igor_d70 Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_d70 Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 2 минуты назад, Бездомный сказал: ви не поїхали ? я б будь що поїхав з - під оккупації "Чужую беду руками разведу" Вы хоть представляете себе что стоит эвакуировать лежачего больного? 10 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 13 хвилин тому, igor_d70 сказав: Не знаю насчет контроля и понтонов, но по перекопской (улица от моста в центр Херсона) БТРы и прочая тяжолая техника больше не ездит. Во всяком случае в прошлых масштабах. Я круглосуточно ее не наблюдаю конечно, но раньше как идешь по улице обязательно раз, а то и два, проедет колонна с БТРом или броневиком штук три-четыре не говоря уже про КамАЗы. После как мост бомбанули пару раз грузовики видел и то по одной штуке А шо вы так свободно пишете из оккупации? Бо чувак на бмв из форума уехал? Тримайтеся! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 вірте далі в харошіх руззкіх 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 (змінено) 35 минут назад, ozzy сказал: вірте далі в харошіх руззкіх ніфіга не шукаючи "хороших уззкіх" не виправдовуючи Латиніну Латиніна каже , що ГУР України має багато більш "жирних" цілей , ніж якась божевільна тупа піхва. відповідальність за аттентат Дугіної молодшої вже взяли на себе якісь місцеві умовні "нацболи" Змінено 21 серпня 2022 користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 6 минут назад, Бездомный сказал: Латиніна каже , чщо ГУР України має багато більш "жирних" цілей , ніж якась божевільна тупа піхва. Это очевидно. Кроме Ниряна, конечно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 Только что, Бездомный сказал: відповідальність за аттентат Дугіної молодшої вже взяли на себе якісь умовні "нацболи" Є ще така версія "Дугіна була причетна до крадіжки грошей, які Кремль виділив на фінансування виборчої компанії у Франції Ле Пен. Гроші до Марини так і не дійшли. Те саме сталося і з європейськими антиглобалістами. Дівчинка - щур. Але прибрати хотіли дочку та батька, А ще моя версія - Дугіну , яка почала виступати на політшоу, вбила Скабєєва . Як конкурентку 🤩🤩 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 1 час назад, ozor сказал: Ні. Я тупий і креативний і маю жахливий лікарський почерк. Але діти повинні страждати 🤪 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 Согласно исследованию компании SKDS, Россию поддерживают 12% русскоязычных Латвии, и только 5% поддерживают "решительно". В марте поддержка была почти в два раза выше - до 22%. При этом 40% русскоязычных поддерживают Украину, а в марте их было 22%. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 6 хвилин тому, Spiraea сказав: Є ще така версія "Дугіна була причетна до крадіжки грошей, які Кремль виділив на фінансування виборчої компанії у Франції Ле Пен. Гроші до Марини так і не дійшли. Те саме сталося і з європейськими антиглобалістами. Дівчинка - щур. Але прибрати хотіли дочку та батька, А ще моя версія - Дугіну , яка почала виступати на політшоу, вбила Скабєєва . Як конкурентку 🤩🤩 Ви так гарно розбираєтесь серед російського гівна👍. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Billi Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 4 минуты назад, OlaR сказал: Але діти повинні страждати 🤪 На дітях природа відпочиває...і це посилює їх страждання, нажаль😜 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧортПобьєрі Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 30 хвилин тому, Бездомный сказав: відповідальність за аттентат Дугіної молодшої вже взяли на себе якісь місцеві умовні "нацболи" Немає в Росії людей здатних на таке.Окрім спецслужб. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 3 минуты назад, Billi сказал: На дітях природа відпочиває...і це посилює їх страждання, нажаль😜 погані ті діти, які не хочуть перевершити батьків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 1 минуту назад, US7IGN сказал: погані ті діти, які не хочуть перевершити батьків В чому? В стражданнях? 😉 Ось сплять та бачать 🤨 Моя так прямо й сказала - я не хочу вкалувати все життя як ти. 😉 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OlaR Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 9 минут назад, Бездомный сказал: Согласно исследованию компании SKDS, Россию поддерживают 12% русскоязычных Латвии, и только 5% поддерживают "решительно". В марте поддержка была почти в два раза выше - до 22%. При этом 40% русскоязычных поддерживают Украину, а в марте их было 22%. В Латвії стало лячно підтримувати рашу. Ось і вся причина 😡 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 7 минут назад, OlaR сказал: В чому? В стражданнях? 😉 Ось сплять та бачать 🤨 Моя так прямо й сказала - я не хочу вкалувати все життя як ти. 😉 А мої кажуть:, , Ми хочемо валяти дурника, все життя як ти. " Аж страшно😳 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 20 минут назад, Billi сказал: На дітях природа відпочиває...і це посилює їх страждання, нажаль😜 маячня якщо батьки не переймаються долями дітей , то так , природа відпочине 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 (змінено) 22 минуты назад, OlaR сказал: В Латвії стало лячно підтримувати рашу. Ось і вся причина 😡 та я литовських кацапощелепних пам'ятаю На чолі з Васабі в вишиванці Змінено 21 серпня 2022 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 19 минут назад, US7IGN сказал: погані ті діти, які не хочуть перевершити батьків погані ті батьки , які нічого не роблять для того , щоб їх діти хотіли їх перевершити 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 (змінено) 15 годин тому, ozor сказав: Ймовірно, у них тоді інші плани були щодо нас і рф. Це тіпа якось виправдовує їхню ганебну поведінку? 15 годин тому, ozor сказав: Якби не срані гаранти, то вас би трхи далі, ніж Карпати закинуло. Більш цікаво, що б у такому випадку робили самі гаранти - починали вчити китайську? Змінено 22 серпня 2022 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 5 минут назад, Бездомный сказал: погані ті батьки , які нічого не роблять для того , щоб їх діти хотіли їх перевершити ну все логічно.у гарних батьків гарні діти, а у поганих - погані Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 Только что, ЧортПобьєрі сказал: Ви так гарно розбираєтесь серед російського гівна👍. Я прочитала українські новини socportal.info/ua/news/duginu-ubili-iz-za-deneg-smi/ Не там ? Не скрепно ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 4 години тому, Вячеслав63 сказав: Ранее в Совете безопасности предупреждали, что Россия симметрично ответит на вступление Швеции и Финляндии в НАТО. Также в Китае описывали решительные меры РФ в случае нападения Североатлантического альянса на Крым. Тільки оця фраза не дуже зрозуміла - "в Кітає опісували" Ця фраза означає, що расіянська політика пишеться під диктовку ЦК КПК. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 (змінено) 49 минут назад, US7IGN сказал: ну все логічно.у гарних батьків гарні діти, а у поганих - погані ні , то феномен "помилки вижившого" - багато людей , які досягли успіху виключно завдячуючи щасливим раптовостям - деякі з так званих "селф мейд" , щиро переконанані , що так само щастити має і їхнім нащадкам . Змінено 21 серпня 2022 користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 21 серпня 2022 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2022 1 година тому, Бездомный сказав: деякі з так званих "селф мейд" "селфі мейд" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз