеленському в минус записувати. Не в минус, а в жирный плюс, человек на такой компромисс готов ради мира)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 час назад, US7IGN сказал: в Україні то був період масового геноциду Не изучал вопрос, было ли это только в Украине, или по всей территории бывшего СССР, поэтому особо не поверю, пока не проверю 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 годину тому, Canton сказав: Это чмо даже не знает принцип прицеливания NLAW. Он теоретически даже попасть не мог...я видел кусок этой хни Я тоже смотрел, них не понял, что там не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 (змінено) 10 минут назад, Vikctor сказал: Притула оголошуючи збор на спартани чітко вказав, що вони потрібні на зараз насправді все потрібно ще на вчора (і не только це, а все, і на порядок більше) 10 минут назад, Vikctor сказал: Немає в нього можливості місяцями купувати по одной-дві одиниці розшукуючи первінних продавців. Можна було починати шукати і замовляти місяць чи два тому, а станом на зараз як раз і купили б. Але це не так медійно. І взагалі, не хочу на цю тему сперечатись. Я свій висновок зробив, нехай кожен зробить свій. Я лише дав інформацію. І це поки що едине розумне пояснення, чому ціна відрізняється в 3 рази. Змінено 10 листопада 2022 користувачем Alvalk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 година тому, Скромный прораб сказав: Я отвечу, скрепы. Надо было отпускать на все четыре, к той бабушке... Я бы жил сейчас у себя в доме((( Куда отпускать, кого т как? Я всем желающим в 14 предлагал оплатить билет а один конец. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 час назад, dr.alf сказал: Таки да, рытье окопов в Крыму забавная новость Не хотел на эту тему писать, но все ж... Вполне себе взвешенные меры на случай "а вдруг", подобных позиций под Донецком нарыли в 17-м, 18-м годах, на рыбалку полями ехали, чуть в какой то эскарп не залетели... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 година тому, Alvalk сказав: Дитяча наївність. Якщо б з Донбасом прокатило, як з Кримом, вони б пішли далі набагато раніше. Так они уже шли на Изюм, пока не остановили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 час назад, Vinsol2009 сказал: Я тоже смотрел, них не понял, что там не так? Чувак там говорит принцип "нажал и забыл", в итоге нажал и забыл куда улетел патрон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 30 хвилин тому, Alvalk сказав: Щодо Спартанів. Мабуть Притула вже нічого не скаже, тому ось таке пояснення від Бірюкова: Ну тобто десь так і виходить, як я думав, Притула на цьому не наживається, але його медійність, піар і великі партії зробили погане діло. Такі справи треба робити тихіше. Принаймні якщо купляєш щось б/у на ринку, а не нове на заводі Гроші люблять тишу, а Притула розголос, не співало... 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 16 хвилин тому, Костянычь сказав: Вполне себе. взвешенные меры на случай Київ за три дні, а всю Україну за 2 тижні 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Гроші люблять тишу, а Притула розголос, не співало... Розголос з Байрактарами не заважав, навіть навпаки, швидко зібрали, а власник настільки охринів, що дав їх задаром. Але з б/у така тактика не катить. Сподіваюсь, зробить правильні висновки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 16 минут назад, Костянычь сказал: Вполне себе взвешенные меры на случай "а вдруг" та вже ж Урал є - за ним би й сідали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 час назад, outdoor24 сказал: Київ за три дні, а всю Україну за 2 тижні Это кто то из военных говорил, министров, или Скабеева с Соловъевым? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 10 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2022 1 час назад, US7IGN сказал: та вже ж Урал є - за ним би й сідали А хто вiзьме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз