Агидель Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 14 минут назад, US7IGN сказал: вміст голови середнього кацапа... А что делать, если они по скудоумию ничего, кроме 28 героев-панфиловцев придумать не могут - вот и пытаются сиквелы плодить. Жду заключительную серию: Велика россия, а отступать некуда - позади китайская граница! 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 54 минуты назад, ozor сказал: Хто ви? Упасть, отжаться! 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 1 час назад, ozor сказал: Я не зрозумів, ви вже за наших? Класика, "Труфальдіно.... youtu.be/ZKS0vtJcQzA 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 IMG_6292.mp4 5 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wyatt Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 Ну что, поздравляю, похоже рашке ***ец 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 1 час назад, ozor сказал: Я не зрозумів, ви вже за наших? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 5 минут назад, wyatt сказал: Ну что, поздравляю, похоже рашке ***ец А внутренний голос подсказывал - "Ещё не конец, плюнь в морду вождю..." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 щось у них не сходиться місцями 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serg179 Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 Бля, навіть нічого і не пишу.Щоб не взявся писати виходять одні призиви мочити русню. 2 2 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 39 хвилин тому, Агидель сказав: А что делать, если они по скудоумию ничего, кроме 28 героев-панфиловцев придумать не могут - вот и пытаются сиквелы плодить. Жду заключительную серию: Велика россия, а отступать некуда - позади китайская граница! є історія ,що був ще 29-й - Мікоян. про нього просто забули)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 18 минут назад, wyatt сказал: Ну что, поздравляю, похоже рашке ***ец не слід казати "гоп" - рашка дуже "длінная" 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 (змінено) 22 хвилини тому, wyatt сказав: Ну что, поздравляю, похоже рашке ***ец И мы вас поздравляем! Хорошей вам Цусимы. Змінено 10 вересня 2022 користувачем MaxS 1 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 1 час назад, ozor сказал: Таке враження, що ви з фельдмаршалом спите, настільки точна інфа. Для того, щоб отримати цю інфу тре не з фельдмаршалом спати, а хлопцям на передку допомагати ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 35 хвилин тому, Alvalk сказав: IMG_6292.mp4 8 \u041c\u0411 · 0 завантажень хта там на тому севафорумі, вкиньте їм туди))) 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wyatt Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 (змінено) 6 минут назад, Бездомный сказал: не слід казати "гоп" - рашка дуже "длінная" это послевоенный "нюанс", вас он мало будет касаться Змінено 10 вересня 2022 користувачем wyatt Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 (змінено) 6 минут назад, wyatt сказал: это послевоенный "нюанс", вас он мало будет касаться За будь-якого акту капітуляції, який ми приймемо від Росії, з часом, як би він не називався, як би він не був завуальований, я переконаний, що трибунал і майбутній "Нюрнберг" їх всіх чекає. Навіть якщо їх судитимуть заочно чи посмертно. Я не бачу іншої реальності після Бучі, Гостомеля, Маріуполя, жертв, які ми з вами понесли і не злякалися, не здалися, не пішли колаборантами зустрічати цю наволоч – я не бачу іншого варіанту. Єдиний варіант – Україна відновлюється в міжнародно визнаних кордонах 1991 року, це означає і Крим, і Донецьк, і Луганськ. Змінено 10 вересня 2022 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 (змінено) 14 минут назад, MaxS сказал: И мы вас поздравляем! Хорошей вам Цусимы. так флагман флоту - вже . тепер літо 1941 року Змінено 10 вересня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 дуже цікаво читати дописи колабораціоністів. якісь вони розгублені aviaforum.ru/threads/morskaja-aviacija-est-i-budet-ix.49235/page-537 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wyatt Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 (змінено) 10 минут назад, Бездомный сказал: ми з вами понесли я бы не торопился, время покажет, кто за кем стоял. Жаль, мне Ирина запретила, говорить про предателей... зы - это не про вас, я в целом Змінено 10 вересня 2022 користувачем wyatt 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 10 вересня 2022 Автор Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 1 час назад, ozor сказал: Це тату з ваших грудей? Это тату с твоего лба, долбоеб 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 (змінено) 9 минут назад, wyatt сказал: я бы не торопился, время покажет, кто за кем стоял. Жаль, мне Ирина запретила, говорить про предателей... зы - это не про вас, я в целом взагалі то я пана Рєзнікова процитував - міністра оборони України . То ви пану Рєзнікову відповіли ? Змінено 10 вересня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 17 хвилин тому, serg179 сказав: Бля, навіть нічого і не пишу.Щоб не взявся писати виходять одні призиви мочити русню. Верховна Рада України першого скликання. Головує Іван Плющ. - Шановні депутати, ми починаємо дебати по Закону про екологію. Прошу, зареєструватися на виступ. Депутат Степан Хмара, я не дам Вам слово! Ви знову вимагатимете топити та вішати москалів. Степан Хмара: «Пане Голово, я клянуся, що говоритиму за екологію». Іван Плющ: «Добре, прошу до мікрофону». Степан Хмара: «Люди! Що ж це робиться?! Ріки міліють! Дерева сохнуть! Скоро не буде де втопити або повісити москаля!» 5 16 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 Німецькомовне середовище стоїть на голові. Вони вимірюють триденний результат ЗСУ трьома Берлінами. Переважна більшість в захваті від перемог України і від геніальності нашого військового командування. Є невелика частина тих, хто досі живе страшком «а що ж тепер Москва скаже?». Є російська діаспора, що заливається люттю. Решта, хвилюється лише за те, що Німеччина може зганьбитися за свою пасивну позицію. 17 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 9 минут назад, Музей сказал: Німецькомовне середовище стоїть на голові. Вони вимірюють триденний результат ЗСУ трьома Берлінами. Переважна більшість в захваті від перемог України і від геніальності нашого військового командування. Є невелика частина тих, хто досі живе страшком «а що ж тепер Москва скаже?». Є російська діаспора, що заливається люттю. Решта, хвилюється лише за те, що Німеччина може зганьбитися за свою пасивну позицію. в перемоги багато батьків , а поразка завжди сирота 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
wyatt Опубліковано: 10 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 вересня 2022 один из слабоутешительных, но плюсов - если бы не война, сколько десятилетий ещё пришлось бы разбираться с пятой колонной? А теперь все на поверхности - хочешь суди, хочешь прощай 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз