loader Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 3 часа назад, US7IGN сказал: ну я сподіваюсь що ви особисто знаєте тих, хто все втратив, виїхав і не повернеться? ви ж за них казали? чи за якихось абстрактних, побачених по ютюбовізору? Знаю людей невисокого достатку, які ніби нічого не втратили, але не повернуться з вірогідністю 90% і навпаки люди середнього+ що по нашій вулиці майже синхронно вивезли жінок дітей на початку березня і майже синхронно повернули сім'ї в другій половині травня. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 6 минут назад, vbb сказал: Абсолютно впевнений, що не повернуться якщо не буде змоги знову виїхати. ДОВІРА. Куди повернуться? У них сім'ї залишаться тут у заручниках? Чи сім'я в Хорватії, а вони повернуться в Миколаїв? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 3 хвилини тому, Gonchik сказав: Або у нас один і той самий друг (мій вже тиждень від переходу до переходу їздить), або словаки прокинули не одного таким чином) мабуть різні. наш і не поїхав на кордон. добре що в український ВУЗ подався паралельно. Вже вчиться з понеділка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 4 минуты назад, OlaR сказал: Куди повернуться? У них сім'ї залишаться тут у заручниках? Чи сім'я в Хорватії, а вони повернуться в Миколаїв? вам за кожного окремо доповісти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 4 хвилини тому, OlaR сказав: Ну так всі студенти повинні виїхати до початку навчального року. Першокурсники значно раніше. Бо тре ще оформитись у виші, в гуртожитку та т.п. Мабуть тому Держприкордонслужба вважає, що залишились тільки ті, хто реально не планує навчання, а тільки довідку купив за вартість першого семестру швиденько незрозуміло в якому виші я так розумію ви експерт з усього, особливо з вишів. Але по секрету вам скажу, що уже навіть в Україні початок семестру не прибито цвяхами до 1-го вересня. В Європі і Америці тим паче. 8 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 16 хвилин тому, MaxS сказав: наскільки розумію, з довідкою про вступ з закордонного ВУЗу треба йти в військомат, там щось відмічають чи дають нову довідку і ті хто вступив в цьому році з пакетом документів до середини вересня виїзжали. можливо з перевірками на кордоні, бо чув як завертали з липовими паперами. Десь тиждень назад перестали випускати з затвердженим пакетом документів. Студенти вважають що то самоуправство Держприкордонслужби, Держприкордонслужба вважає, що всі хто мав виїхати - вже встигли. Я не знаю, хто і що вважає, я запитала про те на якій підставі не дозволяють виїзд. Я не маю сумнівів, що така підстава є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 7 минут назад, Gonchik сказал: Або у нас один і той самий друг (мій вже тиждень від переходу до переходу їздить), або словаки прокинули не одного таким чином) І скільки здерли ці словаки з наївних хлопчаків та їхніх батьків? Знаю такі пропозиції з Польщі. Типа ось перший рік будете вивчати польську... Такий цікавий в них виш Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 1 минуту назад, vbb сказал: вам за кожного окремо доповісти? Ні. Навіщо. 90% відсотків залишать сім'ї тут? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 12 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 2 хвилини тому, OlaR сказав: І скільки здерли ці словаки з наївних хлопчаків та їхніх батьків? Знаю такі пропозиції з Польщі. Типа ось перший рік будете вивчати польську... Такий цікавий в них виш точно не знаю, але йдіть у дупу. На добраніч 4 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 20 хвилин тому, OlaR сказав: Вони тут будуть їсти чи заправляти авто, виїхавши з країни? Їхні сім"ї тут залишаються під обстрілами? Вони повернуться сюди до закінчення війни? Ви впевнені? Я Вам пошепки скажу, що не всю територію України обстрілюють і не всі виїхали, навіть маючи можливість. Мій сусід повернувся з рейсу і будує гараж. Чи є від цього користь нашій економіці? Як Ви вважаєте? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 44 хвилини тому, OlaR сказав: Ви навідь не відповіли про податки. А ви як податки сплачуєте сидячи в Німеччині? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 7 хвилин тому, OlaR сказав: І скільки здерли ці словаки з наївних хлопчаків та їхніх батьків? Знаю такі пропозиції з Польщі. Типа ось перший рік будете вивчати польську... Такий цікавий в них виш Невже силували навчатися польській? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 6 минут назад, MaxS сказал: я так розумію ви експерт з усього, особливо з вишів. Але по секрету вам скажу, що уже навіть в Україні початок семестру не прибито цвяхами до 1-го вересня. В Європі і Америці тим паче. Не з усього. Але з вишів - так. Особливо закордонних 😜 Особистий досвід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 2 минуты назад, OlaR сказал: Ні. Навіщо. 90% відсотків залишать сім'ї тут? Відучаємося відповідати за всіх (с) за 90% також. у Маріуполь повернуться? Де зараз їх сім"ї? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 Тільки що, outdoor24 сказав: А ви як податки сплачуєте сидячи в Німеччині? Це не проблема. Електронний кабінет платника податків працює для кожного. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 (змінено) 1 минуту назад, outdoor24 сказал: А ви як податки сплачуєте сидячи в Німеччині? Вже ні в Німеччині. 😉 І я вивозила дитину. Чоловік вдома залишився Змінено 21 вересня 2022 користувачем OlaR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 1 хвилину тому, Алік сказав: Це те про що я подумала? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 3 минуты назад, vbb сказал: Відучаємося відповідати за всіх (с) за 90% також. у Маріуполь повернуться? Де зараз їх сім"ї? Так і я про що. Хто і куди повернеться і де буде витрачати гроші? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 5 хвилин тому, OlaR сказав: Вже ні в Німеччині. Так а з податками шо? За скільки місяців не сплатили? 6 хвилин тому, OlaR сказав: І я вивозила дитину. Йажемать? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 5 минут назад, Музей сказал: Невже силували навчатися польській? Ні. Платиш гроші і отримуєш справку про зарахування у виш. І не має значення, що мови викладання не розумієшь зовсім, а останній раз навчався 10 років тому у бурсі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 6 хвилин тому, Музей сказав: Це те про що я подумала? Так, відбувся обмін. Ніби 200 на 200. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 8 хвилин тому, Музей сказав: Електронний кабінет платника податків працює Кабінет то працює. А де гарантія, що податки сплачені? А скільки втрачено ПДВ для бюджету країни, що воює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2022 Только что, outdoor24 сказал: Так а з податками шо? За скільки місяців не сплатили? Я виїзжала не під лозунгом про заробляти. Крім мене нікому було вивезти дитину. Цитата Йажемать? Комусь було треба. Чоловік не мав можливості. Залишати в Україні доньку не стала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз