MaxS Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 15 хвилин тому, Dark FeniX сказав: Как не зайду в тему, так словно в старом анекдоте: - Ти - агент Кремля! - Ні - ти агент Кремля ! - Ні - ти! - Панове депутати, може вже заспокоїтимося та почнемо засідання? І ти теж агент кремля (на всяк випадок). можливо це давній масонський знак, щоб ідентифікувати своїх. Змінено 9 вересня 2022 користувачем MaxS Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 27 хвилин тому, outdoor24 сказав: в наших реаліях середньополтавська це, нажаль, дикий суржик. Ну, я, не зовсім це мав на увазі Змінено 9 вересня 2022 користувачем ozor 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 2 минуты назад, allanek сказал: Може, таки, ареал? Ви ж полюбляєте сарказм, тому ваш улюблений смайлик самі собі поставте. я не можу не залишати інколи трохи easter eggs і взагалі я веселий 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 24 хвилини тому, laritus сказав: такий самий як і ви (неможливо написати "курують Україну" маючи хоча б шкільну освіту і те значення, яке ви привели як приклад. До речі, я був впевнений, що він намагався все ж таки "керують" написати, але якщо ви праві це вдвічі смішніше, адже "курирує" це виключно жаргон гебні :), мабуть з роками позначається професійна деформація ). Ви витягуєте себе з русскомовного середовища і українською користувслись скоріш за все виключно офіційно- документообіг? Чи ще щось такого типу.А тепер, потихеньку будете взнавати як є в реалі-з усіма вивертами і т.д.Припускаю що "в народ" десь по селам чи в Карпсти не їздите? 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 17 хвилин тому, US7IGN сказав: Я за Тернопільщину. Зберегли. Мені найбільше подобається Хмельниччина в цьому плані. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 4 минуты назад, ozor сказал: Ну я зовсім це мав на увазі о! нарешті гідний баттл 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 48 хвилин тому, ozor сказав: Головне, не помилитись рестораном Плануємо зустрітись в Києві.Не чув щоб тут такі були. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 7 хвилин тому, Бездомный сказав: я просто їх в ігнор повносив - красота 🤣 Ой, знаємо ми Ваш маланський ігнор- так то нельзя, но если сильно хочется то чуть-чуть можно😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Плануємо зустрітись в Києві.Не чув щоб тут такі були. цікаво, хто перший порадить 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 3 хвилини тому, ЧортПобьєрі сказав: Плануємо зустрітись в Києві.Не чув щоб тут такі були. news.obozrevatel.com/ukr/travel/location/top-7-najvidomishih-gej-klubiv-ukraini-foto.htm ну це так, щоб не заблукали ненароком 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 11 хвилин тому, Бездомный сказав: Полоненим у формі підполковника виявився командувач російською групою "Захід" генерал-лейтенант армії РФ Андрій Сичовий. етнічний українець , швидше за все - нащадок запорозж. Славних прадідів великих Правнуки погані Так, це зараз в Корніла город прилетіло😉🤣🤣🤣? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 7 хвилин тому, outdoor24 сказав: news.obozrevatel.com/ukr/travel/location/top-7-najvidomishih-gej-klubiv-ukraini-foto.htm ну це так, щоб не заблукали ненароком Навіть не заманюйте, я традиційної орієнтації і щиро вірю що після 40ка опасность миновала🤣🤣🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Firetuf Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 2 часа назад, Музей сказал: Мене на Фейсбуку забанили на місяць. Ось ти яка, ненависть. Це вам не тут, на Форумі БХ, писати все, що заманеться, безвідповідально. Навіть не сумніваюсь, що трактування Бану там наступне: За открытые призывы бомбить. Упс!( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 2 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Навіть не заманюйте, я традиційної орієнтації і щиро вірю що після 40ка опасность миновала🤣🤣🤣 Один раз - не считается ?! 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 13 хвилин тому, US7IGN сказав: о! нарешті гідний баттл Я божеволію від цієї тєми🙂 Жив декілька років у Львові👍.Єбєйший час. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 9 минут назад, Firetuf сказал: Це вам не тут, на Форумі БХ, писати все, що заманеться, безвідповідально. Навіть не сумніваюсь, що трактування Бану там наступне: За открытые призывы бомбить. Упс!( Мені таке саме прилетіло Трактування бану - НЕНАВИСТЬ Змінено 9 вересня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 31 минуту назад, Бездомный сказал: Полоненим у формі підполковника виявився командувач російською групою "Захід" генерал-лейтенант армії РФ Андрій Сичовий. Джерело: https://censor.net/ua/n3366059 вже і вікіпедія підтвердила https://ru.wikipedia.org/wiki/Сычевой,_Андрей_Иванович кубаноїд , етнічний українець , швидше за все - нащадок запорозжців . Славних прадідів великих Правнуки погані...(с) Я расстрою - это фейк... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) 1 минуту назад, Canton сказал: Я расстрою - это фейк... дякую . ну добре - тоді фейк - то вдале іпсо Змінено 9 вересня 2022 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 8 хвилин тому, 90BCO сказав: Один раз - не считается ?! 🤣 Ну надія, насправді ще є🤣🤣-одразу після Перемоги хочу поїхати за кордон ( ніколи ще не був).Почну з Польші і по кругу Англія , Канада ,США .А оскільки там геї ловлять слов'ян на вулицях і одразу схиляють до своїх лав - то може й не один раз.Тож боюсь але поїду🙂. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 (змінено) Так, відволіклись☝️.Що там по русні? Змінено 9 вересня 2022 користувачем ЧортПобьєрі 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alvalk Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 5 минут назад, ЧортПобьєрі сказал: Так, відволіклись☝️.Що там по русні? Ну це вже зовсім інша справа! І бригада маліряв дуже гарна! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 2 хвилини тому, Alvalk сказав: Ну це вже зовсім інша справа! І бригада маліряв дуже гарна! Косять носять,шиють бриють.Ну і фарбують як виявилось👍. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 Фейк звичайно ,але прикольний. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 вересня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 вересня 2022 34 минуты назад, ЧортПобьєрі сказал: Навіть не заманюйте, я традиційної орієнтації і щиро вірю що після 40ка опасность миновала🤣🤣🤣 бережіть устрицю 25 минут назад, Бездомный сказал: НЕНАВИСТЬ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз