Скромный прораб Опубліковано: 30 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 8 минут назад, Вячеслав63 сказал: Хулі там думать, там ваших багато. Харьковчан? Никого из знакомых((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 2 минуты назад, Агидель сказал: А я как-то послушала откровения ее продюсера, и стала терпимей к ней относиться, типа жалостней. Девочка-подросток, которую отдали зрелому мужику-растлителю в счет будущих гонораров. Он ее вроде в 15 лет взял в оборот, поэтому и наблюдаем распад личности и утрату моральных ориентиров. Це така прозаїчна історія між продюсером і виконавицею, що можете копнути будь-де і попадете в ціль. Мєладзе - Брєжнева з останніх. Білик - Нікітін, Кароль - Огир. Та можна безліч перелічувати, як у нас, так і на Заході. 15 років - звичайно, кримінал, але суть таких взаємовідносин часто через ліжко. О, ще згадав - Кіркоров - Пугачова, тут навпаки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 8 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Вам дніпровським, звичайно, видніше. Щось мало віриться, що Ярош теж хвойда. pravyysektor.info/partiya-novyny-poglyad/andriy-tarasenko-pro-rozbizhnosti-z-yaroshem-chomu-nacionalisty-prograyut Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 3 часа назад, Скромный прораб сказал: Странная ситуация, через час в России "праздник" присоединение новых "республик" и областей, а в Лимане для них, тем временем, жопа жопская. Не понятно, что ждать. Не знаю кто как, а я очкую(((( Я сміятись не буду, гіркін анонсує, що ядерна зброя вже готова до використання. Ситуація важка і не прогнозована, особливо коли захід не подає конкретних знаків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 26 минут назад, vadimv сказал: росія спробує захопити Луцьк, Львів та Київ, - військовий аналітик Олег Жданов В ближайшее время вряд ли - при поражениях на слобожанщине, они будут вгрызаться в таврии, им важен южный теведе (при разбитых переправах засыпали щебенкой каховский шлюз для переброски на днепровское правобережье). 14 минут назад, Скромный прораб сказал: Слава Богу я в Эстонии, время есть В принципе под натовским зонтиком то намного спокойнее, недаром чухонские чиновники смело высказываются. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 30 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 1 минуту назад, karbo сказал: Я сміятись не буду, гіркін анонсує, що ядерна зброя вже готова до використання. Ситуація важка і не прогнозована, особливо коли захід не подає конкретних знаків. Да не до смеха, согласен. Сегодня, завтра над Украиной @анет, 100%. Вопрос где 1 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 1 час назад, Dmitriy_S сказал: але в даному випадку має рацію. В багатьох сенсах українці недалеко втікли від кацапів. Багато в чому перескочити вдалося північних сусідів, але про це після війни)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 7 минут назад, karbo сказал: Я сміятись не буду, гіркін анонсує, що ядерна зброя вже готова до використання. Ситуація важка і не прогнозована, особливо коли захід не подає конкретних знаків. А де це він анонсує? Бо в телеграмі він дає посилання на таке -" И по-поводу всех действия путинистов и путинского проамериканского прожидовского русофобского режима: Все это производится таким образом и в таком контексте, что никакой пользы, кроме вреда России и Русским не принесет. Сложно победить врага под руководством этого самого врага." Там, як завжди, зрада зрадная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 7 минут назад, Скромный прораб сказал: Да не до смеха, согласен. Сегодня, завтра над Украиной @анет, 100%. Вопрос где Тіпун тобі на твій поганий язик. (у всіх сенсах) 11 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: 11 минут назад, karbo сказал: Я сміятись не буду, гіркін анонсує, що ядерна зброя вже готова до використання. Ситуація важка і не прогнозована, особливо коли захід не подає конкретних знаків. Показать А де це він анонсує? Бо в телеграмі він дає посилання на таке -" В тому же телеграмі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 8 часов назад, murava сказал: Ты глянь как знатно плавит патриотов, когда их тыкаешь лицом в зеркало Мобилизация у кацапов и затыкание дырок на границах - это йохохо и бутылка рому, принуждение, насилие и просто позор всем бегущим, ржем в лицо всем отказникам, угораем над призванными. Мобилизация в Украине - аналогичное затыкание дырок на границе, почти аналогичная ловля по улицам и блокпостам - но позвольте, это же точно другое! Это проявление патриотизма и доверия собственным гражданам. Никак не иначе! Вы забываете, что есть нюанс. раша гонит своих сограждан массово воевать в чужей стране. И рвут когти из раши те, кто еще вчера обклеивался буковками z с макушки до пят. И т.д. и т.п. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 3 минуты назад, Скромный прораб сказал: Вопрос где Пионтковский озвучил возможный протокол натовского ответа (правда или нет очень трудно сказать, т.к. тот передаёт своё частное мнение, основываясь на тех же частных источниках) - для начала в течение получаса уничтожается весь чорный флот (основываясь на перевесе в несколько раз тех же крылатых ракет). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 Донецк, 29 сен — ДАН. Украинский миллиардер, владелец футбольного клуба «Шахтёр» и ряда предприятий Ринат Ахметов лишен недвижимого имущества на территории ДНР, оно обращено в госсобственность. Об этом говорится в постановлении Государственного комитета обороны, документ имеется в распоряжении ДАН Догудівся. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Crazy Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 11 минут назад, Скромный прораб сказал: Да не до смеха, согласен. Сегодня, завтра над Украиной @анет, 100%. Вопрос где Иди на*** 6 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 2 минуты назад, 7351 сказал: Гасла мало допомогають. НАТО поки мовчить, як і світові лідери. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 (змінено) 5 хвилин тому, karbo сказав: Гасла мало допомогають. За гасла людей вбивають та катують -- мабуть тому, що "не допомагають". Змінено 30 вересня 2022 користувачем 7351 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 1 минуту назад, 7351 сказал: За гасла людей вбивають та катують -- мабуть тому, що "не допомагають". Давай ще гаслати гаслами по гаслах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 1 хвилину тому, karbo сказав: Давай ще гаслати гаслами по гаслах Не звезди! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
badgy Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 Vitalii Chepynoga 16 мин. · Що цікаво, «правильні українські російськомовні люди» реагують на претензії агресивно, навіть на жартівливі. Ну, то таке. Не страшно. Якось це поборимо разом. Головне ось в чому. В Україні досі існувало кілька глибинних пластів «російськомовності». Наприклад, весь український світ йоги був російськомовний. Всі «собачники» в Києві говорили з своїми собаками виключно російською (стаять, сідєть, рядам). Навіть, коли самі власники собак - україномовні в побуті. Російською розповідали анекдоти. Але зараз майже всі йога-тічери перейшли на українську. Собакам в Києві (!!!) кажуть: «Поряд!». І, найголовніше! Як помітила Таня Доній: на парканах міста все частіше пишуть: «Олю, я кохаю тебе!». А не «Оля я тебя люблю»… І це саме та революція, що кількох Майданів варта… Я ще сьогодні бачив на заборі слово «хyй». Зовсім свіже, і теж - українською!!! :)) 5 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 7 минут назад, karbo сказал: Гасла мало допомогають. НАТО поки мовчить, як і світові лідери. Спеціально для Вас анонс, не забудьте включить телевизор: 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 6 минут назад, 7351 сказал: Стою на асфальте я в лыжи обутый... Нам уже надо в НАТО? А вроде еще недавно говорили, что не надо. А кто-то еще говорил, что война началась потому, что 5-й Президент Украины объявил этот курс. 3 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 30 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 вересня 2022 Только что, 7351 сказал: Не звезди! Не буду більше, бо знаю, що на форумі тебе вже тричі розстріляли, вісім разів повісили та чотири рази четвертували за гасла. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз