ЧортПобьєрі Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 🤣🤣🤣🤣.Щур втратив віру в боха🤦♂️ і здобув віру в українців👍 VID_20220925_230246_866.mp4 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 15 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Такі повідомлення ,в основному, це наші тролять🤣.Хоча все може бути.Від русских можна очікувати будь чого.Я то знаю. Не это правда. Наши там тролят мама не горюй, есть за что. Но это было даже с фотками. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 1 хвилину тому, OlaR сказав: Так в нас мобілізація вже йде. Про яку ще тре казати? Про те, що буде важко, всі і так знають. Навіщо про це весь час казати? Судячи по нашому населенню яке чесно збиралось на шашлики- про це потрібно говорити по декілька раз на день. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 3 минуты назад, OlaR сказал: Так в нас мобілізація вже йде. Про яку ще тре казати? Про те, що буде важко, всі і так знають. Навіщо про це весь час казати? у нього робота така 😂, зміцнювати протестні настрої, сіяти паніку. 10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 1 минуту назад, ЧортПобьєрі сказал: Судячи по нашому населенню яке чесно збиралось на шашлики- про це потрібно говорити по декілька раз на день. це ти судиш по собі,а в моєму під'їзді вже четверо(разом зі мною) мобілізовано.це десь з десяти. з них троє добровільно з'явились,без відмазок,якщо ти розумієш про що я кажу ☝️ 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 3 хвилини тому, AOZ1 сказав: Не это правда. Наши там тролят мама не горюй, есть за что. Но это было даже с фотками. Цілком можливо- паніка☝️.Зараз вся увага на Дагестан- мізерний шанс що там щось буде - поки зберігається.Це б нам ой як допомогло б. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 2 часа назад, vadimv сказал: "Идём на убой со мной" В Хабаровском крае агитатор во время процесса мобилизации заявил, что мужики должны пойти на убой, если они не «ссыкуны». Є відео. Вони не проти війни чи мобілізації. Сперічаються лишень про те, що не слід ось так прямо казати на забій... на забій.MP4 4 часа назад, karbo сказал: ... арестович, який практично висловлює державну позицію в цьому питанні. Зовсім у цьому не впевнений. Останнім часом він тупо пересказує фейгіну зміст зедканалів за минулу добу. В мене й раніше були підозри, що в нього тупо немає джерел війсковой інформації. Навколополітичні напевно є. 4 часа назад, Бездомный сказал: США попередили Росію, що застосування ядерної зброї матиме катастрофічні наслідки для РФ Джерело: https://censor.net/ua/n3369483 можливе застосування ядерної зброї вперше з часів Другої світової війни мабуть кацапи дали привід для подібниго попередження ? Мене турбує, що цю заяву зробив курча Салліван, а яструби Блінкен чи Остін подібного досі не казали. 3 часа назад, AOZ1 сказал: Там росгвардии как раз 300 000. Впевнений що наразі значно меньше, бо частина залишилась в українськой землі. Наши якийсь бізнес з полоненимі мутять. Цікаво виглядає. бізнес на полонених.mp4 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 6 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Цілком можливо- паніка☝️.Зараз вся увага на Дагестан- мізерний шанс що там щось буде - поки зберігається.Це б нам ой як допомогло б. розумниииий,аж страшно! ☝️ ))) і головне,яке мислення "стратегічне" ,який "масштаб",який "глибокий аналіз" і "тонке відчуття ситуаціі"!!! чорт одним словом... 1 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 Тільки що, Юрий Киев сказав: розумниииий,аж страшно! ☝️ ))) і головне,яке мислення "стратегічне" ,який "масштаб",який "глибокий аналіз" і "тонке відчуття ситуаціі"!!! чорт одним словом... Юра , ви поводите себе як шавка. Зі сторони дуже жалюгідно виглядає. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: Юра , ви поводите себе як шавка. Зі сторони дуже жалюгідно виглядає. Та звичайно,як же може по іншому))) якесь падло збрехало і робить морду козлячу -"а нічого і не було". і звикло це падло брехати постійно. спати буде сьогодні це падло погано ☝️ в голові це буде крутитись і не давати спати почуття своєї ницисті і нікчемності. боягузтво визнати провину - це говорить багато про що. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 5 хвилин тому, Юрий Киев сказав: Та звичайно,як же може по іншому))) якесь падло збрехало і робить морду козлячу -"а нічого і не було". і звикло це падло брехати постійно. спати буде сьогодні це падло погано ☝️ в голові це буде крутитись і не давати спати почуття своєї ницисті і нікчемності. боягузтво визнати провину - це говорить багато про що. Я ніколи нікого не обманюю.Ви самі заплутались в потоці свого гівна яке виливаєте на сторінки цього форуму.Я ще жодного разу не бачив щоб через 15 хв після появи Ви не бризкались в когось жовчею. 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 44 минуты назад, Юрий Киев сказал: мадам,ви геостратег 80 левела я так розумію,у вас претензіі до ЗСУ,що не змогли весь кордон прикрити - довжину без вікі знаєте хоч,а також всі важливі об'єкти,чи до яценюка,що стіну під Гостомелем не побудував? Я знаю, что самое очевидное направление вторжения - не было ни прикрыто, ни оборудовано для обороны, наши защитники полегли там ни за что, и русня маршем прошла за пару дней до Мариуполя. Чего я не знаю - когда будет следующий обмен военнопленными, которых там за раз орки получили больше двух тысяч. 2 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 1 минуту назад, Агидель сказал: Я знаю, что самое очевидное направление вторжения - не было ни прикрыто, ни оборудовано для обороны, наши защитники полегли там ни за что, и русня маршем прошла за пару дней до Мариуполя. Чего я не знаю - когда будет следующий обмен военнопленными, которых там за раз орки получили больше двух тысяч. ні,ну зрозуміло,що ви то - огого! всі направлення знали,і що прикривати знали,а от генштаб і Залужний не знав. ТОМУ І ЗАХИСНИКИ ЗАГИНУЛИ "НІ ЗА ЩО" . ну,такі вислови - це дно ,дніще. немає слів,одні вирази. 3 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 11 минут назад, Юрий Киев сказал: ні,ну зрозуміло,що ви то - огого! всі направлення знали,і що прикривати знали,а от генштаб і Залужний не знав. ТОМУ І ЗАХИСНИКИ ЗАГИНУЛИ "НІ ЗА ЩО" . ну,такі вислови - це дно ,дніще. немає слів,одні вирази. Прічому мадам про це все дізналася із Польщі... Який стратег пропадає, покі доводиться задовольнятися нікчемами Залужним, Шапталой, Сирським, Наєвим та іншими марними генералами... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 (змінено) 46 минут назад, Vikctor сказал: Зовсім у цьому не впевнений. Останнім часом він тупо пересказує фейгіну зміст зедканалів за минулу добу. В мене й раніше були підозри, що в нього тупо немає джерел війсковой інформації. Навколополітичні напевно є. Безпредметна суперечка, достатньо переглянути його відео, щоби переконатися про що він говорив. У його думці частина думки його оточення. Значить вони там так у верхах вважають. При тому, жодних заперечень цьому я так і не чув. Змінено 25 вересня 2022 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
badgy Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 (змінено) по поводу призыва крымских татар Змінено 25 вересня 2022 користувачем badgy 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
John_ Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 3 часа назад, ЧортПобьєрі сказал: Ще по Дагистану - максимально швидко засудять декількох протестувальників до серйозних термінів - на цьому все й закінчиться.Надовго.Я так думаю. Не зрозумів. А тисячу порушників що просто так відпустять чи їх не наздогнали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 2 хвилини тому, John_ сказав: Не зрозумів. А тисячу порушників що просто так відпустять чи їх не наздогнали? Де Ви там 1000 побачили🙂? Затримано біля 100 чоловік - остальні розбіглись. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 51 минуту назад, Юрий Киев сказал: ні,ну зрозуміло,що ви то - огого! всі направлення знали,і що прикривати знали,а от генштаб і Залужний не знав. ТОМУ І ЗАХИСНИКИ ЗАГИНУЛИ "НІ ЗА ЩО" . ну,такі вислови - це дно ,дніще. немає слів,одні вирази. Ну если вам хочется других висловів - единий информационный марафон в помощь. Там все говорят одинаковые одобренный тексты. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
John_ Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 3 часа назад, ЧортПобьєрі сказал: Не маю жодного сумніву.Але тільки дурень не розуміє чим загрожує їх мобілізація Україні.Тож логічно було б щоб хтось з політичного керівництва зробив звернення до народу типу: готуйтесь також до мобілізації , буде дуже важко, але це потрібно щоб вистояти і т.д. Правда зараз найважливіша зброя. Хімарси, абрамси, ф16 зараз найважливіша зброя. Достатньо посадити 5к наших воїнів за хімарси а не піхотою бігати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Агидель Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 39 минут назад, Vikctor сказал: Прічому мадам про це все дізналася із Польщі... Який стратег пропадає, покі доводиться задовольнятися нікчемами Залужним, Шапталой, Сирським, Наєвим та іншими марними генералами... Решили прикрыться громкими именами? Так они военные - они политических решений не принимают. А кто у нас там с Крымом накануне вторжения шаттлы запускал, чтобы покатушки удобные были? Та ладно, не парьтесь - все хорошо и вы самые патриотичные патриоты, не берите дурное в голову.) 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 6 минут назад, Агидель сказал: Ну если вам хочется других висловів - единий информационный марафон в помощь. Там все говорят одинаковые одобренный тексты. а ви вибираєте гнати дніще? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 (змінено) 9 минут назад, Агидель сказал: Решили прикрыться громкими именами? Так они военные - они политических решений не принимают. А кто у нас там с Крымом накануне вторжения шаттлы запускал, чтобы покатушки удобные были? Та ладно, не парьтесь - все хорошо и вы самые патриотичные патриоты, не берите дурное в голову.) ))) шаттли,покатушкі...мда... яке це має відношення до вирішення військових завдань,чи в вашій голові - генштаб,командування секторів не відпрацьовує план оборонних дій ? єрмак з арестовичем заважає? Змінено 25 вересня 2022 користувачем Юрий Киев 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 2 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
John_ Опубліковано: 25 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 25 вересня 2022 (змінено) 32 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Де Ви там 1000 побачили🙂? Затримано біля 100 чоловік - остальні розбіглись. Як так. За лист з написом раніше засуджували. А тут тисячі скандують нет войне і безкарно розійшлись. Походу росгвардія все таки гниє в українській землі. Змінено 25 вересня 2022 користувачем John_ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз