ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 Підготовка до оборони Кримського півострова розпочалась.На фото траншеї в Армянську і на Чонгарі.Знають мабуть що мінувати без толку. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 4 минуты назад, JFK сказал: А що там?))) Та звідки ж я знаю? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 Наші ... https://www.facebook.com/BataBintaroPlaza/videos/1500076670493657 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 Кажуть турецький катер підірвався на російській міні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 6 хвилин тому, Vikctor сказав: Та звідки ж я знаю? Яле сивочолий у ваші штани вже насрав... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 13 хвилин тому, Vikctor сказав: Та звідки ж я знаю? Фух, я подумав що вже хтось вкусив) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Яле сивочолий у ваші штани вже насрав... Гойда! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 11 минут назад, Vinsol2009 сказал: Яле сивочолий у ваші штани вже насрав... Та вам він в рота насрав, а мені нема за що. Я його й не згадував до речі. Це в вас по фрейду... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 А де це наш місцевий кандон мачо подівся? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 8 минут назад, JFK сказал: А де це наш місцевий кандон мачо подівся? Шо, після вечері вже не лячно ?! 😱 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 Я тут згадав - з тиждень тому пан Буданов казав, що до кінця листопада Херсон буде звільнений. Обізнаність цього дядька мене вже трохі лякає... Нагадаю що в тому ж інтерв'ю він сказав про повне звільнення країни десь в літку 23... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 11 хвилин тому, 90BCO сказав: Шо, після вечері вже не лячно ?! 😱 моторошно) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 2 години тому, workover сказав: геомасонские вопросы... нигуя зибе, эт чЁ такое? Спитайте Серьожу щікатура, він експерт в цих питаннях. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 37 хвилин тому, JFK сказав: А де це наш місцевий кандон мачо подівся? Може на завданні? Подвиг Арестовича з раднічком повторює. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 3 10 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 Зеленський "пом'якшив позицію" щодо переговорів із Росією після контактів зі США – ЗМІ Більше читайте тут: gordonua.com/ukr/news/war/zelenskij-pom-jakshiv-pozitsiju-shchodo-peregovoriv-z-rosijeju-pislja-kontaktiv-iz-ssha-zmi-1635129.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: Зеленський "пом'якшив позицію" щодо переговорів із Росією після контактів зі США – ЗМІ Більше читайте тут: gordonua.com/ukr/news/war/zelenskij-pom-jakshiv-pozitsiju-shchodo-peregovoriv-z-rosijeju-pislja-kontaktiv-iz-ssha-zmi-1635129.html gordonua 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 14 минут назад, Vikctor сказал: gordonua Читайте оригінал - www.politico.com/news/2022/11/08/biden-admin-nudging-led-ukraine-to-drop-putin-condition-for-peace-talks-00065679 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 (змінено) 1 година тому, Vikctor сказав: Я тут згадав - з тиждень тому пан Буданов казав, що до кінця листопада Херсон буде звільнений. Обізнаність цього дядька мене вже трохі лякає... Нагадаю що в тому ж інтерв'ю він сказав про повне звільнення країни десь в літку 23... Змінено 9 листопада 2022 користувачем Корнил 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 34 минуты назад, sergio сказал: на что-то ИТшное в политех затолкать, бо все остальное, это потом робота за еду 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 1 час назад, sergio сказал: А сейчас младший в 10-м классе нужно по любому, на что-то ИТшное в политех затолкать, бо все остальное, это потом робота за еду. Не каждый айтишнег получает работу в Гугле, большинство довольствуется работой сисадмина в провинциальном АТБ. Лучше уж сварщик-аргонщик, хороший сварщик на вес золота... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 3 17 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 1 годину тому, Vikctor сказав: Я тут згадав - з тиждень тому пан Буданов казав, що до кінця листопада Херсон буде звільнений. Обізнаність цього дядька мене вже трохі лякає... Нагадаю що в тому ж інтерв'ю він сказав про повне звільнення країни десь в літку 23... Він ще багато чого казав владі перед вторгненням, але його не слухали, а готувались до шашликів на майскіє. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз