Vikctor Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 1 минуту назад, Alvalk сказал: Інформнапалм: За невдачі на фронті знято командувача Західного військового округу Олександра Журавльова. Новим командувачем ЗВО став генерал-лейтенант Бердніков Роман Борисович Схоже, вони "Квартет" Крилова неуважно читали. Журавльова призначили після харківського провалу. А його папередника за два тижні до відставки. Якась чєхарда... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 Только что, Vikctor сказал: Чому не знайшлося? Я пам'ятаю як кроль волав з цього приводу в 2014-му році й наче погодився на цю роль. На словах. Злі язики кажуть, що гроші перемогли, але я особисто з цім не погоджуюсь. Но факт є факт - чомусь в нього не вийшло ціной жертовності зробить прорив країни... Хоча багато дописувачів дуже негативно відносяться до Тимошенко, але, треба віддати їй належне - реприватизація "Криворіжсталі" і продаж іноземному інвестору на чесному аукціоні, це - однозначно плюс в її карму. І список таких підприємств для реприватизації у неї був обширний. Якби всі ці підприємства викупили іноземні інвестори, то наші олігархи отримали би конкуренцію замість своїх монополій і, дійсно, міг би бути економічний прорив. У 2005-ому був шанс, але олігархи з Ющенком домовилися, не без допомоги політика-олігарха, який був своїм і серед "помаранчевих" і "біло-голубих" 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 Тільки що, Vikctor сказав: Журавльова призначили після харківського провалу. А його папередника за два тижні до відставки. Якась чєхарда... Кантона треба призначити, ось де уміщщє! 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 36 хвилин тому, serg179 сказав: На святе руку підіймати? Для циган(а) немає нічого святого. Змінено 2 жовтня 2022 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 3 минуты назад, Vikctor сказал: Чому не знайшлося? Я пам'ятаю як кроль волав з цього приводу в 2014-му році й наче погодився на цю роль. На словах. Злі язики кажуть, що гроші перемогли, але я особисто з цім не погоджуюсь. Но факт є факт - чомусь в нього не вийшло ціной жертовності зробить прорив країни... Ну так... Я про нього не хотів писати, бо знов може початись срач. Бо є різне ставлення до нього. Але факт, що він таки почав втілювати непопулярні реформи. Який після цього став його рейтинг - всі ми пам'ятаємо. Тому його швиденько прибрали, щоб це не торкнулося всієї коаліції. Бо нарід не зрозумів. По факту його втопили свої ж. В підсумку це було лише невелике відтермінування краха коаліції. А для країни це було дуже погано. Якось так. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 4 хвилини тому, Vikctor сказав: Чому не знайшлося? Я пам'ятаю як кроль волав з цього приводу в 2014-му році й наче погодився на цю роль. На словах. Злі язики кажуть, що гроші перемогли, але я особисто з цім не погоджуюсь. Но факт є факт - чомусь в нього не вийшло ціной жертовності зробить прорив країни... Краще не починайте. Яресько, Гонтарева, Супрун та інші... Їх з лайном з'їли при найменших спробах шатати систему. Не треба писати, що вони крадійки/некомпетентні і т.д. і т.п. Будь-яка особистість на тих посадах була б перемелена Бенею та іншими, чиїх статків стосувалося їх діяльність, під радісне улюлюкання натовпу. 9 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 2 хвилини тому, vadimv сказав: Для циган немає нічого святого. Це Ви про когось конкретного чи про увесь нарід? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 10 минут назад, Вячеслав63 сказал: Хоча багато дописувачів дуже негативно відносяться до Тимошенко, але, треба віддати їй належне - реприватизація "Криворіжсталі" і продаж іноземному інвестору на чесному аукціоні, це - однозначно плюс в її карму. І список таких підприємств для реприватизації у неї був обширний. Якби всі ці підприємства викупили іноземні інвестори, то наші олігархи отримали би конкуренцію замість своїх монополій і, дійсно, міг би бути економічний прорив. У 2005-ому був шанс, але олігархи з Ющенком домовилися, не без допомоги політика-олігарха, який був своїм і серед "помаранчевих" і "біло-голубих" Я розумію ваши еротичні мрії стосовно цієй бабці, але приватизація Криворіжсталі - єдиний плюс в карму цієй тваринкі, який тоне в океані мінусів. Змінено 2 жовтня 2022 користувачем Vikctor 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 20 минут назад, Alvalk сказал: В нас таких сміливців не знайшлось. Бо якщо в Польщі це не зрозуміли і не переобрали, то в нас нарід за таке і революцію влаштувати може. Вы в спячке были последние 7 лет?)) В 15-17 годах как раз провели те реформы, которые должны были провести в начале 90-х. И обратно никто газ по гривне возвращать не будет, и революций по этому поводу тоже) 4 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 4 хвилини тому, serg179 сказав: Це Ви про когось конкретного чи про увесь нарід? Про конкретного. Увесь нарід мене не уповноважував. Змінено 2 жовтня 2022 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 2 минуты назад, MaxS сказал: Краще не починайте. Яресько, Гонтарева, Супрун та інші... Їх з лайном з'їли при найменших спробах шатати систему. Не треба писати, що вони крадійки/некомпетентні і т.д. і т.п. Будь-яка особистість на тих посадах була б перемелена Бенею та іншими, чиїх статків стосувалося їх діяльність, під радісне улюлюкання натовпу. Я нічого поганого про згаданих осіб наче не писав. Але вище робили порівняння з Польщєю - мовляв їх політикі втілилі непопулярні але вкрай потрібні країні реформи ціною власних кар'єр, а в нас таких самогубців не знайшлося. Я навпаки стверджую, що знайшлися, але підсумок чомусь не схожий на польский... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 Только что, DimaF сказал: В 15-17 годах как раз провели те реформы, которые должны были провести в начале 90-х. Ви якось бурно зреагували. Я завжди кажу, що влада в 2014-2019 зробила дуже багато корисного. Але більшість - в перші роки, до фактичного развалу коаліції. Але коли я казав про шокову терапію, я мав на увазі, що Польща наплювала на соціальну складову і всі гроші пустила на розвиток. І зараз в них є і економіка, і соціальна складова. А ми хоч і робили реформи, але соціальну складову не чіпали. А коли прийшов Гройсман - то був вже повний популізм саме на соціальній складові. Розвиток при цьому був, але більш повільний 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Я нічого поганого про згаданих осіб наче не писав. Але вище робили порівняння з Польщєю - мовляв їх політикі втілилі непопулярні але вкрай потрібні країні реформи ціною власних кар'єр, а в нас таких самогубців не знайшлося. Я навпаки стверджую, що знайшлися, але підсумок чомусь не схожий на польский... казка про золоту рибку - то наче про кацапів. "Хочу як в Польші" за місяць не спрацює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 3 минуты назад, Alvalk сказал: А коли прийшов Гройсман - то був вже повний популізм саме на соціальній складові. Розвиток при цьому був, але більш повільний А что Гройсман царь какой то?? Никто до сих пор не трогает матерей -одиночек (те еще ТП) афганцев (нахера они сейчас, и за что им льготы)?? 6 минут назад, Vikctor сказал: Я навпаки стверджую, що знайшлися, але підсумок чомусь не схожий на польский... Почему?? Как раз после реформ все поперло, и в 21-22 у нас уже рекорды и по всем показателям были. Думаю одна из причин почему ху*ло войну начал. Еще бы года 2-3 и мы бы с восточной Европой почти сравнялись. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Але коли я казав про шокову терапію, я мав на увазі, що Польща наплювала на соціальну складову і всі гроші пустила на розвиток. І зараз в них є і економіка, і соціальна складова. Якраз навчався, коли в Польші була шокова терапія. І деякі з викладачів мали причетність до закладання нашої системи. Всі лекції/підручники/статті/монографії були про "нашу унікальну перехідну економіку" і будь-які питання про швидкі реформи дуже нагадували бидлоруські і кацапські мантри "хочете щоб було як на Майдані?", тільки замість Майдану страшилкою була Польша. Ну і в цей час по аналогії з рашою активно вели приватизацію за мушлі і буси. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 2 хвилини тому, vadimv сказав: Про конкретного. Увесь нарід мене не уповноважував. Ви спеціально пишите свої тексти як Кличко-задача запутать вєроятного протівніка🤦♂️. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 11 хвилин тому, MaxS сказав: казка про золоту рибку - то наче про кацапів. "Хочу як в Польші" за місяць не спрацює. Мені так здається, що після нинішніх подій відбудеться масова переоцінка цінностей, починаючи зі ставлення до армії та зброї і закінчуючи ставленням до житла та авто. Змінено 2 жовтня 2022 користувачем vadimv 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 (змінено) 4 хвилини тому, MaxS сказав: будь-які питання про швидкі реформи дуже нагадували бидлоруські і кацапські мантри "хочете щоб було як на Майдані?", тільки замість Майдану страшилкою була Польша. ...а потім вони хутко затулили пельку на тему Польщі. Змінено 2 жовтня 2022 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 5 минут назад, DimaF сказал: А что Гройсман царь какой то?? Ні, це було головне гальмо реформ. Але чомусь він всіх влаштовував Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 6 хвилин тому, serg179 сказав: Ви спеціально пишите свої тексти як Кличко-задача запутать вєроятного протівніка🤦♂️. Ніт, читачі моєї книжки не скаржилися. Інша справа, що багато хто читає щось своє замість написаного... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 1 хвилину тому, vadimv сказав: моєї книжки Навіть не буду питати- що це😜🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 Тільки що, serg179 сказав: Навіть не буду питати- що це😜🤣🤣 Воно вам не треба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 12 хвилин тому, DimaF сказав: Никто до сих пор не трогает матерей -одиночек Взагалі-то їм виплати ФАКТИЧНО відмінили. Ну, тобто на папері вони є, але в реальності там або копійки (реально), або дуля без маку. То Ви просто не в курсі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 30 минут назад, MaxS сказал: під радісне улюлюкання натовпу. "Распни его..."(С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 2 жовтня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2022 12 хвилин тому, vadimv сказав: Мені так здається, що після нинішніх подій відбудеться масова переоцінка цінностей, Не відбудеться. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз