mastervovik Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 6 минут назад, Вячеслав63 сказал: А давно ж казали, ще при сивочолому, що Медведчука треба арештувати і обміняти на наших полонених. Ни хера вы не понимаете... Сивочолый, тогда поднимал цену медведчук у, шоб его потом выменять на Азовцев! Все ходы просчитаны) 4 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 1 час назад, sergio сказал: Але є нюанс... Так, при шостому він став одноразовим 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 1 минуту назад, Alvalk сказал: Так, при шостому він став одноразовим "Фігурально виражаясь", він таким був ще з радянських часів. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 9 годин тому, eam сказав: Уже в конце июля - августе тупо разворачивали всех подряд если возраст больше 18 лет даже имевших весь пакет документов, справки из военкоматов и пр. Это не так. Имею пример родычей, которые в августе съездили в Польшу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 1 минуту назад, Вячеслав63 сказал: "Фігурально виражаясь", він таким був ще з радянських часів. таким? чи може все ж таки штопаним ? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 15 минут назад, vadimv сказал: Это не так. Имею пример родычей, которые в августе съездили в Польшу. Вы про студентов? Если что разговор о них а не вообще за выезд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 (змінено) 1 година тому, eam сказав: Вы про студентов? Если что разговор о них а не вообще за выезд. Напомню: Цитата тупо разворачивали всех подряд если возраст больше 18 лет Змінено 22 вересня 2022 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 (змінено) 33 минуты назад, Alvalk сказал: таким? чи може все ж таки штопаним ? ) Штопаним він став при шостому. Змінено 22 вересня 2022 користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 (змінено) 25 минут назад, vadimv сказал: Напомню: Внимательнее читайте все сообщение и то на которое ответ чтобы понять о чем идет речь а не вырывайте из контекста одно предложение вклиниваясь в разговор. Не будьте как журналисты... Змінено 22 вересня 2022 користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 Слава Героям АЗова 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 (змінено) 8 годин тому, OlaR сказав: В школі точно ніде не можна. Можна. Крапка. 8 годин тому, OlaR сказав: А де я казала, що в мене є гроші, щоб віддати дитину у пансіон? Вас про це хтось питав? Чи була мова про те, що неповнолітня дитина може навчатись в закладах (середня освіта) Європи без присутності там батьків? Мабуть, це тяжко, сприймати чиїсь можливості, як особисту образу, якщо ви все, про що б не говорили, приміряєте на себе? 8 годин тому, OlaR сказав: Бюрократична машина Польщі не знала, що він навчається у виші? Ні, не знала, бо в поляків , в цьому віці, діти навчаються в школі. 8 годин тому, OlaR сказав: Він же навчальну візу повинен був отримати? Так, отримав. 8 годин тому, OlaR сказав: Вони Вам в Україну написали? Чи в гуртожиток університету? Ні, прийшов лист з мерії на ім'я сина, на адресу гуртожитка. Якщо вас це так турбує, можете написати листа в мерію Вроцлава з запитом, чого вони, більш, ніж 10 років тому, були такі роз.іздяї, що загубили студента з України і викликали батьків. 8 годин тому, OlaR сказав: Чи таки опікунам? Ще раз, дуже повільно, по літерам. Ніяких опекунів не було потрібно, як не потрібно було і проживання батьків, коли неповнолітня дитина знаходилась на навчанні. Більш того, обов'язковою умовою було відкриття особистого рахунку на ім'я сина. Це єдиний випадок, коли батьки повинні дати дозвіл, тому я була присутня в банку, коли відкривали рахунок. Я не єдина форумчанка, в кого дитина навчалась в Польщі. Але, розумієте, прохати їх підтвердити мої слова, це дуже жорстоко по відношенню до них, тому що спілкування з вами , крім того, що це випробування, ще і марно витрачений час. 8 годин тому, OlaR сказав: Мабуть брешуть. Наприклад, неповнолітній на прийомі у лікаря повинен бути з законним опікуном. Все, що потрібно для запису до лікаря, це страховка. В лікаря був сам. Розумієте, в мене є особистий практичний досвід навчання дитини в державному універі Польщі. Як і в іншіх форумчан. Якщо б я десь помилилась з відповідью, хтось з них сказав про це. Як ви там казали ? В інеті кожен робить те, що бажає. Тому розважати вас тим, що відповідати на ваші безглузді питання, більш не маю бажання. Змінено 22 вересня 2022 користувачем allanek 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 1 час назад, Вячеслав63 сказал: А давно ж казали, ще при сивочолому, що Медведчука треба арештувати і обміняти на наших полонених. 1 час назад, mastervovik сказал: Ни хера вы не понимаете... Сивочолый, тогда поднимал цену медведчук у, шоб его потом выменять на Азовцев! Все ходы просчитаны) Я уявляю скільки б за Порошенка РФ військових повернуло. Впевнений, що якби осудили і віддали Порошенко (як співучасника ВЕдмедчука), Україні взагалі б всіх полонених повернули :). А його б у РФ засудили вже, потім передали кудись в ОРДЛО і демонстративно там повісили/розстріляли :)... тобто сивочолого настигла б його карма те, що створив, те його в підсумку і покарало. А ще якби Європа регіоналів усіх повернула в Україну (дивно, чому цим ніхто не займається. Є ж затяті сепари такі як Рабінович, помічник медведчука - Шуфрич, хто там відверто, ще топив за "руський мир"?)? У РФ не було б стільки людей, скільки ми можемо обміняти. 2 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 50 хвилин тому, eam сказав: Внимательнее читайте все сообщение и то на которое ответ чтобы понять о чем идет речь а не вырывайте из контекста одно предложение вклиниваясь в разговор. Не будьте как журналисты... Ясно, опять я неправильно цитирую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 6 хвилин тому, laritus сказав: Є ж затяті сепари такі як Рабінович, помічник медведчука - Шуфрич, хто там відверто, ще топив за "руський мир"?)? Бойко. Літав на літаку в москву разом з мертветчуком. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 7 минут назад, laritus сказал: Я уявляю скільки б за Порошенка РФ військових повернуло. Впевнений, що якби осудили і віддали Порошенко (як співучасника ВЕдмедчука), Україні взагалі б всіх полонених повернули :). А його б у РФ засудили вже, потім передали кудись в ОРДЛО і демонстративно там повісили/розстріляли :)... тобто сивочолого настигла б його карма те, що створив, те його в підсумку і покарало. А ще якби Європа регіоналів усіх повернула в Україну (дивно, чому цим ніхто не займається. Є ж затяті сепари такі як Рабінович, помічник медведчука - Шуфрич, хто там відверто, ще топив за "руський мир"?)? У РФ не було б стільки людей, скільки ми можемо обміняти. Что ты несёш дыбилоид?? 8 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 15 хвилин тому, dvr002 сказав: Слава Героям АЗова Серед всього, що стосується звільнення азовців, бачила таке, що 5-ро, що зараз перебувають в Туречинні, згідно умов обміну, повинні там залишитись до закінчення війни. Це дійсно так? Хтось щось бачив-читав на підтвердження. Коли дивилась перші кадри повернення, які змучені і видно, що не надавалось медичної допомоги , згадала кадри, де полонений орк, чистенький, ситий, з апаратом Єлізарова в руці, розповідає своїй самкі про те, що було дві операціі, що руку йому склали і ще будуть робити операцію. Не буду казати, що за почуття в мене від того порівняння. Тільки одне- хай здохнуть всі тварюки, нема жалю ні до кого з них. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 (змінено) 2 минуты назад, allanek сказал: Серед всього, що стосується звільнення азовців, бачила таке, що 5-ро, що зараз перебувають в Туречинні, згідно умов обміну, повинні там залишитись до закінчення війни. Це дійсно так? Хтось щось бачив-читав на підтвердження. Коли дивилась перші кадри повернення, які змучені і видно, що не надавалось медичної допомоги , згадала кадри, де полонений орк, чистенький, ситий, з апаратом Єлізарова в руці, розповідає своїй самкі про те, що було дві операціі, що руку йому склали і ще будуть робити операцію. Не буду казати, що за почуття в мене від того порівняння. Тільки одне- хай здохнуть всі тварюки, нема жалю ні до кого з них. Погано гуглите. Є пояснення Зеленського. uainfo.org/blognews/1663806577-p-yatero-ukrayinskih-komandiriv-ne-povernutsya-do-ukrayini.html Змінено 22 вересня 2022 користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 (змінено) 6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Погано гуглите. Погано розумієте те, що читаєте. Я питала про інші підтвердження того, що вже прочла в цьому репортажі . Змінено 22 вересня 2022 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 (змінено) 29 минут назад, DimaF сказал: Что ты несёш дыбилоид?? чому саме росіяни завжди мене намагаються образити?! Не вмієте спілкуватися, не цитуйте (робіть як ваші колеги – дизлайкайте :)). Чого вас дратує, що в когось свій погляд є? Звикли бичиться :), навіть без приводу. Молиться далі на вашу ікону, хто вам заважає? Або Вам розповісти як людину до списку ігнор занести (щоб ваша психіка не травмувалась повідомленнями)? Змінено 22 вересня 2022 користувачем laritus 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 29 минут назад, allanek сказал: Серед всього, що стосується звільнення азовців, бачила таке, що 5-ро, що зараз перебувають в Туречинні, згідно умов обміну, повинні там залишитись до закінчення війни. Це дійсно так? Хтось щось бачив-читав на підтвердження. Есть подтверждение. Это называется интернирование 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 5 минут назад, laritus сказал: чому саме росіяни завжди мене намагаються образити?! Не вмієте спілкуватися, не цитуйте (робіть як ваші колеги – дизлайкайте :)). Чого вас дратує, що в когось свій погляд є? Звикли бичиться :), навіть без приводу. Молиться далі на вашу ікону, хто вам заважає? Або Вам розповісти як людину до списку ігнор занести (щоб ваша психіка не травмувалась повідомленнями)? Ты у Зели не хочешь спросить как Портнов легально выехал с Украины в июне месяце!!!!??? Уже десятый раз спрашиваю у зебилов.... 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 4 хвилини тому, laritus сказав: завжди мене намагаються образити? вас не потрібно ображати, бо природа і так вас уже образила - побажання смерті своєму співвітчизнику, який хоч і не ідеальний, але багато чого хорошого робив і робить для України, це ознака проблем із головою. а ще й росіяни вам всюди ввижаються. 1 6 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 22 минуты назад, laritus сказал: Я уявляю скільки б за Порошенка РФ військових повернуло. Впевнений, що якби осудили і віддали Порошенко (як співучасника ВЕдмедчука), Україні взагалі б всіх полонених повернули :). А його б у РФ засудили вже, потім передали кудись в ОРДЛО і демонстративно там повісили/розстріляли :)... тобто сивочолого настигла б його карма те, що створив, те його в підсумку і покарало. А ще якби Європа регіоналів усіх повернула в Україну (дивно, чому цим ніхто не займається. Є ж затяті сепари такі як Рабінович, помічник медведчука - Шуфрич, хто там відверто, ще топив за "руський мир"?)? У РФ не було б стільки людей, скільки ми можемо обміняти. Підозрюю що в СБУ та ГУР наразі є більш важливі справи ніж столари/рабіновичі, а шуфріч як багатодітний батько катається в Європу й назад постійно. І він доречі досі є головою комітету у Раді по свободі слова... Я ще вчора зустрів вислів схожий на ваш, але вирішив, що це всеж такі занадто))) Хоча він просто дуже смішний. Прихильникам криголаму під спойлер не дивиться. Спойлер Якщо хтось не помітив, то останні 4 місяці політичне керивництво держави деякі громадяни (думаю зрозуміло про кого мова) змішували з лайном за "зловмисну здачу героїв Маріуполя у полон." Добалакались до того, що їх здали по домовленності із руснею, щоб ті їх знищіли задля затикання роту... Я розумію, що додому покіщо повернулася лишень мала частина героїв Азовсталі, але дуже цікаво як зараз згадані громадяни почнут трактувати ці події... Хто там вчора по відомому війсковому злочинцю скучів? Там кажуть на терміновой зустрічі глав зовнішньополітичних відомств країн Європи вирішили нахилити угорців та вструмити поглибше заборонити право вето у питаннях санкцій проти московії. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goga777 Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 (змінено) 13 минут назад, laritus сказал: чому саме росіяни завжди мене намагаються образити?! перед тим як щось писати порахyйте до 10, а краще подумайте, якщо є чим. Змінено 22 вересня 2022 користувачем goga777 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 22 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2022 2 минуты назад, outdoor24 сказал: ще й росіяни вам всюди ввижаються. Мене завжди цікавило, чому ті, хто фактично працює на москалів (жорстоко хейтять того, хто будував з нуля армію, яка зараз навалює оркам), так люблять називати москалями своїх опонентів? Мабуть це як у приказці - хто гучніше всіх кричить "Тримайте крадія"? 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз