Canton Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 Липецк наш!!! 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
12val12 Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) Дивлюсь по ютубу " хороших русских" і щоб вони не казали мій внутрішній мієлофон мені транслює : " вот мудаки , мы бы то этим хохлам вломли" Змінено 13 вересня 2022 користувачем 12val12 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 А як не "хороших" почитати і їх коментарі - masterok.livejournal.com/8335866.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 49 минут назад, 12val12 сказал: Дивлюсь по ютубу " хороших русских" і щоб вони не казали мій внутрішній мієлофон мені транслює : " вот мудаки , мы бы то этим хохлам вломли" А зачем их смотреть тогда вообще? Змінено 13 вересня 2022 користувачем Dark FeniX 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 18 минут назад, Вячеслав63 сказал: А як не "хороших" почитати і їх коментарі - masterok.livejournal.com/8335866.html По моєму, такі посилання, це стук знизу. Навіть після Гіркіна і простирадл Вомбата)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 7 годин тому, Черномор сказав: Поверьте, это не смешно, потому как реалия (мну далеко ходить не нуно, чтобы слышать подобное). Так, ви праві. Це перестає бути смішним, коли слухаєшь, як ота істота, якій років з 20 мабуть, зі словами" мені страшно", розмазує соплі, а в мене перед очима, в цю мить, кадри з Бучі, Гостомеля, Харківа, з вулиць мого куточка та усіх куточків моєї країни, куди дісталась ця безмозка навала. І мене тішить, що ця істота, зовсім скоро, стане добривом для родючої української землі. Впевнена, що це дуже доречний контраст роліку, який обговорюємо. Так, він довгий, але хто буде мати терпіння додивитись до кінця, зрозуміє про що я. Змінено 13 вересня 2022 користувачем allanek 12 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 1 час назад, 12val12 сказал: Дивлюсь по ютубу " хороших русских" і щоб вони не казали мій внутрішній мієлофон мені транслює : " вот мудаки , мы бы то этим хохлам вломли" Так удар по ТЕЦ вони і розцінюють як "нарешті вломили" 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 29 минут назад, yukon сказал: По моєму, такі посилання, це стук знизу. Навіть після Гіркіна і простирадл Вомбата)) Ні, це для підсилення недостатньої русофобії. Думки ворога необхідно знати, як і їх зміну. Змінено 13 вересня 2022 користувачем Вячеслав63 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 Батька в фолькштурм играется) donpatriot.news/article/koristuvachi-socialnih-merezh-vismiyali-pershiy-zagin-opolchennya-lukashenka 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 Десять нігренят замазані були Один із них утоп, йому купили гроб)) Ще одна загадкова смерть російського топ-менеджера Керуючий директор авіаційного сектору Корпорації розвитку Далекого Сходу і Арктики Іван Печорін випав з човна під час морської прогулянки в районі Владивостока. Про його зникнення капітану повідомили лише через 40 хвилин. Тіло Печоріна знайшли лише через два дні. Це вже не перший випадок загибелі топ-менеджерів у росії цього року. 1 вересня голова ради директорів «Лукойлу» Равіль Маганов випав з вікна лікарні. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 8 часов назад, Черномор сказал: Та отож - раніше при демократії пріїжджі с кацапстану дивувалися тому, що місто "біле" (казали - у вас на базарах нема засилля "чорних"), а так вірно, їх дівок бородачи вовсю "пользують" (ось вам і рюська кров - походу носіями генофонду з київскої русі залишилися українці). цікаво, цього узького порахували? скільки генералів взагалі вже замінусували? а взагалі у них сьогодні зранку цікава дискусія aviaforum.ru/threads/morskaja-aviacija-est-i-budet-ix.49235/page-544 Змінено 13 вересня 2022 користувачем US7IGN 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 1 час назад, Dark FeniX сказал: А зачем их смотреть тогда вообще? щоб емпатію до "братів" задавити в молоді , звісно , жодного співчуття до кацапів , а от у багатьох з більш старого покоління , іноді відвідує думка , що вони такі ж самі люди , як і ми . Ніт . Згадався Ґерберт Велс : у нас по пять пальцев на руках , разве мы не люди ? (С) Змінено 13 вересня 2022 користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bigsphinx2010 Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 twitter.com/kAvA240222/status/1569315007577600000?s=20&t=68K5_pYUDIvS9ZRCauZBmA 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 5 часов назад, hause сказал: Знову в 37-й рік? Мордор2? А орденки і медальки будемо роздавати корупціонерам у погонах і білих халатиках, погранцям і митникам? "Верной дорогой идете, товарищи у вишиванках?" Нормальне ІПСО по залякуванню колабораціоністів та завезених кацапами на тимчасово окупованих територіях "варягів" панічні настрої у стані ворога - то добре як мінімум - вже ніхто не примушує батьків ( під загрозою позбавлення батьківських прав ) водити дітей в школи окупантів до вчителів зрадників чим більше колаборантів та варягів злякається та втече з тимчасово окупованих територій зараз , тим меньше наш "гуманний" суд випустить їх "під заставу" потім . Змінено 13 вересня 2022 користувачем Бездомный 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рома :) Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 2 часа назад, Вячеслав63 сказал: А як не "хороших" почитати і їх коментарі - masterok.livejournal.com/8335866.html Змінено 13 вересня 2022 користувачем Рома :) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 11 минут назад, Рома сказал: А я этому мудаку когда-то руку пожал в Днепре. Фу бл..ть хто це , і що там ? сторінка не відкривається Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рома :) Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 1 час назад, Бездомный сказал: хто це , і що там ? сторінка не відкривається Змінено 13 вересня 2022 користувачем Рома :) 2 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 1 час назад, DimaF сказал: Батька в фолькштурм играется) donpatriot.news/article/koristuvachi-socialnih-merezh-vismiyali-pershiy-zagin-opolchennya-lukashenka Да там дуже прикольно 😉 Змінено 13 вересня 2022 користувачем OlaR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 4 минуты назад, Рома сказал: Вася (мастерок) в своей статье поощряет удары орков по ТЭС (ссылку давали выше) той, що з Кам`янця-Подільского ? Я інших мастерків не знаю Кам'янець - Подільский - то ж Хмельниччина - майже бандерівщина Змінено 13 вересня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рома :) Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 Только что, Бездомный сказал: той, що з Кам`янця-Подільского ? Сподіваюсь то не він)) Але чомусь подумав одразу на нього коли побачив посилання 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) 2 минуты назад, Рома сказал: Сподіваюсь то не він)) Але чомусь подумав одразу на нього коли побачив посилання такі пред'яви без доказів не кидають Змінено 13 вересня 2022 користувачем Бездомный 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 8 хвилин тому, Рома сказав: Вася (мастерок) в своей статье поощряет удары орков по ТЭС (ссылку давали выше) До чого тут Василь з сайта до цього акаунту на ЛЖ? Варто вибачитися перед людиною за наклеп. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рома :) Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 1 минуту назад, Бездомный сказал: такі пред'яви без доказів не кидають Так вище дали посилання, тому перша думка - що стаття форумчанина. Якщо не так - вибачаюсь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dark FeniX Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 55 минут назад, Бездомный сказал: щоб емпатію до "братів" задавити в молоді , звісно , жодного співчуття до кацапів , а от у багатьох з більш старого покоління , іноді відвідує думка , що вони такі ж самі люди , як і ми . Ніт . Згадався Ґерберт Велс : у нас по пять пальцев на руках , разве мы не люди ? (С) Эээ... А сочувствовать-то им за что? В отношении к ним теперь кроме банального прагматизма быть ничего не должно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 13 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 13 вересня 2022 (змінено) дел Змінено 14 вересня 2022 користувачем Spiraea Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз