Alvalk Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 З Херсона ще новини. Кажуть, що зрадник здох. Сподіваюсь, що не брешуть. 4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 4 минуты назад, Костянычь сказал: . Фронт будут по Днепру выравнивать Може по Дону? 14 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 2 хвилини тому, Костянычь сказав: Не, то ты дырявый, а я не так писал Так, так ти писав.Таку рускую підстилку як ти важко не запам'ятати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костянычь Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 59 минут назад, serg179 сказал: Так, так ти писав.Таку рускую підстилку як ти важко не запам'ятати. Пригорело знатно видать, вот обидно что я тебя не помню совсем... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 2 хвилини тому, Alvalk сказав: З Херсона ще новини. Кажуть, що зрадник здох. Сподіваюсь, що не брешуть. Як би там не було - формат подачі для звичайних рускіх вошей і їх підстилок костяничів вірний.Кожна руская вошь здохне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 8 хвилин тому, Костянычь сказав: Пригорело знатно видать, вот обидно что я тебя не помню совсем... Бо таких як я тисячі, а таких підстилок для рускіх вошей як ти - реально одиниці. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 24 минуты назад, Костянычь сказал: Его давно к сдаче готовят Ага. Прямо как референдум провели и к росии присоединили. 3 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 2 години тому, Бездомный сказав: Розбомбили російські окупанти. - Мамо, а чому, ми розмовляємо мовою тих, хто вбив нашого тата і тата Олі, Петра, Світлани??? І при цьому тією ж мовою розмовляє половина військових, що боронять нашу країну? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 🕯️Умер Керя, позывной Спермоус, боец ЧВК «Вагинер» Настоящий патриот нашей родины и герой СВО. Во время обороны Снигирёвки Кирилл был атакован 10 ракетами из хаймарсов, 9 из них он голыми руками словил, сломал и кинул обратно в нациков, но последняя оказалась слишком твёрдой и тяжелой. Поэтому ради спасения боевых товарищей Спермоус наркыл снаряд своим тузом и погиб от многочисленных оргазмов. Вечная память тебе, воин 😔 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 8 хвилин тому, serg179 сказав: Бо таких як я тисячі, а таких підстилок для рускіх вошей як ти - реально одиниці. Здалось що знаю тебе мало але достатньо.Не думав що є люди які можуть викликати таку пожежу🙂. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 5 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: І при цьому тією ж мовою розмовляє половина військових, що боронять нашу країну? Це така національна ідея - раз за разом наступати на одні й ті ж граблі.І навіть хоронячи дітей і друзів - причинно наслідкові зв'язки не проявляються. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 В мережу вже потрапило відео вбивства спермоусова. VID_20221109_154457_044.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 28 минут назад, Alvalk сказал: З Херсона ще новини. Кажуть, що зрадник здох. Сподіваюсь, що не брешуть. Ну не знаю - цей був ходячим посмиховиськом. Одни стіхі по веліку расєю чого коштували. Краще б сосальдо здох - він і виглядає як готовий здохнути. Я до того, що об'єкти для насмішок краще б повиздихали в останню чергу, а спочатку хай мре сумна русня/сєпари. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 Є й інша, альтернативна, версія: VID_20221109_154619_368.mp4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 58 минут назад, vadimv сказал: А "Вставай страна огромная" "Повстань, народе мій" чому не назвало? мабуть вони про "нацистське" походження пісні не в курсі 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 (змінено) 3 хвилини тому, Бездомный сказав: мабуть вони про "нацистське" походження пісні не в курсі Треба їм частіше нагадувати. Щоб знали своє місце. Змінено 9 листопада 2022 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 (змінено) 13 минут назад, vadimv сказал: Треба їм частіше нагадувати. та в них на рахунок набагато меньш небезпечної для них пісні й досі пердаки бомбить - авторка кривого перекладу під криву кацапську щелепу екскиянка Юна Моріц - люта рашистка В украинском оригинале из конструкции «Переведіть мене через майдан» понятно, что лирический герой - незрячий лирник - одинок, он обращается вслепую: переведите, кто-нибудь. Для автора слушатель песни - кто угодно, любой из многочисленной толпы. В русском же варианте «переведи» мы получаем образ конкретного человека, которому адресовано послание. И тогда получается, что лирник не одинок, ему есть кого попросить о помощи. В русском переводе Ю. Мориц видоизменяются отношения лирника с женщиной, о которой он поёт: «...Там плачет женщина, я был когда-то с нею, Теперь пройду и даже не узнаю...» Когда как у Коротича: «...Де жiнка плаче, та, що був я з нею. Мину її i навiть не пiзнаю... » И ещё: «... З жалями й незабутою любов'ю... Там дужим був i там нiкчемним був я.» Как можно заметить, в переводе Мориц исчезает слово «незабута» - любовь, которую не забыли. Стирается смысл «та самая женщина, с которою я был». Та самая, а не одна из многих! «Единственная» как бы превращается в «одну из». Хотя у Коротича очень целостная история: герой любил женщину, она родила ему сына. Но лирник, ослепнув, почувствовал себя ничтожным и ушёл, продолжая её любить. Ещё осталось неясным, почему в последней строфе «поля не было, где кончился майдан». Но поле должно быть! Ведь майдан - деревенская площадь, окаймлённая не постройками, а полем. Лирник хочет умереть там, в тишине, где пчёлы «в гречке стонут глухо», но он слеп, он идёт по памяти и не знает, что его городок вырос, поле застроили, а майдан поглотил его самого. Вот в чём трагедия - ему некуда идти даже чтобы умереть, и нет никого, кто отозвался бы на его просьбу. Змінено 9 листопада 2022 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ruslan7 Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 Зі Святом) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 1 хвилину тому, Ruslan7 сказав: Зі Святом) Мирного рошену не буде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 (змінено) 45 минут назад, Ruslan7 сказал: Зі Святом) - що воно ? - ніщо . шестикратний батько чому бабИ народжують від генетичного сміття Змінено 9 листопада 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 Кажуть Харків.Таки доходить по троху👍. VID_20221109_161636_023.mp4 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 8 хвилин тому, ЧортПобьєрі сказав: Кажуть Харків.Таки доходить по троху👍. VID_20221109_161636_023.mp4 Пишуть, що "відправили на зберігання " Тобто ще не повністю дійшло. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 10 хвилин тому, vadimv сказав: Пишуть, що "відправили на зберігання " Тобто ще не повністю дійшло. Ще є в запасі діти, мабуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 (змінено) 55 хвилин тому, vadimv сказав: Треба їм частіше нагадувати. Щоб знали своє місце. Нагадую. У гарному виконанні. Змінено 9 листопада 2022 користувачем iiigolkin 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 листопада 2022 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2022 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз